Forum » Loža » Jezus je vstal od mrtvih. Kaj misliš ti?
Jezus je vstal od mrtvih. Kaj misliš ti?

TESKAn ::
Če bog ve, da bom jutri šel v trgovino, in če jaz potem ne grem - ne postavi to boga na laž? Ne pomeni to, da ni vseveden?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Business ::
TESKAn
Seveda Bog ve, da misliš iti v trgovino in ve tudi končni rezultat ali boš res šel ali ne. Bog ve kaj misliš o čem razmišljaš ipd. Bog se s tem ko nekaj ve ne postalja na laž. On to pač ve in s tem si ne rabiš beliti glave. Tvoja volja je kam greš s kom greš, Bog ti tega ne bo preprečil, lahko ga celo zanikaš pa še te vedno ljubi in te vabi!
Seveda Bog ve, da misliš iti v trgovino in ve tudi končni rezultat ali boš res šel ali ne. Bog ve kaj misliš o čem razmišljaš ipd. Bog se s tem ko nekaj ve ne postalja na laž. On to pač ve in s tem si ne rabiš beliti glave. Tvoja volja je kam greš s kom greš, Bog ti tega ne bo preprečil, lahko ga celo zanikaš pa še te vedno ljubi in te vabi!

Thomas ::
Business,
Preberi Matejev evangelij - pa boš videl.
TESKAn,
Mislim, da tvojih argumentov ne razume. Poskusi biti ŠE BOLJ jasen. Če se sploh da.
Preberi Matejev evangelij - pa boš videl.
TESKAn,
Mislim, da tvojih argumentov ne razume. Poskusi biti ŠE BOLJ jasen. Če se sploh da.

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas!
Jaz vem da tega ne bom našel pa te zato prosim, da mi pomagaš in mi napišeš vsaj v katerem poglavju Mateja. Res pa piše, da pride kmalu, ne piše pa da pride ko bodo oni še živi. Žal pa je za nas smrtnike 2000 let dosti, za njega ki je večen pa kot nam en dan.
Jaz vem da tega ne bom našel pa te zato prosim, da mi pomagaš in mi napišeš vsaj v katerem poglavju Mateja. Res pa piše, da pride kmalu, ne piše pa da pride ko bodo oni še živi. Žal pa je za nas smrtnike 2000 let dosti, za njega ki je večen pa kot nam en dan.

Double_J ::
Ma nekaterim manjka logike...
Če nekdo(bog) ve, kakšna je prihodnost, je slednja determinirana in se bo odvijala neodvisno od želja oziroma volje nas ljudi...
Če nekdo(bog) ve, kakšna je prihodnost, je slednja determinirana in se bo odvijala neodvisno od želja oziroma volje nas ljudi...

Matthew 16:28
Verily I say unto you, There be some standing here, which shall not taste of death, till they see the Son of man coming in his kingdom.
Mark 9:1
And he said unto them, Verily I say unto you, That there be some of them that stand here, which shall not taste of death, till they have seen the kingdom of God come with power.
Verily I say unto you, There be some standing here, which shall not taste of death, till they see the Son of man coming in his kingdom.
Mark 9:1
And he said unto them, Verily I say unto you, That there be some of them that stand here, which shall not taste of death, till they have seen the kingdom of God come with power.

Luke 9:27
But I tell you of a truth, there be some standing here, which shall not taste of death, till they see the kingdom of God.
V slovenščino si pa prevajaj sam - Posel.
But I tell you of a truth, there be some standing here, which shall not taste of death, till they see the kingdom of God.
V slovenščino si pa prevajaj sam - Posel.

blabla ::
Ah Thomas, ti to sploh ne razumeš. Nekateri med njimi so še vedno živi. A ne veš, da so včasih ljudje živeli po 1000 let in več (Takrat, ko so delali dinozavre).

Mah ja, jaz si bom prihranil živce in tu obupal...na koncu rečem le
Businessovi logiki...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: TESKAn ()

blabla,
Hehe ... ja! To bo.
Na CNN Comunnity so eni Kreacjonisti trdili, da so dinozavri sicer bili, dokler jih ni Gospod pokončal v Potopu. Potem je pa en biolog vprašal, kako so se ljudje branili dinozavrske nadloge?
Je "zvedu", da so bili ljudje takrat visoki 5 metrov.
Samo biolog se ni dal. Je reku, da so bili pa potem ljudje samo bolj izdatna malica z T-Rexa. Vprašanje pa ostaja - kako so se branili?
Mislim ... smejurina se klofat s temi kreacijonisti.
Hehe ... ja! To bo.

