Forum » Na cesti » Ugotovitev poškodbe pod odbijačem
Ugotovitev poškodbe pod odbijačem
MrStein ::
Kako bi najpreprosteje ugotovil poškodbo pod (prednjim) odbijačem?
Odbijač je iz elastične plastike in se povrne v normalno obliko in kot tak ni merodajen.
Koliko bi računal servis za tak pregled?
Odbijač je iz elastične plastike in se povrne v normalno obliko in kot tak ni merodajen.
Koliko bi računal servis za tak pregled?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
SeMiNeSanja ::
Če si servis obeta, da boš morebitno popravilo izvedel pri njih, po moje ne bo nič računal.
šernk ::
Se vležeš pod avto in pogledaš nosilce odbijača okoli mesta udarca. Če se je odbijač vrnil v prvotno stanje je morda kakšen nosilec počen tam okoli, drugje pa najbrž ne.
če se gre za zavarovalnico, bi ti morali že tam vračunati stroške demontaže in ponovne montaže odbijača, vsaj meni so jo na triglavu, ko sem povozil psa in samo masko razbil. tam se potem vidi če je vse na mestu in bi se lahko ukrepalo naprej.
če se gre za zavarovalnico, bi ti morali že tam vračunati stroške demontaže in ponovne montaže odbijača, vsaj meni so jo na triglavu, ko sem povozil psa in samo masko razbil. tam se potem vidi če je vse na mestu in bi se lahko ukrepalo naprej.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena popravila odbijača Ford FocusOddelek: Na cesti | 5815 (5391) | qwertyy |
» | nesreča na parkirišču (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 75936 (48478) | imagodei |
» | Imam problemOddelek: Loža | 3100 (2572) | Relanium |
» | Prometna nesreča - oderuška odškodnina (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8839 (8836) | BlackHole |
» | kako popravit odbijačOddelek: Loža | 10339 (9842) | perci |