» »

Hitrost vožnje na AC

Hitrost vožnje na AC

Temo vidijo: vsi

lexios ::

Jaz se na AC vozim po levem pasu, desni je za kamjonarje in tiste s slabšimi avti.

@Sammy, sarkazem? 8-) Ker v nasprotnem primeru moraš bit res arogantna budala, da izjaviš kaj podobnega tvojim zadnjim postom.

Jst na AC najraje peljem 130 km/h kar po odstavnem pasu, da mi nobena budala ne blenda al pa še raje kr v nasprotni smeri, maš cel pas zase.

Včasih pa grem tud 30 km/h, posebno ko folk pred mano, najbrž tudi kak Invictius, StreetRacer, J4zzm4n pa kak Sammy73 v BMW-ju pač ni sposoben peljat 80km/h po omejitvi med količki na odseku gradbenih del, npr. pri Trojanah.

Zanimivo mi je pa predvsem to, da ljudje v vozilih dražjega razreda, torej Audijih, BMW-jih, Mercedezih po mojih izkušnjah med prehitevanjem v ožjih odeskih, ponavadi raje zapeljejo bližje prehitevanemu vozilu, kot tisti v vozilih nižjega cenovnega razreda, ki se raje držijo sredine pasu ali bližje levi strani vozišča... Kot da nimajo občutka za vožnjo in jih skrbi za pleh ali bi te hoteli izriniti s ceste!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

driver_x ::

toplakd je izjavil:

Če jaz prehitevam po AC s 150 in mi nekdo pridiha zadaj, ga ob prvi možnosti spustim naprej, neglede na to ali ima slab ali dober avto.

To je zelo lepo od tebe. Ko bi le bili vsi takih. Večina se jih še po tem, ko jim pol metra za ritjo trobiš in blendaš ne umakne.

toplakd je izjavil:

Potem pa naletiš na pacienta z X6 kateri se od Lenarta do Žalca pelje konstantno po levem pasu. Po desni ne prehitevam, on pa me niti pod razno ne bo spustil naprej, ker on ima X6, jaz pa 12 let staro Hondo.

Prosim upoštevaj, da pri starih ali slabih (beri definicijo zgoraj) avtih vedno obstaja določeno tveganje, če jih spuščaš naprej. Lahko jim zariba motor, lahko spuščajo olje ali jim odpade kakšen del. Zaradi takih vzrokov se teh avtov ne spušča naprej.

gddr85 ::

"Slabi so tisti, ki stanejo pod 50.000 euri. "

:|:))

AapocalypseE ::

Molnar kje pa sem napisal, da tisti pred mano pelje 100 medtem, ko prehiteva tovornjak?

Napisal sem, da se najdejo taki, ki se dolgo vozijo 110 po levi in se zanalašč ne umaknejo... menda ga ne bom gledal in grem po desni mimo, če je mogoče in to naredim tako da ne ogrožam nobenga, kar pa ne morem trdit za butla na moji levi medtem, ko grem po desni mimo...

Če nimaš denarja in hočeš šparat, se vozi na desni kakor ti je volja, samo pusti prehitevalni pas pri miru s cinclanjem in oviranjem prometa. Delajo taki samo živčne druge udeležence v prometu s tem.

lovro535v2 je izjavil:

za 10000EUR dobiš 10let starega audi a8 4.2 6.0 ki gre kamot čez 250 in je primerljiv novim bmwejim za 70000EUR ampak tukaj ni govora o avtomobilih.

Če izjaviš, kaj takega kot to, da je audi (namenoma pišem z malo začetnico) primelrljiv z BMWjem (in za povrh še tak za 10000EUR), potem je jasno da je tvoje znanje o avtomobilizmu zelo skromno in da verjetno niti nimaš izpita. Zato se nimava kaj pogovarjati.

lovro535v2 ::

driver_x je izjavil:

toplakd je izjavil:

Če jaz prehitevam po AC s 150 in mi nekdo pridiha zadaj, ga ob prvi možnosti spustim naprej, neglede na to ali ima slab ali dober avto.

To je zelo lepo od tebe. Ko bi le bili vsi takih. Večina se jih še po tem, ko jim pol metra za ritjo trobiš in blendaš ne umakne.

toplakd je izjavil:

Potem pa naletiš na pacienta z X6 kateri se od Lenarta do Žalca pelje konstantno po levem pasu. Po desni ne prehitevam, on pa me niti pod razno ne bo spustil naprej, ker on ima X6, jaz pa 12 let staro Hondo.