Na CNN Comunnity so eni Kreacjonisti trdili, da so dinozavri sicer bili, dokler jih ni Gospod pokončal v Potopu. Potem je pa en biolog vprašal, kako so se ljudje branili dinozavrske nadloge?
Je "zvedu", da so bili ljudje takrat visoki 5 metrov.
Samo biolog se ni dal. Je reku, da so bili pa potem ljudje samo bolj izdatna malica z T-Rexa. Vprašanje pa ostaja - kako so se branili?
Mislim ... smejurina se klofat s temi kreacijonisti.

TESKAn (vojna tajna, strogo zaupno)
Tudi jest bom obupal, če bo Posel preživel tale moj napad s Svetim pismom.
Tudi jest bom obupal, če bo Posel preživel tale moj napad s Svetim pismom.

Thomas
Luk 9,27 So nekateri med tukaj stoječimi, ki ne okusijo smrti, dokler ne vidijo kraljestva Božjega!" Še enkrat DOKLER NE VIDIJO kraljestva božjega. Z Jezusom pa je bil apostol Janez.
Zdaj pa odpi Razodetje 1 poglavje 11 vrstica. Bog pravi Janezu " Kar vidiš zapiši v knjigo...."
Apostol Janez je videl kraljesvo Božje preden je umrl in to kar je videl je zapisal v knjigo razodetje!
To je Jezus mislil ko je to povedal!

Luk 9,27 So nekateri med tukaj stoječimi, ki ne okusijo smrti, dokler ne vidijo kraljestva Božjega!" Še enkrat DOKLER NE VIDIJO kraljestva božjega. Z Jezusom pa je bil apostol Janez.
Zdaj pa odpi Razodetje 1 poglavje 11 vrstica. Bog pravi Janezu " Kar vidiš zapiši v knjigo...."
Apostol Janez je videl kraljesvo Božje preden je umrl in to kar je videl je zapisal v knjigo razodetje!
To je Jezus mislil ko je to povedal!

Še to!
Vse kar je videl kakšno je Božje kraljestvo, je tudi opisal v knjigi Razodetje! Preberi si! Pa v slovenšini boš bolje zastopil!
Vse kar je videl kakšno je Božje kraljestvo, je tudi opisal v knjigi Razodetje! Preberi si! Pa v slovenšini boš bolje zastopil!

Sej sem reku! Nič jim ne moreš.
Aja - kako pa veš, da je Jezus mislil to?
Kje imaš (v SP) oporo za to razmišljanje?
Jest pravim, da je Jezus hotel priti nazaj kmalu, pa se mu ni izšlo. Tako iz besedila (evangelijev) izhaja.

Aja - kako pa veš, da je Jezus mislil to?
Kje imaš (v SP) oporo za to razmišljanje?
Jest pravim, da je Jezus hotel priti nazaj kmalu, pa se mu ni izšlo. Tako iz besedila (evangelijev) izhaja.

Thomas
Janez je bil žal edini od apostolov, ki je videl Božje kraljestvo, če Jezus rekel drugače, bi se zlagal. Saj veš da On ni takšen, da bi lagal!
Janez je bil žal edini od apostolov, ki je videl Božje kraljestvo, če Jezus rekel drugače, bi se zlagal. Saj veš da On ni takšen, da bi lagal!

Obračaj zdaj kakor hočeš. Dobil si odgovor!
Žal moram končat za danes, ker pravi žena, da se moram še kaj njej posvetiti.
Če te še kaj zanima iz svetega pisma vprašaj dobiš odgovor jutri!
Žal moram končat za danes, ker pravi žena, da se moram še kaj njej posvetiti.

Če te še kaj zanima iz svetega pisma vprašaj dobiš odgovor jutri!

