Forum » Strojna oprema » Nvidia GTX 900 series
Nvidia GTX 900 series
Temo vidijo: vsi
oo7 ::
AapocalypseE je izjavil:
Dr_M kdo pa pravi kaj o 24fps?
24fps je zdaleč od tekočega
M-Power, velja
Me res zanima kako se obnese na teh nastavitvah, ki sem jih napisal, ker namreč s takšnimi nastavitvami dobim z mojo teh magičnih 24fps, ki jih omenja Dr_M.
Screenshote sem delal z programom Fraps ampak ne vem zakaj ne kaže na sliki koliko FPS-jev je bilo. Mogoče zato, ker nisem registriran in nisem mogel uporabit jpg formata. Neregstriranim uporabnikom pusti samo BMP format.
Je še kak drug program za meriti Fps?
Drugače pa pod temi nastavitvami mi je kazalo od 32 do 40 Fps. Mi je pa čudno, ko sem miroval je bilo manj FPs-jev se pravi 32, ko je prišlo, do streljanja pa tudi 40 Fps a ne bi moralo biti obratno?
Tukaj pa še GPU-Z z temi nastavitvami.
AapocalypseE ::
Godrays nisi dal na enhanced. Bi še vzelo nekaj fpsjev.
Bi pa bilo logično, da bi bilo manj fpsjov med akcijo ja, tako da čudno to.
Jaz dobim z istimi nastavitvami in še enhanced godrays 24fps+
Nikakor ni to best buy za 400eur, ker tudi ni zmožna tekoče poganjat pri teh nastavitvah.
Ti si dal za njo 308eur, če sem prav videl.
To še nekako gre...
Jaz pravim tako, da raje grafično za 200eur, ker tudi tiste za 400eur niso toliko hitrejše, da bi bila takšna razlika. Vsaj zaenkrat je tako. Če se kaj spremeni pa super.
Bi pa bilo logično, da bi bilo manj fpsjov med akcijo ja, tako da čudno to.
Jaz dobim z istimi nastavitvami in še enhanced godrays 24fps+
Nikakor ni to best buy za 400eur, ker tudi ni zmožna tekoče poganjat pri teh nastavitvah.
Ti si dal za njo 308eur, če sem prav videl.
To še nekako gre...
Jaz pravim tako, da raje grafično za 200eur, ker tudi tiste za 400eur niso toliko hitrejše, da bi bila takšna razlika. Vsaj zaenkrat je tako. Če se kaj spremeni pa super.
Dr_M ::
Jest s takimi nastavitvami dobim 40-47fps, redko kdaj pade pod 40. 1920x1200.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Oktan ::
Works exactly as intended ja za Nvidio ne pa za kupce.
Če bi oglaševali 3.5GB bi blo prav ne pa 4GB, ker tistih zadnjih 0.5 je tako neuporabnih. Da ne omenjam, da nekaterim že pri 3GB+ začne padat hitrost.
Če bi oglaševali 3.5GB bi blo prav ne pa 4GB, ker tistih zadnjih 0.5 je tako neuporabnih. Da ne omenjam, da nekaterim že pri 3GB+ začne padat hitrost.
NVIDIA to Tune GTX 970 Resource Allocation with Driver Update
NVIDIA plans to release a fix for the GeForce GTX 970 memory allocation issue. In an informal statement to users of the GeForce Forums, an NVIDIA employee said that the company is working on a driver update that "will tune what's allocated where in memory to further improve performance." The employee also stressed that the GTX 970 is still the best performing graphics card at its price-point, and if current owners are not satisfied with their purchase, they should return it for a refund or exchange.
http://www.techpowerup.com/209369/nvidi...
NVIDIA plans to release a fix for the GeForce GTX 970 memory allocation issue. In an informal statement to users of the GeForce Forums, an NVIDIA employee said that the company is working on a driver update that "will tune what's allocated where in memory to further improve performance." The employee also stressed that the GTX 970 is still the best performing graphics card at its price-point, and if current owners are not satisfied with their purchase, they should return it for a refund or exchange.
http://www.techpowerup.com/209369/nvidi...
