» »

Moške zadeve (#2)

Moške zadeve (#2)

Temo vidijo: vsi
««
16 / 25
»»

nevone ::

In vsi vemo, katero je najboljše okolje za otroka. Mati in oče.

Do neke mere imaš seveda prav. Ni pa to nujno res. Tudi en starš/skrbnik je lahko ustrezen in prav tako je lahko ustrezen istospolni par.

Zakaj se gledajo njihove pravice? Gledajo se koristi otrok.

Gleda se oboje.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Aston_11 ::

arnecan1 je izjavil:

Ki skrbita za njegovo dobrobit. Če ne skrbita, sta poden in tvoja trditev pade kot zrela hruška. Ker imamo takih staršev nebroj, je trditev fajl v sami osnovi.

arnecan1 ::

Aston_11 je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Ki skrbita za njegovo dobrobit. Če ne skrbita, sta poden in tvoja trditev pade kot zrela hruška. Ker imamo takih staršev nebroj, je trditev fajl v sami osnovi.

O tem sem pisal zgoraj. Prečitaj, da se ne bom ponavljal.

nevone je izjavil:

Do neke mere imaš seveda prav. Ni pa to nujno res. Tudi en starš/skrbnik je lahko ustrezen in prav tako je lahko ustrezen istospolni par.

o+ nevone

Tudi o tem sem že pisal. Seveda je istospolni par boljši od staršev, ki sta alkoholika, nasilneža ali še kaj hujšega. Ampak v primeru, da sta mati in oče brez deviacij, alkoholizma ali podobnih motenj, je to bolj primerno okolje za vzgojo. Sicer pa sem tudi o tem že pisal. Par postov zgoraj. Ne predaleč nazaj.:)

nevone je izjavil:

Zakaj se gledajo njihove pravice? Gledajo se koristi otrok.

Gleda se oboje.

o+ nevone

Ja, trenutno je res tako. Pod plaščem demokracije in človekovih pravic so pravice določenih odraslih skupin prerasle pravice otrok.

jype ::

arnecan1> Tako je bilo dolga tisočletja.

Dolga tisočletja je večina otrok umrla pred petim letom starosti, otroke se je spolno in fizično zlorabljalo, na vsakem koraku, ti bi nam pa zdaj rad povedal, da je to najboljše, kar otrok lahko dobi? Moraš bit pa res nor, da kaj takega izjaviš.

arnecan1> Samski ljudje ali istospolni ne morejo imeti otrok, to je pač realnost.

Ne, v resnici to ni realnost. Realnost je, da otroke lahko spočne določen odstotek heteroseksualnih parov, nihče, ki mu je kakorkoli mar za resnična dejstva si pa ne bo drznil trditi, da so to tisti pari, ki so otroke tudi sposobni vzgojiti, ker to seveda ne drži niti približno. Velika večina staršev se še vedno znajde v tej vlogi ne da bi si tega želeli ali da bi bili za karkoli v zvezi s starševsko vlogo dejansko usposobljeni, ti pa spet trdiš, da ker je to "mati naravno", moramo s tem živet in da morajo otroci pač trpeti takšno življenje samo zato, ker par shizofrenih konzervativcev misli, da če je tako življenje ustvarila narava ali pač bog, potem moramo to razumeti kot najboljše možno stanje.

nevone> Do neke mere imaš seveda prav.

Do _nobene_ mere nima prav. Heteroseksualni par je _najslabši možen_ za vzgajati otroke, pa če si to lahko priznamo ali pa ne - praktično _POPOLNOMA VSA_ zloraba otrok se dogaja otrokom heteroseksualnih parov.

arnecan1> Zakaj bi sedaj imeli samski ali istospolni zakonsko izenačitev pri posvojitvah?

Samo zato, ker to zahteva Deklaracija o človekovih pravicah, Ustava republike Slovenije in zdaj tudi že zakon.

arnecan1> Ja, trenutno je res tako. Pod plaščem demokracije in človekovih pravic so pravice določenih odraslih skupin prerasle pravice otrok.

Lažeš. Pod plaščem demokracije so si eni vzeli pravico odločati o pravicah drugih, ampak k sreči pri nas to ne gre več skoz, odkar smo demokratična država.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

arnecan1> Samski ljudje ali istospolni ne morejo imeti otrok, to je pač realnost.

