Forum » Sedem umetnosti » Fear the Walking Dead
Fear the Walking Dead

FTad ::
Ja koncno se je zacelo nekaj dogajati. Pravzaprav bi lahko s kavbojci ze nekje vsaj po 5. epizodi zaceli, ne pa da so prvo polovico sezone mutili naokoli.

M-Power ::
Pomoje hočejo imeti nadzor na različnimi skupinami in dvomim, da bodo še dolgo gledali, da jih takole odslovijo.

Ta sezona je res porazna. Ostala je še ena epizoda. Potem pa upam, da za naslednjo sezono zamenjajo pisce...

Okapi ::
Kar se mene tiče, lahko tudi kar končajo. Nobene posebne potrebe po nadaljevanju. Mogoče kvečjemu, če bi tiste s helikopterji začeli kazati.

anketar ::
+1 za vse zadnje komentarje
zakaj niso šli v nov spinoff in bi fear enostavno končal s koncem 3, ko je velka eksplozija
zakaj niso šli v nov spinoff in bi fear enostavno končal s koncem 3, ko je velka eksplozija

Saj snemajo novo spinoff serijo ampak glede na to, da nimajo nobenih novih dobrih idej ne pričakujem veliko.
Fear ima še eno sezono, ki je že napovedana.
TWD pa se začne v kratkem se pravi 10 sezona in ravno včeraj sem bral, da je igralec, ki igra Negana rekel, da so ostale še najmnaj 3 sezone.
Fear ima še eno sezono, ki je že napovedana.
TWD pa se začne v kratkem se pravi 10 sezona in ravno včeraj sem bral, da je igralec, ki igra Negana rekel, da so ostale še najmnaj 3 sezone.

butch3r ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 75 76 77 78 )Oddelek: Sedem umetnosti | 481374 (3499) | Horas |
» | The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )Oddelek: Sedem umetnosti | 1597 (193) | M-Power |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 22116 (1735) | M-Power |
» | Z nation - Syfy serijaOddelek: Sedem umetnosti | 1551 (574) | M-Power |
» | Game of Thrones: A Telltale Games SeriesOddelek: Igre | 5762 (2904) | M-Power |