» »

Nvidia GTX 900 series

Nvidia GTX 900 series

Temo vidijo: vsi
««
21 / 71
»»

RejZoR ::

hojnikb je izjavil:

sj te nič ne prisiljuje, da kupiš "pohabljeno", "fuckup" kartico. Hell, amd je ravnokar najavil pricecut 290x na 299$.

Pricecut za ameriko. Pri nas oz za evropo pa kdo ve kdaj. Tipično za ves hardware...

Prej sem čakal, da bom izbiral med GTX 970 in 380X, zdej pa vbistvu samo čakam, da ven pride 380X. Še dva mesca, bom že počakal...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

hojnikb ::

zakaj bi čakal na potencialni rebrand, ki bo dražji ? 8-O
#brezpodpisa

SuperVeloce ::

RejZoR je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Ker kekec pa kupi zaradi specifikacij, ki v praksi nič ne veš iz njih, pogledaš teste in vidiš FPSje in kupiš...

In potem se tolčeš po glavi, ko se bo taista super duper kartica obnašala kot drek. Juhej za opise, ki so v danem trenutku vse kazal rožnato. To je tko nekako kot bi povsem novo, prvo DX9 grafo na trgu ocenjeval po opisih na release day. Ko zunaj ni niti enega DX9 naslova. Samo vzemi za primer GeForceFX. Res da zelos krajen primer, ampak ko so bili na trgu še pretežno DX8 naslovi niti ni bil problem. Ko pa so trg preplavili DX9 naslovi pa je postala takorekoč neuporabna. Tle sicer ne bo tak dramatičen preskok ampak damn, naredili so fuckup in vi jih še goreče zagovarjate. A ste grafe dobil za 150 EUR mogoče!? Men se 350 EUR zdi preklemano veliko pri stvari za katero se ve, da je polomljena že v štartu in je bilo to vsem prikrito, verjetno v upanju, da nihče ne bi opazil.

Ne da se primerjati prehoda na nov directx... AMD je tudi pred GCN popušil v teselaciji pri dx11.
Pa tudi nihče jih ne zagovarja goreče. Le dopovedati si ne daste, da to ni hardware fail, ampak marketinški.
Ravno to je point, poznalo se niti približno ne bo tako, da bo sedaj kar broken. Daleč od tega... To je nekako tako, kot gtx 4xx in 5xx serija, ko so vsi govorili, da ga nvidia serje z 1.25 in 1.5gb karticami... In kdaj se to pozna? 4 leta po tem, pri nastavitvah ki jih kartica itak ne prebavi. Medtem tisto je bilo 1/4 pomnilnika manj od top end konkurence (amd). Sedaj pa imajo količinsko isto pomnilnika, le 1/8 tega je počasnejša. V praksi pa je že bilo pokazano, da razlike skoraj ni.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Zgodovina sprememb…

itk dobiš danes novo 290X za malo več k 300€ z njemačke.
#brezpodpisa

Dr_M ::

hojnikb je izjavil:

AMD že naliva sol na rano
http://www.techpowerup.com/209412/amd-c...

Se ene 5x spustijo za ~$30 ceno ta mesec, pa bo vredna nakupa.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

oo7 ::

Gtx 970 je bila pred tednom dni še dobra zdaj je pa že čisto polomljena najbolj jo pa kritizirajo tisti, ki je sploh nimajo>:D

jst še sam čakam poplavo bolhe z 150€ karticami :)
#brezpodpisa

SuperVeloce je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Ker kekec pa kupi zaradi specifikacij, ki v praksi nič ne veš iz njih, pogledaš teste in vidiš FPSje in kupiš...