Me prav zanima, če bojo lahko z driverji rešli to.
Se mi pa zdi lepo, da so napisali, če kdo ni zadovoljen lahko vrne kartico.
Torej pripada refund, če kdo želi vrnit kartico?
Me zanima pri naših prodajalcih kako bi to zgledalo.
Se mi pa zdi lepo, da so napisali, če kdo ni zadovoljen lahko vrne kartico.
Torej pripada refund, če kdo želi vrnit kartico?
Me zanima pri naših prodajalcih kako bi to zgledalo.
Senitel ::
AapocalypseE je izjavil:
...ker tistih zadnjih 0.5 je tako neuporabnih. Da ne omenjam, da nekaterim že pri 3GB+ začne padat hitrost.
Zakaj neuporabnih? NV driver že sedaj določene stvari namenoma (!) pušča v sistemskem spominu, čeprav ima na razpolago prost gpu ram. Problem je samo, če v tistih 512MB pristane kaj vitalnega do česar GPU rabi zelo hiter dostop in bo GPU zaradi tega zatrokiral.
To koliko rama je zasedenega ne samo po sebi ne pomeni nič. Poglej si recimo koliko rama zasede ista igra na 980 4GB in na R9 290 4GB. So kar pestre razlike.
DarwiN ::
To novico so IMO leakali v javnost samo kot lažni damage control, zato da se zadeve malo umirijo, zdaj ko so najbolj sveže in vroče.. Ker če 'preživijo' prvi mesec, potem se bo vse poleglo in izginilo. Tako pa so prodali lažno upanje z nekimi driverji in folk bo zdaj mirno čakal, dokler ne bo pozabil. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
RejZoR ::
Pomoje so to itaq naredili zavedno in upali, da nihče ne bo opazil... Ne vem zakaj so šele zdej izdali točne specifikacije za L2 in število ROP enot. Če ne bi ničesar prikrival bi že štartu pdoal take številke, ne pa da se zdej neki ven vlečejo. Me prav en drek briga kako se obnese kartica, dejstvo ostaja, da so v ozadju neki mutili in o tem lepo molčali. Plačal pa ste polno ceno nečesa, kar bi moralo bit ene 50 EUR cenejše samo zaradi tega felerja...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
dj_uro ::
za nekatere soforumaše v tej temi imam občutek, da sploh ne živijo v realnem svetu...
vw-klub.si
5pellfire ::
Pomoje so to itaq naredili zavedno in upali, da nihče ne bo opazil... Ne vem zakaj so šele zdej izdali točne specifikacije za L2 in število ROP enot. Če ne bi ničesar prikrival bi že štartu pdoal take številke, ne pa da se zdej neki ven vlečejo. Me prav en drek briga kako se obnese kartica, dejstvo ostaja, da so v ozadju neki mutili in o tem lepo molčali. Plačal pa ste polno ceno nečesa, kar bi moralo bit ene 50 EUR cenejše samo zaradi tega felerja...
Verjetno je bila to rezerva ta GTX 970Ti, zdaj pa so morali priznati da se specifikacije
GTX 970 ne ujemajo, ker so jim fakte dobesedno pomolili pred nos.
Vprasanje kaj bojo naredili zdaj, naredili recall kartic in jih zamenjali za GTX 970Ti
(IMHO not blood likely), ali pa bojo ponudili kake bonbončke obstoječim kupcem (ala free
game oz podobno). Skratka, priznali so fuck-up, ko so jih stisnili v kot.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5pellfire ()
Senitel ::
Ne vem zakaj so šele zdej izdali točne specifikacije za L2 in število ROP enot.
Sisoft Sandra je zadeve zadela že v začetku. Ker driver je pravilno reportiral 1.75MB L2.
m0LN4r ::
Sem točno sodi ena jabolka: it's not a bug, it's a feature.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ne vem zakaj so šele zdej izdali točne specifikacije za L2 in število ROP enot.