Ajt, jutri mam cel dan za testirat nekej evolucijskega. Najbrž pa zlezem še na eno manjšo gorco.
Ti pa spedenej ženo zdej - jutri se pa ne ukvarjaj več z mano. Uživaj v zmagi - težko da bom jest v tej temi še sodeloval.
Ti pa spedenej ženo zdej - jutri se pa ne ukvarjaj več z mano. Uživaj v zmagi - težko da bom jest v tej temi še sodeloval.

undefined ::
> Če bog ve, da bom jutri šel v trgovino, in če jaz potem ne grem - ne postavi to boga na laž? Ne pomeni to, da ni vseveden?
Kako pa ti lahko sklepaš, kaj Bog ve?
Odgovor vernika na tvojo provokacijo je enostavno preprost: Bog ve kaj boš storil, tudi takrat, ko ti ne veš.
Kako pa ti lahko sklepaš, kaj Bog ve?
Odgovor vernika na tvojo provokacijo je enostavno preprost: Bog ve kaj boš storil, tudi takrat, ko ti ne veš.

IceMan, bistvo mojega pisanja je bilo, da bi pokazal, da se atributi, ki jih pripisujejo bogu (vsevednost, da nam pušča izbiro, kaj bomo delali ipd.), med sabo logično tepejo, v tem primeru njegova vsevednost in svobodna volja, ki naj bi jo namenil človeku. Vendar sem ugotovil, da nekaterim pač tega ne moreš dopovedat, tudi če bi napisal deset strani razlage. In tako sem obupal
.

undefined ::
TESKAn, se strinjam. Pojma "usoda" in "svobodna volja" se vedno tepeta. V bistvu se vedno vprašaš kaj je smisel življenja, če je že vse usojeno in sprogramirano. Razlag boš slišal ogromno, vedeževalci bodo recimo rekli: "Proste volje maš le toliko, da se odločiš al boš pil čaj al kavo, pa kdaj greš na WC. Pri bolj pomembnih odločitvah pa je že vse usojeno." Verniki pa: "Ti izbiraš odcepe/križišča, po kateri poti boš šel. Od tam pa te potem Bog vodi dalje do naslednjega križišča (če si ga pripravljen poslušat) in naslednje pomembne odločitve, kjer se spet odločaš sam."
Sej maš polno takih bluzarij, še pa še.
Sej maš polno takih bluzarij, še pa še.

Tarzan ::
Za ribe, so se razvile škrge: To je teorija evolucije, prepričan sem da je Bog ustvaril ribe takšne kot so.
Tole sm zasledil nekje gor. Ajd recimo da je bog, in da je res car, celo za estetiko ma smisel.
Kaj potem rečeš na luštne globokomorke ribice? Katera spridena oseba bi šla delat take spake?
Tale naprimer tukaj, ali pa tale, tale tu, ali pa ta.
No, bom eno objavil še kot sliko, da bo strašila (ne)vernike

To je Viper fish.
Slik lahko najdete na tone, mene pa zanima, kje je bil božji okus, ko je konstruiral te živali? Nekatere so še boljšega videza. Ravno danes je bila ena zelo cool oddaja. Priporočam ker so te ribice res lepe

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tarzan ()

krneki0001 ::
Odgovor na vse:
Po budizmu ti ni treba biti pripadnik neke vere, da lahko veruješ.
Veruješ lahko v karkoli.
Boga ni - je samo narava s svojimi zakonitostmi in narava je BOG in STVARITELJ.
LP
Nebivedu
Veruješ lahko v karkoli.
LP
Nebivedu

