Forum » Problemi človeštva » Modern feminism (#2)
Modern feminism (#2)
Temo vidijo: vsi
ohnowhy ::
To je pohvala.
meni sicer to ni pohvala, čeprav me ne moti, da imajo ženske zaposlitev, da imajo svoj denar in, da se same odločajo to. ampak večine resnih zadev in gospodarjenja in nekaterih del jim ne moreš prepustiti, ker bo slabše, kot da ne bi bilo nič narejeno. ne glede na to, če imajo ali nimajo mba titulo.
sem šel pogledat definicijo. nisem feminist, sem si kar oddahnil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
Unknown_001 ::
Raptor F16> Mene pravljice ne zanimajo,
Res? Logika ti torej ne leži preveč? Sožalje.
To je žalitev. Sicer diskretna ampak vseeno, nisem tega pričakoval od tebe.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
jype ::
fartman> ampak večine resnih zadev in gospodarjenja in nekaterih del jim ne moreš prepustiti, ker bo slabše, kot da ne bi bilo nič narejeno
Ok, še vedno si šovinist, pa še manične blodnje imaš.
Ampak v naši družbi je take reči treba pričakovat - nisi sam kriv, da se tako temeljito motiš.
Raptor F16> To je žalitev. Sicer diskretna ampak vseeno, nisem tega pričakoval od tebe.
Napisal si, da te pravljice ne zanimajo. Matematika, logika, filozofija in morala (poznejše brez prejšnjih ne morejo obstajat) so izključno pravljice.
Ok, še vedno si šovinist, pa še manične blodnje imaš.
Ampak v naši družbi je take reči treba pričakovat - nisi sam kriv, da se tako temeljito motiš.
Raptor F16> To je žalitev. Sicer diskretna ampak vseeno, nisem tega pričakoval od tebe.
Napisal si, da te pravljice ne zanimajo. Matematika, logika, filozofija in morala (poznejše brez prejšnjih ne morejo obstajat) so izključno pravljice.
koramberger ::
Kdo pa pravi da sta feminizem in šovinizem izključljiva.
Jst sem seksist in šovinist in mislim da je feminizen nujno potreben, da se ženskam pomaga, da se počutijo pomembne in da lahko prispevajo k družbi. Same tega niso zmožne, zato je feminizem še kako pomemben.
Jst sem seksist in šovinist in mislim da je feminizen nujno potreben, da se ženskam pomaga, da se počutijo pomembne in da lahko prispevajo k družbi. Same tega niso zmožne, zato je feminizem še kako pomemben.
Unknown_001 ::
Kaj ti bluziš človek. Matematika pa fizika da sta pravljici? To so vede človek božji, evo ti še uradno definicijo:
dejavnost, ki si prizadeva metodično priti do sistematično izpeljanih, urejenih in dokazljivih spoznanj
Medtem ko pravljice so fikcija brez neke uporabne vrednosti in je tudi dokazati ne moreš. Sicer res je da se matematika in fizika dosti opirata na navidezne računske modele ampak le ti so tesno povezani s stvarnostjo.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Raptor F16> Matematika pa fizika da sta pravljici?
Kje sem pa pisal o fiziki?
Če meniš, da matematika ni pravljica, boš moral pa pokazat, kje v naravi lahko najdeš lagrangeovo obliko ostanka pri taylorjevi vrsti.
Raptor F16> Medtem ko pravljice so fikcija brez neke uporabne vrednosti in je tudi dokazati ne moreš.
Skratka, Perelman je porabil velik del življenja, da je dokazal pravljico o poincarejevi domnevi, ki je po tvoje ne moreš dokazati?
koramberger> Jst sem seksist in šovinist in mislim da je feminizen nujno potreben, da se ženskam pomaga, da se počutijo pomembne in da lahko prispevajo k družbi. Same tega niso zmožne, zato je feminizem še kako pomemben.
Jaz pa mislim, da je treba take kot ste vi čimprej vzgojiti v Evropejce, da normalnim ljudem ne boste sramote delali.
