Forum » Loža » Kontaktne leče
Kontaktne leče

Maruška ::
Pozdravljeni
prvič si kupujem kontaktne leče in zanima me ali kdo pozna kakšne kontaktne leče ki bi naj bile za enotedensko uporabo ampak so po enem tednu se vedno dobre in jih lahko uporabljamo cel mesec?
prvič si kupujem kontaktne leče in zanima me ali kdo pozna kakšne kontaktne leče ki bi naj bile za enotedensko uporabo ampak so po enem tednu se vedno dobre in jih lahko uporabljamo cel mesec?

Seba22 ::
Mislim da ta tema že obstaja,če imaš še kakšna vprašanja piši tukaj: Kontaktne leče
Drugače pa ne se igrati tako s tem,mislim da ta opcija definitivno ne pride v poštev,kdor pa tako dela pa lahko ostane nakoncu še brez oči.Midva s punco uporabljama enodnevne ki so najbol zanesljive in predvsem varne glede higijene,ampak zelo drage če jih kopuješ po redni ceni pri nas
Drugače pa ne se igrati tako s tem,mislim da ta opcija definitivno ne pride v poštev,kdor pa tako dela pa lahko ostane nakoncu še brez oči.Midva s punco uporabljama enodnevne ki so najbol zanesljive in predvsem varne glede higijene,ampak zelo drage če jih kopuješ po redni ceni pri nas
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Seba22 ()

RejZoR ::
Za tedenske leče še nisem slišal, ponavadi so dnevne, dvotedenske oz mesečne. Načeloma se vse da nosit tlje če se mehansko ne poškodujejo. Recimo za ACUVUE sem slišal kar nekaj kritik, da so razpadale oz se natrgale še preden so sploh dosegle rok 14 dni. Sem pa tud že slišal za folk, ki je nosil mesečne po 2 meseca in več.
Osebno se s tem ne bi igral, ker se na lečah nabirajo depoziti in bakterije, če zgrešiš rok za kakšen dan, dva ali tri ne bo nič narobe, nebi pa jih nosil pol ali še enkrat dlje kot je specificirano. Preveč cenim oči, da bi se igral imo.
Osebno se s tem ne bi igral, ker se na lečah nabirajo depoziti in bakterije, če zgrešiš rok za kakšen dan, dva ali tri ne bo nič narobe, nebi pa jih nosil pol ali še enkrat dlje kot je specificirano. Preveč cenim oči, da bi se igral imo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kontaktne leče (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 311923 (12132) | CleanPower |
» | Leče preko interneta - kje kupujete?Oddelek: Loža | 2984 (2624) | Kleemen |
» | Kontaktne lečeOddelek: Loža | 2124 (1609) | buttcrack |
» | Barvne leče (vzorec)Oddelek: Loža | 1233 (1014) | jtothek |
» | Kontaktne leče?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14244 (12010) | RobyRob |