Forum » Na cesti » Osnovno zavarovanje za avto
Osnovno zavarovanje za avto
jalovec09 ::
Ta mesec mi poteče registracija zdaj malo pregledujem in sem delal predračune, najceneje me pride samo 110 evrov, pri Triglavu cca 200 evrov.
Edino, kar tu rabim je asistenca, ki je zaupanja vredna.
Vse ostalo, kar se tiče zavarovanja pa rabim sam tolk, da sploh lahko podaljšam registracijo.
Mislte da se splača, itak bi vse uredil preko spleta.
Edino, kar tu rabim je asistenca, ki je zaupanja vredna.
Vse ostalo, kar se tiče zavarovanja pa rabim sam tolk, da sploh lahko podaljšam registracijo.
Mislte da se splača, itak bi vse uredil preko spleta.
Anney ::
Droben tisk beri, še posebej pri teh najcenejših, vedno so kakšni hakeljci. ;)
Recimo:
-vozilo je zavarovano samo če ga vozi lastnik
-vozi ga starejša oseba od 21let
-....... blablabla
Recimo:
-vozi ga starejša oseba od 21let
-....... blablabla
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
Magic1 ::
Droben tisk beri, še posebej pri teh najcenejših, vedno so kakšni hakeljci. ;)
Recimo:
-....... blablabla
katera zavarovalnica pa ima sploh take fore?
Magic
Anney ::
Ne samo takšne, še kakšne hujše. Manj plačaš, večje fore majo, prvo se ljudje hvalijo kolk malo so plačali, ko pa se kaj zgodi, pa jokajo kako nesramni so in kaka ''smotana'' zavarovalnica je. ;)
Utk ::
Dej ne seri. Pogoji osnovnega zavarovanja so jasni in pri vseh zavarovalnicah enaki. Ostalo se pa doplača.
šernk ::
Kaj ima osnovno zavarovanje veze potem ne vem. Osnovno zavarovanje krije itak samo škodo tistemu, v katerega si se zaletel in ti s tistim sploh nimaš nobene veze.
asistenca pri AMZS je 40€ do 150km skupne vlečne poti, se ti pa odlično pokrije če imaš naročnino na siol, kjer dobiš 36€ vrnjeno skozi popust, tako da mene stane realno gledano 4€ letno.
asistenca pri AMZS je 40€ do 150km skupne vlečne poti, se ti pa odlično pokrije če imaš naročnino na siol, kjer dobiš 36€ vrnjeno skozi popust, tako da mene stane realno gledano 4€ letno.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
jalovec09 ::
11 let brez prometne....rabm samo, da lahko podaljšam reg.
Se pa ne vozim vsak dan
Ampak bom pri Triglavu, ker je na koncu razlike za 20-40 evrov.
Se pa ne vozim vsak dan
Ampak bom pri Triglavu, ker je na koncu razlike za 20-40 evrov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jalovec09 ()
SeMiNeSanja ::
Moj nasvet: na internetu poiščeš najugodnejšo varianto za svoje vozilo in si jo izpišeš. Potem pokličeš agenta od Triglava, da bi sklenil zavarovanje in mu poveš, da imaš konkurenčno ponudbo v višini xxxEUR. Kot dokaz mu pokažeš izpisano ponudbo konkurenta.
Agent Triglava bo vzel kopijo kot dokazilo zakaj je moral nuditi poseben dodatni popust, ti pa boš prišel ceneje skozi.
Jaz sem lani na tak način uspešno znižal ceno na nivo najugodnejše ponudbe, ki sem jo našel na internetu. Treba je pač stegniti jezik in malo zaigrati na foro 'take it or leave it'.
Agent Triglava bo vzel kopijo kot dokazilo zakaj je moral nuditi poseben dodatni popust, ti pa boš prišel ceneje skozi.
Jaz sem lani na tak način uspešno znižal ceno na nivo najugodnejše ponudbe, ki sem jo našel na internetu. Treba je pač stegniti jezik in malo zaigrati na foro 'take it or leave it'.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SeMiNeSanja ()
Še to... ko se pogajaš za ceno zavarovanja je dobro tudi preveriti, katera zavarovanja še imaš pri dotični zavarovalnici. Obstaja cel niz dodatnih popustov, če imaš še hišo zavarovano, življenjsko zavarovanje,.... Pri hiši, še niti ni nujno, da si ti nosilec zavarovanja ampak da si v sorodstvu, se mi zdi (agent bo bolj točno vedel).
Drugače pa je Triglav zadnjič imel neke popuste na sklepanje zavarovanja preko spleta, tako da velja tudi to preveriti, če te morda ne pride že ta opcija cenejša, kot kakšna druga opcija.
Drugače pa je Triglav zadnjič imel neke popuste na sklepanje zavarovanja preko spleta, tako da velja tudi to preveriti, če te morda ne pride že ta opcija cenejša, kot kakšna druga opcija.
Zakaj bi si delal dodatno delo samo za to, da bo imel posel Triglav in njegov agent, če lahko za tist denar skleneš zavarovanje že takoj, prek neta? Res me zanima, en razlog, ne rabi bit niti dober, da bi to delal? Tudi če imaš 5 zavarovanj pri isti zavarovalnici, prej boš dobil popust na ostala, če boš z enim šel drugam, kot pa če boš na vsak način vztrajal pri njih. Takšne imajo najraje. Ja, pri avtu ti bo spustil na nivo kogarkoli drugega, kako te je pri hiši nategnil pa ne boš nikoli vedel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
filip007 ::
Če imaš starejši avto, potem daš osnovno tisti minimum in AO+.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Zakaj bi si delal dodatno delo samo za to, da bo imel posel Triglav in njegov agent, če lahko za tist denar skleneš zavarovanje že takoj, prek neta? Res me zanima, en razlog, ne rabi bit niti dober, da bi to delal? Tudi če imaš 5 zavarovanj pri isti zavarovalnici, prej boš dobil popust na ostala, če boš z enim šel drugam, kot pa če boš na vsak način vztrajal pri njih. Takšne imajo najraje. Ja, pri avtu ti bo spustil na nivo kogarkoli drugega, kako te je pri hiši nategnil pa ne boš nikoli vedel.
Nemreš belivit, kok so eni pametni!
Ko boš na netu vnašal, pa ne bo potegnilo popustov od ostalih zavarovanj, se ti bo mogoče začelo kaj svitati.
In kaj mešaš sem 'nateg pri zavarovanju bajte'? Vsak pameten človek ima bajto zavarovano, tako ali drugače. To za avtomobilsko zavarovanje ni bistveno, razen kar lahko na osnovi tega zavarovanja dobiš kakšen dodaten % popusta.
Sam drugače nikoli nebi zavaroval samo A0, ampak vedno zraven vzamem še delni kasko za divjad, stekla in parkirišče. Mi je to dodatno zavarovanje že preklemansko prav prišlo.
Seveda ima vsak zavarovano, vprašanje samo kaj in za koliko.
Vprašal sem samo zakaj bi skakal k nekomu s ponudbo, da ti bo tist potem ponudil lahko isto ceno. Zakaj dodatno delo?
Vprašal sem samo zakaj bi skakal k nekomu s ponudbo, da ti bo tist potem ponudil lahko isto ceno. Zakaj dodatno delo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Na cesti | 239109 (1798) | LeQuack |
» | Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 45687 (11753) | Mateja88 |
» | Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 75568 (43159) | ;-) |
» | avtomobilsko zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13774 (8950) | BCSman |
» | Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26925 (21827) | theBill |