Kje sem pa pisal o fiziki?
Če meniš, da matematika ni pravljica, boš moral pa pokazat, kje v naravi lahko najdeš lagrangeovo obliko ostanka pri taylorjevi vrsti.
Raptor F16> Medtem ko pravljice so fikcija brez neke uporabne vrednosti in je tudi dokazati ne moreš.
Skratka, Perelman je porabil velik del življenja, da je dokazal pravljico o poincarejevi domnevi, ki je po tvoje ne moreš dokazati?
koramberger> Jst sem seksist in šovinist in mislim da je feminizen nujno potreben, da se ženskam pomaga, da se počutijo pomembne in da lahko prispevajo k družbi. Same tega niso zmožne, zato je feminizem še kako pomemben.
Jaz pa mislim, da je treba take kot ste vi čimprej vzgojiti v Evropejce, da normalnim ljudem ne boste sramote delali.
Jarno ::
Šovinizem je posledica izmerljivih, skozi zgodovino in objektivne znanstvene študije preverljivih objektivnih podatkov kot so:
- moč
- hitrost
- reakcijski čas
- višina
- inteligenca
- vodstvene sposobnosti
- sposobnosti timskega dela
- sposobnosti graditi civilizacije
idr
Seveda je lepo če obstajajo kavalirji kot je jype, ki trepljajo ženske po ramenih in jim govorijo, da so vsi ti izmerljivi podatki posledica represije. Ženske se bodo vedno počutile žrtve, ker jim je to prirojeno in jim ugaja. Victimhood je dober biznis. In vedno bodo obstajalo kavalirji kot je jype, ki se bodo z njimi strinjali. Ampak znanosti to ne zanima. Dejstev o razlikah je vedno več in vedno težje so izpodbljive. Vedno več ljudi vidi, kako nepriznavanje, da smo ženske in moški drugačni, pravzaprav škodljivo za uspešno civilizacijo in zdravo dinamiko moški-ženska. Evropejci smo nastali na šovinističnih koreninah.
- moč
- hitrost
- reakcijski čas
- višina
- inteligenca
- vodstvene sposobnosti
idr
Seveda je lepo če obstajajo kavalirji kot je jype, ki trepljajo ženske po ramenih in jim govorijo, da so vsi ti izmerljivi podatki posledica represije. Ženske se bodo vedno počutile žrtve, ker jim je to prirojeno in jim ugaja. Victimhood je dober biznis. In vedno bodo obstajalo kavalirji kot je jype, ki se bodo z njimi strinjali. Ampak znanosti to ne zanima. Dejstev o razlikah je vedno več in vedno težje so izpodbljive. Vedno več ljudi vidi, kako nepriznavanje, da smo ženske in moški drugačni, pravzaprav škodljivo za uspešno civilizacijo in zdravo dinamiko moški-ženska. Evropejci smo nastali na šovinističnih koreninah.
EVili ::
Rezultati raziskav kažejo, da storijo samomor moški 3,5-krat pogosteje od žensk. V Sloveniji se je v zadnjih petdesetih letih zanj odločilo 20.714 moških in 6.142 žensk. Leta 2008 je v Sloveniji umrlo zaradi samomora 324 moških in 84 žensk. Vendar poskuša storiti samomor več žensk kot moških. Vendar je Slovenija tudi po številu samomorov med ženskami v svetu visoko uvrščena - na tretje mesto.
Tako so represirane da se celo delajo samomore manj kot moški.
Ampak zgleda so tudi tukaj moški boljši, če se odločijo za samomor, ga vsaj izpeljejo do kraja. Ne pa samo žanjejo polja simpatije.
ZaphodBB ::
koramberger je izjavil:
Šovinizem je posledica izmerljivih, skozi zgodovino in objektivne znanstvene študije preverljivih objektivnih podatkov kot so:
- moč
- hitrost
- reakcijski čas
- višina
- inteligenca
- vodstvene sposobnosti
idr
Ti si domišljaš, da si car zato ker nekateri moški dosegajo rezultate katerih ti ne boš nikoli.
