» »

Modern feminism (#2)

Modern feminism (#2)

Temo vidijo: vsi
««
13 / 14
»»

ZaphodBB ::

Sodim po statističnih podatkih.

Ali tvoji statistični podatki vsebujejo dato, da so ženske bolj nasilne od moških?

Prešnjič si spraševal kdo so SJW. Jure, ti si SJW. Furaš agendo v katero si religiozno prepričan in ignoriraš racionalna dognanja, ki so vsem na voljo. Samo zato ker si antisocialen, iz bogve kakšnega razloga. Pa ne pravim, da se v tej debati strinjam s tvojimi nasprotniki - čeprav imajo par dobrih poant, katere trmasto ignoriraš zaradi svoje "burn the world" agende.

Višje kakor greš, več je inteligentnih moških in manj inteligentnih žensk.
Enako je z višino.

Najbolj inteligentni tipi ljudi so na srečo moški. Samo to gre nekaterim pač preveč v nos.

Zakaj poudarjaš samo polovico zgodbe?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

EVili ::

Zakaj poudarjaš samo polovico zgodbe?

Ostala polovica je za razvoj civilizacije nepomembna.

Top 0.000001% je ustvarilo vso tehnologijo, ki jo dandanes poznamo.
Preostanek je po tehnoloških dosežkih zanemarljiv.

Stalin je preostanek imel za uporabne idiote. Poveš jim par pravljic, kako je svet nepravičen in to potem do konca življenja lajnajo naprej.
nimajo pa toliko inteligence, da bi pogruntali da jih je nekdo na suho nategnil in izkoristil.

ohnowhy ::

ZaphodBB je izjavil:

...

No, poznam še en primer, sedel sem pač zraven, na žalost nisem bil trofeja, ker nisem alfa, da sta se odrasli (30) zelo lepi ženski in dolgoletni prijateljici, skoraj skregali zaradi enega možakarja, ki je sicer vezan. Pogovor je bil zelo hecen, zelo sočen, hkrati pa tudi vedno bolj agresiven med njima. Tudi tisti možakar je potrdil, da tega še ni videl. Na predlog, če grejo pač skupaj nekam žurat, je pa bil odgovor od obeh, da ne.

koramberger ::

Pithlit:
Ah če bi me ti vsaj približno poznal bi vedel da temu ni tako.

Je tako. Samo verjamem da se ti tega ne zavedaš, ker ti že 50 let trobijo, da si zatirana. In ti odgovarja biti žrtev. Tako kot je tisti punci tamle gor v videu. Ona je bila v njenih očeh (in očeh vseh copat, ki so skočili v luft) žrtev nasilja. Če bi bile vloge zgoraj obrnjene, in bi se tako spravili na žensko, bi šli vsi v zapor.

Moški imamo v DNA vgrajeno, da vas ščitimo, zagovarjamo, poslušamo in delamo usluge, ne glede na to, ali si to zaslužite ali ne. Medtem ko je vam, ženskam, vgrajeno, da se pritožujete, igrate žrtve in izkoriščate moške kot svoja orodja s psihološkimi igricami in emocionalnim izsiljevanjem. Ker je edino tako lahko ta vrsta preživela, da je bil moški disposable, ženska pa zaščitena.

Vsak moški je 100x bolj pripravljen pomagati ženski, kot moškemu. Samo postavi se ob cesto s kolesom in sneto verigo in prosi za pomoč. Pa reci naj enako naredi fant/brat. Moški bo ozmerjan za nesposobnega, za žensko se bojo pa tepli kako ji pomagat.

Ženske nikoli niso bile zatirane, ampak so bile zaščitene.

Današnji moderni feminizem je odraz te dinamike. Ženske ki imajo vse (in še več) kot moški, pa še vedno ni dovolj. In cel kup white-knigtov, ki se "borijo za zaščito žensk".

Šovinizem in seksizem ni sovraštvo do žensk, ampak opažanje, spoštovanje razlik in dinamike moški-ženska.

jype ::

fartman> Dejansko obstaja statistika, kako in koliko se kdo med spoli sovraži?

