Forum » Sedem umetnosti » Zvezdna vrata - Stargate SG1
Zvezdna vrata - Stargate SG1
Dr_M ::
7 sezona je ze na dvdju. ubistvu so jih sprot izdajal. po 4 dele na1x se mi zdi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
stara mama ::
a je prek digitalne satelitske brez dekodiranja------prosto
pa je anglešk???? -----k nemških filmov ne MORM gleedat
pa še to::
na kolk DVDjih ma on to posnet??? je menda kr velik
pa je anglešk???? -----k nemških filmov ne MORM gleedat
pa še to::
na kolk DVDjih ma on to posnet??? je menda kr velik
Ekologija™ in Trajnost™
Quikee ::
5 DVD-jev je na sezono... gor pa so 4 do 5 epizod + dodatki (4,4,4,5,5 mislim da). 7*5 DVD-jev je 35 DVD-jev.. sej ni tak dosti. =)
Jochaan ::
Na tej strani so novice, informacije deli.. slike, spoilerji vse... o Stargatu
http://www.sg1archive.com/
http://www.sg1archive.com/
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Jochaan ::
ja pa če se pol neki menijo o 21 pa 22 delu če bi mal šli pogledat na stran, bi zvedli dost koristnega
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Nic ne vidim da bi se menli kaj o 21 in 22 epizodi. 20 jih je.. sprijazni se... See ya in season 9. =P
tx-z ::
Season 1, Episode 10 - The Torment of Tantalus
a se spomnte tistga gradu?
zdele sm gledu The Medallion film pa vidu skor isti plac(sam drug grad)
a kdo mogoče ve če so res uzel tale prostor za un grad?
a se spomnte tistga gradu?
zdele sm gledu The Medallion film pa vidu skor isti plac(sam drug grad)
a kdo mogoče ve če so res uzel tale prostor za un grad?
tx-z
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: STASI ()
lopov ::
@zigam
Carterca je nekoc enmu alienu podarila macka -- ko so bili nato na obisku na njihovem planetu je vedno kazalo nek kompleks stavb. Ce si pogledas uvodni film v "novo" serijo Battlestar Galactica vidis stavbe, ki so nenavadno "podobne" tem v SG-1 :)
Ta planet je pol bil unicen, se mi zdi :/.
Enivej, v BSG planet dozivi podobno usodo -- ne ravno unicen, pac pa postane "neprimeren za bivanje".
Pa kolikor sem racunal se spravi sezona na 2 DVDja -- se pravi da je do sedaj 16 komadov, pol pa obstajajo se dodatki in sicer "Behind the stargate - secrets revealed" in "Timeline to the future" ... Bo moral kaksen "srecen lastnik to povedat"
Carterca je nekoc enmu alienu podarila macka -- ko so bili nato na obisku na njihovem planetu je vedno kazalo nek kompleks stavb. Ce si pogledas uvodni film v "novo" serijo Battlestar Galactica vidis stavbe, ki so nenavadno "podobne" tem v SG-1 :)
Ta planet je pol bil unicen, se mi zdi :/.
Enivej, v BSG planet dozivi podobno usodo -- ne ravno unicen, pac pa postane "neprimeren za bivanje".
Pa kolikor sem racunal se spravi sezona na 2 DVDja -- se pravi da je do sedaj 16 komadov, pol pa obstajajo se dodatki in sicer "Behind the stargate - secrets revealed" in "Timeline to the future" ... Bo moral kaksen "srecen lastnik to povedat"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
pozabu si še "From stargate to Atlantis "
ps: drgač je originalno 5DVD-jev na sezono...torej, 7 sezon * 5 = 35dvdjev:P
ps: drgač je originalno 5DVD-jev na sezono...torej, 7 sezon * 5 = 35dvdjev:P
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
sj se mi je zdel da sm to že nekje vidu
škoda edino da ne bo sezona 9 taka kt so ble te, jack o'neill bo bl redko nastopu če sploh bo, pa drugi igralci bojo med drugim(nevemkeri) itd...krneki
škoda edino da ne bo sezona 9 taka kt so ble te, jack o'neill bo bl redko nastopu če sploh bo, pa drugi igralci bojo med drugim(nevemkeri) itd...krneki
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
OwcA ::
Brez pogovarjanja o ilegalno pridobljenih vsebinah prosim.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Ahnoliđd
Veliko igralcev bodo/so uvozili iz serije Farscape -- v Prometheus unbound so ze imeli gospodicno Black, menda pa pride tudi glavni igralec iz FS.