BigWhale ::
> Odgovor na vse:
> Po budizmu ti ni treba biti pripadnik neke vere, da lahko veruješ.
> Veruješ lahko v karkoli.
> Boga ni - je samo narava s svojimi zakonitostmi in narava je BOG in STVARITELJ.
Problem verstev in religij je, da jih je vecina povezanih z neko institucijo, ki stoji zadaj. To je tisto kar je tudi mene odvrnilo od marsicesa. Krscanstvo, Islam, kot religija nista nic slabega, problem je povezan z institucijo, ki to naprej 'goni' pa naj bo to Rimokatoliska cerkev na eni strani in neka islamska drzava na drugi strani. Vse skupaj je ratal velik posel in nategovanje folka tako in drugace. Na zalost... In klanje...
Budizem je v tem primeru se najcistejsi,... Budisti se niso nikoli sli krizarskih vojin in jihada... Ker pa ne poznam budizma tako zelo dobro, pa si pridrzujem pravico, da me kdo popravi. ;)
Ljudje pa se vedno tezijo k temu da v nekaj verujejo in verjamejo v nekaj. Popolnih ateistov je malo, vecina je agnostikov. Pa se tisti popilni ateisti verjamejo ponavadi v denar... ;>
--
BigW!
> Po budizmu ti ni treba biti pripadnik neke vere, da lahko veruješ.
> Veruješ lahko v karkoli.
> Boga ni - je samo narava s svojimi zakonitostmi in narava je BOG in STVARITELJ.
Problem verstev in religij je, da jih je vecina povezanih z neko institucijo, ki stoji zadaj. To je tisto kar je tudi mene odvrnilo od marsicesa. Krscanstvo, Islam, kot religija nista nic slabega, problem je povezan z institucijo, ki to naprej 'goni' pa naj bo to Rimokatoliska cerkev na eni strani in neka islamska drzava na drugi strani. Vse skupaj je ratal velik posel in nategovanje folka tako in drugace. Na zalost... In klanje...
Budizem je v tem primeru se najcistejsi,... Budisti se niso nikoli sli krizarskih vojin in jihada... Ker pa ne poznam budizma tako zelo dobro, pa si pridrzujem pravico, da me kdo popravi. ;)
Ljudje pa se vedno tezijo k temu da v nekaj verujejo in verjamejo v nekaj. Popolnih ateistov je malo, vecina je agnostikov. Pa se tisti popilni ateisti verjamejo ponavadi v denar... ;>
--
BigW!

OwcA ::
@nebivedu:
Načeloma, ti nikjer ni treba biti pripadnik vere, da lahko veruješ. Le priznavajo te ne (institucije namreč).
Je pa res, da budizem na noben način ne razlikuje med budisti, ki so vzeli zatočišče (inicalizacija) in tistimi, ki niso.
Resda lahko veruješ v karkoli, vendar se boš, v kolikor težiš k razsvetlenju in ga nameravaš doseči po poti, ki jo je začrtal Buda, tako ali tako odpovedal vsem navezanostim (sem sodi tudi vera).
Budizem priznava bogove še celo svoje "kraljestvo" imajo, le nobene teže ne polaga na njih.
V budizmu ni stvaritelja, prvega vzroka, ali karkoli že hočete, vse poteka krožno.
@BigWhale: budisti se res niso nikoli zapletali v kakšne verske vojne.
Odgovor na vse:
Veruješ lahko v karkoli.
Načeloma, ti nikjer ni treba biti pripadnik vere, da lahko veruješ. Le priznavajo te ne (institucije namreč).
Je pa res, da budizem na noben način ne razlikuje med budisti, ki so vzeli zatočišče (inicalizacija) in tistimi, ki niso.
Resda lahko veruješ v karkoli, vendar se boš, v kolikor težiš k razsvetlenju in ga nameravaš doseči po poti, ki jo je začrtal Buda, tako ali tako odpovedal vsem navezanostim (sem sodi tudi vera).
Budizem priznava bogove še celo svoje "kraljestvo" imajo, le nobene teže ne polaga na njih.
V budizmu ni stvaritelja, prvega vzroka, ali karkoli že hočete, vse poteka krožno.
@BigWhale: budisti se res niso nikoli zapletali v kakšne verske vojne.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Ravno zato mi je budizem tako vsec, ker tam predvsem isces in izpopolnjujes samega sebe s tem, da se odvajas vseh hm razvad. Edini problem je predvsem v tem, da bi se jest zelo tezko odpovedal mesu... ;)
--
BigW!

> budisti se res niso nikoli zapletali v kakšne verske vojne.
Seveda. Zato sta mu pa Islam in Hinduizem prevzela večino ozemlja.
Evolucija (memov) pač.
Da bi se pa Budizem širil na kakšen nenasilen način ... to se pa tudi - zadnje čase.
Seveda. Zato sta mu pa Islam in Hinduizem prevzela večino ozemlja.
Evolucija (memov) pač.
Da bi se pa Budizem širil na kakšen nenasilen način ... to se pa tudi - zadnje čase.

@Thomas: rahlo si zabluzil. Budizem ni nikoli zelo zgubljal vernikov. Edino kar je, se je precej spreminjal, predvsem zato, ker mu nekako uspe "pojesti" (in deloma vključiti) obstoječe verovanje na danem ozemlju. Tako je npr. tibetanski budizem prevzel tantrično prkaso, ki je pravzaprv bon, na Tibetu poprej "domujoča" vera.
...vse to pa je seveda le evolucija memov, tako se z nadaljevanjem tovjega odgovora povsem strinjam.
...vse to pa je seveda le evolucija memov, tako se z nadaljevanjem tovjega odgovora povsem strinjam.