In potem se tolčeš po glavi, ko se bo taista super duper kartica obnašala kot drek. Juhej za opise, ki so v danem trenutku vse kazal rožnato. To je tko nekako kot bi povsem novo, prvo DX9 grafo na trgu ocenjeval po opisih na release day. Ko zunaj ni niti enega DX9 naslova. Samo vzemi za primer GeForceFX. Res da zelos krajen primer, ampak ko so bili na trgu še pretežno DX8 naslovi niti ni bil problem. Ko pa so trg preplavili DX9 naslovi pa je postala takorekoč neuporabna. Tle sicer ne bo tak dramatičen preskok ampak damn, naredili so fuckup in vi jih še goreče zagovarjate. A ste grafe dobil za 150 EUR mogoče!? Men se 350 EUR zdi preklemano veliko pri stvari za katero se ve, da je polomljena že v štartu in je bilo to vsem prikrito, verjetno v upanju, da nihče ne bi opazil.

Ne da se primerjati prehoda na nov directx... AMD je tudi pred GCN popušil v teselaciji pri dx11.
Pa tudi nihče jih ne zagovarja goreče. Le dopovedati si ne daste, da to ni hardware fail, ampak marketinški.
Ravno to je point, poznalo se niti približno ne bo tako, da bo sedaj kar broken. Daleč od tega... To je nekako tako, kot gtx 4xx in 5xx serija, ko so vsi govorili, da ga nvidia serje z 1.25 in 1.5gb karticami... In kdaj se to pozna? 4 leta po tem, pri nastavitvah ki jih kartica itak ne prebavi. Medtem tisto je bilo 1/4 pomnilnika manj od top end konkurence (amd). Sedaj pa imajo količinsko isto pomnilnika, le 1/8 tega je počasnejša. V praksi pa je že bilo pokazano, da razlike skoraj ni.

Teselacija pa je itaq sfaljena funkcija že v osnovi, ki je NIHČE ne zna pravilno uporabljat. Vsi trosijo ven miljone trikotnikov na nekih stvareh, ki nimajo veze, se pa obrneš okol za par stopinj pa vidiš cel kup oglatega sranja kjer ni nobenega znaka teselacije. Namesto, da bi uporabili teselacijo za performance in bi lepo obdržali stvar na nekje istem nivoju kot je bila in nižal število poligonov za oddaljene stvari. kot je to delal LOD na bolj primitivnem nivoju. Tko da kar se teselacije tiče in tega kako je bil AMD zanič mi prav dol visi, ker so razvijalci totalno izrodili in zjebali to funkcijo.

>Tko da kar se teselacije tiče in tega kako je bil AMD zanič mi prav dol visi

hmmm, a če pa amd zajebe, je pa vseeno.
Kdo je zdaj fanboy ?
#brezpodpisa

oo7 je izjavil:

Gtx 970 je bila pred tednom dni še dobra zdaj je pa že čisto polomljena najbolj jo pa kritizirajo tisti, ki je sploh nimajo>:D

Guess what, sem hvaležen, da je nimam, ker bi drugače fasal popizditis. Pa sem bil že 2 dni od nakupa ene (vikend in ročno nakazilo na PayPal). Tko da ja, je nimamo in smo preklemano veseli. Jo pa vidim predvsem zagovarjate tisti, ki jo imate, ker je folku itaq težko priznat, da so se zajebal. Men bi bilo tud en moment, pol pa bi se pač moral sprijznit z realnostjo. AMpak mi ne bo treba, ker nisem kupil tega sranja. Juhej.

Sam komentarji haterjev pa zmagajo. Povsot, na vseh portalih. :>
Ko bi vsaj imel popcorn pri roki...

Xserces ::

hojnikb je izjavil:

Dvomim da bos dočakal to. Folk raj nazaj pošlje in dobi refund. Jst bom počakal nasledno generacijo AMD da vidm kaj bo. Drugače si bom pa GTX 980 nabavu k mal cena pade.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

hojnikb je izjavil:

Kdo je zdaj fanboy ?

Torej to da izrazim menjne, da je softwarska funkcija v sami osnovi zajebana in zjebana je irelevantno, važno da si me lahko na podlagi tega flagal kot fanboya. Oh dear...

RejZoR je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Kdo je zdaj fanboy ?