Prosim upoštevaj, da pri starih ali slabih (beri definicijo zgoraj) avtih vedno obstaja določeno tveganje, če jih spuščaš naprej. Lahko jim zariba motor, lahko spuščajo olje ali jim odpade kakšen del. Zaradi takih vzrokov se teh avtov ne spušča naprej.
haha ne vem če veš da ima dobro vzdrževane 10 let star avto manjše možnosti da zariba kot zgonjnjen nov bmw mislim,da so tvoji posti troll.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

Utk ::

Kaj pa x5 (ali je bil x6), ki sem ga prehitel na avtocesti po snegu medtem ko je natikal verige (jaz sem imel povprečne zimske in se vozil 80 bp) verjetno na čang-kong gume, seveda po navodilih babe in dojenčka na zadnjem sedežu, je to dober ali slab avto?

AapocalypseE je izjavil:

Napisal sem, da se najdejo taki, ki se dolgo vozijo 110 po levi in se zanalašč ne umaknejo... menda ga ne bom gledal in grem po desni mimo, če je mogoče in to naredim tako da ne ogrožam nobenga, kar pa ne morem trdit za butla na moji levi medtem, ko grem po desni mimo...

Kadar sam vozim počasi (to pri meni pomeni med 130 in 150) in se kaka budala loti prehitevati po desni, ponavadi še sam zapeljem na desni pas, da mu malo dvignem pulz.

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

za 10000EUR dobiš 10let starega audi a8 4.2 6.0 ki gre kamot čez 250 in je primerljiv novim bmwejim za 70000EUR ampak tukaj ni govora o avtomobilih.

Če izjaviš, kaj takega kot to, da je audi (namenoma pišem z malo začetnico) primelrljiv z BMWjem (in za povrh še tak za 10000EUR), potem je jasno da je tvoje znanje o avtomobilizmu zelo skromno in da verjetno niti nimaš izpita. Zato se nimava kaj pogovarjati.
res se nimava pogovarjati ker so tvoji posti idotski in brezpredmetni. drugače je pa večja možnost da odtrga visko ventilator pri bmwju pri 4000rpm na avtocesti kot enemu staremu ki ima električni ventilator.

Zgodovina sprememb…

chinko ::

Jst na AC najraje peljem 130 km/h kar po odstavnem pasu, da mi nobena budala ne blenda al pa še raje kr v nasprotni smeri, maš cel pas zase.

To je zelo lepo in uvidevno od tebe, ko bi le bili vsi taki!

lovro535v2 je izjavil:

haha ne vem če veš da ima dobro vzdrževane 10 let star avto manjše možnosti da zariba kot zgonjnjen nov bmw mislim,da so tvoji posti troll.

10 let star material, ki je bil ves ta čas izpostavljen atmosferskim vplivom, soli, ... se nikakor ne more primerjati z najnovejšimi materiali, ki jih v svoje izdelke vgrajuje BMW.

Utk je izjavil:

Kaj pa x5 (ali je bil x6), ki sem ga prehitel na avtocesti po snegu medtem ko je natikal verige (jaz sem imel povprečne zimske in se vozil 80 bp) verjetno na čang-kong gume, seveda po navodilih babe in dojenčka na zadnjem sedežu, je to dober ali slab avto?

jah mu moraš le oprostit, s tistimi cca 22" in 285 širino gre mal težko po snegu :))

Sami ::

J4zzm4n je izjavil:

Sami je izjavil:

2.) vozit 160 in ne ovirat ostalih, saj potovalna hitrost je 160!

Pa od kje ti to??? Potovalna hitrost 160km/h? Po naših cestah še 130km/h komaj voziš (ozki pasovi, idioti ki ti priletijo s 70km/h na desni pas, odsluženo cestišče, polno tovornjakov), razen seveda določeni odseki.

