» »

Logitech Harmony - nastavitve?

Logitech Harmony - nastavitve?

silver12si ::

Pozdravljeni!

Kupil sem model 350. Povezal TV (Panasonic), T2-box (Motorola), media player (WD). Zadeva deluje, vendar z malo omejitvami.
Ali je možno, da pri pritisku tipke recimo DVD tudi zamenja input, v mojem primeru na HDMI2. Sedaj se mi samo vklopi media player in moram pritisniti TV in tam izbrati preko AV ustrezen input. Recimo da z izbiro medija tudi preklopi na njegov input, se da? Sem se nekaj igral z delay in nikakor ne gre...Pri TV in boxu ta zadeva deluje, normalno preklaplja.

Povezati želim tudi klimatsko napravo Fujitsu, napravo sem ustrezno dodal vendar ko jo hočem vklopiti ni odziva...

Hvala za pomoč!

LP!

misek ::

Seveda preklopi tudi input. To je ravno poanta teh daljincev, da ob enem pritisku gumba izvede več akcij. Temu se reče Activity. Očitno nisi vse dobro nastavil.

Mislim da ima moj model pri activity samo za watch TV oz, tam deluje...problem imam samo pri WD playerju, ko ga recimo prižgem se zažene, vendar ne priklopi na HDM2...sicer tudi nikjer nisem nastavljal inputa, nisem našel...tudi ko recimo hočem iti nazaj na TV mi ne preklopi direktno (moram preko TV AV preklapljati). Ja bo treba malo raziskati kje se nastavlja input za točno določeno napravo...

Anney ::

WDTV nima povratne funkcije samodejnega vklopa, kot DVD/BLURAY predvajalniki.

To vem da nima funkcije samodejnega vklopa...rad bi samo to, da ko na daljincu pritisnem DVD, zamenja input v HDM2. Zanima me (če se sploh...) kje se nastavi input, kot v mojem primeru - preklop na HDMI"...ali pa si jaz tole malo drugače predstavljam...

Thunder wave ::

Sam si lastim ta daljinec, je cisto osnovni model in nima te možnosti, bo treba kr ročno preklapljat.

Hvala za informacijo...ja saj bo kar OK, sem si še na Motoroli in WD-ju sprogramiral inpute od TV-ja...tako da bo šlo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584940 (24269) Dominator
»

Kateri univerzalni daljinec

Oddelek: Kaj kupiti
244224 (874) slavko45
»

Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )

23548395 (29860) Anney
»

Onkyo TX-SR508 standby

254452 (3980) jerry2000
»

logitech harmony one

91676 (1435) Dr_M

Več podobnih tem