» »

pickbox.tv

pickbox.tv

Heisenberg ::

Slučajno sem naletel na tole stran pickbox.tv
Pa me zanima je kdo slučajno tole probal in kaj nudijo ?

Mi je pa vse skupaj malce sumljivo - pa še napol prevedeno iz srbo-hrvaščine

techfreak :) ::

Ravnokar sem na FOXu videl oglas za ta pickbox.tv. Zadeva izgleda legalna, prevod je pa verjetno pomanjkljiv ker se gre za hrvasko podjetje.

vorantz ::

sem tudi sam gledal zadevo pred kratkim
če greš na njihov facebook boš videl da gre res za hrvaško zadevo

me je mikalo sprobat ampak me par stvari muči
- nikakor ne morem preverit kako deluje njihov predvajalnik (sem se registriral ampak nisem plačal s čimer bi moral vsaj trailer oz preview videt)
- nabor vsebine je definitivno nezanimiv trenutno ...sicer se vidi, da se trudijo tudi z novejšimi bolj zanimivimi serijami tako, da po moje potencial je

trenutno še ne vidijo mojega denarja bom pa definitivno spremljal kolk se kej širijo
razen če pride prej netflix še v slovenijo (pri severnih sosedih bo zdej)
pol so pa spušli

techfreak :) ::

nikakor ne morem preverit kako deluje njihov predvajalnik (sem se registriral ampak nisem plačal s čimer bi moral vsaj trailer oz preview videt)

Za predvajanje uporabljajo plugin ViewRight, ki ga uporabljata tudi D3GO in T-2 tv2go, deluje pa na Windows/Mac, obstaja pa tudi nacin za uporabo na Linuxu (ceprav ga se nisem uspel usposobiti).

nabor vsebine je definitivno nezanimiv trenutno ...sicer se vidi, da se trudijo tudi z novejšimi bolj zanimivimi serijami tako, da po moje potencial je

Verjetno je precej tezko dobiti pravice (oz. je predrago) za predvajanje novejsih serij. Sicer pa meni sam vmesnik ni kaj vsec, Hulu/Netflix sta precej boljsa.

misek ::

diNero ::

Malo pomoči prosim, ker očitno nekaj delam narobe. Aktiviral sam pickbox na prenosniku in ne prikazuje podnapisov, ravno tako je kvaliteta slike slaba. Nikjer ne najdem nekih nastavitev za vklop podnapisov, spreminjanje resolucije slike?? Nekje sem prebral da naj bi oboje bilo avtomatsko?? Pomoč, hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Netflix (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Zvok in slika
1205249637 (6882) Reaper
»

T-2 ukinitev TV-ja zaradi previsokega računa (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8022808 (12714) Bellzmet
»

Netflix razočaral delničarje

Oddelek: Novice / Rezultati
3614839 (12087) Truga
»

Netflix osvojil Slovenijo in svet (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
255100753 (77306) Tr0n
»

MPAA dosegla zaprtje strani Popcorn Time in YTS, konec skupine YIFY

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
4517663 (12766) Jeronimo

Več podobnih tem