Ne, v resnici to ni realnost.

Kaj? Razloži malo bolj podrobno prosim. To me pa res zanima?:D

Slišal sem že za Marijo, mati Jezusa. Ona ni potrebovala pomoč drugega živega bitja, ampak tu je imel prste vmes sam Bog.

arnecan1> Kaj? Razloži malo bolj podrobno prosim. To me pa res zanima?:D

In vitro fertilisation @ Wikipedia

BigWhale ::

arnecan1 je izjavil:

V normalnih okoliščinah je otrok odraščal v družini z očetom in materjo. In v primeru, da je eden od staršev umrl ali se ločil, je vlogo drugega starša prevzel po navadi sorodnik ali krušni starš. Dedek, stric, babica.... Tako je bilo dolga tisočletja.

Zakaj se pa heterosexualnim parom, ki ne morejo imeti otrok dovoli posvojitev? To itak ni naravno! Ce ne morejo imeti otrok, potem naj jih nimajo.

Nekak tko zvenijo vasi argumenti.

PS: Dandanes se jim dovoli se umetno oploditev. Spet, popolnoma nenaravno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

jype je izjavil:

arnecan1> Kaj? Razloži malo bolj podrobno prosim. To me pa res zanima?:D

In vitro fertilisation @ Wikipedia

Oploditev in vitro @ Wikipedia

Da boš lažje razumel, je v slovenščini. In zelo jedrnato. Še vedno potrebuješ moškega ali žensko.

arnecan1> Še vedno potrebuješ moškega ali žensko.

Ja, _ali_.

Skratka, vsak, ki si otroka želi, ga danes že lahko dobi.

Žal ne drži tudi obratno - niso vsi, ki si otroka ne želijo, dovolj srečni, da ga ne bi dobili.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Do _nobene_ mere nima prav. Heteroseksualni par je _najslabši možen_ za vzgajati otroke, pa če si to lahko priznamo ali pa ne - praktično _POPOLNOMA VSA_ zloraba otrok se dogaja otrokom heteroseksualnih parov.

Res je, da večji del zlorab otrok storijo heteroseksualne osebe. Saj je homoseksualnih oseb krepko manj. Ampak na koncu dneva je večja verjetnost, da zlorabo stori homoseksualna oseba, in sicer 11:1. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556...

Ampak na koncu ni važno, kdo to stori. Heteroseksualni, homoseksualni sali duhovnik, do tega ne sme prihajati.

Izgleda, da imaš ti drugačen pogled na to. Brez dokazov se spraviš na heteroseksualne, in to z največjo zlobo v očeh.8-O

Pretiravaš.

Sploh pa ne vemo, ali se potem, ko ostale skupine lažje pridejo do otrok, tam poveča število zlorab.

o+ nevone

nevone je izjavil:

Pretiravaš.

Sploh pa ne vemo, ali se potem, ko ostale skupine lažje pridejo do otrok, tam poveča število zlorab.

o+ nevone

Ne vem. Posvajanje v istospolne družine je šele v povojih, prava statistika bo možna čez par 10 let.

Čeprav nekako ne gre skupaj, da nekdo hoče imeti otroka, da bi ga potem zlorabljal. Socialne službe verjetno imajo nek vpogled ali želi oseba s spolnim prestopkom posvojiti otroka. Čeprav je nemogoče 100% preprečiti takšne scenarije. Pri istospolnih in heteroseksualnih ali samskih seveda.

Čeprav nekako ne gre skupaj, da nekdo hoče imeti otroka, da bi ga potem zlorabljal.

Pedofili so že takšna skupina. Kaj pa veš, morda je pripravljen skrbeti za otroka samo zato, da bo imel lahko z njim spolne odnose. Ali je to za otroka dobro ali ne pa presodite sami.

o+ nevone

arnecan1> Čeprav nekako ne gre skupaj, da nekdo hoče imeti otroka, da bi ga potem zlorabljal. Socialne službe verjetno imajo nek vpogled ali želi oseba s spolnim prestopkom posvojiti otroka. Čeprav je nemogoče 100% preprečiti takšne scenarije. Pri istospolnih in heteroseksualnih ali samskih seveda.

Mene predvsem zanima od kod ti ideja, da je dobro, da strokovne službe sploh ne smejo presojati, ali je nekdo, ki si otroka želi, primeren za posvojitev oziroma drugo obliko pridobitve otroka?