Veliko igralcev bodo/so uvozili iz serije Farscape -- v Prometheus unbound so ze imeli gospodicno Black, menda pa pride tudi glavni igralec iz FS.
zdele sm pogledu tale 8x19,20 moebius pa se mi zdi mau čudn:---
*SPOILER*
kako to da so kr ribe u njegovmu močvirju/jezercu, po tem k v bistvu niso nč nardil ...aja, zgleda sam mau _dodatka_ da bolš zgleda
*END*
drgač pa res dobr del vredn ogleda; vsaj men
*SPOILER*
kako to da so kr ribe u njegovmu močvirju/jezercu, po tem k v bistvu niso nč nardil ...aja, zgleda sam mau _dodatka_ da bolš zgleda
*END*
drgač pa res dobr del vredn ogleda; vsaj men
tx-z
aja, a kdo mogoče ve kako bo tale igra potekala? neki druzga, al po isti zgodbi kot stargate sg1, torej najprej da pride jack pa grejo na abydos dobijo daniella itd...če bi blo tko bi blo supr
tx-z
Tody ::
Zigam še enkrat si poglej oba dela Šlo se je za tem da bi zadevo kao spravil nazaj v normalni tir in seveda jim to ni ratal 100 %
Xplicit ::
***SPOILER***
stargate spile nej bi se dogajal ocitno nekje sredi/konec 7 sezone in/ali kasneje, ko je bil anubis se 'ziv' in isce nekaj po galaksiji, da bi bil kao nepremagljiv
ne ve se pa se koga bos lahko igral (zemljana, jaffa, ...)
stargate spile nej bi se dogajal ocitno nekje sredi/konec 7 sezone in/ali kasneje, ko je bil anubis se 'ziv' in isce nekaj po galaksiji, da bi bil kao nepremagljiv
ne ve se pa se koga bos lahko igral (zemljana, jaffa, ...)
Gjurisic ::
[STASI: S-T ne podpira piratstva zato je tvoj odgovor spremenjen
Pravila S-T, pravila S-T, pravila S-T]
Pravila S-T, pravila S-T, pravila S-T]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
CaqKa ::
heh če gledaš prvo sezono se oneilu ful leta poznajo.
daniel pa sploh več ni tisti zagrizeni arheolog kot na začetku :)
daniel pa sploh več ni tisti zagrizeni arheolog kot na začetku :)
ma ja zdej ko predvajajo Macgajverja je prov smešen, kako ugledn siv gospod je ratal čeprav tega ne prizna. Itak je pa edino prav da se liki razvijajo saj je konec koncev res minilo 8 let...
Mamaplata ::
Nikakor mi ni jasno kako lahko prenašajo radijske valove od sonde nazaj na zemljo ,kljub temu ,da so klicali ven.
Torej bi moralo it tudi v obratni smeri ,če kličeš ven lahko pride kdo noter in potem ni to samo odhodni klic ane :)
Torej bi moralo it tudi v obratni smeri ,če kličeš ven lahko pride kdo noter in potem ni to samo odhodni klic ane :)
Mamaplata, te "stvari" kot npr. mi, bi lahko šli skoz vrata v samo eno smer....radijski signali pa take stvari pa lahko grejo v obe...
tx-z
Gjurisic ::
Bi mi lahko kdo tko nakratko opisal starGATE ATLANTIS SG-1 SEM GLEdal pred par leti in mi je ful kul.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
d0rK ::
Hum, kdaj pol zacnem gledat Atlantis? Lihkar sm pogledov 7. sezono. In potem kako to gledam? 1 del SG:1 pa en del Atlantis al kako?
zaenkrat mislm da še ni važn do zj....glej atlantis stargate atlantis.....drgač je pa čist useen vsaj men je blo..
tx-z
Sej dogodki niso nevem kak povezani.. razen zacetek SGA je povezan z koncem SG-1 7 sezone. Potem pa edino v zadnjih 2 delih SG-1 8 sezone ugotovis kje so dobli ZPM s katerim so lahko spet "poklicali" Atlantis v zadnjih 2 delih SGA. Ostalo mislim da ni nic povezano.
kretenoidno so naredili, v nevem katerem delu SG-1 so poslal tisto svojo ladijo v atlantis. In v enem delu je bila potem jo pa niso več omenjal... pa še tm so jo dost sfukal Potem ko so najdli ZPM je bilo pa konec sezone...
d0rK ::
OMFG! V SG:1 so lepo zakljucil sezono....Sicer osmo ampak ok....V SG:A je pa tak konc da dol pads.