Sam vozim dokaj hitro v povprečju 110-150km/h, ko je cesta prazna (ponoči) okoli 160-180km/h. Ampak potovalna hitrost nikoli ni bila in v teh razmerah nikoli ne bo 160km/h (cene goriva), potovalna hitrost je 110-130km/h, ekonomična in neživčna večurna vožnja.

od kje mi to ? Glede na stevilo kilometrov ki sem jih jaz naredil na AC(SLO-AVS-NEM-HRV-MADZ) je 160 najlepsa hitrost pa ne bluzit zaj nekaj glede cene goriv,.. Ce si nemores kupit goriva pa idi s kolesom in nehaj ovirat ostalih na cesti, ker tako nastanejo nesrece.
Ce vidis da te nekdo dohiteva se umakni oz. ne takoj vun cuknit in pocakaj da gre mimo, ampak osnovno razmisljanje ne obstaja za vse.

In ne, 110-150 ni dokaj hitro. Vozi se vsaj 130 in daj plac tistim ki so bolj "sposobni"/"bogati" ali pac karkoli za izgovor hoces met

To je čisto popolnoma zgrešena logika. Kakšna je omejitrv na naših AC? Omejitev je z razlogom, saj tudi same ceste niso varne ob taki hitrosti na vseh odsekih.

Pri 160km/h imaš okrnjen vidni kot, nisi sproščen in ne ne bluzim, prevoženih imam verjeno več kot ti in govorimo o slovenskih cestah, na nemških cestih pa je seveda drugače...kjer ni omejitve seveda po pometi, drugje pa je tudi hitrost omejena.

Če pa ti gorivo plačuje fotr/služba pa je seveda drugače. Se mi pa na račun 50% višje porabe goriva ter ogrožanja prometa profitirati 5-10min na 100km zdi debilizem :D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

10 let star material, ki je bil ves ta čas izpostavljen atmosferskim vplivom, soli, ... se nikakor ne more primerjati z najnovejšimi materiali, ki jih v svoje izdelke vgrajuje BMW.
haha vidim da si zelo zagrižen bmw fanboy pa še to povem 10 let stari audi a8 ima celo karoserijo narejeno iz aluminija audi asf-aluminuim space frame za razliko ko imajo še ta najnovejši bmji železno karoserjijo vsi pa vemo koga rjia prej uniči.

Zgodovina sprememb…

Sami je izjavil:

To je čisto popolnoma zgrešena logika. Kakšna je omejitrv na naših AC? Omejitev je z razlogom, saj tudi same ceste niso varne ob taki hitrosti na vseh odsekih.

Pri 160km/h imaš okrnjen vidni kot, nisi sproščen in ne ne bluzim, prevoženih imam verjeno več kot ti in govorimo o slovenskih cestah, na nemških cestih pa je seveda drugače...kjer ni omejitve seveda po pometi, drugje pa je tudi hitrost omejena.

Omejitve so zaradi vseh kant, ki se vozijo po cestah. Jaz svojega BMWja z vsemi pripomočki (radarski tempomat, laser, ...) obvladam bistveno bolje pri 200kmh, kot nekdo drug 10 let staro Hondo pri 130kmh.

Sammy73 vas j*be v glavo sto na uro, očitno nekateri tule niste budale le na cesti. ;)

driver_x je izjavil:

Sami je izjavil:

Omejitve so zaradi vseh kant, ki se vozijo po cestah. Jaz svojega BMWja z vsemi pripomočki (radarski tempomat, laser, ...) obvladam bistveno bolje pri 200kmh, kot nekdo drug 10 let staro Hondo pri 130kmh.
kok si ti aroganten me zanima kako boš obvldav svojega bmweja z vsemi pripomočki po dežju kot te bo vrgel z avtoceste zaradi zadnega pogona,ki ga bmw tako rad uporabljaj za razliko od honde ki ima prednji pogon ali kakšen quattro.

Zgodovina sprememb…

driver_x je izjavil:

AapocalypseE je izjavil:

Kadar sam vozim počasi (to pri meni pomeni med 130 in 150) in se kaka budala loti prehitevati po desni, ponavadi še sam zapeljem na desni pas, da mu malo dvignem pulz.

Jaz se vedno umaknem na desni pas, če kulturno pride kdo zadaj. Ko pa vidim blendanje in pol metra od riti pa se zanalašč peljem še naprej po levi.

Če bi šal pri meni na desni pas medtem, ko bi šal mimo, bi ti pol po žlajfu stisnil, da še tebi malo pulz nabije.

lexios je izjavil:

Sammy73 vas j*be v glavo sto na uro, očitno nekateri tule niste budale le na cesti. ;)
nevem al nas tok zaje..... u glavo al je res tak ker če je potem bi bil on prvi kandidat za odvzem vozniškega dovoljenja.

lovro535v2 je izjavil:

haha vidim da si zelo zagrižen bmw fanboy pa še to povem 10 let stari audi a8 ima celo karoserijo narejeno iz aluminija audi asf-aluminuim space frame za razliko ko imajo še ta najnovejši bmji železno karoserjijo vsi pa vemo koga rjia prej uniči.