Lahko to prosim razložiš?

nevone> Pretiravaš.

Ne, mi ni treba pretiravat. Saj statistika je jasna.

arnecan1> Ampak na koncu dneva je večja verjetnost, da zlorabo stori homoseksualna oseba, in sicer 11:1.

Ne, ravno obratno je. Preberi še enkrat.

Zgodovina sprememb…

Aston_11 ::

arnecan1 je izjavil:

jype je izjavil:

Ne, v resnici to ni realnost.

Kaj? Razloži malo bolj podrobno prosim. To me pa res zanima?:D

Slišal sem že za Marijo, mati Jezusa. Ona ni potrebovala pomoč drugega živega bitja, ampak tu je imel prste vmes sam Bog.
pozablja na Horusa, pa nekoga iz grške mitologije, ki sta tudi imela težave z očetom . Saj iz tiste sfere jemlješ ideje o tem, da so samo hetero sposobni uničiti otroka in po tvojem edini primarni za starše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Ne, mi ni treba pretiravat. Saj statistika je jasna.

Pretiravaš v izvajanju.

Glede statistike pa ne vem. Dopuščam možnost, vendar moj pomislek, kaj se zgodi, ko se starševstvo poveča v skupinah, ki so zdaj v manjšini, ostaja.

o+ nevone

nevone> Glede statistike pa ne vem. Dopuščam možnost, vendar moj pomislek, kaj se zgodi, ko se starševstvo poveča v skupinah, ki so zdaj v manjšini, ostaja.

Seveda, ampak dejstva so jasna: Če je z zakonom prepovedano, da te skupine lahko posvojijo otroka, potem otroci, ki jih te skupine vzgajajo, ne uživajo enakovredne pravne zaščite države in njenih služb. Hinavci, ki trdijo, da jih skrbijo pravice otrok, v resnici škodujejo ravno tistim otrokom, katerih pravice trdijo, da jih skrbijo, ker jim ne omogočajo, da bi bili v odnosu do svojih resničnih staršev (to so tisti, ki jih otroci smatrajo za svoje) zaščiteni enako kot njihovi vrstniki iz tradicionalnih družin.

nevone> Pretiravaš v izvajanju.

To ni res. Dejstva niso dvoumna in čeprav je arnecan1 nekaj na prvo žogo zgooglal, je pozabil pozorno prebrat. Tam piše, da je možnost, da te kot otroka zlorablja homoseksualec, približno desetkrat manjša, kot da te zlorablja heteroseksualec, kar je skladno z razmerjem homoseksualno usmerjenih ljudi v družbi - skratka, zbrani podatki ne upravičijo njegovih strahov in predsodkov.

Zgodovina sprememb…

praktično _POPOLNOMA VSA_ zloraba otrok se dogaja otrokom heteroseksualnih parov.

Tole je pretiravanje. Razen, če imaš podatek, da se istospolno usmerjenim to _SPLOH NE DOGAJA_.

o+ nevone

nevone> Razen, če imaš podatek, da se istospolno usmerjenim to _SPLOH NE DOGAJA_.

Imam podatek, da istospolno usmerjeni ne morejo imeti otrok.

SimplyMiha ::

In kaj ima ta podatek veze z zlorabo otrok? Homoseksualni pari imajo tud svoje otroke (iz faliranih zakonov) in posvojene otroke, veš. Pa Google navrže kar nekaj nagnusnih člankov o zlorabi teh otrok s strani homoseksualnih parov. Pa ne samo gejev, pač pa tudi lezbijk, da ja ne boš slučajno izvlekel feministično karto. Povsod so taki ljudje.

In potem se celo najdejo mediji, ki navajajo, da je stopnja zlorabe otrok s strani lezbičnih parov ničelna. Tega bulšita je dosti.

SimplyMiha> Homoseksualni pari imajo tud svoje otroke (iz faliranih zakonov) in posvojene otroke, veš.

Vem.

SimplyMiha> Pa Google navrže kar nekaj nagnusnih člankov o zlorabi teh otrok s strani homoseksualnih parov (samo nekaterim konzervativnim medijem se zdi, da morajo za homoseksualce, ki zlorabljajo otroke, delat boljšo reklamo - razen če gre za cerkveno osebje, se razume).

