Forum » Sedem umetnosti » Zvezdna vrata - Stargate SG1
Zvezdna vrata - Stargate SG1
CaqKa ::
jaz se menda še nekje pri s09(1)e05 zamujam... tak da nemorem komentirat kaj se o novih pogovarjate.. sem se pa včeraj nekaj drugega vprašal...
zakaj zaboga niso z atlantisom skupaj poslali še tokra, pa onih tolancev pa noxov pa asgardov.. oziroma zakaj jim sploh niso povedali?
zakaj zaboga niso z atlantisom skupaj poslali še tokra, pa onih tolancev pa noxov pa asgardov.. oziroma zakaj jim sploh niso povedali?
tx-z ::
tolancov kakor vem ni več...so jih uničl vse......za tist pa ne vem..... zanimivo vprašanje
tx-z
Jochaan ::
Keri so že tolanci ? So to uni ko so čes stene hodli ?
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
To so tisti, k so enkrat pršli na zemljo pa je Sam dala unmu eno mačko...pa k so si sami zvezdna vrata nardil (Jack je reku da so manjša od naših ;P) pa tisti k naj bi jim dal ION-canon ; ja.
tx-z
hatch ::
those big honking space guns ;)
Kr kul se zadeve razvijajo... v SG1 in Atlantisu.. sam sem upal da bo vec komunikacije med njimi.. sej Asgardi se tudi nahajajo v drugi galaksiji, pa imajo nek communication device.. a ne morjo tega zrihtat atlantisu?
Kr kul se zadeve razvijajo... v SG1 in Atlantisu.. sam sem upal da bo vec komunikacije med njimi.. sej Asgardi se tudi nahajajo v drugi galaksiji, pa imajo nek communication device.. a ne morjo tega zrihtat atlantisu?
Terraner ::
Naj pripomnim nekaj glede angleščine. Sem kar nekaj prebral na to temo!
Torej, kot je že blo rečeno, bi bilo kar dolgčas če bi v vsakem 45 minutnem šovu al kok traja pol šova trajal da glavni junaki sploh pogruntajo kako komunicirat. Saj eno parkart je bilo da so moral mal mucat z jezikovno komunikacijo pa uporaba gestikulacij in to. Torej, načeloma je pri sitkomih tko da so pač delani v angleščini in da se vsi lažje razumejo/razumemo pač vsi alieni lepo govorijo angleški.
Kar se pa ene elegantnejših tehničnih rešitev tiče, mi je bla všeč tista, ki govori o tem da je v samih Zvezdnih Vratih nekaj kar tistim, ki grejo skoz omogoča razumevanje tujih jezikov. Voila! Angleščina!
No, saj podobne rešitve mamo tudi v Star Treku (komunikatorji), Babylon 5 (tudi komunikatorji), Štoparskem vodniku po Galaksiji (riba Babilonka).... Skratka, vedno najdeš kaj, tudi če to morda ni izrezno omenjeno v sami seriji!
Torej, kot je že blo rečeno, bi bilo kar dolgčas če bi v vsakem 45 minutnem šovu al kok traja pol šova trajal da glavni junaki sploh pogruntajo kako komunicirat. Saj eno parkart je bilo da so moral mal mucat z jezikovno komunikacijo pa uporaba gestikulacij in to. Torej, načeloma je pri sitkomih tko da so pač delani v angleščini in da se vsi lažje razumejo/razumemo pač vsi alieni lepo govorijo angleški.
Kar se pa ene elegantnejših tehničnih rešitev tiče, mi je bla všeč tista, ki govori o tem da je v samih Zvezdnih Vratih nekaj kar tistim, ki grejo skoz omogoča razumevanje tujih jezikov. Voila! Angleščina!
No, saj podobne rešitve mamo tudi v Star Treku (komunikatorji), Babylon 5 (tudi komunikatorji), Štoparskem vodniku po Galaksiji (riba Babilonka).... Skratka, vedno najdeš kaj, tudi če to morda ni izrezno omenjeno v sami seriji!
Feri Hajos
Tero ::
Caqka: Zato pa jaz nikol ne gledam tega "zadnjega" dela med sezono. Ker je pol preveč tečno čakat toliko mesecev na naslednji del
Aja naslednji del bo enkrat leta 2005
Aja naslednji del bo enkrat leta 2005
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
BigWhale ::
> No, saj podobne rešitve mamo tudi v Star Treku
> (komunikatorji), Babylon 5 (tudi komunikatorji),
> Štoparskem vodniku po Galaksiji (riba Babilonka)....
V StarTreku je to 'universal translator', ki vcasih tudi odpove. No, riba babilonka je pa parodija na vse te zadeve... ;)
> (komunikatorji), Babylon 5 (tudi komunikatorji),
> Štoparskem vodniku po Galaksiji (riba Babilonka)....
