» »

Kitajska pametna ura

Kitajska pametna ura

trnvpeti ::

zelo kratek rezime za oukitel a28

++ cena 65eur(na dom)
+ lahka, lepo pride na roko
+ odzivna
+ baterija 240mah za notification preko bt drzi cca 2dni
+ merilnik srcnega utripa deluje ok

-- mikrofon ne deluje dobro(hiter odgovor na klic recimo kar preko ure)
-- motion za vklop ure ne deluje dobro, ura se prevec priziga
-- vec informacij zraven ure, da bi se dalo tudi kaj dodajat
-- ui bi lahko bil veliko boljsi
-- tap ali taptap po ekranu ne prizge ure,rabis na gumb

- baterija bi lahko bila vecja
podobne ure imajo tudi 360mah
- izbira pasov
- vec theme ur

Runnagain ::

Kul, hvala za review. Sam sem tudi kar nekaj časa gledal za kitajskimi urami, ampak nisem imel jajc in sem se odločil kar za LG-jevo Watch R, s katero sem zelo zadovoljen. Je pa v segmentu pametnih ur še veliko prostora za izboljšave, katere lahko pričakujemo v prihodnje.

se ti naredi kratek review watch R

Bi mi lahko prosim podal link, ker je tvojih prispevkov ogromno in ga v nepregledni množici ne najdem.
Če si imel obe uri (oz. jih še imaš), lahko narediš tudi primerjalni test ;).

Runnagain je izjavil:

Bi mi lahko prosim podal link, ker je tvojih prispevkov ogromno in ga v nepregledni množici ne najdem.
Če si imel obe uri (oz. jih še imaš), lahko narediš tudi primerjalni test ;).

ti napisi kratek review, svoja videnja, tudi minuse

Aha, sorry, narobe prebral. Naredim, ko najdem luknjo.

Premik ::

Definitivno je trenutno najboljša kitajska pametna ura NO.1 D5, ki se prodaja od začetka letošnjega leta in po trenutno zelo ugodni ceni 103 eur na preverjeni kitajski spletni prodajalni Everbuying. Za ta denar trenutno na trgu ponuja največ, pa še lepega izgleda je. Tudi testi in forumske debate so zelo pozitivne.

http://www.everbuying.net/product112829...

cebelar123 ::

Tale NO.1 D5 je zelo zanimiva stvarca.

Zanima me sledeče ali lahko kako uporabljaš endomondota za tek. Torej GPS, srčni utrip in pa uro povežeš z slušalkami?

Ali meri srčni utrip samo ko kaj stisneš počakaš in ti prikaže srčni utrip?

Nisem še lastnik te ure in ti ne moram dati informacij iz prve roke....sem pa na tem, da bom uro verjetno nabavil, če me v sledečem mesecu ne prepriča katera druga. Verjamem, če boš pobrskal po spletu, da boš dobil tudi te informacije, ki te zanimajo.....veliko je objavljenih tudi videoposnetkov.

To, da povežeš uro z BT slušalkami ne bi smel biti problem. Za srčni utrip menim, da ga prikazuje stalno, če seveda izbereš to opcijo....že pri nekaterih maskah za uro imaš vključen prikaz srčnega utripa.

Ne vem, če je prednost pri tej uri, da ima tudi prostor za sim kartico, saj si ne predstavljam, da imaš stalno mobilno povezavo s predmetom, torej v tem primeru s pametno uro, ki je ves čas v stiku s telesom. Govorim seveda o škodljivosti sevanja....tako da jaz sim kartice v uro ne mislim vstavljati.

no.1 d5
-- polnjenje ure ni ok narejeno
- ni podatka o realni uporabi bateriji

pametna ura zahteve:
- polnjenje na en teden
- brez barvnega ekrana
- waterprof
- pulse meter
- gps
- javljanje na klic
- tap tap na roki pri notifikacijah,brez zvonenj
- ko jo obrnes proti obrazu, se prikaze cas/notification (in to mora dobro delovati!)
- obroc za premikanje po menijih (kot samsung)
- enostavno poljnjenje (ne da vstavljam kabel v neko malo luknjo)
- preklop na wifi ce pade bt povezava
- enostaven UI

cebelar123 ::

Sem gledal posnetke in nikjer ni omenjalo tega :( Že dogo časa iščem nekaj kar bi mi omogočalo tek, z samo eno napravo. Torej GPS in poslušanje mp3jev,

Se strinjam, da polnjenje ure ni najbolj posrečeno....na forumih se da zaslediti tudi o porabi baterije in ta ni nič slabša kot pri urah, katere so trikrat dražje. Pravim samo, da za tak denar, 126 eur z DDV-jem, trenutno dobiš s to uro največ za najmanj denarja. Sama ura pa je tudi na pogled všečna in pravih dimenzij.

fopi ::

A obstaja tudi kaka pametna ura za windows?

