» »

Freelancer

Freelancer

Hrček ::

Tkole....

tole pa naj bo tema za špil Freelancer ki je men tko zlo všeč...


Za vse ki imate ta špil se lahk razderete tuki.....mogoče pa en drugmu povemo kej koristnega :)



aja...za tiste ki ne vete je to vesoljska akcijsko/simulacijska igra v kateri upravljate z vesoljskimi plovili, kupujete dodatke, orožja ind... ter trgujete z raznimi deli in komponentami katere lahko tudi poberete iz razstreljenih ladij.


lp8-)
!!! Minimal Rox !!!

frenk ::

Ja sj je lepo da si tko zagret, sam bi pa loh mau po forumu pobrskou...ta tema že obstaja;)

Baja ::

sliš se zanimivo. kje pa bi lahko kupo ta spil?

Tr0n ::

Spil je zakon. Ga ze koncal. Se vedno spilam :).

Hrček ::

ej tron...


dej mi povej ... kako si pršu čez 6 misijo.....tam k morš unga tipa prehitet ...k tekmujeta prek tistih obročev....

mene na tričetrt zmeri fukne vn iz cruise speed



ajt8-)

Tr0n ::

Ja, tam je ena finta, da te on kao vstreli, samo moras kr normalno naprej letel z cruise pa zmagas. Torej v vsakem primeru moras koncat progo.

Hrček ::

ja... sam...predn se engine recharga je on že na skor na konc...pa mene pol še enkrat vn rukne...


dej če maš save od končane proge bi te prosi če bi mi lahk poslal file...



dankešn




8-)
!!! Minimal Rox !!!

Payk ::

Hrček se ti ne zdi da bi blo boljše če bi ti uspelo, kakor da neki loudaš od enga druzga.
Takoj ko se tekma začne zaženi "cruise engine" in uporabljej čimbolj ravno linijo med kontrolnimi točkami. Cruise hitrost je itak enaka za vse. Meni je uspelo s prvo. Aja pa upam da voziš kak lajt fajter, ker je bolj manevriren kot ostali.

Drgači pa kul špil, čeprav malo prelahek(prekratek).

Buggy ::

A je ta spil tudi mozno igrati multiplayer preko LAN-a?

OmegaBlue ::

Ja se ga da špilat u multiplayer
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Hrček ::

jao...Payk ...al sm šu že ene 15 ....pa me zmer vn iz cruise speed vrže.... tko da on zmaga...

k že popizdevam kle.... drgač mi je špil carski....tist mi je pa čist zamorlo... !!!




če ma kdo save od končane te sobe...bi prosu da mi ga pošle..



hvala8-)

Buggy ::

Omega: Kako pa bi po tvojem stvar zgledala, ce sta v Multiplayer nacinu samo dva. A je mozno igrati (v teamu) proti racunalniku (botom), ali samo eden na enega. Bi stvar bila igralna z samo dvema igralcema?
Ce prav razumem je to strategija?

OmegaBlue ::

niti ni strategija bolj vesoljska pustolovščina, drugače pa so tudi druge ladje u špilu tud če sta samo 2 igralca notr
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Tr0n ::

Nimam vec sajvov. Saj je izi, samo prav je treba zvozit :).

Payk ::

Hrček dej mail če še nisi uspel.

Hrček ::

payk....


hvala ti !!!!




aleksander19@yahoo.com



Dankešn8-)

Bacilio ::

Mene pa neki zanima, prsu sm do misije k gres z jane al kaj je ze do planeta v california...

No ja in preden prides do planeta so 3 military ladje k se pr njih ustavs. Pol se nc ne zgodi pa mi pise tm pr mision objectives. Wait for an objective, pa se nc ne zgodi. Kaj je to narobe? pls help me

Zheegec ::

Verjetno moraš prej pristati, tako je ponavadi...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Bacilio ::

Ma sm ugotovu problem, ni mi delal zarad zvoka, k sm zvok porihtu vse dela! Jupi. Ej do kam ste kej prsli ljudje? Jest sm razfuku une vesolce, zdej morm pa spet misije delat za dnar, sam morm zbrat 60000, za eno misijo pa okol 3000 dobim, a kdo ve kje so misije k dobis vec dnarja za njih? V kerem sistemu? Jest sm zdej v newyork sistemu, dejte mi povedat kam nej grem k se mi ne da iskat k je dolgocasno. Pa a je sploh se igra naprej od tm k odpres hypergate? K se mi res ne da po 3000 nabirat dnar do 60000 ;(

Prosim za pomoc!!!

Tr0n ::

Vedno ko sfentas koga, s pomocjo beama poberi ostanke (ponavadi so njihova orozja, mine, etc...) in jih nato prodajaj na bazah (oz. tam, kjer za njih dobis najvec). Tezje misije prinasajo vec kesa. Vcasih se splaca ljudi v baru povprasat za delo.

Sistemov je ogromno. Od ameriskih (New York, Chicago,...), angleskih (New London, Cambridge,..), nemskih (New Berlin), kitajskih (Tokio) do obrobnih.

Pa veselo raziskovanje :).