Niti približno toliko, kot je zlorab s strani heteroseksualnih parov.

SimplyMiha> Povsod so taki ljudje.

Ampak ti hočeš zato, ker so povsod taki ljudje, otrokom preprečiti, da jim država zagotovi pravno varstvo v najboljši možni družini: To je tista, ki jo otrok smatra za svojo in se v njej počuti varno.

SimplyMiha> In potem se celo najdejo mediji, ki navajajo, da je stopnja zlorabe otrok s strani lezbičnih parov ničelna. Tega bulšita je dosti.

Ja? Kater medij pa je to?

Zgodovina sprememb…

Razni feministični blogi in pa seveda Huffington Post. Kadar je govora o posvojitvah pa vsem tem, še kako radi navajajo to študijo, osnovano na vzorcu 78-ih gospodinjstev.

Mimogrede, takih gospodinjstev je razmeroma majhen delež napram heteroseksualnim parom. Glasni so že, še zdaleč pa ne številni.

In nikomur ne preprečujem posvojitve - le spolnim manijakom, katerim je "starševska ljubezen" tuj pojem.

SimplyMiha> Razni feministični blogi in pa seveda Huffington Post.

A to so po novem mediji?

SimplyMiha> Kadar je govora o posvojitvah pa vsem tem, še kako radi navajajo to študijo, osnovano na vzorcu 78-ih gospodinjstev.

Saj lahko izvedeš boljšo, če te te reči zanimajo.

SimplyMiha> Mimogrede, takih gospodinjstev je razmeroma majhen delež napram heteroseksualnim parom. Glasni so že, še zdaleč pa ne številni.

Saj jim ni treba bit številni.

SimplyMiha> In nikomur ne preprečujem posvojitve - le spolnim manijakom, katerim je "starševska ljubezen" tuj pojem.

Ne ti osebno - posvojitev preprečuje zakon, ki ga podpiraš.

Niti pojma nimam, o katerem zakonu govorič - niti me ne zanima. Sploh pa imam na to toliko vpliva kot ti na gibanje Sonca po Galaksiji: absolutno nič. Obrni se na ustrezne organe, če te ta zakon tako moti.

vostok_1 ::

nevone je izjavil:

Saj pravim, da bo bolje čez kakih 30-50 let ko se sperejo usedline.

Je treba biti vseeno previden, ker tudi pod znamko liberalen, se lahko prešverca marsikaj.

o+ nevone

Res je. Je pa bil trend do sedaj dokaj optimističen.

Obrni se na ustrezne organe, če te ta zakon tako moti.

Ustrezni organi sprejemajo te zakone tudi na podlagi referendumov, ki se jih lahko udeleži vsak in odloča. Zato je pogovor z ljudmi prav tako konstruktiven prispevek, ker pomaga sprevideti.

In sploh, če te ne zanima, kaj se sploh toliko angažiraš?

o+ nevone

SimplyMiha> Obrni se na ustrezne organe, če te ta zakon tako moti.

Saj zdaj so se obrnili nanje moji predstavniki v parlamentu. Končno.

Škoda, da se ni NSi. Potem bi jim prihodnjič lahko namenil kak glas.

jype je izjavil:

To ni res. Dejstva niso dvoumna in čeprav je arnecan1 nekaj na prvo žogo zgooglal, je pozabil pozorno prebrat. Tam piše, da je možnost, da te kot otroka zlorablja homoseksualec, približno desetkrat manjša, kot da te zlorablja heteroseksualec, kar je skladno z razmerjem homoseksualno usmerjenih ljudi v družbi - skratka, zbrani podatki ne upravičijo njegovih strahov in predsodkov.

Res nisem pozorno prebral, ampak ti si še slabše. Ali pa zavajaš. Govori pa takole.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556...

1. Razmerje zlorabljenih otrok je 2:1, oz. 2 zlorabljeni deklici napram 1 dečku.
2. Razmerje heteroseksualnih napram homoseksualnim v prebivalstvu je 20:1. Torej na 1 homoseksualnega pride 20 heteroseksualnih.
3. Z falometričnimi testi (preizkus spolnosti z prikazovanjem slik in preverbo odziv) so ugotovili, da na 1 homoseksualca s pedofilističnimi nagnjenji pride kar 11 heteroseksualcev, oz. 11:1 ( to je to, kar je omenil jype). Kar pa jype spregleda ali pa zamolči, je to, da to hkrati pomeni, da je glede na razmerje 20:1 med homoseksualnimi moškimi večji odstotek oseb z pedofilnimi nagnjenji. Seveda to ne pomeni, da testirane osebe, oz. homoseksualci ali heteroseksualci tudi zagrešijo pedofilni zločin v takšnem razmerju (verjetno pa, tudi glede na razmerje 2:1).