Kje so afganistanski budisti?
V Indiji prevladuje Hinduizem. Tudi Islama in krščanstva je nekaj. Tam kjer je bil včasih Budizem.
Budizem je relativno v zatonu že zelo dolgo.
V Indiji prevladuje Hinduizem. Tudi Islama in krščanstva je nekaj. Tam kjer je bil včasih Budizem.
Budizem je relativno v zatonu že zelo dolgo.

Vegi ::
Kaj je pa v vojni slabega?
Vsak posameznik ima svojo naravo, eni so intelektualci, drugi delavci, tretji vojaki....
Budizem je ateizem. Buda se je pojavil pred 3000 leti v Indiji, z namenom, da zanika Vede. Zakaj? Prišlo je do zlorabe vedskih spisov - v imenu Ved so opravičevali ubijanje živali. V bistvu pa se po Vedah to dopušča samo pod določenimi pogoji, ne pa za čutno uživanje. Načelo budizma je ahimsa - nenasilje. Zato so pravi budisti vegetarijanci.
Vsak posameznik ima svojo naravo, eni so intelektualci, drugi delavci, tretji vojaki....
Budizem je ateizem. Buda se je pojavil pred 3000 leti v Indiji, z namenom, da zanika Vede. Zakaj? Prišlo je do zlorabe vedskih spisov - v imenu Ved so opravičevali ubijanje živali. V bistvu pa se po Vedah to dopušča samo pod določenimi pogoji, ne pa za čutno uživanje. Načelo budizma je ahimsa - nenasilje. Zato so pravi budisti vegetarijanci.

@Thomas: po pregledu parih povezav, prihajam do ugotovitve, da sem sam zabluzil.

@Vegi: budizem je ateizem samo v najstrožjem pomenu. Še vedno imaš verske obrede, le da se obračaš na bude namesto na bogove, poleg tega obstoj njih (bogov) priznava.

@Vegi: budizem je ateizem samo v najstrožjem pomenu. Še vedno imaš verske obrede, le da se obračaš na bude namesto na bogove, poleg tega obstoj njih (bogov) priznava.

BorisJ ::
Če Bog je, potem zihr ni naredu sveta kakor pise v bibliji, ampak z Big Bangom;
Tud če bog je, je biblija bullshit.
Tud če bog je, je biblija bullshit.

V vojni je slabega to, da umre veliko ljudi za (največkrat) neumno stvar.
A ni ateizem ne verovanje v neko višjo silo... Buda je pa en bog ne ? budizma ne poznam tko da se lahko motim...
Budizem je ateizem.
A ni ateizem ne verovanje v neko višjo silo... Buda je pa en bog ne ? budizma ne poznam tko da se lahko motim...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorisJ ()

@Vegi: bud (razsvetljenih) je veliko. Npr. Šakijamuni, Tara, Majtreja, Čakrasamvara, Avalokitešvara...
@BorisJ: buda pomeni "tisti, ki je dosegel razsvetlenje". Torej je bud veliko in niso bogovi, le njih "vlogo" opravljajo (ljudje se k njim zatekajo).
@BorisJ: buda pomeni "tisti, ki je dosegel razsvetlenje". Torej je bud veliko in niso bogovi, le njih "vlogo" opravljajo (ljudje se k njim zatekajo).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()

kopernik ::
glede budizma...ima korenine mnogo,mnogo let nazaj, se mi zdi da nekaj tisoč let
pred krščanstvom/islamom. Mogoče čez nekaj tisoč let tudi npr. islamisti ne
bojo pomislili na svete vojne in podobno.
lp
pred krščanstvom/islamom. Mogoče čez nekaj tisoč let tudi npr. islamisti ne
bojo pomislili na svete vojne in podobno.
lp

Matek ::
Kaj pa če Bog je, pa kljub temu nič iz Biblije ni res?
Kaj če je vse, kar naj bi bilo res, ustvarjeno samo, da bi si verniki stvar lažje predstavljali?
Kaj če je vse, kar naj bi bilo res, ustvarjeno samo, da bi si verniki stvar lažje predstavljali?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

@jankoFer: budizem izvira iz 5. st. p. n. št.
Manjek verskih vojn, gre bolj pripisati drugačni etiki (sočustvovanje z vsemi čutečimi bitji ipd.).
Manjek verskih vojn, gre bolj pripisati drugačni etiki (sočustvovanje z vsemi čutečimi bitji ipd.).