Yup.

ZaphodBB> Ali tvoji statistični podatki vsebujejo dato, da so ženske bolj nasilne od moških?

Seveda.

ZaphodBB> Furaš agendo v katero si religiozno prepričan in ignoriraš racionalna dognanja, ki so vsem na voljo.

Racionalna dognanja? Kot Ahmadinedžadov "V Iranu sploh nimamo homoseksualcev." ?

ohnowhy ::

jype je izjavil:

Yup.

Daj torej povezavo na ta dognanja...

Racionalna dognanja? Kot Ahmadinedžadov "V Iranu sploh nimamo homoseksualcev." ?

Seveda jih nimajo. To kar delajo tam ni homoseksualnost, temveč "manlove thursday".

p.s.: Verjamem, da se zabavaš. A vseeno je bil slo-tech brez tebe lepši prostor.

Šovinizem in seksizem ni sovraštvo do žensk, ampak opažanje, spoštovanje razlik in dinamike moški-ženska.

Šovinizem je po definiciji sovraštvo do drugačnih. Če že zagovarjaš evgeniko se je dobro prepričati, da se res nahajaš na desnem polu Gaussove krivulje. Ne samo da bolehaš za Donning-Kruegerjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ZaphodBB> A vseeno je bil slo-tech brez tebe lepši prostor.

Vem, ja. Ker ste si lahko navdušeno pritrjevali, kako pametni da ste, ko ste dognali, da ženske samo po nepotrebnem jamrajo in da itak ni nobenega problema, ker se ena olimpijska prvakinja ne more kosat z enim olimpijskim prvakom.

Vem, ja. Ker ste si lahko navdušeno pritrjevali, kako pametni da ste, ko ste dognali, da ženske samo po nepotrebnem jamrajo in da itak ni nobenega problema, ker se ena olimpijska prvakinja ne more kosat z enim olimpijskim prvakom.

Ne, zato ker brez tebe in tvojega trolanja do takih absurdov sploh ne pride. Sram te bodi.

ZaphodBB> do takih absurdov sploh ne pride.

Seveda ne - vsi se uspešno pretvarjajo, da problemov sploh ni. Zakaj pa misliš, da sem omenil Ahmadinedžada in homoseksualce?

ZaphodBB> Sram te bodi.

Konzervativci bi itak radi, da je vse ves čas sram, da se ne bi nikoli nič spremenilo. Sram naj vas bo.

jype je izjavil:

ZaphodBB> do takih absurdov sploh ne pride.

Seveda ne - vsi se uspešno pretvarjajo, da problemov sploh ni. Zakaj pa misliš, da sem omenil Ahmadinedžada in homoseksualce?

ZaphodBB> Sram te bodi.

Konzervativci bi itak radi, da je vse ves čas sram, da se ne bi nikoli nič spremenilo. Sram naj vas bo.

To si ti kaj sem pa jaz?

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

Protip Jure. Ljudje te ne marajo - ne zaradi tega, ker govoriš stvari katerih nihče noče slišat.

Ljudje te ne marajo zato ker se obnašaš slabše kot ti pritiče. Džabe pričakovat nek kulturen nivo od teh mladičev tukaj. Ti na drugi strani pa imaš znanje in možnost za umirit žogo, pa nočeš. Rajši dolivaš bencin na ogenj.

Patetično in skrajno dolgočasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

ZaphodBB> To si ti kaj sem pa jaz?

Slab.

Če ne bi bilo mene, tile šovinisti ne bi prišli do absurda, kar naj bi po tvoje bilo slabo, jaz sem pa baje odgovoren za to, da v debati o mizoginiji pridemo do centimetrov in kilogramov.

Če hočeš manj butasto debato, potrebuješ bistveno kvalitetnejše moderatorje.

ZaphodBB> Ljudje te ne marajo

Potem naj pa sami odstranijo smeti, če nočejo, da jaz pometam.

ZaphodBB> Rajši dolivaš bencin na ogenj.

To je daleč najbolj učinkovit način, da šovinista sprovociraš do tega, da se spreobrne v dadaista.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

tupee ::

A si to ti jype?