Potem se pa ti vozi v 10 let starem audiju, če je toliko boljši, jaz se bom pa še naprej v novem BMWju.
A to imate lastniki predpotopnih audijev kakšen fan klub?

lovro535v2 je izjavil:

kok si ti aroganten me zanima kako boš obvldav svojega bmweja z vsemi pripomočki po dežju kot te bo vrgel z avtoceste zaradi zadnega pogona,ki ga bmw tako rad uporabljaj za razliko od honde ki ima prednji pogon ali kakšen quattro.

Moj xDrive pogon tudi v dežju deluje dobro.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: driver_x ()

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

Potem se pa ti vozi v 10 let starem audiju, če je toliko boljši, jaz se bom pa še naprej v novem BMWju.
saj se tudi bom ker ne mislim zapraviti celega premoženja za eden avto za enga bmweja dobim za celo življenje rabljenih avtomobilov.

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

Moj xDrive pogon tudi v dežju deluje dobro.
deluje samo zdanji pogon ko pa kolo zdrsi se pa vklopi 4pogon tako da ti 4x4 v ograji ne pomaga prav dobro za razliko od stalnega 50:50 razmerja pri quattrou.

Zgodovina sprememb…

lovro535v2 je izjavil:

lexios je izjavil:

nevem al nas tok zaje..... u glavo al je res tak ker če je potem bi bil on prvi kandidat za odvzem vozniškega dovoljenja.

Saj če ne bi imel v avtu motilca, bi mi ga že pobrali. Pike bi pa lahko že v Merkatorju vnovčil, saj sem tik pod mejo.

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

lexios je izjavil:

Saj če ne bi imel v avtu motilca, bi mi ga že pobrali. Pike bi pa lahko že v Merkatorju vnovčil, saj sem tik pod mejo.
sej tisti tvoj motilec bo enkrat zataji potem boš pa lahko gledav svojega bmweja samo še na slikah.

Zgodovina sprememb…

lovro535v2 je izjavil:

deluje samo zdanji pogon ko pa kolo zdrsi se pa vklopi 4pogon tako da ti 4x4 v ograji ne pomaga prav dobro za razliko od stalnega 50:50 razmerja pri quattrou.

Dokler v dežju in snegu prehitevam audije (tudi noveješe od tvojega) kot za šalo, me prav malo briga kako deluje pogon.

v glavnem sammy gre 200kmh+ v vseh razmerah, tko da pazite, kaj delate na AC!

sammyju pa predlagam tole namest blendanja

lovro535v2 je izjavil:

sej tisti tvoj motilec bo enkrat zataji potem boš pa lahko gledav svojega bmweja samo še na slikah.

Ne boj se, mi bo že fotr uredil, enkrat mi je že.

J4zzm4n ::

Sami je izjavil:

J4zzm4n je izjavil:

Sami je izjavil:

Pa od kje ti to??? Potovalna hitrost 160km/h? Po naših cestah še 130km/h komaj voziš (ozki pasovi, idioti ki ti priletijo s 70km/h na desni pas, odsluženo cestišče, polno tovornjakov), razen seveda določeni odseki.

Sam vozim dokaj hitro v povprečju 110-150km/h, ko je cesta prazna (ponoči) okoli 160-180km/h. Ampak potovalna hitrost nikoli ni bila in v teh razmerah nikoli ne bo 160km/h (cene goriva), potovalna hitrost je 110-130km/h, ekonomična in neživčna večurna vožnja.

od kje mi to ? Glede na stevilo kilometrov ki sem jih jaz naredil na AC(SLO-AVS-NEM-HRV-MADZ) je 160 najlepsa hitrost pa ne bluzit zaj nekaj glede cene goriv,.. Ce si nemores kupit goriva pa idi s kolesom in nehaj ovirat ostalih na cesti, ker tako nastanejo nesrece.
Ce vidis da te nekdo dohiteva se umakni oz. ne takoj vun cuknit in pocakaj da gre mimo, ampak osnovno razmisljanje ne obstaja za vse.