Tore jype, zavajaš. Jaz sem vsaj v naglici napačno napisal.

Izhaja pa iz zgoraj napisanega nekaj materiala, da bo lahko jype širil nestrpnost še naprej. Namreč proti moškim, kjer je prisotno več pedofilije.

arnecan1> Jaz sem vsaj v naglici napačno napisal.

Absolutno, ja. Predsodki, predsodki, predsodki. Pa nobenega dejstva nikjer.

arnecan1> Izhaja pa iz zgoraj napisanega nekaj materiala, da bo lahko jype širil nestrpnost še naprej. Namreč proti moškim, kjer je prisotno več pedofilije.

Pedofilija ni zločin, zloraba otrok pa je. Ljudje, ki jih spolno privlačijo spolno nezreli otroci, si teh nagnenj zagotovo ne izberejo sami, zato ni nobene potrebe po njihovem šikaniranju. Če kaj, potem si zaslužijo vso podporo družbe vsakič, ko se odločijo pravilno (na primer da se sami izločijo iz poklicov, ki bi jih lahko prepogosto pripeljali v stik z otroci, ki bi se lahko končal z zlorabo, ali pa da se sami odločijo in poiščejo pomoč pri zdravniku).

Poleg tega nisem prepričan, da je pedofilije pri ženskah manj, le patriarhalna družba je obsedena s seksualnostjo, ki vključuje penetracijo, potem so pa tudi raziskovalci zmedeni, ker pri sebi nimajo popolnoma razčiščenih pojmov.

arnecan1> Razmerje heteroseksualnih napram homoseksualnim v prebivalstvu je 20:1. Torej na 1 homoseksualnega pride 20 heteroseksualnih.

To ni res. V vzorcu tiste raziskave to drži, v splošni populaciji zahodne družbe je pa skoraj 30% ljudi do 26. leta že doživelo homoseksualno izkušnjo (in torej po definiciji niso heteroseksualci).

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Brati jypetove odgovore, je enako:"Kako iztrebit zahodno civilizacijo".

Berem enajsto stran, pa še kr vstrajaš z svojimi futurističnimi nesmisli?

BigWhale ::

Nisem vedel, da enakopravnost pomeni iztrebiti civilizacijo ...

Škoda, da se ni NSi. Potem bi jim prihodnjič lahko namenil kak glas.

Glas lahko nameniš samo eni stranki.

Sicer pa imam en predlog glede tega: vsak državljan bi imel dva glasova - enega pozitivnega ("za") in enega negativnega ("proti"). Izvolili bi pač tisto stranko, ki ima najbolj "zdravo" razmerje glasov. Po mojem namreč ni smiselno na vladi imeti stranke, ki so hkrati priljubljene in osovražene. Naj bodo gor stranke, ki jih narod sprejema.

Tako bi odpadle levičarsko-desničarske zdrahe, ker te stranke sploh ne bi več prestopile praga parlamenta, dokler se ne skulirajo.

Nisem vedel, da enakopravnost pomeni iztrebiti civilizacijo ...

Kakšna enakopravnost neki? Tu samo dajemo ženskam, moškim pa jemljemo.

Tu samo dajemo ženskam, moškim pa jemljemo.

Evo, pa smo spet on topic.

Moški ste navajeni/bi radi imeli vse v rokah, potem vas pa boli, če vam kakšna stvar spolzi iz rok.

o+ nevone

Pa smo spet tam. Če res misliš, da nam je tako luštno, zakaj ne postaneš moški?

Pa smo spet tam. Če res misliš, da nam je tako luštno, zakaj ne postaneš moški?

To isto lahko tudi jaz tebe vprašam.

Sicer je pa moje mnenje, da vsak nosimo svoja bremena, ni potrebe po foušiji.

o+ nevone

Berserker> Brati jypetove odgovore, je enako:"Kako iztrebit zahodno civilizacijo".
Berserker> Berem enajsto stran, pa še kr vstrajaš z svojimi futurističnimi nesmisli?

