Forum » Zvok in slika » Pomoč pri izbiri kompresije
Pomoč pri izbiri kompresije
kalcek16 ::
Rad bi iz kamere posnel na računalnik neko stvar pa bi jo kasneje rad shranil na CD.Zanima me kateri kodek naj uporabim za kompresijo.Uporabljam pa iuVCR(4.7.2.285) in Nimo Pack Codecs 5.9
Rad bi da bi bil video čimbolj lepši,brez kvadratkov in da bi zasedel malo prostora da bi dal loh na CD. Baje sta najboljša kodeka Divx in Xvid,pa me zanima če je res in baje je treba še ene nastavitve naštimat ene Bitrate al neki tazga,pa me zanima kako to naštimam in na koliko.
Rad bi da bi bil video čimbolj lepši,brez kvadratkov in da bi zasedel malo prostora da bi dal loh na CD. Baje sta najboljša kodeka Divx in Xvid,pa me zanima če je res in baje je treba še ene nastavitve naštimat ene Bitrate al neki tazga,pa me zanima kako to naštimam in na koliko.
JagPanzer ::
Točno tako, vzemi si cajt, pojdi na doom9, in sam poiskušavej kar se da, da boš dobil najlepšo kakovost. Lahko bo to Xvid, DivX 3.11, DivX 5.XX, RV9, 3ivx, WM9,...najbolj važno je, da bo tebi včeš kakovost.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59326 (14474) | BaRtMaN |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13468 (5069) | Kocovan |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3276 (2672) | gruntfürmich |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4227 (3681) | bobby |
» | Z VirtualDub-om v Divx - kako?Oddelek: Programska oprema | 1651 (1571) | waters |