» »

počasen internet

počasen internet

Blisk ::

Ima mogoče kdo idejo, zakaj mi zadnje čase odpira spletne strani tako počasi, da nekaterih niti ne naloži do konca, ali pa se stran sploh ne odpre.
Ko grem na internet speed test imam DL 2M UL pa 1M, kar bi moralo biti več kot preveč za brskanje po spletnih straneh.
  • spremenil: Blisk ()

Heisenberg ::

imaš mogoče vklopljen kak Torrent Client ? Tudi, če trenutno nič ne vlečeš dol lahko zahrbtno program ribari za Bittocini...naloži si najnovejšo različico programa.
Če pa to ni to je pa še en kup drugih možnosti! Ali si edini, ki je priklopljen na omrežje, ali direktno preko kabla ali preko WiFi...itd?

nimam torrenta nameščenga.
sem edini na omrežju.

GTX970 ::

Priklopi se direktno na modem.

GTX970 je izjavil:

Priklopi se direktno na modem.

kaj pa sem s tem dosegel, glede na to, da zmerim DL2M in UL 1M od tu kjer sem priklopljen.

bambam20 ::

Razmišljam, da bi verjetno pomagalo, da pobrišeš celoten cache v brskalniku ( zgodovino, piškotke, predpomnilnik ) , piškotki znajo lepo žret ..

Pa počisti malo svoj PC z cc cleanerjem, spybotom , malwarebytsom ...

Očitno ti v ozadju nekaj deluje pa ne veš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

bambam20 je izjavil:

Razmišljam, da bi verjetno pomagalo, da pobrišeš celoten cache v brskalniku ( zgodovino, piškotke, predpomnilnik ) , piškotki znajo lepo žret ..

Pa počisti malo svoj PC z cc cleanerjem, spybotom , malwarebytsom ...

Očitno ti v ozadju nekaj deluje pa ne veš.

To vse sem že naredil.

loveJDM ::

avgja ce mas odstrani,pred enim tednom identicna tezava potem pa vse v sekundi nalozi ko sem ga odstranil

I__I ::

Tudi pri meni se podobno dogaja, ampak samo nekatere strani. Npr. Youtube dela brez problema tudi na 1080p, medtem pa se strani kot conrad.com in amazon.co.uk, pa nekatere druge strani nalagajo izredno dolgo časa. Včasih celo napiše neko obvestilo, da so strani neodzivne oz. nekaj podobnega. Na drugih računalnikih, ki so povezani na isti router, delajo te strani normalno. Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe?

qwertyy ::

Isto je bilo pri meni prejšnji teden. Sem klical operaterja in so odpravili. Imaš mogoče Tušmobil?

ne. T2. Samo ne razumem, kako bi operater vplivu na to. To se dogaja samo na mojem računalniku (od treh na istem routerju)

BorutK-73 ::

Izklopi vse dodatke v brkalniku.

Samo za informacijo, a komu odpre to spletno stran: https://www.igo3d.com, in koliko časa vam odpira?
Meni je to stran odpiralo 10 minut v IE in Chromu, medtem ko Firefoxu ni uspelo. Nimam nobenih dodatkov, razen Adblocka v Chromu.

6151 ::

3-5 sekund, Telekom Slovenije 40/10, Chrome
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 6151 ()

bambam20 ::

6151 je izjavil:

3-5 sekund, Telekom Slovenije 40/10, Chrome

4-6 sekund , Telekom Slovenije 20/20 Firefox

GTX970 ::

Bootaj v nek linux live (lubuntu, crunchbang, archbang, porteus) in preveri delovanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pohitritev spletne strani

Oddelek: Izdelava spletišč
292264 (1207) vezalke
»

Facebook messenger ne deluje?

Oddelek: Pomoč in nasveti
82034 (1756) dunda
»

redirect skoraj na vsaki strani.

Oddelek: Pomoč in nasveti
152484 (1418) Manager
»

Personalizacija spletnih cen na poti

Oddelek: Novice / Zasebnost
359548 (7145) techfreak :)
»

Uporabnikom na voljo Chrome 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5118807 (15850) IceBoX

Več podobnih tem