Facepalm.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
Ne vem od kje ti ta false izpeljanka. Sem že rekel, da vem, da so rumenokožci v povprečju inteligentejši od moje rase. Črnci pa močnejši in hitrejši.
Jst nimam problemov s priznavanjem neenakosti, tako kot ga imate drugi.
Jst nimam problemov s priznavanjem neenakosti, tako kot ga imate drugi.
Ti si domišljaš, da si car zato ker nekateri moški dosegajo rezultate katerih ti ne boš nikoli.
Ženske so izjemno slabe vodje, tudi za sebe ponavadi.
Spola sta različna
Spola sta različna
Nekateri tukaj dokazujete, da je precejšen delež moških precej glup.
Spola sta različna
misliš na jypa ?
On ni tip, smo že pogruntali. Ne more se pogovarjati na istem nivoju kakor ostali moški in ne more prevzeti odgovornost za civilizacijo na svoja pleča.
misliš na jypa ?
On ni tip, smo že pogruntali. Ne more se pogovarjati na istem nivoju kakor ostali moški in ne more prevzeti odgovornost za civilizacijo na svoja pleča.
Mislim na to, da je med moškimi posamezniki veliko večja varianca, kot med ženskimi posamezniki. Med moškimi je več genijev in več idiotov. In jype ni idiot, četudi je Idiot.
misliš na jypa ?
Mislim na to, da je med moškimi posamezniki veliko večja varianca, kot med ženskimi posamezniki. Med moškimi je več genijev in več idiotov. In jype ni idiot, četudi je Idiot.
Ne rabiš samo mislit. Imaš prav in je res.
Ženske so daleč bolj centralizirane kakor moški. Drugačni evolucijski pritiski
Kot moški imaš dobršno verjetnost, da si bolj zabit od povprečne ženske. To ti jype poskuša dopovedat. Ravnokar si to priznal sam. Pa še kar trajbaš svojo v tri krasne.
Kot moški imaš dobršno verjetnost, da si bolj zabit od povprečne ženske. To ti jype poskuša dopovedat. Ravnokar si to priznal sam. Pa še kar trajbaš svojo v tri krasne.
Poglej ta graf pa se popravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EVili ()
Kako naj resno jemljem nekoga, ki vseskozi opleta z necitiranim virom katerega izvor je izmišljena referenca na Stormfrontu?
Plus to, da nimam pojma kaj tisti graf o razmerju IQ-jev sploh predstavlja.
Pithlit ::
EVili: daj če maš jajca (v kar hudo dvomim) povej kater je tvoj običajni profil? Ker je vsem tukaj jasno da si šel tega na novo kreirat. In pol praviš da te ni strah ko te jype vpraša česa se bojiš? Povej kdo si pa ne bit ena navadna reva.
Life is as complicated as we make it...
Pithlit, tebe bojo vedno branili, ne glede na to kaj zineš in kako se obnašaš. Dec se mora danes skrivati, če hoče govorit resnico, kot jo EVili.
Ni reva. Pameten je.
Tole se zgodi, če se obnašaš do žensk enakovredno:
Ni reva. Pameten je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koramberger ()
Wrop ::
Kdo me bo branil? Zakaj? Se ti zdi da rabim koga da me brani?
In ja, ker se skriva za novim profilom je navadno revše. Čist enostavno je gobec vrtet če se skrivaš v neki anonimnosti.
In ja, ker se skriva za novim profilom je navadno revše. Čist enostavno je gobec vrtet če se skrivaš v neki anonimnosti.
Cel kup white-knight-ow in SJWjev imaš za sabo, samo se tega sploh ne zavedaš. Ne bi se čudil da bi odkritje identitete lahko ogrozilo njegovo kariero.
To se dogaja. Matriarhizem je dost podobno kot kaka severna koreja. O enih resnicah se ne sme govorit.
To se dogaja. Matriarhizem je dost podobno kot kaka severna koreja. O enih resnicah se ne sme govorit.