In a piece for NY Magazine titled What Open Marriage Taught One Man About Feminism, feminist husband Michael Sonmore shared his feminist views on monogamy and proudly flaunted his wife's sexual infidelity for all to read. In his fight against monogamy's "patriarchal oppression," Sonmore allows his wife, with whom he has children aged 3 and 6, to sleep with as many men as she likes -- something he is proud of and encouraging others to consider.

"As I write this, my children are asleep in their room, Loretta Lynn is on the stereo, and my wife is out on a date with a man named Paulo. It's her second date this week; her fourth this month so far," Sonmore explains. "If it goes like the others, she'll come home in the middle of the night, crawl into bed beside me, and tell me all about how she and Paulo had sex," he continues before the article takes a complete turn for the bizarre. "I won't explode with anger or seethe with resentment. I'll tell her it's a hot story and I'm glad she had fun. It's hot because she's excited, and I'm glad because I'm a feminist," he proclaims.

tupee> A si to ti jype?

Ne, jaz ne živim v New Yorku, seveda pa nisem dovolj v hrib obrnjen, da bi si domišljal, da lahko komurkoli razen samemu sebi narekujem spolne navade, kot si nekateri tukaj.

Slab.

Če ne bi bilo mene, tile šovinisti ne bi prišli do absurda, kar naj bi po tvoje bilo slabo, jaz sem pa baje odgovoren za to, da v debati o mizoginiji pridemo do centimetrov in kilogramov.

Odrasla odgovorna oseba si. Moderiraj. Pa ne govorim o tem, da dobiš vlogo moderatorja na strani.

Potem naj pa sami odstranijo smeti, če nočejo, da jaz pometam.

Ti ne pometaš. Ti hodiš po ulici in prevračaš smetnjake. Velika razlika.

To je daleč najbolj učinkovit način, da šovinista sprovociraš do tega, da se spreobrne v dadaista.

In potem imate dadaistično konvencijo. Res konstruktivno.

It's hot because she's excited, and I'm glad because I'm a feminist," he proclaims.

Kakšna copata.

Otroci pa kaj, glumijo gljivo ko za njih skrbi samo en starš, drugi se pa poriva z drugimi tipi.

Nazadnje ko se je zgodilo nekaj temu podobnega je žena pripeljala doma serijskega morilca, počil je in njo in njene otroke.

Bravo liberalizem.

To da bodo otroci mentalno zjebani, ko bo mama vsak vikend z drugim se pozabi.
Važno samo da je ženska mokra in vesela, nima veze če celotna ostala družina trpi.

Ali pa če bi nekateri nehali trolat.

V tej temi ni enega šovinista.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: EVili ()

jype je izjavil:

tupee> A si to ti jype?

Ne, jaz ne živim v New Yorku, seveda pa nisem dovolj v hrib obrnjen, da bi si domišljal, da lahko komurkoli razen samemu sebi narekujem spolne navade, kot si nekateri tukaj.

Verjertno si v članku spremenil lokacijo in imena, s svojim odgovorom pa si praktično potrdil da gre za tebe.

Ti si torej cuck, varuška za njene otroke in finančni sponzor?

Kakšna žalostna družina.

In to se spodbuja s feminizmom in liberalizmom. Do kakšnih situacij pridemo je neverjetno.

Kaj vas to briga, če smem vprašat?

ZaphodBB> Ti ne pometaš. Ti hodiš po ulici in prevračaš smetnjake. Velika razlika.

Ne, ne... Jaz pometam, ampak tako, da se praši.

ZaphodBB> In potem imate dadaistično konvencijo. Res konstruktivno.

Indikativno! Konstruktivizem lahko nastopi šele pozneje.

EVili> Otroci pa kaj, glumijo gljivo ko za njih skrbi samo en starš, drugi se pa poriva z drugimi tipi.

Kadar se starša porivata med seboj, takrat za otroke ne skrbi nihče!

tupee> Ti si torej cuck, varuška za njene otroke in finančni sponzor?