In ne, 110-150 ni dokaj hitro. Vozi se vsaj 130 in daj plac tistim ki so bolj "sposobni"/"bogati" ali pac karkoli za izgovor hoces met

Če pa ti gorivo plačuje fotr/služba pa je seveda drugače. Se mi pa na račun 50% višje porabe goriva ter ogrožanja prometa profitirati 5-10min na 100km zdi debilizem :D

To sploh ni res, da nisi sproscen. Navadno se bolj pazis na cesto ko ves da se peljes, ne pa pri 110 ko okoli gledas, si na fonu,... Malo premisli.

Jaz osebno sem enako sproscen pri 90 ali pri 160 s tem da se pri visji hitrosti se bolj koncentriram na cesto in ne govori da se ti vidni kot tako zmanjsa pri 160 da ne vidis/nisi zmozen reagirat, pol pa si res samo 1x v zivljenju vozil 160.

Glej ti nisi za na AC in pika. Daj prostor drugim in jih ne oviraj. Meni je vseeno ce se ti 78 peljes samo bodi desno, ne prehitevaj ce ti avto leti 5 vec v glavnem ne oviraj prometa in bodi desno zraven babic.
Sam si placujem tak malo za info in ne bit pameten prek foruma.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: J4zzm4n ()

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

Dokler v dežju in snegu prehitevam audije (tudi noveješe od tvojega) kot za šalo, me prav malo briga kako deluje pogon.
to pa zato ker vozniki audijev niso tako prtegjeni da bi gonili v slabih razmerah

St235 ::

AapocalypseE je izjavil:

St235 je izjavil:

AapocalypseE je izjavil:

Lastniki BMW-jov mamo radi malo zabave na cestah :))

Drugače pa nimam takšnih problemov, da se mi BMW-ji ne bi hoteli umaknit na desno špuro.

Mam pa kdaj probleme s kakšnim z drugo znamko, ker si misli, BMW-ju pa se nebom pustil. Grem običajno po desni mimo pa še pomaham čez okno...

Nisem pa tak, da se komu zalepim na rit in blendam z lučmi, ker če meni kdo to dela zadaj se tudi naredim francoza in ostanem na levi.

In potem se bo čudil zakaj večina ljudi misli da so vozniki BMWjev navadni kreteni, ki bi jim bio potrebno pobrat izpit in polomit noge.

Vzel izpit in polomil noge bi jaz tistemu, ko mi 110 vozi po levi špuri in se noče umaknit. Valda bom šal po desni mimo...

Nebi rekel, da se mu pripeljem kot idiot za rit in od daleč blendam z lučmi.

Tak da lakotnik premisli prej, ko kaj napišeš ;)

Upam pa, da veste, da je kaznivo vozit po levi špuri, če je desna prazna.

Sem gledal na rtl2, ko kaže policiste na AC in je ena ženska vozla konstantno cca. 80-90km/h. So jo vstavli in dali kazen...

Sem pomislil in sem ti povedal kaj mislim. Prehitevanje po desni je eno najbolj nevarnih, neodgovornih in kretenskih dejanj, ki si jih lahko voznik privošči na avtocesti. Poleg popolne ustavitve na prehitevalnem pasu ali vožnje v napačno smer si praktično ne znam predstavljat hujšega prekrška. In po premisleku je moja ocena, da je voznik, ki tako ravna navadno neodgovorno govedo, ki bi mu morali fizično doživljensko preprečit uporabo vozila.

To, da taki bebčki svoje ravnanje orpavičujejo s prekrški drugih pa pač kaže na motnje v erektilni disfunkcionalnosti in neračiščene komplekse. Namreč čustveno stabilna odsrasla oseba brez duševnih motenj, nima nikakršnih težav počakat, da se levi vozni pas sprazni in potem nadaljevat s svojo vožnjo.

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

to pa pove vse o tebi.

blackbfm ::

za enga bmweja dobim za celo življenje rabljenih avtomobilov.

Pri novejsem, boljsem avtu je loh to zivljenje daljse, tko v primeru da se kej zgodi..

