Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik noče predvajati videa na kateremkoli predvajalniku
Računalnik noče predvajati videa na kateremkoli predvajalniku
sostarpof ::
Pozdravljeni,
kot že naslov pove ima probleme z predvajanjem filmov, video in podobno. In to zgleda takole: dvokliknem na video/film se mi odpre predvajalnik malo "muti" potem pa se mi pojavi okence na katerem piše "(predvajalnik) ne deluje več.", potem pa kliknem gumb zapri program.
Poskusil sem z GOM, VLC, MPC-HC, Windows Media Player in na nobenem mi ni prijelo. Se poskusil tudi druge posnetke ampak nič sreče. Pred tremi dnevi mi je GOM še delal ampak bolj počasi. Sem prižgal video je malo loadalo potem pa je delalo.
Zelo bi bil hvaležen pomoči.
Lep večer še naprej
Štefc
kot že naslov pove ima probleme z predvajanjem filmov, video in podobno. In to zgleda takole: dvokliknem na video/film se mi odpre predvajalnik malo "muti" potem pa se mi pojavi okence na katerem piše "(predvajalnik) ne deluje več.", potem pa kliknem gumb zapri program.
Poskusil sem z GOM, VLC, MPC-HC, Windows Media Player in na nobenem mi ni prijelo. Se poskusil tudi druge posnetke ampak nič sreče. Pred tremi dnevi mi je GOM še delal ampak bolj počasi. Sem prižgal video je malo loadalo potem pa je delalo.
Zelo bi bil hvaležen pomoči.
Lep večer še naprej
Štefc
boogie_xlr ::
Verjetno se sesuje kakšen kodek. Odstrani vse kodeke in naloži CCCP, nato poskusi s priloženim predvajalnikom.
sostarpof ::
Hvala za odgovore. Zdaj mi deluje. Najprej sem izbrisal vse playerje, ki sem jih sam inštaliral in še AC3Filter, ki ima tudi neke veze z kodeki. Potem sem naložil CCCP, ponovno zagnal računalnik in zdaj deluje. Deluje mi tudi na GOM playerju.
LP!
Štefc
LP!
Štefc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15736 (8061) | Map |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17447 (10332) | GrimReaper |
» | Izšel VLC 1.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15527 (10348) | MrStein |
» | (ne)predvajanje HD 1080p mkv z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2712 (2321) | gujo14 |
» | Predvajanje videa + kodeki in playerOddelek: Zvok in slika | 1837 (1676) | jan01 |