Za potrebe te debate - komot. V praksi - ne morem niti potrditi, niti zanikati, ker gre za vprašanje iz zasebne sfere.

EVili> Kakšna žalostna družina.

Po čem pa sklepaš, da je žalostna?

ZaphodBB> Kaj vas to briga, če smem vprašat?

Joj, a si pometat začel?

Kaj drugega kot uničenje družine pa sploh je jypetovo poslanstvo?

tupee> Kaj drugega kot uničenje družine pa sploh je jypetovo poslanstvo?

O kateri družini, natanko, je pa govora?

Po čem pa sklepaš, da je žalostna?

Da je mama neka obična drolja.

koramberger ::

jype
ZaphodBB> Rajši dolivaš bencin na ogenj.

Kar tolaži se. To pomeni, da ti je zmanjkalo dobrih argumentov in se poslužuješ slabih.

jype je izjavil:

tupee> Kaj drugega kot uničenje družine pa sploh je jypetovo poslanstvo?

O kateri družini, natanko, je pa govora?

O vsaki cuck familiji.

Joj, a si pometat začel?

Meh, too late. Mene te teme dejansko zanimajo in bi rad razpravljal o njih. Ampak ta konkretna je čisto "too far down the rabbit hole".

ZaphodBB> Meh, too late. Mene te teme dejansko zanimajo in bi rad razpravljal o njih. Ampak ta konkretna je čisto "too far down the rabbit hole".

Se bom poskusil pogovorit z režijo, da vidim, če bo šlo - potem pa lahko razpravljamo. Se še oglasim.

Se ne rabiš
Kot neki konstruktivni debater si svojo kariero zaključil.

Ostali pa lahko preprosto nehajo citirati jype-a, pa naj si bo še tako trolovski. Razen tega da dela zdraho, ni v temo prispeval nič.

windigo ::

jype ne more biti moderator, ker je antiretardant (in ni retardiran), da bi debata bila moderirana, jo moderatorji pogosto retardirajo.

Lee Lemon ::

Preveč se obremenjujete z fizičnimi lastnostmi in zmožnostimi moških in žensk. Odnosi med spoloma, kot jih poznamo, bodo obstajali le še omejeno dolgo časa.

In Evili, takrat boš lahko brez problema vsak dan izkazoval svoje sovraštvo do žensk svojemu robotskemu pripomočku, ki te bo poslušal brez ugovorov. Zveni kot popolna zveza. ;)

stjan ::

Kako pa s tem feminizmom v muslimanskih državah?

Glede na to, da se bo v naslednjih letih spremenila kultura Evrope in se bo prilagodila islamu me zanima, kako se bodo ženske prilagodile?
Ok, večina je že prilagojenih, tiste najbolj glasne in najbolj zatirane, na vodilnih položajih mislim.

Kdo bo branil feministko, ki jo bodo javno kamenjali?

Lee Lemon je izjavil:

Preveč se obremenjujete z fizičnimi lastnostmi in zmožnostimi moških in žensk. Odnosi med spoloma, kot jih poznamo, bodo obstajali le še omejeno dolgo časa.

In Evili, takrat boš lahko brez problema vsak dan izkazoval svoje sovraštvo do žensk svojemu robotskemu pripomočku, ki te bo poslušal brez ugovorov. Zveni kot popolna zveza. ;)

Submisivne ženske so dolgočasne, me ne zanimajo več.

Zanimajo me le še ženske ki znajo imeti kvaliteten partnerski odnos in poskrbeti za družino. Ostalo je manj pomembno.

stjan je izjavil:

Glede na to, da se bo v naslednjih letih spremenila kultura Evrope in se bo prilagodila islamu me zanima, kako se bodo ženske prilagodile?
Ok, večina je že prilagojenih, tiste najbolj glasne in najbolj zatirane, na vodilnih položajih mislim.

Saj feminizem ni nič drugega kot odziv na poženščene moške. Dobesedno padale jim bojo v roke in pljuvale po belih pomehkužencih, ki jih niso sposobni zadovoljiti.

Submisivne ženske so dolgočasne, me ne zanimajo več.