Sisoft Sandra je zadeve zadela že v začetku. Ker driver je pravilno reportiral 1.75MB L2.
In kaj ima veze kaj je Sisoft Sandra zadela, ko pa so na vseh papirjih in straneh navajali drugače? To samo potrjuje da so lagali da se je kar bliskalo...
Ja strani poberejo xml specifikacije in jih samo kopipastajo.
Lagali so ja, ampak mene bolj skrbi to, da smo to šele ugotovili pol leta po izidu????
Ne glede na številne reviewe, na raznih stranih od 4K, do SLI, do min-avg fps lestvic in vse do quad sli benchmarkov????
Kaj so pol reviewerji delali????
Govori se, da so pri igranju nevem kake težave. Torej še enkrat, kje so pa bili reviewerji pol leta, da tega niso vidli, ne opazili???
Ni nvidia rekla, da je top kartica za ta denar, ampak strani katerim zaupamo reviewom in nam predlagajo kaj kupiti.
Kako tega ni opazil opevani LINUS.
Lagali so ja, ampak mene bolj skrbi to, da smo to šele ugotovili pol leta po izidu????
Ne glede na številne reviewe, na raznih stranih od 4K, do SLI, do min-avg fps lestvic in vse do quad sli benchmarkov????
Govori se, da so pri igranju nevem kake težave. Torej še enkrat, kje so pa bili reviewerji pol leta, da tega niso vidli, ne opazili???
Ni nvidia rekla, da je top kartica za ta denar, ampak strani katerim zaupamo reviewom in nam predlagajo kaj kupiti.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Jest je ne bom vrnil, ker je vseeno dobra graficna, pa tudi ni na voljo nobene primerne alternative, tko da je vseeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
Insan3Lik3 ::
jst je tudi ne bom vrnu k je useeno badass :)
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
Kaj pa povračilo dela kupnine (v okviru stvarne napake)?
...ker kartica je s tem izgubila del vrednosti
Zgodovina sprememb…
TOP ::
Ma glej to delajo večinoma vsi proizvajalci nekaj mučkajo sej tud pti Atiju ni nič bolše imel 280X 2x in obe cvilile kot hudič imel kasneje 290 tud cvilila kot,da mam miši v PC.
Zmogljivost graficne se ni zmanjsala, tako da... Ja ok, meni ni prav, da sem sele sedaj to zvedel in se mi zdi grdo od njih, da so to skrivali.
Bi se pa zadovoljil s kaksno igro ali dvema.
Insan3Lik3 ::
Zmogljivost graficne se ni zmanjsala, tako da... Ja ok, meni ni prav, da sem sele sedaj to zvedel in se mi zdi grdo od njih, da so to skrivali.
free gta V ob izidu za 970 owners xD
bi blo nice haha
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
Plačal pa ste polno ceno nečesa, kar bi moralo bit ene 50 EUR cenejše samo zaradi tega felerja...
Kaj pa si ti, da bos dolocal vrednost necesa? Ce teb ni ql, pac ne kupis. Ja?
Tako pa so prodali lažno upanje z nekimi driverji in folk bo zdaj mirno čakal, dokler ne bo pozabil. :)
Ce to naredijo, ogrozijo prodajo cele generacije maxwella. Pazi, se neizdan cip gm200. Pomoje ne bo dosti drugacen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
M-XXXX ::
Testirali. In testi pokažejo 99% enako stvar: da je 4GB rama na grafi overkill oziroma nepotreben :)
Ne zmogljivost se ni zmanjšala, je pa verjetnost da je manjša kot bi bila
će bi bile specifikacije, kot so bile oglaševane (možno da so si hoteli
pustiti headroom za GTX 970Ti).
S tem da bo grafična zdaj manj vredna, ko boš probal prodat čez par let.
Testirali. In testi pokažejo 99% enako stvar: da je 4GB rama na grafi overkill oziroma nepotreben :)
Potem pa bi nVidia naredila 3GB RAM grafično, ali pa bi vsaj oglaševali
GTX 970 kot 3.5GB VRAM-a + .05GB (kot buffer). Samo se 4GB RAM-a veliko
lepše sliši.