Torej to da izrazim menjne, da je softwarska funkcija v sami osnovi zajebana in zjebana je irelevantno, važno da si me lahko na podlagi tega flagal kot fanboya. Oh dear...

točno tako. Relavantna je samo implementacija v hardwareu, ki je bila v času hd5000 precej slabša od nvidije 400.. Kako so pa to tesalacijo uporabljali devi, je pa v resnici vseeno.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Dr_M je izjavil:

Sploh ne gre za haterje al pa fanboy-e ampak mi je zabavno drezat glup folk, ki kljub vsem prikazanim stvarem še vedno goreče zagovarjajo te kartice. Kar je fail na vseh nivojih dojemanja. Ampak jih rad drezam, ker mi je smešno za znoret. Itaq da jim je izpod časti priznat, da jih je NVIDIA grdo nategnila. Ampak ne, raje preklopijo v defense mode in grejo to zagovarjat namesto da bi cel svet odprto kritiziral. Včasih res ne moreš zastopit folka.

Xserces je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Dvomim da bos dočakal to. Folk raj nazaj pošlje in dobi refund. Jst bom počakal nasledno generacijo AMD da vidm kaj bo. Drugače si bom pa GTX 980 nabavu k mal cena pade.

naah, itk sn se šalo. Jasno se to nebo kr tko zgodil :)
#brezpodpisa

RejZoR je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Sploh ne gre za haterje al pa fanboy-e ampak mi je zabavno drezat glup folk, ki kljub vsem prikazanim stvarem še vedno goreče zagovarjajo te kartice. Kar je fail na vseh nivojih dojemanja. Ampak jih rad drezam, ker mi je smešno za znoret. Itaq da jim je izpod časti priznat, da jih je NVIDIA grdo nategnila. Ampak ne, raje preklopijo v defense mode in grejo to zagovarjat namesto da bi cel svet odprto kritiziral. Včasih res ne moreš zastopit folka.

Zagovarjajo kartico, ker je se vedno odlicna. Tega dejstva ti ne bos spremenil, pa lahko se tako lazes.
Nihce pa ne zagovarja nvidie in njihovega pocetja, ker za to ni opravicila.

hojnikb je izjavil:

RejZoR je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Kdo je zdaj fanboy ?

točno tako. Relavantna je samo implementacija v hardwareu, ki je bila v času hd5000 precej slabša od nvidije 400.. Kako so pa to tesalacijo uporabljali devi, je pa v resnici vseeno.

And yet, je bila HD5000 serija ena najbolj uspešnih serij AMD-ja, ki je na prejšnjo generacijo prinesla še enkrat višji performance, pri katerih niso ugotovil nobenih nepravilnosti, niti hintov na karkoli. Ja, res so totalno zajebal. Če nekaj dela počsneje od konkurence je to pač tak design, kar se je kazalo že od čisto samega začetka. Nekaj kar se pri GTX 970 ne prikazuje, se pa bo v bližnji prihodnosti... velika razlika se ti ne zdi?

Dr_M je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Zagovarjajo kartico, ker je se vedno odlicna. Tega dejstva ti ne bos spremenil, pa lahko se tako lazes.

Torej zakaj me pol kurcaš? Kontradiktiraš samega sebe...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RejZoR ()

>Če nekaj dela počsneje od konkurence je to pač tak design, kar se je kazalo že od čisto samega začetka. Nekaj kar se pri GTX 970 ne prikazuje, se pa bo v bližnji prihodnosti... velika razlika se ti ne zdi?

ne. gre v resnici za dve čisto iste stvari. Nvidia je pohabila memory, AMD pa tesalacijo. Oboje predvideno v dizajnu.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

RejZoR je izjavil:

oo7 je izjavil:

Guess what, sem hvaležen, da je nimam, ker bi drugače fasal popizditis. Pa sem bil že 2 dni od nakupa ene (vikend in ročno nakazilo na PayPal). Tko da ja, je nimamo in smo preklemano veseli. Jo pa vidim predvsem zagovarjate tisti, ki jo imate, ker je folku itaq težko priznat, da so se zajebal. Men bi bilo tud en moment, pol pa bi se pač moral sprijznit z realnostjo. AMpak mi ne bo treba, ker nisem kupil tega sranja. Juhej.