Zanimajo me le še ženske ki znajo imeti kvaliteten partnerski odnos in poskrbeti za družino. Ostalo je manj pomembno.

Naj pravi cuck dvigne roko. Hvala.

Hah. Takih žensk ni.

stjan ::

tupee , potem misliš, da ženske rabijo bolj divje, nasilne moške in ne evropskih pomehkužencev?

Se pravi, da Slovencev čez nekaj let ne bo več

windigo ::

Lee Lemon je izjavil:

Odnosi med spoloma, kot jih poznamo, bodo obstajali le še omejeno dolgo časa.

Še dolgo te reči ne bodo prav bistveno uporabnejše od vibratorjev. Res pa je tudi, da uporabnih ekvivalentov vibratorjem za moške sploh še ni (vsaj ne kaj boljših od roke).

Ko pridejo ven na pol uporabni ženski nadomestki, mesate ženske ne bodo dobile več trohice pozornosti.
Tega jih je strah.

vostok_1 ::

Lee Lemon je izjavil:

koramberger je izjavil:

mislim da je feminizen nujno potreben, da se ženskam pomaga, da se počutijo pomembne in da lahko prispevajo k družbi. Same tega niso zmožne, zato je feminizem še kako pomemben.

EVili je izjavil:

In glede moških, naravnost nesramno je da imaš ti, kot ženska, kaj sploh za dodati kar se moškega spola tiče.

Medtem ko imate vi, moški, celo temo posvečeno ženskam.

Za žile rezat!! In tole naj bi bil forum z temami na nekoliko višjem nivoju...

Tema ni o ženskah, ampak o radfemu oz. modernih feministkah kot jim jz pravim. Da so se mizoginisti spravli notr pa je itak logična konsekvenca.

koramberger je izjavil:

Pithlit:
Ah če bi me ti vsaj približno poznal bi vedel da temu ni tako.

Je tako. Samo verjamem da se ti tega ne zavedaš, ker ti že 50 let trobijo, da si zatirana. In ti odgovarja biti žrtev. Tako kot je tisti punci tamle gor v videu. Ona je bila v njenih očeh (in očeh vseh copat, ki so skočili v luft) žrtev nasilja. Če bi bile vloge zgoraj obrnjene, in bi se tako spravili na žensko, bi šli vsi v zapor.

Moški imamo v DNA vgrajeno, da vas ščitimo, zagovarjamo, poslušamo in delamo usluge, ne glede na to, ali si to zaslužite ali ne. Medtem ko je vam, ženskam, vgrajeno, da se pritožujete, igrate žrtve in izkoriščate moške kot svoja orodja s psihološkimi igricami in emocionalnim izsiljevanjem. Ker je edino tako lahko ta vrsta preživela, da je bil moški disposable, ženska pa zaščitena.

Vsak moški je 100x bolj pripravljen pomagati ženski, kot moškemu. Samo postavi se ob cesto s kolesom in sneto verigo in prosi za pomoč. Pa reci naj enako naredi fant/brat. Moški bo ozmerjan za nesposobnega, za žensko se bojo pa tepli kako ji pomagat.

Ženske nikoli niso bile zatirane, ampak so bile zaščitene.

Današnji moderni feminizem je odraz te dinamike. Ženske ki imajo vse (in še več) kot moški, pa še vedno ni dovolj. In cel kup white-knigtov, ki se "borijo za zaščito žensk".

Boš hitro videl, da če se žensko vzgaja tako kot moškega, to ne bo bilo res. Res je, da se je ženske vzgajalo zaščitniško, ampak to velja isto za tipe.

A spoštovanje razlik pomeni tudi prepoved dela v rudnikih za ženske?

tupee je izjavil:

A si to ti jype?

In a piece for NY Magazine titled What Open Marriage Taught One Man About Feminism, feminist husband Michael Sonmore shared his feminist views on monogamy and proudly flaunted his wife's sexual infidelity for all to read. In his fight against monogamy's "patriarchal oppression," Sonmore allows his wife, with whom he has children aged 3 and 6, to sleep with as many men as she likes -- something he is proud of and encouraging others to consider.