Zgodovina sprememb…
Cez vec let bo itak vseeno, ali bo vredna 120 ali 100e. Sicer pa jest ne prodajam komponent, ker vedno najdem prostor za njih, dokler delajo oz dokler so se dovolj zmogljive vsaj za osnovno uporabo.
lepše sliši.
In kaj ima to veze z mojim odgovorim, katerega sem podal na prvotno vprašanje?
lepše sliši.
In kaj ima to veze z mojim odgovorim, katerega sem podal na prvotno vprašanje?
To kar si napisal: da testi pokažejo 99% enako stvar: da je 4GB rama na grafi overkill oziroma nepotreben :)
Torej smo kupci plačali premium price za nekaj kar je:
1. nepotrebno,
2. niti ni to kar se oglašuje
3. ne dela kot se oglašuje
Če to ni zavajanje potem ne vem kaj je???
lepše sliši.
In kaj ima razporeditev pomnilnika veze?
A ti poznas recimo razliko med L3 predpomnilnikom pri AMD in Intel procesorji?
5pellfire tako dolgo beri moj post, da boš zgruntal kaj sem povedal z njim. In da nima to čisto nobene veze s tem koliko je oglaševano, koliko je na voljo al pa koliko marjetic je na vrtu.
1. nepotrebno,
In ti si te stvari šele čez pol leta izvedel, kako? Pred tem pa nisi opazil? Šment. Nisi v 14ih-30ih dnevih potestiral kartico, širom in počez?
Kot da je nekdo prdnil in čez 10 minut nekdo reče, kdo je bil.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
BorutK-73 ::
[
Screenshote sem delal z programom Fraps ampak ne vem zakaj ne kaže na sliki koliko FPS-jev je bilo. Mogoče zato, ker nisem registriran in nisem mogel uporabit jpg formata. Neregstriranim uporabnikom pusti samo BMP format.
Za prikaz FPS v screenshotih moraš v nastavitvah Fraps-a obkljukat "Include frame rate overlay in screenshots", glej zavihek "Screenshots"
[
Za prikaz FPS v screenshotih moraš v nastavitvah Fraps-a obkljukat "Include frame rate overlay in screenshots", glej zavihek "Screenshots"
Res je to nisem imel obkljukano.
Hvala
1. nepotrebno,
In ti si te stvari šele čez pol leta izvedel, kako? Pred tem pa nisi opazil? Šment. Nisi v 14ih-30ih dnevih potestiral kartico, širom in počez?
Ne, nisem jih opazil, ker (še) ne igram tako zahtevnih iger. Testiram pa grafične ne, razen kaj poganjam igre.
Trenutno igram Dragon Age Inquisition kjer mi kaže zasedenost video pomnilnika okoli 2.5GB. Kako pa se bo ta
grafična obnesla čez kakšno leto ali dve ko bojo na voljo še bolj zahtevne igre, pa pitaj boga. Verjetno ne boljše,
kot če bi bila narejena po oglaševanih specifikacijah. Koliko pa slabše pa remains to be seen.
Point vsega je, da je (kakor zdaj zgleda) nVidia načrtno zavajala s specifikacijami, da je izdelek izgledal boljši
kot resnično je. Če bi že na začetku predstavili realne specifikacije, oz če bi to popravili po kakšnem tednu/mesecu
po izzidu bi bilo opravičljivo, samo niso hoteli kvariti dobre prodaje čez božične/novoletne praznike.
Jah, če pomisliš, gor so dal 4GB VRAMa, da imajo količinski edge, ker več VRAMa je vedno boljše no matter what in vsi vemo da folk to kupuje. Ko bi čez 1 leto ugotovil, da zahtevnejši špili povsem poklenejo bi itaq bilo že povsem mimo al pa bi imel izgovor, da so nove igre pač prezahtevne in da naj kupijo GTX 1970 or whatever bo takrat. Ja, vem, tinfoil hat scenariji, ampak ko začne tako sranje vret na površje vidiš, da nekaj ne štima tle...