Ja to je živa resnica kartica pred 1 tednom je delala čisto drugače kot zdaj pred tem velikim odkritjem:))
Zakaj je pa ne bi zagovarjal saj dela super jaz sem zelo zadovoljen ti ne moreš biti, ker je nimaš pa vseeno se obremenjuješ bolj kot vsi, ki jo imajo.
Pa tudi ne verjamem, da si imel namen kupit Gtx 970, ker preveč zagovarjaš AMD;)

SuperVeloce ::

RejZoR je izjavil:

hojnikb je izjavil:

Kdo je zdaj fanboy ?

Ne, ravno ti si dal primer, ko je nvidia zajebala future-proof performance, jaz pa sem povedal, da je amd doletelo podobno pri teselaciji in še čem. To se dogaja in nihče zaradi tega prej ni dobival živčnega zloma, pri obeh taborih. Sedaj ko ta "zajeb" dejansko manj vpliva na performance, je pa cela štala. Ma dej, kaj se je dogajalo z g80/G92/g94. Bi morala biti nvidia že pod rušo. Sedaj se pa trdi, da je 970 dokončno popušila napram konkurenci pri future releasih in je kartica neuporabna za karkoli resnega. Pretiravate, zato se gre. Dokazano pa ravno nasprotno.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

Zgodovina sprememb…

Dr_M je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Točno tako ampak nekateri tega ne razumejo.

Napajalc ::

To samo zgleda tako da nekateri izpademo hejterji, v resnici sočustvijemo z imetniki teh kartic, pač je treba spluvat ta nateg.

Verma ::

Se splača kupiti GTX 960 ali počakat na ATI Radeonovo serijo R9 380X? Bi že vzel GTX 960, pa nevem ali se samo meni zdi 2GB pomnilnika premalo za današnje čase ?

Seba22 ::

hojnikb je izjavil:

jst še sam čakam poplavo bolhe z 150EUR karticami :)

Tega neboš nikoli dočakal to ti garantiram!Kdo ti bo te šel prodat 2 mesca staro karto za 150EUR hehe to morš bit malo nor :)
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Seba22 ()

Leprechaun ::

Iz Nemčije sem ravno danes naročil GTX Gigabyte 970 za 230€. Je pa bila B-Ware (1 mesec je bila v uporabi). Tako, da :).
Za več je ne bi vzel, ampak toliko pa je vredna.

gddr85 ::

Verma je izjavil:

Se splača kupiti GTX 960 ali počakat na ATI Radeonovo serijo R9 380X? Bi že vzel GTX 960, pa nevem ali se samo meni zdi 2GB pomnilnika premalo za današnje čase ?

če imaš preveč/zadost keša se najbrž splača, za 380x rabiš močen psu (če ga še nimaš) in stvar bo boljša kot 960, 2gb je nekak v 90% dovolj za 1080p

Verma je izjavil:

Odvisno od tega, kaj imaš trenutno v računalniku. Sam bi na tvojem mestu raje kot 960 vzel AMD 280x - rabljeno za cc 150EUR.

Zgodovina sprememb…

Nvidia's GTX 960 4GB could come in March
http://www.ocaholic.ch/modules/news/art...

Leprechaun je izjavil:

Iz Nemčije sem ravno danes naročil GTX Gigabyte 970 za 230€. Je pa bila B-Ware (1 mesec je bila v uporabi). Tako, da :).
Za več je ne bi vzel, ampak toliko pa je vredna.

now thats a steal.
#brezpodpisa

D3m ::

oo7 je izjavil:

Nvidia's GTX 960 4GB could come in March
http://www.ocaholic.ch/modules/news/art...

