» »

Smučarski skoki

Smučarski skoki

««
10 / 45
»»

D3m ::

Invictus je izjavil:

Seveda, bodimo po zgornjegorensko zahojeni in ne poberimo denarja od turistov, ki si pridejo gledat Planico.

Tudi tujih.

Bolje da pustimo vtis da so prišli k enim budalam, ki ne znajo niti pira postreči.

Planica bi morala delati polno leto in ne samo med sezono.
|HP EliteBook|R5 6650U|

noraguta ::

Upam da sta se prijavla?
Pa da že izvajata svojo vizijo in program!
http://www.nc-planica.si/2015/11/04/pov...

http://www.nc-planica.si/2015/11/03/pov...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Invictus ::

noraguta je izjavil:

Upam da sta se prijavla?
Pa da že izvajata svojo vizijo in program!
http://www.nc-planica.si/2015/11/04/pov...

http://www.nc-planica.si/2015/11/03/pov...

To povabilo je na nivoju osnovne šole, pa tudi cilji so enaki ...

Spet smo zmetali cel kup davkoplačevalskega denarja za nekaj kar bo čez 5 let propadlo, ker ne živi iz dneva v dan ...

Razpis samo kaže da upravljavci Nordijskega centra nimajo neke vizije kaj z njim početi.

Kot da niso vedeli da bo letos končan. Kaj so pa prej delali?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

IL_DIAVOLO ::

Tvoj kontakt so iskali, pa ga niso nasli.

oo7 ::

Po dveh tekmah :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

solatko ::

Režija prirediteljev in žirije je Prevca zahebala za vse 4- zmage. Skupni zmagovalec bo pa z rekordno razliko do drugega ever.
Delo krepa človeka

Kakšne male razlike v točkovanju.
|HP EliteBook|R5 6650U|

roCkY ::

http://slovenian.wunderground.com/weath...
Nič kaj prida vremenska za Innsbruck. Padavine in kar nekaj vetra. Jutri v eno naslednji dan v drugo smer.
Upajmo, da ne bo spet "loterija".

No ja najbolj važno je, da bo za vse pihalo približno enako ne, da bodo eni imeli spet veter v prsa drugi v hrbet.

Kaj dela tale naš Peter8-) brez konkurence :)

.

gusto ::

Danes je bil Peter fenomenalen. Ko je najbolj potrebno pokaže najboljše skoke. Upam da turnejo varno pospravi pod streho, da ne kakšnih presenečenj in ne bo vreme krojilo razpleta.

Mislim da je bil v vseh 6-ih skokih, razen drugega na prvi tekmi, najboljši. Koliko je bila tista serija regularna pa ne bom izgubljal besed. Če bi bilo vse regularno, bi imel Prevc najmanj 15 točk več prednosti v seštevku novoletne turneje in bi na zadnji tekmi lovil rekord Hannavalda, zmage na vseh 4ih tekmah.

Z tako formo bo v Vikersundu Februarja poletel v poden>:D

šernk ::

Na vseh letalnicah že razmišljajo da bi Prevca iz varnostnih razlogov za gledalce spustili z najnižjega možnega zaletišča >:D

to je res fenomenalno, trenutno je razred zase. In če Freund dobro skače pol ne vem kaj dela Prevc.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

šernk je izjavil:

Na vseh letalnicah že razmišljajo da bi Prevca iz varnostnih razlogov za gledalce spustili z najnižjega možnega zaletišča >:D

to je res fenomenalno, trenutno je razred zase. In če Freund dobro skače pol ne vem kaj dela Prevc.

Popije Tabasco pred skokom.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Nesta ::

Samo se Tepez lahko ustav Prevca :D

Nesta je izjavil:

Samo se Tepez lahko ustav Prevca :D

Ta je pa kruta.

Saj mu je enkrat že uspelo ...