Ce slucajno se ni bilo tukaj.
http://www.guru3d.com/news-story/middle...
http://www.guru3d.com/news-story/middle...
Ja sej, tipično. Folk jamra o problemih, ki jih nima :)
Keri kupec, razen 1% čudakov, si je šel specse gledat....
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Ja sej, tipično. Folk jamra o problemih, ki jih nima :)
Jao, eni še kar ne razumete. Modeli so dobesedno LAGALI. In to kako kartica deluje v idealnih pogojih pač ni odraz realnega stanja. Kako se boš počutil čez 1 leto, ko bo postala norma, da igre žrejo po 3,5GB+ VRAMa in ti bo vse trokiralo? Sploh pa se gre za princip. Če ti lažejo za take stvari, kdo ve kaj vse še prikrivajo...
TI mesas jabolka in hruske.
Da so lagali al karkoli pac ze, je eno, kako kartica dela, je pa drugo.
Ja in, njihov odnos je gnil, tukaj ni debate, ampak graficna se vedno dela tako, kot je ob izzidu.
Sicer pa nisi pojasni, kaksni so zate idealni pogoji in kaksni so neidealni.
Kot kaze, ni vecjih problemov tudi nad 3.5GB.
Ja in, njihov odnos je gnil, tukaj ni debate, ampak graficna se vedno dela tako, kot je ob izzidu.
SuperVeloce ::
Po testih sodeč ne šteka niti približno tako, kot bi nekateri hoteli prikazati (jokanje o cukanju in štekanju po forumih)... Lahko uporabljaš HDR, če igra dovolj tekoče deluje.
Pri igrah se nalaga veliko smetja v rame, ki niso mission critical + windows žre en lep zalogaj. Nvidiin algoritem pri driverjih pa zgleda dovolj dobro zadevo presortira med dvema odsekoma ramov... Ko bo igra nujno potrebovala 3,5gb+, bo zelo verjetno tudi 4gb premalo. Boš lovil nianse? Kako boš vedel, kdaj se izogneš filanju rama preko pci-e nad 4gb in ti bo 3.5gb+ še ravno dovolj...
Seveda, lagali so. Verjetno so ugotovili napako prej, vendar kaj boš ko te čaka božična sezona . Vsekakor pa je grafika imela namen takole delovati po design-u.
Menjajte grafike, če se počutite zavedene (kljub vsem testom na internetu), vsekakor pa so zgodbice, da je grafika neuporabna nad 3.5gb rama, za lase privlečene.
Zanimivo, da AMD niti približno ni fasal takšne nejevolje in publicitete, ko smo več let upozarjali na padce minimum fpsjev pri AMD grafikah, cukanje pri crossfire pa itak. So na koncu novinarji začeli igre testirati z zajemom slike in objavljati frametime. Pa je amd vseeno rabil en lep čas za popravke. Še sedaj je večinoma procesor bolj obremenjen z AMD grafiko. 660ti je veljala za best buy en lep cajt kljub 192bit vodilu in štepanju neuravnovešene količine rama nanj. In večina kupcev sploh ne ve, da ima to vsaj takšen, oziroma večji vpliv, kot ga vidimo tule.
Pri igrah se nalaga veliko smetja v rame, ki niso mission critical + windows žre en lep zalogaj. Nvidiin algoritem pri driverjih pa zgleda dovolj dobro zadevo presortira med dvema odsekoma ramov... Ko bo igra nujno potrebovala 3,5gb+, bo zelo verjetno tudi 4gb premalo. Boš lovil nianse? Kako boš vedel, kdaj se izogneš filanju rama preko pci-e nad 4gb in ti bo 3.5gb+ še ravno dovolj...
Seveda, lagali so. Verjetno so ugotovili napako prej, vendar kaj boš ko te čaka božična sezona . Vsekakor pa je grafika imela namen takole delovati po design-u.