Bacilio ::

Tron vem vse to kar si ze povedu. Sam mene zanima kako bi prsu recimo do tokia kjer dobis za misijo po 16000 kesa... ker nazadnje k smo une aliene sesul me je nazaj na manhatan vrgl, zdej se mi pa ne da se enkrat raziskovat kje in kako do tokia ali pa nemcev pridt... Rad bi zvedel pot kje se gre!

Tr0n ::

Ce pogledas globalno mapo, je Tokio nekje cisto spodaj desno. Ampak ce nimas dovolj velikega skilla ne mores opravljat nalog tam.

Zheegec ::

Verjetno si single player že naredil, tako da kar poišči na zemljevidu kako se pride. Sicer pa tudi iz angleških sistemov direktno na nemške prideš, so še neznani linki - poglej čisto skrajno desno-dol v angleških sistemih.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Bacilio ::

A pol k une vesolce prezenes je ze konc sigle player? Sam sm sele level 18 hocem pa ladjo kupt k je lvl 24. Sam mi ni jasn kako nej napredujem lvl tm v player status mi pise da morm met 86k$ jest sm vredn pa cez 130k$. Kaj a zdej je konc igre? Kako gre pa multiplayer? sam jest nimam original :D. A pol ni nc vec od unih nezemljanov?

Payk ::

Bacilio ::

Ne mi rect da je to ze konc no. Kaj nej zdej sam letam naokol pa nabiram dnar al kaj? Pa ne more bit tolk bedn konc! More bit se neki. Ce kdo ve kdaj je konc nej pls pove.

Tr0n ::

Ko prezenes vesoljce (zadnja soba zgleda kot ena povrsina zemlje) je konec ja. Potem se lahko po zelji sprehajas po galaksiji, trejdas, se bojujes,...

Bacilio ::

Ma brez veze. Zdej mi pa ni vec vsec igra! :'(

Zheegec ::

Saj v nemških planetih lahko kar v izi napreduješ, sedaj ti pa za napredovanje odšteva (pomeni da moraš še toliko dobit kolikor ti piše za next level), sicer pa kar probi na net igrat, ker deluje0:) Pa zihr bodo kmalu prvi dobri modi za igro pršli...tako da game goes on.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

jlpktnst ::

boha ::

zanimiv špilčič. res dodelano vesolje, včasih malo skregano z logiko (planet pri planetu, dysonova sfera je malce zgrešena (sicer je ideja fantastična)), a vseeno odlično. ko je zgodbe konec, vse skup res postane malo dolgčas. fighti so vsi enaki, fure postanejo dolgočasne, čeprav se da res ornk zaslužt (+300k na furo).

kako pa zgleda multiplayer?

ziher se obeta nadaljevanje?

jlpktnst ::

Ko sem dokoncal to igro sem ugotovil, da sedaj vse ostalo dela precej slabše(beri počasneje): vzrok je verjetno dx9(prej 8.1) in pa kodek ki sem ga moral instalirat (čeprav je možno tudi da je kriv atijev catalyst 3.2)<- naj kdo pokomentira.

Marsovec ::

Saj špil naj bi bil zakon moj bruder jo je dvakrat ubrno pa še na miltiplejerju, drgač men je ful brezvezna čeprav ne zgleda slabo samo men je zanič!>:D

SaSaS ::

Mi lahko kdo pomaga? Obtičal sem v tretji misiji, ko se z Juni dobiš zunaj ledenega planeta in te nato pričakajo tri vesoljske ladje. Imam tudi probleme z zvokom in sem jih probal rešiti po linku, ki je bil dodan v prejšnji temi - link - pa mi vseeno ne dela. Help please!!:O

BigWhale ::

Igral, koncal, zbrisal... Brez veze, poizkus je dober, trudijo se simulirat vesoljsko fiziko, pa jim ne rata cisto dobro, poleg tega pa, fixna ekonomija?!?! Eh? Najdes si dva planeta in potem vleces tovor sem in tja... Brez veze... Pa vse cene lahko pogledas vnaprej, nikoli se ne mores zajebat in kaj narobe kupit... Bleeh. Vesolje je premajhno. Je pa lepo narejena zadeva.

Sicer pa probajte Terminus, ki je precej bolj trapasto narejen, slabsa grafika, igralnost pa precej boljsa. Fizika je taka kot mora bit. Sicer pa, Frontier: Elite 2, kjer je vesolje prakticno neskoncno... :P Hm, pa IWar 2 tudi ni tako slab, vsaj malo probavajo zasimulirat ekonomijo. Pa dosti vec dela je z opremljanjem ladje, ker jo lahko narobe opremis in ti vse skupaj raznese, ko zacnes streljat... Aja, Terminus ima tudi to lastnost, da ce se zmotis in prodas kak del ladje, ki je nujno potreben, recimo motor, potem ne mores vec letet... ;>

Freelancer je pa precej prelahka zadeva... Ko sem bil level 3 sem se odpeljal nekam dalec pobijat level 10 ladje... Nazaj sem se sicer komaj privlekel ampak sem se...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kerbal Space Program (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
39254225 (2211) oo7
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13128890 (7447) jamiroq
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727141048 (105556) Truga
»

Darkstar One (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20512151 (5918) Mercenary
»

Freelancer

Oddelek: Igre
91509 (1237) The_hammer

Več podobnih tem