» »

HTPC ohišja: 1. pc + 2. mass storage (ista serija/izgled)

HTPC ohišja: 1. pc + 2. mass storage (ista serija/izgled)

Alen T 1978 ::

dajte mi pomagat.

obeta se mi nakup novega računalnika in sem začel raziskovat. glede pol stvari vem kaj bi rad imel. ostalo se še nisem lotil iskat.
pomagam si seveda z googl-om in wikipedi-o ter uradnimi stranmi proizvajalcev računalniške opreme/komponent. ... dolgo časa, že od samega začetka sem samouk in sem vedno bil na tekočem dokaj dobro in vedno sam kupoval/menjal/sestavljal računalnike sam - vedno bilo v užitek. imel sem jih že na tone. sedaj pa že kar konkretno nekaj let nisem več na tekočem. ... v glavnem zaenkrat ni problema.

problem je trenutno samo okrog HTPC ohišja, ker nič ne najdem.

na prvem mestu je to, da me zanima:
- fanless/passive cooled ohišje na drugem pa to, da mora biti
- za FCLGA1150 podnožje, ker če bom kupil, bom kupil i7-4790K proc kar pomeni posledično, da mora biti
- dovolj močan v hlajenju.
je še ena želja in sicer, da bi imel:
- dva ohišja: prvo je pc drugo pa mass storage.

torej zanimajo me izdelki, ki so iz linije izdlekov, ki izgledajo podobno. kot če bi za hi-fi kupoval ojačevalec in cd-player iste firme iste serije.

našel sem samo eno firmo, ki ima noro lepe in izgleda da res vrhunsko kvalitetne izdelke - linijo HTPC ohišij. gre za A-Tech Fabrication firmo. problem je ker so izdelki zelo dragi in ker so iz amerike in bi najbrž moral ob uvozu na carini plačat veliko carine. A-Tech Fabrication

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming Slušalke

Oddelek: Pomoč in nasveti
445888 (4191) darkz
»

Microsoftov Surface Laptop se ne da odpreti (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
7122882 (18330) BivšiUser2
»

Bi bili ti deli vredu za gaming računalik? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6312566 (11375) yoco
»

HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Zvok in slika
41760416 (22482) umexteacher
»

Naročanje iz ZDA po netu (1700+ T-bred)

Oddelek: Kaj kupiti
294083 (3618) Tarzan

Več podobnih tem