Izaso ::

Bo prevelika razlika med Prevcem in 2., da bi kdorkoli lahko posegel vmes!

jusv ::

Danes pa zadnja tekma novoletne turneje. Ob 17.00 gre zares.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Bo zanimiv boj za zmago med Prevsem in Gangnesom. Freund je kot kaze ze odpisan al pa bo v prvi sriji ponoru.
Logicno zakaj je spustil kvalifikacijski skok. Zdej bo videl kako bo Prevc skocu pred njim in glede na njegov skok bo lahko spekuliral ce se mu splaca trudit za dolg skok :)

Upam, da bo veter za vse enak :)

Zgodovina sprememb…

na tej novoletni turneji manjka samo ena pomembna stvar. Dr. Stare

Stare ga nekje do smrti pije na veliko.
|HP EliteBook|R5 6650U|

roCkY ::

Nekaj ga glas daje. Je bil zadnjič le rahlo prehlajen ali ? Na RTV portalu je bilo zadnjič precej kritike. Mene ne moti. Mora pa biti Gabriel zraven. Brez njega mi Stare ni OK.

Men je Dr Stare faca :)

dzinks63 ::

No pa dajmo, malo navijanja prosim, Prevc je le še korak do pokala v obliki zlatega orla, da osvoji novoletno turnejo, kako simbolično, že od nekdaj imamo za naše fante vzdevek orli in sedaj se le ta močno nasmiha Petru Prevcu. Še malo, nekako ne dvomimo v rezultat, saj je Peter v vrhunski formi.

Peter Prevc veliki šampion novoletne turneje edino škoda za tisto prvo sumljivo tekmo.

Bravo Peter Prevc

dzinks63 ::

Fenomenalno, čestitke Petru Prevcu, deklasiral je vse po vrsti in zlati orel je zasluženo v njegovih rokah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

Upam, da forma petra Prevca zdrži, do Planince, ki bo pokala po šivih:)

Sredi Avstrije dvakrat Slovenska himna in še posebej mi je všeč, da Peter skače na Elanovih dilah:)

IL_DIAVOLO ::

oo7 je izjavil:

Upam, da forma petra Prevca zdrži, do Planince, ki bo pokala po šivih:)

Sredi Avstrije dvakrat Slovenska himna in še posebej mi je všeč, da Peter skače na Elanovih dilah:)

Tepeš že trdo trenira

Zgodovina sprememb…

Hrvati so se tudi razpisali kar je ponavadi bolj redkost, ko gre za slovenske športnike razen o Tini Maze so vedno pisali :)

http://www.vecernji.hr/ostali-sportovi/...

Zgodovina sprememb…

Letos od 11 tekem Peter Prevc 6x 1 mesto 3x drugo mesto in enkrat tisto sumljivo 3 mesto:|

Pa še zmagovalci novoletnih turnej:

1953: Sepp Bradl (Aut)

1953/54: Olav Bjoernstad (Nor)

1954/55: Hemmo Silvenoinen (Fin)

1955/56: Nikolaj Kamenski (SSSR)

1956/57: Pentti Uotinen (Fin)

1957/58: Helmut Recknagel (Njem)

1958/59: Helmut Recknagel (Njem)

1959/60: Max Bolkart (Njem)

1960/61: Helmut Recknagel (Njem)

1961/62: Eino Kirjonen (Fin)

1962/63: Toralf Engan (Nor)

1963/64: Veikko Kankkonen (Fin)

1964/65: Torgeir Brandtzaeg (Nor)

1965/66: Veikko Kankkonen (Fin)

1966/67: Bjoern Wirkola (Nor)

1967/68: Bjoern Wirkola (Nor)

1968/69: Bjoern Wirkola (Nor)

1969/70: Horst Queck (Njem)

1970/71: Jiri Raška (Češ)

1971/72: Ingolf Mork (Nor)

1972/73: Rainer Schmidt (Njem)

1973/74: Hans-Georg Aschenbach (Njem)