Pa zares misliš, da bo pomagalo. Vodilo bo še zmeraj 128-bitno.
|HP EliteBook|R5 6650U|

tale 4G varjanta bo predvsem za lovljenje ovac. Tko kot razne gt640 z 4GB ddr3 rama..
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

tale 4G varjanta bo predvsem za lovljenje ovac. Tko kot razne gt640 z 4GB ddr3 rama..

To bo za spile, ki porabijo vec kot 2GB in nekje do 3GB. Kaj takega bi moral prebavit bp.

gddr85 je izjavil:

Verma je izjavil:

če imaš preveč/zadost keša se najbrž splača, za 380x rabiš močen psu (če ga še nimaš) in stvar bo boljša kot 960, 2gb je nekak v 90% dovolj za 1080p

Ker folk seveda daje v sisteme s 350W napajalnikom kartice najvišjega razreda ane?

jah razlika v porabi med 960 in 380x bo najbrž očitna in s solidnim 350w komot ženeš 960, 380x pa bolj težko, sicer če kupuje najvišji razred, zakaj potem sprašuje za 960
in s solidnim 450w psujem komot ženeš kak highend cpu in npr. gtx 980

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gddr85 ()

Od kje pa mate vi 380X?

NightHawk ::

RejZoR je izjavil:

gddr85 je izjavil:

Verma je izjavil:

Ker folk seveda daje v sisteme s 350W napajalnikom kartice najvišjega razreda ane?

Kakopak. Seasonic G-360, kartica najvišjega razreda in haswell. Pa ni nobenih težav.

Kar se pa Nvidia fuckupa tiče je pa očitno najbolj tebe prizadel. Kartica dosega enake rezultate kot jih je na vseh testih. Nategnili so se mogoče edino tisti, ki jih imajo v SLI.

Pa kot da bi imeli nevemkoliko izbire pri nakupu. OK, nvidia nas je zajebala, katerega od ostalih 20 ponudnikov bom izbral? Samo eden je in ta za enak preformans rabi 66% več energije. In to tehnologijo prodajajo za enako ceno. Seveda....

You’re a muscle-car buff and you decide to test drive the new 2015 Dodge Charger Hellcat. The car is advertised as a supercharged 8-cylinder, 6.2 Liter Hemi engine with 24 valves that produces 707 horsepower at 6,000 RPM. It’s one of the most powerful cars you can buy for the dollar, achieving 0-60 MPH in under three seconds and a quarter-mile in under 12 seconds. You take it for a test drive, you fall in love with the car, and you buy it. In the months to follow, you remain quite pleased with your purchase and the performance the car provides.

It later comes out that Dodge made a mistake on its marketing materials: the engine has 16 valves, not 24. It still produces 707 horsepower at 6,000 RPM though, and it still offers the same amazing road performance that it did the day you bought it. It’s still one of the fastest cars you could purchase for the dollar. But you can no longer say you own a 24-valve V8.

It’s upsetting. But does it make the Charger Hellcat a worse car that it was before you found out? Practically, no, as performance is unchanged. But it leaves a bad taste in your mouth. For Dodge, it would be a PR nightmare. Some Charger Hellcat owners would feel lied to, despite the fact that their car is every bit as fast as they expected it to be in the first place.

Dr_M je izjavil:

Od kje pa mate vi 380X?

to bo najbrž tista, ki pride z aio vodnim >:D:)), menda samo 300w+...

mr1two ::

Če prav razumem, je problem pri 970 to, da ne dela ves pomnilnik enako hitro? In kaj potem?
A je kartica prinesla pohitritve? Če gledam teste, je.
A ima glede na performance nizko porabo? Zelo nizko.
V čemu je torej problem?

Razmišljam o nakupu po eni strani, ampak po drugi itak nimam časa za igre tako da ne vem če bi za grafično v tem času dajal več kot 200 eurov... Sam če bi mel možnost takšnega deala kot ga je ejnita fasal, pol nebi nič razmišljal.

Druga opcija je nakup 280 ali 280x, sam glede na porabo nucam še nov napajalnik. Ssssss, am, nevem. Me mine. :)
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.