Saj sploh ni vprašanje: Dokler ne dosežemo družbe, ki je enakopravna, sem pripravljen vsakemu naci wannabeju posebej razložit, zakaj nima šans.

Taka družba ne obstaja in tudi ne bo obstajala. Lahko pa dobimo nek približek, ja.

SimplyMiha> Taka družba ne obstaja in tudi ne bo obstajala.

Ti samo glej in se čudi.

Kaj, boš zradiral celo človeštvo in ga nadomestil z pragmatično AI?

Taka družba ne obstaja in tudi ne bo obstajala. Lahko pa dobimo nek približek, ja.

Lepo, da se strinjaš, da so še možne izboljšave. :)

o+ nevone

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

SimplyMiha> Kaj, boš zradiral celo človeštvo in ga nadomestil z pragmatično AI?

Ne, čemu?

Jaz že zdaj delam vse, kar je treba narediti za boljšo družbo. Zahtevam enakopravnost in vestno opravljam vse svoje družbene dolžnosti, vključno s pridiganjem o tem, zakaj sta solidarnost in enakopravnost tako pomembni za visoko kvaliteto življenja.

Kaj, boš zradiral celo človeštvo in ga nadomestil z pragmatično AI?

AI je lahko v pomoč človeku. Kar je že sedaj. Samo da še ne rešuje vseh problemov.

o+ nevone

Snackbarru ::

Liberalne utopije niso izvedljive zaradi človeške narave.

Človek že po naravi stremi k razlikam, družbenim toliko bolj. Dokler je en človek bolj "pomemben" od drugega, pač prave enakopravnosti ne bo - vpliven sosed bo zaradi zvez in denarja prej dosegel ugodno rešitev sodnega spora kot navaden mejak. Je to enakopravnost? Ali pa da se sodnik odloči po lastnih vzgibih - recimo ženi dodeli več premoženja in vse otroke, čeprav sta bila poročena šele leto in v tem času ni delala drugega kot nakupovala krznene plašče. Je to enakopravnost? Ali pa da kakega politika izpustijo, ker naj bi bil po krivem zaprt, čeprav je bil obsojen, medtem ko stotine zapornikov sedi zaradi banalnih zadev. Je to enakopravnost?

Ne me basat s to tvojo enakopravnostjo! "Enakopravnost" je samo fora za izigravanje malega človeka, ki vedno potegne ta kratko, ko se odloči kakega elitneža privesti pred sodnika.

Zgodovina sprememb…

Liberalne utopije niso izvedljive zaradi človeške narave.

Človeška narava je spremenljiva. Seveda pa ne gre čez noč, vendar to ne sme biti razlog, da dvigneš roke od vsega.

o+ nevone

Ko ti uspe spremeniti vse ljudi na Zemlji pa lepo prosim sporoči. Ah, lahko že takrat, ko odpraviš vso korupcijo v državi :))

Ko ti uspe spremeniti vse ljudi na Zemlji pa lepo prosim sporoči. Ah, lahko že takrat, ko odpraviš vso korupcijo v državi

Dal si mi dober recept za apatijo. Ne, hvala. Kar zase ga obdrži.

o+ nevone

Že naša majhna država ni sposobna narediti preprostih progresivnih korakov, kot je legalizacija drog in od nje pričakuješ veliko veliko več?
Prej bo tretja svetovna med multikulti in stormfronterji kot pa tole...

Snackbarru> Ko ti uspe spremeniti vse ljudi na Zemlji pa lepo prosim sporoči. Ah, lahko že takrat, ko odpraviš vso korupcijo v državi :))

Enga po enga gre sicer počasi, a zanesljivo.

Super. Lahko začneš kar pri sebi! Polna usta so te solidarnosti, pa še kar pedalaš mimo brezdomcev, ki so tam končali zaradi te tvoje pravne države.

Ustavi se kdaj in prisluhni njihovi življenjski zgodbi. Mogoče boš našel kak nasvet zanje, npr. "get a job".

Zgodovina sprememb…

««
16 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42657592 (51884) BigWhale
»

So ženske slabše programerke ali samo necenjene? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Rezultati
25462338 (56261) jype

Več podobnih tem