Forum » Pomoč in nasveti » Črn ekran med inštaliranjem driverjev
Črn ekran med inštaliranjem driverjev
slokino ::
Zdravo,
kupil sem si novi računalnik in vse je potekalo normalno dokler nisem vstavil notri CDja za driverje od grafične kartice: AMD Radeon R9 280X
Med inštalacijo se mi je ekran zatemnil oz je čisto črn, razen miška je na sredini ekrana. In če karkoli kliknem se nič ne zgodi, CDja se pa tudi več ne sliši.
zanima me če kdo morda zna pomagati in ve kaj naj naredim? Računalnik trenutno še vedno stoji prižgan pri črnem ekranu.
OS imam windows 8.1
Naj še omenim da sem pred tem inštaliral windows 7 in so se driverji naložili v manj kot 5 minutah. Je mogoče kakšna napaka na grafični?
Najlepša hvala za pomoč.
kupil sem si novi računalnik in vse je potekalo normalno dokler nisem vstavil notri CDja za driverje od grafične kartice: AMD Radeon R9 280X
Med inštalacijo se mi je ekran zatemnil oz je čisto črn, razen miška je na sredini ekrana. In če karkoli kliknem se nič ne zgodi, CDja se pa tudi več ne sliši.
zanima me če kdo morda zna pomagati in ve kaj naj naredim? Računalnik trenutno še vedno stoji prižgan pri črnem ekranu.
OS imam windows 8.1
Naj še omenim da sem pred tem inštaliral windows 7 in so se driverji naložili v manj kot 5 minutah. Je mogoče kakšna napaka na grafični?
Najlepša hvala za pomoč.
solatko ::
Ima CD gonilnik za 8.1 ali samo za 7-ico?
Naloži gonilnik preko windows update ali direktno s strani AMD.
Mašino ugasni in pusti, da se ponovno zažene.
Naloži gonilnik preko windows update ali direktno s strani AMD.
Mašino ugasni in pusti, da se ponovno zažene.
Delo krepa človeka
slokino ::
Računalnik sem sedaj resetiral in ko sem posodobil windows se mi 41 datotek ni posodobilo zaradi neke napake, čez par sekund pa sem dobil blue screen čez cel ekran in napisalo je v nekem smislu da je windows naletel na težavo in se bo resetiral. Je to mogoče zaradi tega, ker se je zataknilo pri driverjih?
solatko ::
Pusti da se sistem postavi na novo. Dokler window se namesti vseh potrebnih gonilnikov in orodij, se zna ponovno zaganjat.
Gonilniki grafičnih in mrežnih kartic so največkrat problem.
Če bo večkrat ugasnilo na isti točki, boš moral vstavit DVD ali ključek, s katerega si instaliral in it skozi postopek repair-a. Lahko se ti je med nameščanjem gonilnikov sesul zagonski sektor.
Nič takega, samo potrplenje moraš met.
Gonilniki grafičnih in mrežnih kartic so največkrat problem.
Če bo večkrat ugasnilo na isti točki, boš moral vstavit DVD ali ključek, s katerega si instaliral in it skozi postopek repair-a. Lahko se ti je med nameščanjem gonilnikov sesul zagonski sektor.
Nič takega, samo potrplenje moraš met.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1408234 (20061) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 444188 (9869) | jedateruk |
» | Prvi kandidat za izid Windows 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30041 (23238) | MrStein |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7362 (6755) | smotanc |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1191) | Meizu |