Menjajte grafike, če se počutite zavedene (kljub vsem testom na internetu), vsekakor pa so zgodbice, da je grafika neuporabna nad 3.5gb rama, za lase privlečene.
Zanimivo, da AMD niti približno ni fasal takšne nejevolje in publicitete, ko smo več let upozarjali na padce minimum fpsjev pri AMD grafikah, cukanje pri crossfire pa itak. So na koncu novinarji začeli igre testirati z zajemom slike in objavljati frametime. Pa je amd vseeno rabil en lep čas za popravke. Še sedaj je večinoma procesor bolj obremenjen z AMD grafiko. 660ti je veljala za best buy en lep cajt kljub 192bit vodilu in štepanju neuravnovešene količine rama nanj. In večina kupcev sploh ne ve, da ima to vsaj takšen, oziroma večji vpliv, kot ga vidimo tule.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
TI mesas jabolka in hruske.
Kako dela v idealnih pogojih. To je tko kot bi pred leti reku, da GeForceFX popolnoma nič ne fali, sej deluje kot je bilo oglaševano. V idealnih pogojih. Ko pa zaideš izven slednjih bo pa jok in stok. Ampak ko mine mal časa se spet lahko zgovarjajo, da je grafa že stara in igre prezahtevne in bi folk požrl, d so jih že v štartu nategnil, vsi pa so vpil da hočejo še več. Butasta logika. Ti NVIDI isi ničesar dolžen, če si kartico plačal in je nisi ukradel. Oni pa tebi so, ker si njihova stranka in se od podjetja pričakuje nek nivo storitve.
Če grafa ni dovolj hitra, da prebavi future detajle, ti tudi 128gb Vrama nebo nič pomagalo. Tu je point.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Lonsarg ::
Ker kekec pa kupi zaradi specifikacij, ki v praksi nič ne veš iz njih, pogledaš teste in vidiš FPSje in kupiš...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
To je tko kot bi pred leti reku, da GeForceFX popolnoma nič ne fali, sej deluje kot je bilo oglaševano. V idealnih pogojih.
V tem primeru dejansko ni bila nvidia nic kriva, ampak je bil MS.
Xserces ::
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
hojnikb ::
AMD že naliva sol na rano
http://www.techpowerup.com/209412/amd-c...
http://www.techpowerup.com/209412/amd-c...
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Ker kekec pa kupi zaradi specifikacij, ki v praksi nič ne veš iz njih, pogledaš teste in vidiš FPSje in kupiš...
In potem se tolčeš po glavi, ko se bo taista super duper kartica obnašala kot drek. Juhej za opise, ki so v danem trenutku vse kazal rožnato. To je tko nekako kot bi povsem novo, prvo DX9 grafo na trgu ocenjeval po opisih na release day. Ko zunaj ni niti enega DX9 naslova. Samo vzemi za primer GeForceFX. Res da zelos krajen primer, ampak ko so bili na trgu še pretežno DX8 naslovi niti ni bil problem. Ko pa so trg preplavili DX9 naslovi pa je postala takorekoč neuporabna. Tle sicer ne bo tak dramatičen preskok ampak damn, naredili so fuckup in vi jih še goreče zagovarjate. A ste grafe dobil za 150 EUR mogoče!? Men se 350 EUR zdi preklemano veliko pri stvari za katero se ve, da je polomljena že v štartu in je bilo to vsem prikrito, verjetno v upanju, da nihče ne bi opazil.
hojnikb ::
sj te nič ne prisiljuje, da kupiš "pohabljeno", "fuckup" kartico. Hell, amd je ravnokar najavil pricecut 290x na 299$.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD pokazal svojo najhitrejšo grafično kartico Radeon R9 Fury X2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 56267 (49446) | Napajalc |
» | grafična kartica?katero kupiti (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Kaj kupiti | 83907 (13583) | PredatorX |
⊘ | R9 380 prenizka frekvenca... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11173 (9496) | D3m |