Forum » Pomoč in nasveti » Poškodovani pini monitor kabla?
Poškodovani pini monitor kabla?
falotXP ::
Imam monitor 15" neke manjznane firme (fit.com). Problem je pa v tem, da so pini, ki so na koncu kabla, ki pelje iz monitorja poškodovani oz. ko jih priključim na grafo, se eni porinejo noter in potem je slika modra, svetla....
Kabel od monitorja je pa direktno prilotan na samo ploščo, ki je v monitorju in nima možnosti da bi kabel odklopili brez tega, da bi razmetal monitor. Orginalnega kabla za ta monitor ni mogoče najti v nobeni trgovini (ne da bi jaz vedel). Kako naj zamenjam kabel? Kupim podalšek, ga prerežem in zacinam? Ali kako drugače? Ma kdo kakšen predlog?
Kabel od monitorja je pa direktno prilotan na samo ploščo, ki je v monitorju in nima možnosti da bi kabel odklopili brez tega, da bi razmetal monitor. Orginalnega kabla za ta monitor ni mogoče najti v nobeni trgovini (ne da bi jaz vedel). Kako naj zamenjam kabel? Kupim podalšek, ga prerežem in zacinam? Ali kako drugače? Ma kdo kakšen predlog?
MadMax ::
Greš recimo v HTE na Roški v LJ in (za slabih 500 SIT?) kupiš ustrezen konektor z ohišjem.
Originalnega odrežeš toliko stran od priključka, da lahko potem imeriš, kam gre katera žica.
Tudi če nisi preveč hiter, ti ne bi smelo vzeti več kot 1 uro...
Originalnega odrežeš toliko stran od priključka, da lahko potem imeriš, kam gre katera žica.
Tudi če nisi preveč hiter, ti ne bi smelo vzeti več kot 1 uro...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
žvau ::
Kolega ima isti monitor. Ko se mu je pokvaru ga je pelju na Acord ki jih je kao servisiru.
Poklič jih pa vpraš kolk bi stala zamenjava kabla.
Poklič jih pa vpraš kolk bi stala zamenjava kabla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Display Port v Sloveniji ?Oddelek: Kaj kupiti | 5895 (3998) | Heisenberg |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6405 (5286) | ST-777 |
» | VGA se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 19485 (17094) | Jst |
» | Wireless LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 2050 (1515) | egomez |
» | Vprašanje o trinitronihOddelek: Pomoč in nasveti | 2260 (1668) | Hux |