Mislm, zdej je treba pou leta cakat na razplet?
Mislm, zdej je treba pou leta cakat na razplet?
zato da je folk vs nestrpn pa se pol siol prtožuje zakaj je tok izpadov k vsi naenkrat začnejo vlečt z neta k izide .....ne sj ne....mogoče zato da pol pač res gledaš še naprej k te zanima ....recmo jst nevem če bi sploh še gledu ostale sezone stargateov...sam k so pa končal na tvju lih z 2x22, sm pa mogu nujn še gledat 3x1 k me je zanimal kako se konča pol sm pa še ostale gledu
ps. a je to res, da daniel ni igral v 6i sezoni, zato k je kao meu prenizko plačo, pa je quitu, pol ga je pa folk spet hotu pa so mu povišal plačo pa je spet snemu? to mi je en povedu sam ne vem če je lih res....lahko kdo potrdi?
ps. a je to res, da daniel ni igral v 6i sezoni, zato k je kao meu prenizko plačo, pa je quitu, pol ga je pa folk spet hotu pa so mu povišal plačo pa je spet snemu? to mi je en povedu sam ne vem če je lih res....lahko kdo potrdi?
tx-z
Dr_M ::
ps. a je to res, da daniel ni igral v 6i sezoni
Michael Shanks res ni igral v 6 sezoni, namesto njega je biu Corin Nemec.
vzroka za zamenjavo pa nebi vedu.
Michael Shanks res ni igral v 6 sezoni, namesto njega je biu Corin Nemec.
vzroka za zamenjavo pa nebi vedu.
The reason why most of society hates conservatives and
ps. a je to res, da daniel ni igral v 6i sezoni, zato k je kao meu prenizko plačo,....preber do konca
tx-z
NeOman ::
am Daniel umre v 5 sezoni, gre na novo raven obstoja (tiste blescece se stvari za katere na zalost ne vem imena -> tisti vrag ko enkrat obise Sam doma in sestavi mini-stargate v njeni kleti je sedaj tudi on (strasno kul ce mene uprasate )) in se le obcasno pojavlja v 6 sezoni. trenutno bom zacev gledat 7mo.
ps. a je to res, da daniel ni igral v 6i sezoni, zato k je kao meu prenizko plačo,....preber do konca preber še 2x
kar sm mislu s tem povedat, je to da me zanima ZAKAJ ga ni bilo, ne, ali ga res ni bilo
kar sm mislu s tem povedat, je to da me zanima ZAKAJ ga ni bilo, ne, ali ga res ni bilo
tx-z
Po nekem nakljucju sem sel brati SG-1 trivia in nasel tole:
Mmmmmm ... Zgrajeno v letih 1963-65 in moram priznati -- z dolocenih strani da zgleda zelo futuristicno (recimo tole http://www.conzul.ac.nz/cst/sfu/pages/DSC00001_JPG.htm
Vec slik na naslovu http://cac.mcgill.ca/bland/building/searchbland.php?Province=BC&Version=e,
bolj na sredini strani.
The "Tollan Homeworld" shows were shot at Simon Fraser University.
Mmmmmm ... Zgrajeno v letih 1963-65 in moram priznati -- z dolocenih strani da zgleda zelo futuristicno (recimo tole http://www.conzul.ac.nz/cst/sfu/pages/DSC00001_JPG.htm
Vec slik na naslovu http://cac.mcgill.ca/bland/building/searchbland.php?Province=BC&Version=e,
bolj na sredini strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 4 … 67 68 69 70 )Oddelek: Sedem umetnosti | 582439 (16383) | Gregor P |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11717 (2418) | opeter |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11770 (9201) | Jst |
» | Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19757 (11376) | CaqKa |
» | ZF serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13759 (10312) | roli |