Forum » Izdelava spletišč » Apache
Apache
uro1001 ::
Pozdravljeni
Zanima me ali lahko na Apache server dam HTMl datoteko zapisano v beležnici? Če ja, kako to storim?
Hvala in lep pozdrav
Uroš
Zanima me ali lahko na Apache server dam HTMl datoteko zapisano v beležnici? Če ja, kako to storim?
Hvala in lep pozdrav
Uroš
5er--> ::
Lahko. To narediš tako da ustvarjeno datoteko skopiraš v mapo, ki jo Apache "gleda".
Sicer pa je to tako, bolj osnovno vprašanje... pol se človek že sprašuje, če ti naj odgovori, ker izgleda da se sam nisi niti malo poskušal podučit o omenjeni temi.
Sicer pa je to tako, bolj osnovno vprašanje... pol se človek že sprašuje, če ti naj odgovori, ker izgleda da se sam nisi niti malo poskušal podučit o omenjeni temi.
uro1001 ::
Sem že iskal po spletu, vendar za to nisem dobil primerne teme. Potem sem se odločil, da vprašam tukaj.
flbroker ::
Najti moras www mapo, tam se postavijo datoteke ki bi rad da jih drugi vidijo. Zacni s tem da nas poves kateri sistem uporabljas.
Bob Rock ::
Najprej povej kje je apachi, kak server je,...
marjan_h ::
Kar nekaj časa je minilo, odkar sem nazadnje delal s serverji.
Me zanima če je Apache za Linux še vedno aktualen, torej (LAMP)? Ali se sedaj uporabljajo kakšni drugi strežniški programi?
Me zanima če je Apache za Linux še vedno aktualen, torej (LAMP)? Ali se sedaj uporabljajo kakšni drugi strežniški programi?
Gandalfar ::
nginx se dosti uporablja kot alternativa apachu. Če bi pa še kaj bolj novega pa se dosti tudi Caddy omenja https://caddyserver.com/
blackbfm ::
če neveš zakaj točno bi imel alternativo potem je boljše ostat na apachu, sicer se zna zgodit da boš zabijal čas z nastavljanjem npr nginxa da usposobniš nek random php app ki tam deluje out of the box
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252923 (27588) | miko22 |
» | Zelo odzivne, hitre spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 12434 (9233) | c3p0 |
» | LINUX - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1076) | moat |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 2228 (1432) | Yacked2 |
» | Zaščita strežnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (1697) | Blisk |