Premik je izjavil:

Nisem še lastnik te ure in ti ne moram dati informacij iz prve roke....sem pa na tem, da bom uro verjetno nabavil, če me v sledečem mesecu ne prepriča katera druga. Verjamem, če boš pobrskal po spletu, da boš dobil tudi te informacije, ki te zanimajo.....veliko je objavljenih tudi videoposnetkov.

To, da povežeš uro z BT slušalkami ne bi smel biti problem. Za srčni utrip menim, da ga prikazuje stalno, če seveda izbereš to opcijo....že pri nekaterih maskah za uro imaš vključen prikaz srčnega utripa.

Ne vem, če je prednost pri tej uri, da ima tudi prostor za sim kartico, saj si ne predstavljam, da imaš stalno mobilno povezavo s predmetom, torej v tem primeru s pametno uro, ki je ves čas v stiku s telesom. Govorim seveda o škodljivosti sevanja....tako da jaz sim kartice v uro ne mislim vstavljati.

Kje pa piše da ima sim kartico? To nisem zasledil na tej strani.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fopi ()

http://www.racunalniske-novice.com/novi...

Če omogoča GSM signal, potem moraš vstaviti sim kartico a ne.

Na sledečem linku je razloženo in bolj natančno opisano

http://www.xiaomitoday.com/no-1-d5-a-sm...

gregor ::

Premik je izjavil:

Definitivno je trenutno najboljša kitajska pametna ura NO.1 D5, ki se prodaja od začetka letošnjega leta in po trenutno zelo ugodni ceni 103 eur na preverjeni kitajski spletni prodajalni Everbuying. Za ta denar trenutno na trgu ponuja največ, pa še lepega izgleda je. Tudi testi in forumske debate so zelo pozitivne.

http://www.everbuying.net/product112829...

forumske debate, kateri forum si bral?, hvala za link

LP

Na pamet ti zdaj ne znam povedat, sem jih pa nekaj prebral....veliko je pozitivnih ocen, seveda je nekaj tudi negativnega....vendar še enkrat ponavljam....potrebno je gledati kaj dobiš za tak denar....nobena pametna ura na trgu ni oh in sploh, brez kakšne pomanjkljivosti.....je pa seveda razlika v ceni....npr. Samsung Gear S2 za 360 eur proti No.1 D5 za 126 eur.

Makibes F69 za 50$
++waterproof IP68
+mono ekran, baterija 6dni(z samo 180mah)
++dober sport program na telefonu
+ zanimiv UI(ga je potrebno se dodelat) brez gumbov na uri
++ polnjenje brez vstavljanja kabla v majhno luknjo
zakaj se ne kupit:
- ekran bi se lahko ugasal
--slab notification (samo tw,fb)
-- sms se samo prikaze ikona, nic vsebine
-- ni mozno sprejeti klica na uri

Smo ze kaj bližje?
No.1 G4 za 40$

franckranc ::

Tudi sam gledam ure - obvezno samo tiste s funkcijo samostojnega telefona.

Tule ima kuponko trenutno kar 83% popust, namesto 300EUR jo dobite za samo 49,90EUR!
http://www.kuponlandia.com/ponudba-pame...

Gre za model GT08. Seveda tega podatka ni na njihovi strani.
Ko pa preveriš še na spletu (npr. ebay), jih pa brez težav dobiš že od 15EUR naprej. 8-)
http://www.ebay.de/itm/252511049141?_tr...

Bom kar eno naročil (pa ne pri kuponku) za test in poročam...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Kaj kupiti
1162193212 (845) scipascapa
»

Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

15145480 (2579) Moivre
»

Kaj o nekomu pove pametna ura (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8822622 (2335) CaqKa
»

Katero pametno uro?

103647 (3056) DrSergioDJ
»

Prodaja pametnih ur naglo peša (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Rezultati
11332711 (27960) nekikr

Več podobnih tem