Heh; če je vse v bibliji laž potem boga ni - v bibliji piše da je, torej ga ni hehehe

Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorisJ ()

Crimson_Shadow ::
"Bogovi" so obstajali
. Problem nastane ob dejstvu, da so imeli vse lastnosti navadnih ljudi (hotenja in želje). Ker pa se ideja več "bogov", ki pa imajo tako dobre kot slabe lastnost in se celo "tepejo" med sabo, nikakor ne sklada z logiko vsemogočnega, blagodejnega, usmiljenega, polnega ljubezni do bližnjega in edinega
boga, so v bibilji vse to malce preuredili in drugače napisali. Samo zato, ker naj bi obstajal le en pravi bog.
Glede na to, da se kar tri svetoven religije sklicujejo na enega in edinega (prav gotovo je isti!) boga, se mi zdi prav smešno (in obenem tudi žalostno), da se kregajo in celo ubijajo samo zaradi njegovega imena. (Pa ne me vleč za besede, ker vem, da so glavne razlike drugje!)

Glede na to, da se kar tri svetoven religije sklicujejo na enega in edinega (prav gotovo je isti!) boga, se mi zdi prav smešno (in obenem tudi žalostno), da se kregajo in celo ubijajo samo zaradi njegovega imena. (Pa ne me vleč za besede, ker vem, da so glavne razlike drugje!)

To Tito:
Se najbolj smesne so izjave v stilu, 'Biblja je bullshit'.
Da bi pa nekdo kaj utemeljij je pa redkost...
:)
--
BigW!
Se najbolj smesne so izjave v stilu, 'Biblja je bullshit'.
Da bi pa nekdo kaj utemeljij je pa redkost...
:)
--
BigW!

BorisJ
raje ne komentiraj nečesa, česar ne poznaš! Mislim na Biblijo. Vsaj preberi si enkrat pa potem dajaj komentare. Če govoriš o laži jo dokaži, drugače pa raje molči!
Za budizem pa tako: Moliti in prikljanjati se kipu, ki ga sam ustvariš je skrajno neumno. Kaj pa ti lahko ta kip pomaga.
raje ne komentiraj nečesa, česar ne poznaš! Mislim na Biblijo. Vsaj preberi si enkrat pa potem dajaj komentare. Če govoriš o laži jo dokaži, drugače pa raje molči!

Za budizem pa tako: Moliti in prikljanjati se kipu, ki ga sam ustvariš je skrajno neumno. Kaj pa ti lahko ta kip pomaga.

kopernik ::
Business:
aroganca pa res nima meja!
lp

Moliti in prikljanjati se kipu, ki ga sam ustvariš je skrajno neumno. Kaj pa ti lahko ta kip pomaga.
Hehe, pejt ti enkrat v eno cerkev in reci to kristjanom, ki se priklanjajo kipu jezusa na križu in molijo pred njim...razen seveda, če trdiš, da je vse tiste kipe ustvaril bog

TESKAn
Še to:
Ena od zapovedi v svetem pismu piše" Ne delaj si rezanih podob in jih ne moli!"
Mislim da ti to vse pove kakšna je rimokat. cerkvev danes, pa ne samo ta cerkev, še kera druga tudi!
Zato grem tja kjer se to ne dogaja!
Še to:
Ena od zapovedi v svetem pismu piše" Ne delaj si rezanih podob in jih ne moli!"
Mislim da ti to vse pove kakšna je rimokat. cerkvev danes, pa ne samo ta cerkev, še kera druga tudi!
Zato grem tja kjer se to ne dogaja!

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
» | Napake krscanstva (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8599 (6611) | Thomas |
» | Ubijane v verskih knjigah...Oddelek: Problemi človeštva | 2519 (2181) | Barakuda1 |
» | Svetopisemska prerokovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9174 (8070) | Valery |
» | Ena čist neumesna !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5832 (4955) | Thomas |