Potem mi pa razloži kaj točno graf predstavlja, v poljudnem jeziku če se da. Mene ni sram priznati, da nimam znanja statistike, ki bi mi omogočalo intuitivno razumevanje prikazanih podatkov.
vostok_1 ::
koramberger je izjavil:
Pithlit, tebe bojo vedno branili, ne glede na to kaj zineš in kako se obnašaš. Dec se mora danes skrivati, če hoče govorit resnico, kot jo EVili.
Ni reva. Pameten je.
BS. Ko bo napačno argumentirala, se ji bo kontriralo, ampak zaenkrat to ni aktualno.
Video ki ga gledaš je odraz šovinistične kulture, kjer se žensk ne sme tepst. V nehumani enakopravni kulturi se tepe vse, v humani pa nobenega. You're wrong sir.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Unilseptij ::
Poglej ta graf pa se popravi.
Ta dva grafa sta samo ena izmed mnogih, ki jih lahko naredimo. Ves point je v tem, da bi v resnici moral biti samo en graf za moške in ženske skupaj in da bi merila morala biti postavljena objektivno. In ker lahko vedno meriš karkoli, tudi recimo zgoraj navedene vrednosti za blondince in temnolase ali pa za poročene in samske ali pa za revne in bogate, je nemogoče na podlagi takih meritev sklepati na nekakšno (več)vrednost posamezne skupine napram drugi skupini, sploh če vemo, da na rezultate meritev do neke mere vplivamo sami ravno s predsodki o teh skupinah.
koramberger je izjavil:
Cel kup white-knight-ow in SJWjev imaš za sabo, samo se tega sploh ne zavedaš.
Ah če bi me ti vsaj približno poznal bi vedel da temu ni tako. Sam me ne. Pa še tolk poln si samega sebe da resnično verjameš da je diskriminacija dobra stvar.
koramberger je izjavil:
Ne bi se čudil da bi odkritje identitete lahko ogrozilo njegovo kariero.
Ja sej. Navaden pussy je. Sissy. Baba... po vaše. Čist vse je proti čemur so ga polna usta klele. Brezjajčno revše.
Naj pokaže malenkost integritete pa se bomo naprej pogovarjal. Aja, si ne upa. Bo zgubu šiht. Al pa ga bo domače ženšče nabutalo.
Wrop ::
Potem mi pa razloži kaj točno graf predstavlja, v poljudnem jeziku če se da. Mene ni sram priznati, da nimam znanja statistike, ki bi mi omogočalo intuitivno razumevanje prikazanih podatkov.
Za branje tega grafa je dovolj srednješolska matematika.
Graf predstavlja moško in žensko porazdelitev IQ. Črna linija na grafu pa predstavlja razmerje med številom moških in žensk glede na IQ. Pri nizkem imaš približno enega moškega na dve ženski, pri visokem pa imaš osem moških na eno žensko.
EVili: daj če maš jajca (v kar hudo dvomim) povej kater je tvoj običajni profil? Ker je vsem tukaj jasno da si šel tega na novo kreirat. In pol praviš da te ni strah ko te jype vpraša česa se bojiš? Povej kdo si pa ne bit ena navadna reva.
Marsikaj vam je jasno, samo to kar napišem pa ni jasno nobenemu. Se treba delat trolčka.
Strah me ni. Imam dovolj inteligence, da sem med SJW-i in sabo dodal vsaj 1 layer anonimosti. Vem česa so že ženske, kaj šele feministke in copate kot so jype zmožni. Sem videl. Z največjim veseljem uničite kariero nekoga, ki se je postavil vsaj zase, kaj šele za celoten moški spol.
Boljše vprašanje je, zakaj uporabljaš "shaming tactics" in še boljše, kaj ti bo ta podatek dejansko koristil. Mogoče ti bom razbil upe, samo s feministkami ne hodim. Copate tudi niso moji prijatelji, na njih se ne da računati in niso zanesljivi.
Kdo me bo branil? Zakaj? Se ti zdi da rabim koga da me brani?