1974/75: Willi Puerstl (Aut)

1975/76: Jochen Danneberg (Njem)

1976/77: Jochen Danneberg (Njem)

1977/78: Kari Yliantilla (Fin)

1978/79: Pentti Kokkonen (Fin)

1979/80: Hubert Neuper (Aut)

1980/81: Hubert Neuper (Aut)

1981/82: Manfred Deckert (Njem)

1982/83: Matti Nykaenen (Fin)

1983/84: Jens Weissflog (Njem)

1984/85: Jens Weissflog (Njem)

1985/86: Ernst Vettori (Aut)

1986/87: Ernst Vettori (Aut)

1987/88: Matti Nykaenen (Fin)

1988/89: Risto Laakonen (Fin)

1989/90: Dieter Thoma (Njem)

1990/91: Jens Weissflog (Njem)

1991/92: Toni Nieminen (Fin)

1992/93: Andreas Goldberger (Aut)

1993/94: Espen Bredesen (Nor)

1994/95: Andreas Goldberger (Aut)

1995/96: Jens Weissflog (Njem)

1996/97: Primož Peterka (Slo)

1997/98: Kazuyoshi Funaki (Jap)

1998/99: Janne Ahonen (Fin)

1999/00: Andreas Widhoelzl (Aut)

2000/01: Adam Malysz (Polj)

2001/02: Sven Hannawald (Njem)

2002/03: Janne Ahonen (Fin)

2003/04: Sigurd Pettersen (Nor)

2004/05: Janne Ahonen (Fin)

2005/06: Janne Ahonen (Fin) i Jakub Janda (Češ)

2006/07: Anders Jacobsen (Nor)

2007/08: Janne Ahonen (Fin)

2008/09: Wolfgang Loitzl (Aut)

2009/10: Andreas Kofler (Aut)

2010/11: Thomas Morgenstern (Aut)

2011/12: Gregor Schlierenzauer (Aut)

2012/13: Gregor Schlierenzauer (Aut)

2013/14: Thomas Diethard (Aet)

2014/15: Stefan Kraft (Aut)

2015/16: Peter Prevc (Slo)

Drugo leto se bosta vsaj 2 Prevca borila za zmago :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nesta ()

Virjan ::

Cestitke Petru Prevcu, res bravo, ampak tale novinarka v areni je pa pokazala skrajno mero nespostljivosti do Francija Petka, ki ga je intervjuvala, on lepo razlaga, ona pa gleda naokrog kot ena kura, sploh ji ni bilo mar, kaj je povedal. Mater mi je sla na zivce.
Ce bi jaz bil njen šef bi bilo to njeno zadnje porocanje s terena.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Virjan ()

15 in 17 Januarja pa svetovno prvenstvo v poletin na Kulmu:) tudi tukaj je Peter favorit sploh z to trenutno formo.

Virjan je izjavil:

Cestitke Petru Prevcu, res bravo, ampak tale novinarka v areni je pa pokazala skrajno mero nespostljivosti do Francija Petka, ki ga je intervjuvala, on lepo razlaga, ona pa gleda naokrog kot ena kura, sploh ji ni bilo mar, kaj je povedal. Mater mi je sla na zivce.

Ko je ona gledala okoli bi moral Franci iti stran pa je :) pa naj potem se sama z sabo pogovarja in gleda okoli kolikor hoče.

Zgodovina sprememb…

Virjan je izjavil:

Za moje pojme je ta novinarka kura na kvadrat.

Spet tista butasta vprašanja, kako se počutiš ...

oo7 je izjavil:

15 in 17 Januarja pa svetovno prvenstvo v poletin na Kulmu:) tudi tukaj je Peter favorit sploh z to trenutno formo.

Virjan je izjavil:

Ko je ona gledala okoli bi moral Franci iti stran pa je :) pa naj potem se sama z sabo pogovarja in gleda okoli kolikor hoče.

