Forum » Pomoč in nasveti » Google drive, ne sinhronizira, vsakič začne od začetka
Google drive, ne sinhronizira, vsakič začne od začetka
civic_ ::
Kupil sem dodaten prostor 100 gb na google drive.
Problem, ki se je pojavil je, da se datoteke sploh ne sinhronizirajo. Vsakič začne od datoteke 1 pa do 30.000. Nikoli ne dokonča sinhronizacije.
Zbrisal sem vseh 30+ gb podatkov in v mapo odložil samo 5gb podatkov.
Ali ve kdo kako rešiti problem ali naj prekličem naročnino in sinhroniziram stvari na 2 zunanja trda diska in se odpovem oblačni hrambi?
Problem, ki se je pojavil je, da se datoteke sploh ne sinhronizirajo. Vsakič začne od datoteke 1 pa do 30.000. Nikoli ne dokonča sinhronizacije.
Zbrisal sem vseh 30+ gb podatkov in v mapo odložil samo 5gb podatkov.
Ali ve kdo kako rešiti problem ali naj prekličem naročnino in sinhroniziram stvari na 2 zunanja trda diska in se odpovem oblačni hrambi?
- spremenil: civic_ ()
Jst ::
Piši na Google.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rešitev problema z delitvijo slik v podjetjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1034) | Stari89 |
» | Domači server (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12600 (8863) | MrStein |
» | Google Drive prihodnji teden?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19246 (15468) | carota |
» | Apple iPad 3 podpira 4G le v Severni Ameriki, v Avstraliji že vložena tožbaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11470 (8856) | Matev |
» | Backup datotek na server v omrežjuOddelek: Programska oprema | 1972 (1822) | urbybaby |