Tudi če ne rabiš nekoga da te bo branil, te bodo moški branili. Takšne so biološke zakonitosti zaščite žensk. Mogoče se jih ne zavedaš, samo tam so. Jype zagotovo nebi stopil v tvoj bran, če taka biologija nebi bila resnična. Tako kot tudi ostali.
Poooooleg tega da te brani država, s celotnim socialnim ustrojem.
Če to ni res, zakaj pri potapljajoči ladji, children and women first ?
UŽIVAŠ vse benefite moške podpore, na vseh možnih aspektih.
Patriarhija je ustvarila vse kar imaš. VSE. Pralni stroji, elektrika, telefoni, internet.
Celotna civilizacija sloni na dosežkih moških.
In kaj so ženske v par tisočih letih izumile ? Feminizem. Bravo, clap clap
Ta dva grafa sta samo ena izmed mnogih, ki jih lahko naredimo. Ves point je v tem, da bi v resnici moral biti samo en graf za moške in ženske skupaj in da bi merila morala biti postavljena objektivno. In ker lahko vedno meriš karkoli, tudi recimo zgoraj navedene vrednosti za blondince in temnolase ali pa za poročene in samske ali pa za revne in bogate, je nemogoče na podlagi takih meritev sklepati na nekakšno (več)vrednost posamezne skupine napram drugi skupini, sploh če vemo, da na rezultate meritev do neke mere vplivamo sami ravno s predsodki o teh skupinah.
IQ je precej objektivna stvar.
Grav je skupen, prikazuje očitno razliko med spoloma ki tam ni za brezveze. Seksualni dimorfizem je resna stvar in treba ga je spoštovati.
Ah če bi me ti vsaj približno poznal bi vedel da temu ni tako. Sam me ne. Pa še tolk poln si samega sebe da resnično verjameš da je diskriminacija dobra stvar.
Ženska si. To kar misliš, da te nobeden ne brani, sploh ni res.
Diskriminacija je dobra svar, vsaj po jypovo. Affirmative action je diskriminacija moških. Vse dokler se ne diskriminira tebe. Pol si pa fucked in je cel svet narobe.
Ja sej. Navaden pussy je. Sissy. Baba... po vaše. Čist vse je proti čemur so ga polna usta klele. Brezjajčno revše.
Mja. Ti kar ponižuj moške, si izkušena v tem očitno. Bogi tvoj obstoječi/bodoči tip.
Ali pa mogoče njega ne boš šimfala direktno, boš pa še vedno šimfala čez njega za njegovim hrbtom.
Takrat pa ti lahko vrnem nazaj kar si sama povedala, česa te je strah tvojemu tipu osebno povedati ? Zakaj se skrivaš pred njim.
Naj pokaže malenkost integritete pa se bomo naprej pogovarjal. Aja, si ne upa. Bo zgubu šiht. Al pa ga bo domače ženšče nabutalo.
Moja malenkost izjavlja, da je moj šiht mnogo bolj pomemben kakor izjava neke philit in me ta tvoja UJJEJEJ, NIMAŠ INTEGRITETE ČE NA NARDIŠ NEKAJ KAR JAZ HOČEM DA NAREDIŠ, ne gane tudi za en mikrometer.
SimplyMiha ::
Mja. Ti kar ponižuj moške, si izkušena v tem očitno.
Ne ponižujem moških. Moški ponavadi stojijo za svojimi besedami in dejanji. Ti se skrivaš. Ergo... nisi moški, ampak reva.
Vostok je moški.
Fartman je moški.
Zaphod je moški.
Koramberger je moški.
Jype je moški.
Vsi sodelujoči v tej temi (razen mene in tebe), od kar jo je jype obudil, so moški. Ne glede na kontroverznost mnenj.
Ne ponižujem moških. Moški ponavadi stojijo za svojimi besedami in dejanji. Ti se skrivaš. Ergo... nisi moški, ampak reva.
Hahahahahaa
Ne ponižujem, ampak tisti tip, ki se noče pokoriti philit je pa reva. Si lahko še bolj kontroverzna.
