» »

bio škropiva

bio škropiva

šernk ::

Kaj je s temi bio škropivi? Ali sploh kdo preverja učinkovitost te zadeve ali se prodaja samo zato ker na škatli piše bio? Zadeva je 2x dražja od navadnih škropiv in 100x bolj neuporabna.

kupiš bio ovratnico za mačke za 8€ proti klopom, po enem tednu ima maček še vedno kup klopov ok...si rečeš rabi čas da začne delovati, ko dobiš pa čez 14 dni klopa direktno pod ovratnico enostavno izgubiš živce.

isto je z bio škropivi, zadeva je uporabna natančno toliko kot če usmerim curek vode in upam da zadeve crknejo od srčne kapi (verjetno bi bila šok terapija z ledeno vodo boljša ampak potem itak zgori vse). Kupiš proti ušem...najprej ugotoviš da je tisto kar si kupil za 15€ točno za 10 litrov vode (ja no...1x celo pridemo skozi pomembne stvari na vrtu). učinkovitost je pa seveda vredna točnih 15€ primankljaja v denarnici, na vrtu se ne spremeni nič.

pa ne mi nakladat o škodljivosti strupov, ker sta samo 2 opciji ali poškropim ali pa grem v trgovino kupit plastično solato, umeten paradižnik in umeten fižol, kar je pa itak še 100x slabše.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Assass1n ::

Deluje toliko, da naredi teste, se pravi minimalno. Reskiraj 60€, naredi tečaj, kupuj "taprave strupe" špricaj po navodilih.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

francek1 ::

Če kupim kakšen izdelek, ki ne deluje, ga vrnem. Simple as that!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

šernk ::

Kako naj vrnem porabljen izdelek?

@Assass1n: glede tečaja imaš prav, problema sta predvsem dva:
-kar vidim se najbližji tečaj organizira 1x letno cca 120km od mojega doma (vsaj kar sem gledal za leto 2013 in 2014), traja 3 dni torej gre cca 100€ za pot, pa še ujeti ga moraš, če ti pade na napačen teden
- tudi ko imaš tečaj, bo zadevo vse težje dobiti izgleda, ker v prihodnje za prodajo strupa boš rabil imeti posebno šolo, to lahko pa preštejem na prste ene roke koliko trenutnih lokalnih prodajalcev ima, pa mi štirje prsti ostanejo prosti(to naj bi prišlo šele v kratkem ven).
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Malajlo ::

A si probal še s homeopatskimi pripravki? Boysi so celo nek kapital dobili ;((
http://www.startup.si/sl-si/Blog/67

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S čim nad mačje bolhe? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6424566 (4892) Kayzon
»

Monsanto mora bolniku z rakom plačati 289 milijonov dolarjev odškodnine zaradi glifos (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
12342023 (36334) Markoff
»

Kvaliteta zelenjave v trgovini (strani: 1 2 )

5210112 (8743) GenZNPC
»

Bel oz.polnozrnat kruh

205086 (4575) Invictus
»

Zakaj so škropiva škodljiva? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
15226265 (18930) Pyr0Beast

Več podobnih tem