"As I write this, my children are asleep in their room, Loretta Lynn is on the stereo, and my wife is out on a date with a man named Paulo. It's her second date this week; her fourth this month so far," Sonmore explains. "If it goes like the others, she'll come home in the middle of the night, crawl into bed beside me, and tell me all about how she and Paulo had sex," he continues before the article takes a complete turn for the bizarre. "I won't explode with anger or seethe with resentment. I'll tell her it's a hot story and I'm glad she had fun. It's hot because she's excited, and I'm glad because I'm a feminist," he proclaims.

Od kdaj je partnerica tvoja last, da ji lahko karkoli zapoveš? Če ima ona to željo, se ti lahko morda strinjaš ali ne strinjaš. Če se ne, lahko odideš.
Ne pozabi, da lahko tudi mož to počne. Zadeva ni enostranska.
Kaj pa bi ti naredu, ji GPS ovratnico namontiral?

stjan je izjavil:

tupee , potem misliš, da ženske rabijo bolj divje, nasilne moške in ne evropskih pomehkužencev?

Se pravi, da Slovencev čez nekaj let ne bo več

Koliko pa slovencev sploh še je? Po vaseh so še slovenci, po mestih pa je večina... no poglej obraze, ki so zelo različni od tistih vaških.

tupee je izjavil:

stjan je izjavil:

Saj feminizem ni nič drugega kot odziv na poženščene moške. Dobesedno padale jim bojo v roke in pljuvale po belih pomehkužencih, ki jih niso sposobni zadovoljiti.

Zato pa se moraš ti prilagoditi ženskinim željam, da jim boš lahko zlezel v hlače? Oh the irony.

vostok_1 je izjavil:

Od kdaj je partnerica tvoja last, da ji lahko karkoli zapoveš? Če ima ona to željo, se ti lahko morda strinjaš ali ne strinjaš. Če se ne, lahko odideš.

Še en cuckold ki doma pazi na njene otroke.

vostok_1 je izjavil:

Zato pa se moraš ti prilagoditi ženskinim željam, da jim boš lahko zlezel v hlače? Oh the irony.

Jaz se prilagoditi? Saj vendarle nisem cuck.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tupee ()

tupee je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Še en cuckold ki doma pazi na njene otroke.

Jp. Je šla s tvojo na seks orgijo, a ti žena ni nič omenla al kako?

Truga ::

tupee je izjavil:

rapist?

Od kdaj je partnerica tvoja last, da ji lahko karkoli zapoveš?

Partnerica in partner sta last bodočih otrok.

Od tistega momenta dalje, ko sta jih zaplodila, njihov svet ne obstaja več. Oba služita le potrebam njihovih otrok do ustrezne starosti.

EVili je izjavil:

Od tistega momenta dalje, ko sta jih zaplodila, njihov svet ne obstaja več. Oba služita le potrebam njihovih otrok do ustrezne starosti.

Ne razumem, a tudi hrani in vodi se morajo odpovedati ali kako?
To, da sta last otroka nič ne diktira, ali kdorkoli od njiju sme ali ne sme it z drugimi v postlo.

Truga je izjavil:

tupee je izjavil:

rapist?

Ko zmanjka argumentov (si jih sploh kdaj imel?), pa seveda pričnete uporabljate tipične SJW taktike.

Vaši časi so minili, ne morete mi prisiliti da sprejmem vaš fetiš za normo.

vostok_1 je izjavil:

EVili je izjavil:

Ne razumem, a tudi hrani in vodi se morajo odpovedati ali kako?
To, da sta last otroka nič ne diktira, ali kdorkoli od njiju sme ali ne sme it z drugimi v postlo.

Otrok je odgovornost. Odgovornost jim omejuje svobodo.

Nič več zuranja in spanja s kojekakvimi ljudmi.

In ja, če otroci nimajo za jest, se morajo starši včasih odpovedati tudi lastni hrani.
««
13 / 14
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42658451 (52743) BigWhale

Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998147693 (138293) Gandalfar

Več podobnih tem