Forum » Zvok in slika » kaj z zvocniki brez sub-a
kaj z zvocniki brez sub-a
heero ::
Pozdravljeni
Doma imam Logitech Z506 in mi je skurlo celo plosco ojacevalec skupaj z nizkotoncem tako da trenutno mi je ostalo 5 delujocih zvocnikov(testiranih) in nevem kako jih lahko uporabim in za kaj
zvocniki so izven garancije tako da se mi ne splaca popravljat
Hvala
Doma imam Logitech Z506 in mi je skurlo celo plosco ojacevalec skupaj z nizkotoncem tako da trenutno mi je ostalo 5 delujocih zvocnikov(testiranih) in nevem kako jih lahko uporabim in za kaj
zvocniki so izven garancije tako da se mi ne splaca popravljat
Hvala
- spremenil: heero ()
DarwiN ::
Kupiš en rabljen receiver za 50-100€ in priklopiš na računalnik..
Kenwood receiver. Takšnega sem imel jaz, le da je bil 5.1, in sem ga prodal za 50€... Tko da mu ponudiš 60-70€ in rešeno.. Ker drugač so trenutno vsi ostali oglasi predragi..
Kenwood receiver. Takšnega sem imel jaz, le da je bil 5.1, in sem ga prodal za 50€... Tko da mu ponudiš 60-70€ in rešeno.. Ker drugač so trenutno vsi ostali oglasi predragi..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Janac ::
Tvoja resitev je T-amp, lahk tut vezes dva zvocnika na en kanal.
Ampak tebi so ostali samo visokotonci?
Ampak tebi so ostali samo visokotonci?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
trojnis252 ::
Nimaš kaj delati z njimi če mene vprašaš. Če jih priklopiš na ojačevalec brez tistega wooferja bo zvok itak zanič, imam z906, ki so malo jači ampak, če daš woofer na 0 je brezveze, nimajo pravega zvoka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64752 (51198) | Zvezdica27 |
» | Genius 5.1 + hitachi zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4312 (3898) | Mattithyahu |
» | Zvočniki - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22555 (21671) | zavajon |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34689 (17460) | josko674 |
» | A so te hi-fi komponente OK?Oddelek: Kaj kupiti | 2460 (2095) | Dami |