Forum » Omrežja in internet » Vaše izkušnje s telekom top trio in pogodba
Vaše izkušnje s telekom top trio in pogodba
jeklo ::
Malo sem gledal ponudbe različnih ponudnikov in me je zamikala ponudba top trio A. V primerjavi s trenutnim ponudnikom privarčujem 9 EUR na mesec kar je 108 EUR na leto! Res, da imam trenutno 20/2 povezavo na telekomu pa je samo 10/2 vendar me to ne moti ker mi zadostuje. Je pa všteto še 110 programov in 72 urni zamik. Vse lepo in prav bi prešel na telekom me pa skrbi ena stvar in vas prosim če mi razložite kako je s tem.
Namreč pri mobilni telefoniji sem bral da skleneš pogodbo za paket potem pa ta paket spremenijo in ti ga brez vprašanja vsilijo po možnosti z manj ugodno ceno. To me skrbi da bi sedaj sklenil pogodbo za top trio A za 35.95 EUR kar mi je ugodno in mi povsem zadostuje potem pa bi paket spremenili z manj ugodno ceno in bi moral plačevati več, čeprav bi imel sklenjeno pogodbo za ta paket za 35,95 eur. Kako je s tem? A prakticirajo tako ali je skrb odveč?
Pri trenutnem ponudniku tudi spremenijo pakete ampak če imaš za nekaj sklenjeno pogodbo ti pustijo pri miru in ne spreminjajo. To bo zame odločilen faktor ali bom sklenil pogodbo ali ne. Kako je torej s tem?
Dajte razložit in napisat vaše izkušnje s telekomom in kako ste zadovoljni s televizijo, internetom itd.
Namreč pri mobilni telefoniji sem bral da skleneš pogodbo za paket potem pa ta paket spremenijo in ti ga brez vprašanja vsilijo po možnosti z manj ugodno ceno. To me skrbi da bi sedaj sklenil pogodbo za top trio A za 35.95 EUR kar mi je ugodno in mi povsem zadostuje potem pa bi paket spremenili z manj ugodno ceno in bi moral plačevati več, čeprav bi imel sklenjeno pogodbo za ta paket za 35,95 eur. Kako je s tem? A prakticirajo tako ali je skrb odveč?
Pri trenutnem ponudniku tudi spremenijo pakete ampak če imaš za nekaj sklenjeno pogodbo ti pustijo pri miru in ne spreminjajo. To bo zame odločilen faktor ali bom sklenil pogodbo ali ne. Kako je torej s tem?
Dajte razložit in napisat vaše izkušnje s telekomom in kako ste zadovoljni s televizijo, internetom itd.
Samson ::
Ko spremenijo enostransko pogodbo komot odpoves brez dodatnih stroskov in penalov. Ce se vezes potem placas naceloma sorazmerni delez opreme ki si jo prevzel (tv, kmp, telefon)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Adrijan0 ::
Paket, ki ga uporabljam pri njih ne obstaja več. Top trio hbo mini. Jaz ga imam še vedno za enako ceno, kot sem ga dobil.
jeklo ::
Adrijano kako si zadovoljen s televizijo? Slika je lepa, vmesnik pregleden in enostaven, programi podnaslovljeni? Amis ni imel podnaslovljenih tujih kanalov ko sem bil pri njih. Seveda sem spokal stran...
Adrijan0 ::
Jaz sem zadovoljen.. ubistvu zelo malo uporabljam trenutno (prej sem več) ampak je 72 ur zamika res koristnih. Edina stvar, k me moti pri vseh ponudnikih je, da ponujajo obilico neuporabnih kanalov, ki samo smetijo meni. Ne vem zakaj ni mogoče, da bi si človek sam izbral kanale in plačal glede na to mesečno naročnino?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 599119 (256) | WALSH |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48747 (18987) | solatko |
» | Telekom in A1 dražita pakete (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 73760 (61206) | Cruz |
» | Telekom optika-paket modri (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 29802 (20328) | ufek |
» | Izbira ponudnikaOddelek: Omrežja in internet | 1811 (1568) | mojca |