Forum » Šport » Smučarski skoki
Smučarski skoki
Goran's Blog ::
Ubistvi brezveze tako tekmo izpeljati saj kroji tekmo veter in ne tekmovalci, upam da pred koncem prekinejo.
Nesta ::
Kaj je fora z novinarji in vprašanji po vsakem skoku. Jaz ce bi bil Nika bi jim samo rekel no comment pa sel naprej. Koga sploh briga kaj si misli kdo po opravljenem skoku? To je najbolj pase kar obstaja pri skokih in ostalih sportih.
oo7 ::
Danes uspešen dan za SLO smučarske skoke. Pobje na ekipni tekmi drugo mesto punci v paru pa prvo mesto.
Veter odpihnil četrtkov spored na Kulmu
V petek po treningu znanih 47 letalcev, ki bodo nastopili v prvi seriji tekme
https://www.rtvslo.si/sport/zimski-spor...
V petek po treningu znanih 47 letalcev, ki bodo nastopili v prvi seriji tekme
https://www.rtvslo.si/sport/zimski-spor...
raceboy ::
pomoje je pijan k.... :)))
...komentira pri kakem jurcku s pivo :)
...komentira pri kakem jurcku s pivo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: raceboy ()
Jarno ::
Stari pregovor pravi: "Enkrat ni nobenkrat!".
IMO se je špekuliralo, da tekme danes ne bo in so prehitro šli v party mode.
IMO se je špekuliralo, da tekme danes ne bo in so prehitro šli v party mode.
#65W!
Goran's Blog ::
Pal je mislil, da tekme ne bo
Sej mu gre dobro, boljše kot mene če bi pijan komentiral
Sej mu gre dobro, boljše kot mene če bi pijan komentiral
Goran's Blog je izjavil:
Pal je mislil, da tekme ne bo
Sej mu gre dobro, boljše kot mene če bi trezen komentiral
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
skoda za zajca :( ampak dobro za stareta, da je bla danes sam ena serija. drugo bi ga morali zamenjat :)
Kurzweil ::
Bi dr. Staretu mogl že pred tekmo skrajšat zaletišče za šankom...
Sicer pa... če bi kdo pred tedni rekel, da bo Zajc 3. tu, bi verjetno parafiral zadevo... tak pa je kar razočaranje 3. mesto, glede na to, da je dišalo po zmago. Pa vseeno lepo in čestitke Zajcu.
Sicer pa... če bi kdo pred tedni rekel, da bo Zajc 3. tu, bi verjetno parafiral zadevo... tak pa je kar razočaranje 3. mesto, glede na to, da je dišalo po zmago. Pa vseeno lepo in čestitke Zajcu.
dunda ::
Tudi sam se pridružujem. Tretje mesto je (glede na letošnje rezultate) povsem lep uspeh. Tekma se mi je zdela čisto regularna (mnogo tekem je veliko hujših) in načeloma so za svetovnega prvaka potrebni štirje dobri skoki. Pač zadnji ni bil dovolj dober za Štefana in Andreja (Wellingerja, ne Stareta).
Lovro tudi odličen.
Lovro tudi odličen.
https://www.kacnje.eu
glede na to da je "vinjen" Stare rekel, da so avstrijci na vso moc pritiskali na delegate za izpeljavo tekme danes... glede na to, da niso imeli nic izgubiti ampak pridobiti. v kontra primeru tega pritiska nebi bilo.
Badwolff ::
Men tud tole jokanje res ni všeč. Bolš bi skočil, pa bi bil prvak. Tekma je bila mogoče mal posiljena, ampak skoki so bili lepi in veter ni močno podaljšal serije, niti po tistih nekaj cifrah, ki sem jih videl, ni bil hudo napačen. Pač sta bla Avstrijca boljša, Timi pa je šel užaljen v skok.
MacGyver141 ::
Skočil je čist vredu za pogoje, ki jih je imel. Če so šli v 3 serijo, bi lahko magari jutri zjutri spelal še 4 serijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MacGyver141 ()
Danes dober dan Nika Prevc prvo mesto, Nika Križnar tretje mesto in pobje zmaga na ekipni tekmi. Edino škoda, ker dr Andrej Stare ni komentiral ali vsaj sokomentiral.
nokken ::
No mogoce se pa koncno tega arogantnega pijancka enkrat za vselej znebimo... vem da bo cez 3 dni vse pozabljeno in bo naprej bluzil po RTVSlo, ampak kot pravijo... upanje umre zadnje.
Horas ::
No mogoce se pa koncno tega arogantnega pijancka enkrat za vselej znebimo... vem da bo cez 3 dni vse pozabljeno in bo naprej bluzil po RTVSlo, ampak kot pravijo... upanje umre zadnje.
ja na FB mu hvalospeve pojejo pijanci slovenci nacionalni šport alkoholizem.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
mirator ::
Predvsem je žalostno za Stareta, ki je sicer odličen komentator. Tisti pa, ki jim je bilo to komentiranje zabavno, jih pač vsebina komentiranja ne zanima, neizmerno pa uživajo v osebnih tragedijah drugih.
Lahko se smejimo imitacijam pijančkov Francija Keka, obnašanje in govor pravih pijančkov pa je predvsem žalostno. Ampak tega plehki forumski komentatorji pač ne razumejo.
Lahko se smejimo imitacijam pijančkov Francija Keka, obnašanje in govor pravih pijančkov pa je predvsem žalostno. Ampak tega plehki forumski komentatorji pač ne razumejo.