V StarTreku je to 'universal translator', ki vcasih tudi odpove. No, riba babilonka je pa parodija na vse te zadeve... ;)
Stargate Information Archive - Atlantis Season One (2004-2005)
sej že imajo sliko za e11..
samo kdaj bo zadeva on air? namreč: "Air Date: Unknown"
sej že imajo sliko za e11..
samo kdaj bo zadeva on air? namreč: "Air Date: Unknown"
Xplicit ::
baje je konc januarja se mi zdi, sam lansklet je bla druga polovica sezone premierno na nekem drugem programu. mislm da se je menal med sci-fi in sky one al neki
frudi ::
začetek sezone začnejo prvi predvajati na sci-fi, začetek druge polovice sezone pa na sky one, ene dva-tri tedne pred sci-fi. običajno enkrat okrog novega leta, kak teden prej ali pozneje, nisem ziher.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Jernej L ::
ej v petek 26.11 20:55 bo na pop-tv intro stargate film:
http://www.pop-tv.si/_generirane/zvezdn...
dajmo jim zatežit glede serije :P
http://www.pop-tv.si/_generirane/zvezdn...
dajmo jim zatežit glede serije :P
Tale film sem gledal samo se mi ni preveč dopado
Pač Kurt Russel ne more bit Jack O'neill
Aja če smo tole temo oživeli.
POSTALO JE URADNO DA BODO POSNELI ŠE 9 SEZONO!!!!
Pač Kurt Russel ne more bit Jack O'neill
Aja če smo tole temo oživeli.
POSTALO JE URADNO DA BODO POSNELI ŠE 9 SEZONO!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
Dr_M ::
a se samo men zdi, al je res 11 delov atlantisa in 10 delov SG1 v tej sezoni??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
atlantis ze predvajajo nove dele, vendar samo v kanadi
sg-1 pa sele konec januarja
ce je res glede devete sezone lahko recem le TO MI DELI
ce je res glede devete sezone lahko recem le TO MI DELI
Nevron ::
Ce bodo sledili istemu principu, kot do sedaj, se lahko nadejamo novih delov sg-1 ze decembra.
Do sedaj je blo tako, da je prvi del sezone majprej predvajal Sci-fi (kak mesec prej), drugi del pa Sky.
skandro ::
Pozdravljeni usi na forumu
dva tedna nazaj smmgledu film Stargate in mi je biu všeč. spomnu sm se da so dolg cajta nazaj predvajal tud serijo, k je nikol nism vidu do konca. k pa sm gledu film sm spet hotu vidt serijo enkrat do konca. prebrau sm vašo temo in vidm da sm zamudu že pet/šest sezon. biu sm dolg cajta na netu pa sm tud dobu prve dele 1.sezone. zdej vas pa uprašam a se da dobit kkšne slo podnapise, ka mam brata k ga tud ful zanima pa nč ne razume. dobu sm ene podnapise od vseh sezon, pa sm na žalost ugotovu, da so španski. najdu sm tud slovenske ampak sm za prva dva dela. A BI SE DAL DOBIT SLOVENSKE ZA VSE DELE? biu bi vam zlo hvaležen če bi mi loh povedal.
dva tedna nazaj smmgledu film Stargate in mi je biu všeč. spomnu sm se da so dolg cajta nazaj predvajal tud serijo, k je nikol nism vidu do konca. k pa sm gledu film sm spet hotu vidt serijo enkrat do konca. prebrau sm vašo temo in vidm da sm zamudu že pet/šest sezon. biu sm dolg cajta na netu pa sm tud dobu prve dele 1.sezone. zdej vas pa uprašam a se da dobit kkšne slo podnapise, ka mam brata k ga tud ful zanima pa nč ne razume. dobu sm ene podnapise od vseh sezon, pa sm na žalost ugotovu, da so španski. najdu sm tud slovenske ampak sm za prva dva dela. A BI SE DAL DOBIT SLOVENSKE ZA VSE DELE? biu bi vam zlo hvaležen če bi mi loh povedal.
hehe ne me smejat.... :
1. klik
2. podnapisov kakor jst vem, ni.....če bi rad gledu serijo kup original dvd....sicr ma angleške podnapise ...sam sj jih lahk prevedeš
1. klik
2. podnapisov kakor jst vem, ni.....če bi rad gledu serijo kup original dvd....sicr ma angleške podnapise ...sam sj jih lahk prevedeš
tx-z
uf...atlantis je pa ze neki casa spet na sporedu. glih dons sm gledu 15 del dost uredu so.
jst morm spet pohvalt stargate atlantis vsi deli do zdj so bli še dobri.....sg1 pa itaq da isto...sam ni še novih delov
tx-z
Pravkar gledal 15. del Atlantisa. In sem ćisto šokiran in presenečen.
To je bil do zdaj najboljsi del kaj sem ga gledal
To je bil do zdaj najboljsi del kaj sem ga gledal
jaz sem pa včeraj gledal SGA s1e11.
joj kak mi je ona blondinka seksi
sem pa na cajte imel občutke da sga teamu ne bo uspelo.
joj kak mi je ona blondinka seksi
sem pa na cajte imel občutke da sga teamu ne bo uspelo.
OMGWTFBBQ??????????????
pisal sem na poptv in dobil reply nazaj od a-kanala, stargate se vrača v slovenijo!!
Zdravo!