Mislim da bo 15 in 17 januarja favorit Tepes, takoj za njim pa vsaj eden Prevc ;)

kixs ::

Virjan je izjavil:

To ni nic posebnega med novinarji. Edino, da se je to videlo. Kamerman bi moral pozoomati samo na Petka in mi sploh ne bi videli kaj dela. Lahko pije kavo ali gre na WC ;)

shotalick ::

Virjan je izjavil:

Verjetno je bil kakšen kuhan preveč :)...tut men je šla na živce.

::

Mislim da je že skrajni čas, da se odstavi Janusa in na mesto glavnega trenerja postavi nekoga z vezami.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

je izjavil:

Mislim da je že skrajni čas, da se odstavi Janusa in na mesto glavnega trenerja postavi nekoga z vezami.

NOOOOOOOOOOOOOOOOO!
|HP EliteBook|R5 6650U|

Nesta je izjavil:

Mislim da bo 15 in 17 januarja favorit Tepes, takoj za njim pa vsaj eden Prevc ;)

Jaz pa mislim, da ne Peter je boljši letalec kot Tepeš ima več daljših skokov kot Tepeš pa še v vrhunski formi je in veliko bolj konstanten. Mislim, da bo boj med Prevcem in Fanemelom.

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Nesta je izjavil:

Jaz pa mislim, da ne Peter je boljši letalec kot Tepeš ima več daljših skokov kot Tepeš pa še v vrhunski formi je in veliko bolj konstanten. Mislim, da bo boj med Prevcem in Fanemelom.

Fajn bi blo ce bi se pocas Kranc zbudil, upam da bo med boljsimi tudi Semenic (Glede na to da je lani v Planici na letalnici skakal kot prerojen prej je bil pa nula)

solatko ::

Mene je najbolj strah, da bodo Avstrijci ali Poljaki ponudili Janusu tako cifro, da ne bo mogel reči ne.
Delo krepa človeka

noraguta ::

Zakva paj tebe strah to?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

stalker ::

Saj so mu že američani, pa je rekel ne. Ali so komu drugemu, nisem prepričan.

Nesta je izjavil:

oo7 je izjavil:

Nesta je izjavil:

Fajn bi blo ce bi se pocas Kranc zbudil, upam da bo med boljsimi tudi Semenic (Glede na to da je lani v Planici na letalnici skakal kot prerojen prej je bil pa nula)

Robert Kranjec je rojen letalec on bo dober na poletih manjše skaklnice mu ne odgovarjajo preveč. Imaš pa tudi skakalce, ki so dobri samo na manjših skaklnicah pa na poletih ne morejo popolnoma nič na srečo imamo mi Petra Prevca, ki je univerzalen in odličen na manjših, srednjih in letalnicah8-)

Zgodovina sprememb…

njyngs ::

Kdaj je pa Kranjec na skakalnici ali letalnici naredil dober skok oz. dva dobra skoka? Res vprašam. Jaz se ne spomnim niti enega takega primer ne iz lanske ali letošnje sezone.

Kranjec je bil svetovni prvak v poletih leta 2012.

Izklopi spomin zlate ribice ...

njyngs ::

2012 je 4 leta nazaj.

Jaz se ne spomnim niti enega takega primer ne iz lanske ali letošnje sezone.

Priporočam 100% zbranost pri branju.

njyngs je izjavil:

2012 je 4 leta nazaj.

Jaz se ne spomnim niti enega takega primer ne iz lanske ali letošnje sezone.

Priporočam 100% zbranost pri branju.

Lani marca v Planici se je prebujal in je kazal ze boljse polete.
Drugace so pa lani bli edino se poleti v Vikersundu kjer je bil pa res porazen. Ampak vse ostale tekme v poletih je zaenrkat opravil super.
Pricakujem da bo vsaj med 20 v v poletih cez 1 teden.
««
10 / 45
»»