J4zzm4n je izjavil:

Jaz osebno sem enako sproscen pri 90 ali pri 160 s tem da se pri visji hitrosti se bolj koncentriram na cesto in ne govori da se ti vidni kot tako zmanjsa pri 160 da ne vidis/nisi zmozen reagirat, pol pa si res samo 1x v zivljenju vozil 160.

hehe, še en supervoznik za katerega osnove fizike ne veljajo...
http://www.supermotorist.si/hitrost/vid...
http://la2b.org/2012/05/08/safety-colli...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

AapocalypseE je izjavil:

Če bi šal pri meni na desni pas medtem, ko bi šal mimo, bi ti pol po žlajfu stisnil, da še tebi malo pulz nabije.

Ti kar pritiskaj na žlajf, saj mimo mene itak ne boš prišel. 8-)

lovro535v2 je izjavil:

to pa zato ker vozniki audijev niso tako prtegjeni da bi gonili v slabih razmerah

Raje povej, da jim avti tega ne omogočajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: driver_x ()

Pšenični ::

http://www.zurnal24.si/vozniki-bmw-za-z...

"Na Zavarovalnici Tilia so z 20. marcem zaradi izrazito slabšega škodnega rezultata v primerjavi z drugimi znamkami vozil uvedli doplačilo pri zavarovalni premiji izključno za vozila znamke BMW"

Ni to osamljen primer, ki dokazuje, da so BMW vozniki nevarni vozniki. Tud ko ga na kakem klancu dohitiš se ne umakne.....moja izkušnja. Seveda govorimo o hitrosti precej čez dovoljeno na AC.

driver_x je izjavil:

AapocalypseE je izjavil:

Ti kar pritiskaj na žlajf, saj mimo mene itak ne boš prišel. 8-)

lovro535v2 je izjavil:

Raje povej, da jim avti tega ne omogočajo.
pol pa se čudjo zakaj se tolk prometnih nesreč naredi če so taki loleki na cesti

lovro535v2 je izjavil:

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

to pa pove vse o tebi.

A ti pa nikoli v življenju nisi izkoristil nobene zveze? Čakaj malo, da se mogoče ne pogovarjam s papežem?

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

driver_x je izjavil:

lovro535v2 je izjavil:

to pa pove vse o tebi.

A ti pa nikoli v življenju nisi izkoristil nobene zveze? Čakaj malo, da se mogoče ne pogovarjam s papežem?
jaz še nisem nikoli nič zvez izkorustil ker jih nisem rabu če goneš pol pa še kazen plači egoisti pez......

Sami ::

J4zzm4n je izjavil:

Sami je izjavil:

J4zzm4n je izjavil:

Sami je izjavil:

To sploh ni res, da nisi sproscen. Navadno se bolj pazis na cesto ko ves da se peljes, ne pa pri 110 ko okoli gledas, si na fonu,... Malo premisli.

Glej ti nisi za na AC in pika. Daj prostor drugim in jih ne oviraj. Meni je vseeno ce se ti 78 peljes samo bodi desno, ne prehitevaj ce ti avto leti 5 vec v glavnem ne oviraj prometa in bodi desno zraven babic.

Mislim, da si edini pameten preko foruma ti....ljudi množično nagovarjaš k prekršku ter ogražanju prometa.

Ne vem kje si našel število 78, očitno niti posta nisi prebral in napadaš ljudi.

Vozi kot ti je volja, lahko tudi meni kdaj natankaš, se priporočam?
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Pšenični je izjavil:

"Na Zavarovalnici Tilia so z 20. marcem zaradi izrazito slabšega škodnega rezultata v primerjavi z drugimi znamkami vozil uvedli doplačilo pri zavarovalni premiji izključno za vozila znamke BMW"

Tole več pove o zavarovalnici. Itak pa BMW-ja ne zavaruješ pri Tiliji!

Pšenični je izjavil:

Ni to osamljen primer, ki dokazuje, da so BMW vozniki nevarni vozniki. Tud ko ga na kakem klancu dohitiš se ne umakne.....moja izkušnja. Seveda govorimo o hitrosti precej čez dovoljeno na AC.

Tudi moja izkušnja je taka. Sicer mi pa še nihče ni pojasnil, zakaj bi se BMW moral umikati raznim kantam? A misliš da je meni dal foter 85.000 EUR zato, da se bom potem umikal 10 let starim audijem? Halo!

driver_x je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Tole več pove o zavarovalnici. Itak pa BMW-ja ne zavaruješ pri Tiliji!