Insan3Lik3 ::

mr1two je izjavil:

Če prav razumem, je problem pri 970 to, da ne dela ves pomnilnik enako hitro? In kaj potem?
V čemu je torej problem?

Razmišljam o nakupu po eni strani, ampak po drugi itak nimam časa za igre tako da ne vem če bi za grafično v tem času dajal več kot 200 eurov... Sam če bi mel možnost takšnega deala kot ga je ejnita fasal, pol nebi nič razmišljal.

Druga opcija je nakup 280 ali 280x, sam glede na porabo nucam še nov napajalnik. Ssssss, am, nevem. Me mine. :)

1. najdi nekoga k se jo bo hotu znebit svoje 970 ker "ne dela kakor bi morala"
2. ???
3. Profit.
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Če pa je tako teškoo skriplat napredno arhitekturo brez večjih komplikacij.:D

mr1two je izjavil:

V čemu je torej problem?

http://www.anandtech.com/show/8568/the-...

Ne govoriti o telo nizki porabi. Ima nižjo kot predhodniki, ampak cc 30-40w, kar tudi ni toliko. Ima pa nizek TDP.

m0LN4r ::

Men se 350 EUR zdi preklemano veliko pri stvari za katero se ve, da je polomljena že v štartu

Eni so kupili za 300EUR in ni bila v štartu polomljena. Samo od novic naprej.
Pa še novga napajalca ni potrebno dokupit.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

trnvpeti ::

m0LN4r je izjavil:

Eni so kupili za 300€ in ni bila v štartu polomljena. Samo od novic naprej.

Cele Evropa vraca izdelke zaradi laznega reklamiranja.
Nvidia se skriva, čaka, da se bo situacija sama resila.
Samo nekateri pravijo, da ni polomljena, da Nvidia ni nic kriva.

D3m ::

Kot komercialist (kar tudi sem) bi me še kako brigalo tako napačno oglaševanje.
|HP EliteBook|R5 6650U|

m0LN4r ::

In kako boš dokazal ta "defekt" v trgovini, ki pač ima drugačno politiko,
če kartica po vseh testih na različnih straneh dela tako, kot mora?

No saj verjamem, da naprimer caseking zamenja, kaj pa mimovrste, mlacom, dinokomp, funtech ???

In za kaj boš sploh menjal je največje vprašanje? Dnar-torej brez grafe ali drugo grafo-katero?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Tam je zakon ocitno bolj jasno napisan.
Pa tudi trgovine zgubijo kupce, ce se ne odzovejo.

m0LN4r je izjavil:

In kako boš dokazal ta "defekt" v trgovini, ki pač ima drugačno politiko,
če kartica po vseh testih na različnih straneh dela tako, kot mora?

Ne rabis v narekovajih.
IN tudi deluje ne kot mora.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

m0LN4r je izjavil:

Men se 350 EUR zdi preklemano veliko pri stvari za katero se ve, da je polomljena že v štartu

S poudarkom na "še ni". Če se problem še ne odraža to ne pomeni, da ne obstaja.

To je tko kot bi vedel, da ima avto defekt na volanskem sklopu ampak bi zagovarjal proizvajalca češ sej pri meni (še ni) problema. Ja, zdele ne, kaj pa čez pol leta ko boš letel iz ceste, ker te ne bo ubogal? Kako misliš da je tole drugače? Zdele igre ne presegajo velik mejo 3,5GB, ko pa bojo in to bo verjetno kar kmalu bo pa jok in stok.

Machete ::

m0LN4r je izjavil:

Jaz sem dal 350 + 20ptt iz Nemčije. (Gigabyte gaming)
Meni se ne zdi tako poceni, da bi lahko sklepali neke kompromise post release..
««
21 / 71
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD pokazal svojo najhitrejšo grafično kartico Radeon R9 Fury X2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
24056265 (49444) Napajalc
»

grafična kartica?katero kupiti (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Kaj kupiti
50783907 (13583) PredatorX

R9 380 prenizka frekvenca... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
9011173 (9496) D3m

Več podobnih tem