Forum » Igre » CSI drugi level problem
CSI drugi level problem
gonilnik ::
Imam problem v drugem levelu,ker ne vem kaj naj naredim.
Na mestu požara sem našel odtis od kolena,vzel vzorec zraka,košček stekla,krpe in nekakšnega lesa,vse analiziral.
Na letališču sem našel krpo v sodu na mizi neki list ter na škatlah neki list.Omare pa ne gre odpreti.
Vse skupaj sem analiziral,zaslišal osumljenega sedaj pa več nič ne gre.Kaj mi je storiti?
Na mestu zločina je še telefon,s katerim pa si nič ne morem pomagati saj deluje samo tipka redial,drugo na nič
Na mestu požara sem našel odtis od kolena,vzel vzorec zraka,košček stekla,krpe in nekakšnega lesa,vse analiziral.
Na letališču sem našel krpo v sodu na mizi neki list ter na škatlah neki list.Omare pa ne gre odpreti.
Vse skupaj sem analiziral,zaslišal osumljenega sedaj pa več nič ne gre.Kaj mi je storiti?
Na mestu zločina je še telefon,s katerim pa si nič ne morem pomagati saj deluje samo tipka redial,drugo na nič
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
Xplicit ::
Jest mam pa en drug problem - spodaj na dnu ekrana bi se moral prikazovati text, ko kdo govori, al pa ce kliknes kam ti izpise kaj si izbral, sam men pa prikaze sem ene kvadratke, kot da bi font majku no sej to me niti nebi tolk motil, ce se nebi isto dogajal tm k mas faile celotnega primera, k bi mogu bit isti font, pa so spet kvadratki
Sm si dal tanov patch 1.01 dol iz uradne strani sam ne pomaga
a je mel se kdo tak problem?
Sm si dal tanov patch 1.01 dol iz uradne strani sam ne pomaga
a je mel se kdo tak problem?
blblb ::
Xplicit: pejt v regional settings v control panelu pa vse stvari dej na English.
Meni je pomagalo.
gonilnik: zdi si mi da si na kraju zlocina pozabil poiskati se vzigalnik.
Meni je pomagalo.
gonilnik: zdi si mi da si na kraju zlocina pozabil poiskati se vzigalnik.
Xplicit ::
ql hvala je pomagal, sm ze pr peti misiji tk k grissom izgine - bomo vidl kaj bo
no u glavnem:
Gonilnik - tm na kraju zlocina mors vzet vzorec zraka in pa nekje na tleh je en vzigalnik, pa se neki je pod uno mizo k je telefon
pa a si ze zaslisu unga biznismena?
no u glavnem:
Gonilnik - tm na kraju zlocina mors vzet vzorec zraka in pa nekje na tleh je en vzigalnik, pa se neki je pod uno mizo k je telefon
pa a si ze zaslisu unga biznismena?
gonilnik ::
Hvala za pomoč,čeprav je bilo nekaj drugega:Zunaj pri odtisu kolena sem spregledal košček stekla ki sem ga moral pobrati.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniški virus v biološki DNKOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8398 (6786) | DamijanD |
» | DNK profiliranje po ameriško (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NWO | 55751 (52405) | Mandi |
» | Meje zbiranja bioloških sledi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 40770 (37462) | kuglvinkl |
» | Zloraba prstnih odtisovOddelek: Informacijska varnost | 5005 (3685) | BlueRunner |
» | Ponarejanje DNK sledov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9709 (7534) | poweroff |