Forum » Omrežja in internet » stream iz virtualke ven
stream iz virtualke ven
urosz ::
Pozdravljeni
Imam server (Windows Server 2003), ki je direktno povezan v internet in na katerem v VirtualBox-u teče Ubuntu. Zanima me, kaj vse je potrebno narediti, da lahko iz virtualke preko UDP-ja streamam ven na zunanji ip na nek port. Katere porte je treba odpret/preslikat in na katere IP-je je treba kje streamat?
Imam server (Windows Server 2003), ki je direktno povezan v internet in na katerem v VirtualBox-u teče Ubuntu. Zanima me, kaj vse je potrebno narediti, da lahko iz virtualke preko UDP-ja streamam ven na zunanji ip na nek port. Katere porte je treba odpret/preslikat in na katere IP-je je treba kje streamat?
urosz ::
Kakšnem routerju? Server je priklopljen direkt v internet. Port pa sem odprl v firewallu ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12204 (8967) | urosh |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127177 (51377) | Looooooka |
» | Povezava Xbox360 in PCOddelek: Konzole | 2395 (2317) | St235 |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23007 (13834) | umexteacher |
» | Dostop do oddaljenega računalnika preko Terminal ServicesOddelek: Operacijski sistemi | 1285 (1151) | alesrosina |