No ja nic ne bo... vse je ok. In se naprej bomo placevali za te arogantne nesposobneze, prenose pa gledali na ORF, Eurosportu itd...
"Komentatorji si prizadevajo prenose izpeljati tekoče in brez posebnosti, velikokrat pa tudi spontano in čustveno, posebej ob uspehih naših tekmovalcev," odgovarjajo na RTV.
cvalsr ::
Obstaja še en erteveslaški bebec, ki komentira skoke, fuzbal, mogoče še kaj. Po stilu in glasu je Bergant, a nisem siguren. Poslušamo pa:
"...ik je dvignil zastavico."
"...ka še ni na vrsti."
"...lo dovolj daleč."
Prva polovica stavkov zanj ne obstaja in ter to govnanje plačujemo 13 EUR mesečno in še 200 milijonov iz proračuna! Pa ta najbrž niti ni pijan!
"...ka še ni na vrsti."
"...lo dovolj daleč."
Prva polovica stavkov zanj ne obstaja in ter to govnanje plačujemo 13 EUR mesečno in še 200 milijonov iz proračuna! Pa ta najbrž niti ni pijan!
free_rider ::
Obstaja še en erteveslaški bebec, ki komentira skoke, fuzbal, mogoče še kaj. Po stilu in glasu je Bergant, a nisem siguren. Poslušamo pa:
"...ka še ni na vrsti."
"...lo dovolj daleč."
Predlagam, da na NORI24TV kupite prenose, pa naj Pirkovič komentira. Ali pa kdo od mlajših talentiranih panoramcev.
Bazen je dovolj velik, časa bodo pa zdaj tudi imeli.
Za pravice bo pa malo Orban pristavil, malo ddr. Snežko, malo Dijanca, pa bo. :)
P.S. Ti si privlekel politiko v športno temo. Da ne bo očitkov, da sem jo jaz.
cvalsr ::
cvalsr je včeraj ob 14:05:24 izjavil:
"...ka še ni na vrsti."
"...lo dovolj daleč."
-------------------------------------------
Predlagam, da na NORI24TV kupite prenose, pa naj Pirkovič komentira. Ali pa kdo od mlajših talentiranih panoramcev.
Za pravice bo pa malo Orban pristavil, malo ddr. Snežko, malo Dijanca, pa bo. :)
Kje v mojem pizdakanju pa TI vidiš kako politiko??? Kaj si pa pokadil?
In ne, nič ti ne očitam, da si TI privlekel Orbana, Pirkoviča, NoroTV, Snežića, ...; ti si kar daj duška.
Omater, kako si vendar mogel pozabiti zagovednega Janšo? Nisi v formi.
free_rider ::
cvalsr je včeraj ob 14:05:24 izjavil:
"...ka še ni na vrsti."
"...lo dovolj daleč."
-------------------------------------------
Kje v mojem pizdakanju pa TI vidiš kako politiko??? Kaj si pa pokadil?
In ne, nič ti ne očitam, da si TI privlekel Orbana, Pirkoviča, NoroTV, Snežića, ...; ti si kar daj duška.
Omater, kako si vendar mogel pozabiti zagovednega Janšo? Nisi v formi.
Tvoje sranje po RTV je direktno politično, očitanje mesečnega in proračunskega stroška tudi.
Če tega ne bi bilo v vpisu, potem bi šlo skozi.
Zato je moj predlog legitimen. Me zanima, kako gledano bi bilo in če bi bil tebi všeč tak prenos?
Zares jih je se vec, ker vec pijace ostane za vse ostale, ki se ga gredo nagonit v Planico Drugace pa toplo priporocam da pogledas enkrat recimo Eurosport, kjer drugace precej antipaticen Jajc oddela svoje v taksnem stilu in s toliko informacijami kot jih Stare v celem zivljenju ni bil sposoben podati. Tako da ne bi bilo niti najmanjse skode, ce bi se ga res koncno losali, ampak se ga na zalost ne bomo, ker je na RTVSlo ze vse ok in pozabljeno. Pa kot ja napisal @oo7 to ni bilo prvic, pa na zalost ne bo niti zadnjic.
Danes pa spet farsa pri Nemcih med žensko tekmo.
Kaj bo šele pri moških :-)
Kaj bo šele pri moških :-)
Kup organizacijskih napak so imeli. Menda sploh niso bili pripravljeni na dež (težav z zaletiščem niso znali reševati, manjkalo jim je opreme ...).
So pa skoki šport v naravi in meni se sicer zdi normalno, da se preko sezone nekako "pogliha". Kdaj imaš srečo, kdaj ne. Če hujšega ne bo ...
So pa skoki šport v naravi in meni se sicer zdi normalno, da se preko sezone nekako "pogliha". Kdaj imaš srečo, kdaj ne. Če hujšega ne bo ...
Forfang zasluženo, do zmage. Bi pa privoščil tudi Fincu stopničke kateri je vodil po prvi seriji potem pa je bil šele 14.
Forfang je res izvedel lep skok (pravzaprav oba, ampak drugi je bil tisti top). Zasluženo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se gremo Slovenci športni turizem? (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 3775 (2287) | LynxEffect |
» | Prilizovanje in nasploh "samovšečnost" Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18162 (14995) | ahac |
» | Skoki - Vetrna izravnava (Wind compensation)Oddelek: Šport | 3880 (3185) | msjr |
» | Tina Maze 2. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48291 (38068) | WarpedGone |
» | Megalomija ali polomija Univerziada leta 2013 v Mariboru? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 31737 (21617) | Mati |