Kot "šovinisičnega prasca" me res ne gane katerokoli žensko mnenje. Zakaj se sploh trudiš pithlit. Name te tvoji psihopatski prijemi ne delujejo. Na jypta pa, je šolan kot pes.
Ne se mi tu lagati, da te interesiram kot posameznik. Da če bi se "Postavil zaradi blablabla" bi bil pa "Pravi moški aka. copata".
Tvoj edini interes vame je, da bi zjutraj pred vrati dobil eno tolpo feministk, in še dodatno tolpo copat, verjetno iz tvojega oddelka, ko bi jim začela razkladati kako huda krivica se ti je godila, ker se nekdo ni strinjal s tabo. In še več. IMEL JE CELO LASTNO MNENJE
NEZASLIŠANO!!!
Vsi sodelujoči v tej temi (razen mene in tebe), od kar jo je jype obudil, so moški. Ne glede na kontroverznost mnenj.
cis genered male scum bi rekla prava feministka!
Seveda sedaj propagiraš "kdo je moški in kdo ne", čez pet minut boš pa razmišljala kako so vsi tipi prasci, vključno s temi na forumu.
Nobeden te ni postavil za avtoriteto. In glede moških, naravnost nesramno je da imaš ti, kot ženska, kaj sploh za dodati kar se moškega spola tiče.
Ženske nimajo kaj odločati o življenju moških.
In to, da si sploh upaš, kaj šele da odkrito izvajaš "shaming tactics" je absolutno psihotično.
Zgodovina sprememb…
...
Nekoč sem bil mlad in tumat. No, zdaj nisem več mlad...
Tudi jaz ne želim razkriti svojega imena, ne želim, da kredibilnost mojih sporočil še dodatno pade :)
PS: Še en izlet-iz-teme-ali-pa-tudi-ne:
Pithlit je danes ob 08:23:56 izjavil...
WTF!?
Biti bi moralo
Pithlit je danes ob 08:23:56 izjavila...
ali pa vsaj
Pithlit je danes ob 08:23:56 izjavil/a...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ohnowhy ()
tupee ::
Mja. Ti kar ponižuj moške, si izkušena v tem očitno.
Vostok je moški.
Fartman je moški.
Zaphod je moški.
Koramberger je moški.
Jype je moški.
Jaz dobim izjemen ego boost, ko mi kakšen tip tvojega kalibra reče, da nisem pravi moški.
tupee> tip
Čorav, jel'?
EVili> čez pet minut boš pa razmišljala kako so vsi tipi prasci, vključno s temi na forumu.
Zanimivo, kakšno močno potrebo imajo prestrašeni, nesamozavestni moški po tem da ženski, ki si je nikakor ne morejo podrediti, dopovedujejo, kakšne misli da goji.
Zanimivo, pa tudi skrajno nagravžno.
Če bi mislil, da me spol osebnostno določa, bi me bilo sram, da sem moški!
Čorav, jel'?
EVili> čez pet minut boš pa razmišljala kako so vsi tipi prasci, vključno s temi na forumu.
Zanimivo, kakšno močno potrebo imajo prestrašeni, nesamozavestni moški po tem da ženski, ki si je nikakor ne morejo podrediti, dopovedujejo, kakšne misli da goji.
Zanimivo, pa tudi skrajno nagravžno.
Če bi mislil, da me spol osebnostno določa, bi me bilo sram, da sem moški!
Lee Lemon ::
koramberger je izjavil:
mislim da je feminizen nujno potreben, da se ženskam pomaga, da se počutijo pomembne in da lahko prispevajo k družbi. Same tega niso zmožne, zato je feminizem še kako pomemben.
In glede moških, naravnost nesramno je da imaš ti, kot ženska, kaj sploh za dodati kar se moškega spola tiče.
Medtem ko imate vi, moški, celo temo posvečeno ženskam.
Za žile rezat!! In tole naj bi bil forum z temami na nekoliko višjem nivoju...
D3m> Kdo pa hoče podrediti lezbijko na sociali?