Tako je - za vas imamo razveseljivo novico, da bomo prihodnje leto predvajali nadaljnje sezone serije Zvezdna vrata. Vabljeni k ogledu!
Lp!
Fax: +386 1 539 3 387
info[at~]kanal-a.si
www.kanal-a.si
www.pop-tv.si
www.24ur.com
>>> Jernej L «stdcall[at~]gmail.com» 22.11.2004 20:39:46 >>>
lep pozdrav.
v petek 26.11.2004 boste predvajali stargate film, boste z tem začeli
znova predvajati tudi
serijo ki ste jo na kanalu A končali pri tretji sezoni?
Lp, Jernej.
pisal sem na poptv in dobil reply nazaj od a-kanala, stargate se vrača v slovenijo!!
Hmja
Hitro so se spomnili
Hitro so se spomnili
...predvajati nadaljne sezone...
kaj to pomeni? da bodo vse se enkrat od zacetka vrtel, al da bodo nadaljevali tam kjer so nehal (2. al 3. sezona)?
in pa seveda kolk dolg? k zdej ze 8 laufa, sam dvomim da si lahko to privoscijo :D
kaj to pomeni? da bodo vse se enkrat od zacetka vrtel, al da bodo nadaljevali tam kjer so nehal (2. al 3. sezona)?
in pa seveda kolk dolg? k zdej ze 8 laufa, sam dvomim da si lahko to privoscijo :D
jah, mislim da bi bilo logično po tem da so predvajali stargate film da bodo znova začeli, bi jim bilo ceneje, ampak akanal pravi da bodo predvajali /nadaljnje/ sezone torej bodo najbrž začeli z četrto sezono, sem jih zdaj vprašal tudi to in čakam na odgovor.
kako bodo nadaljeval z 4. sezono, ce so pa z 2. nehal?
sga 1x15:
ancienti gredo pred desettisoč leti "nazaj" na Zemljo.. zakaj se ni nič več o tem povedali?
oziroma.. kam so zginli ancienti med temi 10000 leti? ker na Zemlji jih očitno ni.
ancienti gredo pred desettisoč leti "nazaj" na Zemljo.. zakaj se ni nič več o tem povedali?
oziroma.. kam so zginli ancienti med temi 10000 leti? ker na Zemlji jih očitno ni.
a niso sli na neko visjo raven??
Nevron ::
CaqKa: O tem je bilo govora v prvem delu atlantisa in na zacetku 8. sezone SGC.
Evo kratke verzije: Dokaz, da so ancienti res prisli na zemljo in tu ziveli pomesani med ljudmi, so razne zgodbice oz. legende o atlantidi, podobna arhitektura starodavnih ljudstev in seveda ancient gen, ki ga imajo potomci ancientov :).
Evo kratke verzije: Dokaz, da so ancienti res prisli na zemljo in tu ziveli pomesani med ljudmi, so razne zgodbice oz. legende o atlantidi, podobna arhitektura starodavnih ljudstev in seveda ancient gen, ki ga imajo potomci ancientov :).
TESKAn ::
Vsi so ascended. So pa našli eno na antarktiki, ne vem več katera sezona, ko je bila zamrznjena.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
They become the white glowing thingy with super natural powers...
CaqKa - povzdignili so se na visjo raven obstoja - kao eni 'duhovi' kateri lahko prevzamejo kakrsnokoli formo in kontrolirajo 'the forces of nature'
tko nekak
tko nekak
sj daniel je postal ancient, sam pol k je spet postal človek(k je neki popravu na abydos,...) so ga pač "vrgl vn" od ancientov pa je pozabu tut vse v zvezi s tem...neki tazga?
tx-z
Ancienti so predniki zemljanov, Daniel je pa postal ascended, vrgli so ga pa zato, ker je hotel Anubisa dokončno fentat.
Ko je anubis napadal abydos, če se ne motim.
motorc ::
Se se spomne ker epizode "The fifth race"? Ta mi je se zmeri najbolj vsec. Mi je pa cudn to, da ce je vcasih obstajala neka zveza kao 5 najmocnjesih ras (asgard, nox, furlong, starodavni pa se eni sam se ne spomnek kateri) zakaj je razpadla? Kje so zdaj? Kako to, da asgardi nc ne vejo o wraithih? Nevem no, skoda k nc tega ne razvijajo naprej ...
Aja, pa se neki, ... zmeraj bolj imam obcutek, da ko bo v SG atlantisu prislo do moznosti vrnitve na Zemljo, da jih tam ne bo pricaku SG1 oz. jack in kompanija ampak da bo tam se vedno general Hammond.
Aja, pa se neki, ... zmeraj bolj imam obcutek, da ko bo v SG atlantisu prislo do moznosti vrnitve na Zemljo, da jih tam ne bo pricaku SG1 oz. jack in kompanija ampak da bo tam se vedno general Hammond.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 4 … 67 68 69 70 )Oddelek: Sedem umetnosti | 583415 (17359) | Gregor P |
⊘ | Serije (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11721 (2422) | opeter |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11799 (9230) | Jst |
» | Stargate ATLANTIS... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19769 (11388) | CaqKa |
» | ZF serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13767 (10320) | roli |