Pšenični je izjavil:

Tudi moja izkušnja je taka. Sicer mi pa še nihče ni pojasnil, zakaj bi se BMW moral umikati raznim kantam? A misliš da je meni dal foter 85.000 EUR zato, da se bom potem umikal 10 let starim audijem? Halo!
ti si en nadut fotrov sinček ke misli da je cel svet njegov sej tut taki se enkrat opečejo.

lovro535v2 je izjavil:

jaz še nisem nikoli nič zvez izkorustil ker jih nisem rabu če goneš pol pa še kazen plači egoisti pez......

Kdo pa pravi da nisem plačal? Z brisanjem tistih nekaj točk pa tudi nisem nikogar oškodoval.

J4zzm4n ::

Sami je izjavil:

J4zzm4n je izjavil:

Sami je izjavil:

J4zzm4n je izjavil:

Sami je izjavil:

Mislim, da si edini pameten preko foruma ti....ljudi množično nagovarjaš k prekršku ter ogražanju prometa.

Ne vem kje si našel število 78, očitno niti posta nisi prebral in napadaš ljudi.

Vozi kot ti je volja, lahko tudi meni kdaj natankaš, se priporočam?

Ne nagovarjam ljudi, pravim naj se vozijo tolko kot je dovoljeno in naj ne ovirajo drugih - kar je ocitno nemogoce ker folk prehiteva tovornjake z 100 ali 110...

Stevilo 78 sem dal kot primer, glej saj vseeno eni pac radi vozimo malo hitreje in nas moti ce kdo cukne vun in ovira promet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: J4zzm4n ()

To sploh ni res, jst sm najbolj sproščen pri 30 km/h in tako ponavadi tudi vozim, razen na AC kjer sm najbolj sproščen na odstavnem pasu. Včasih sm vsaj 3x na tedn vozil v nasprotni smeri, zdj pa raj kar po odstavnem pasu peljem, je manj ovinkanja, trobljenja in blendanja.

Prehitevanje po desni je eno najbolj nevarnih, neodgovornih in kretenskih dejanj, ki si jih lahko voznik privošči na avtocesti. Poleg popolne ustavitve na prehitevalnem pasu ali vožnje v napačno smer si praktično ne znam predstavljat hujšega prekrška. In po premisleku je moja ocena, da je voznik, ki tako ravna navadno neodgovorno govedo, ki bi mu morali fizično doživljensko preprečit uporabo vozila.

Niti ne, vožnja v nasprotni smeri je prec varna, moteče je le govedo, ki vozi 200 km/h in se mi ne umakne kot vsi ostali.

Teme je zrela za zaklep.

lovro535v2 je izjavil:

ti si en nadut fotrov sinček ke misli da je cel svet njegov sej tut taki se enkrat opečejo.

Bolje to kakor pa mamin sinček, ki se boji še lastne sence. Pa s tem ne mislim tebe.

Lakotnik, saj sem napisal kdaj in kako grem po desni mimo, tako da ne pametuj...

Sammy, si napisal, da med 130 in 150 to narediš, tako da grem komot mimo...

Brezveze sploh sodelovat tukaj v tej temi in zgubljat čas, ker je en bolj pameten od drugega.

AapocalypseE je izjavil:

Sammy, si napisal, da med 130 in 150 to narediš, tako da grem komot mimo...

V zapiranju po desni prehitevajočih sem mojster (izkušnje pa to), tako da si ne delaj kakšnih utvar.

Lakotnik, saj sem napisal kdaj in kako grem po desni mimo, tako da ne pametuj...

Za zihr ga prehiti po odstavnem pasu, ponavadi je prazen (če ne srečaš mene), greš lahk tud 250 km/h!

mzakelj ::

Lastniki Benflov si ponavadi omislijo tak avtomobil iz dveh razlogov : egoisti in nič v hlačah ;(
Nekako je treba nadomestiti to da si pač mona :)

Na srečo veliko takih bolnikov našteto počne samo v sanjah s prstom v riti in potem o tem razlaga na forumih. Drugače bi bilo stanje na cestah še precej huje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Omejitve hitrosti na AC - anketa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19823922 (19355) solatko
»

Razvoj hitrosti na cestah (strani: 1 2 3 4 )

16522478 (19175) Utk
»

Tovornjakarji in avtomobilisti (strani: 1 2 3 4 )

16335577 (33329) Heavy
»

Vožnja po prehitevalnem (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

528123540 (100562) solatko

Več podobnih tem