V naši družbi praktično vsako teslo, ki pride mimo.
Lee Lemon> Medtem ko imate vi, moški, celo temo posvečeno ženskam.
Imamo moške, ki jih pesti huda nervoza. Če ne bi bilo tako družbeno škodljivo, bi bilo klinično smiselno spodbujati takšno javno izražanje sovraštva zoper ženske, ker je to (vztrajno ponavljanje dejstva, da obstaja nek moški, ki v poljubni dimenziji prekaša vsa dekleta) očitno ena redkih reči, ki jih pomiri.
V naši družbi praktično vsako teslo, ki pride mimo.
Lee Lemon> Medtem ko imate vi, moški, celo temo posvečeno ženskam.
Imamo moške, ki jih pesti huda nervoza. Če ne bi bilo tako družbeno škodljivo, bi bilo klinično smiselno spodbujati takšno javno izražanje sovraštva zoper ženske, ker je to (vztrajno ponavljanje dejstva, da obstaja nek moški, ki v poljubni dimenziji prekaša vsa dekleta) očitno ena redkih reči, ki jih pomiri.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
fartman> bi pomenilo, da gre za odkrito sovraštvo med ženskami in moškimi.
Mislim, da je sovraštvo do žensk veliko večji problem kot sovraštvo do moških.
Pri tem se nič ne omejujem na spol tistega, ki sovraži - na svetu ni tako malo žensk, ki sovražijo ženske. Skoraj univerzalna mizoginija je čisto smiselna posledica take oblike patriarhalne družbe, kot je naša.
fartman> Res imaš neko travmo, izgleda, ampak ne moreš soditi vseh po svojih doživetjih.
Sodim po statističnih podatkih.
Mislim, da je sovraštvo do žensk veliko večji problem kot sovraštvo do moških.
Pri tem se nič ne omejujem na spol tistega, ki sovraži - na svetu ni tako malo žensk, ki sovražijo ženske. Skoraj univerzalna mizoginija je čisto smiselna posledica take oblike patriarhalne družbe, kot je naša.
fartman> Res imaš neko travmo, izgleda, ampak ne moreš soditi vseh po svojih doživetjih.
Graf predstavlja moško in žensko porazdelitev IQ. Črna linija na grafu pa predstavlja razmerje med številom moških in žensk glede na IQ. Pri nizkem imaš približno enega moškega na dve ženski, pri visokem pa imaš osem moških na eno žensko.
Hvala, to še razumem. Zanimajo me globlje implikacije prikazanih datasetov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
Medtem ko imate vi, moški, celo temo posvečeno ženskam.
Get over yourself.
Za žile rezat!! In tole naj bi bil forum z temami na nekoliko višjem nivoju...
Če hočeš, kar reži. Od mene neke simpatije ne boš dobila.
Saj so jo že enkrat nagnali iz delovnega mesta ko je začela utrujati.
Zanimivo da si omenil da sem sedaj "moški", po pithlit nisem.
To definicijo "moški" si sposojate kakor vam paše in z njo malatite po vseh.
Katerih statističnih podatkih? Dejansko obstaja statistika, kako in koliko se kdo med spoli sovraži?
Prav sovraži (tisto, elementarno sovraštvo, ki zamegli vso ostalo preseojo)?
Daj link, me res zanima, kako so statistično ugotovili, da moški sovražijo ženske.
No, to mi je očitno. Zanimajo me globlje implikacije prikazanih datasetov.
Višje kakor greš, več je inteligentnih moških in manj inteligentnih žensk.
Enako je z višino.
Najbolj inteligentni tipi ljudi so na srečo moški. Samo to gre nekaterim pač preveč v nos.
Ne ne sodiš, in nikoli nisi. Sodil si toliko, da si hotel pokazati kako si .. pravilen. Pa je to padlo v vodo in od takrat si bolj kot ne tiho in samo še trolaš.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 58859 (53151) | BigWhale |
⊘ | Uravnotežen pogled na vloge spolov (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Problemi človeštva | 148406 (139006) | Gandalfar |