Forum » Strojna oprema » Pioneer a05 FireWire 1.21 ter dvd mediji ki so kompatibilni
Pioneer a05 FireWire 1.21 ter dvd mediji ki so kompatibilni
pikapolonca ::
Pioneer a05 FireWire 1.21 ter dvd mediji ki so kompatibilni
Doma imam urinjen pioneer a05 dvd-r pekac
Po cekiranju kateri firewire imam me je odneslo s stola saj je bil ze tovarnisko updejtan na 1.21 , sepravi dvd pekac pece na dolocene medije dolocenih ne jebe nekatere zajebe ;)
Uspelo mi je zapeci z 1x na INTENSO dvd medije in delajo na pc ju ter dvd komponentah
Potem sem poskusil E - PROFORMANCE zapece z veseljem z 2x hitrostjo ampak dvd ja noce brati se pravi zajebe dvd
Nato se spravim peci Nashua dvd je ( seveda so bili super poceni ) spece mi jih lepo z 1x na racunalniku bere in lepo predvaja film, toda kaj ko na komponentah ne smirgla filma
Zanima me katere dvd je vi uporabljate za peko, namrec rabim tole formulo :
Poceni mediji + dobavljivi v sloveniji, avstriji ,italiji , + delujoci na dvd komponentah + hitrost 1x 2x + Delujoci z firewire 1.21
anyone can help ? .D
Doma imam urinjen pioneer a05 dvd-r pekac
Po cekiranju kateri firewire imam me je odneslo s stola saj je bil ze tovarnisko updejtan na 1.21 , sepravi dvd pekac pece na dolocene medije dolocenih ne jebe nekatere zajebe ;)
Uspelo mi je zapeci z 1x na INTENSO dvd medije in delajo na pc ju ter dvd komponentah
Potem sem poskusil E - PROFORMANCE zapece z veseljem z 2x hitrostjo ampak dvd ja noce brati se pravi zajebe dvd
Nato se spravim peci Nashua dvd je ( seveda so bili super poceni ) spece mi jih lepo z 1x na racunalniku bere in lepo predvaja film, toda kaj ko na komponentah ne smirgla filma
Zanima me katere dvd je vi uporabljate za peko, namrec rabim tole formulo :
Poceni mediji + dobavljivi v sloveniji, avstriji ,italiji , + delujoci na dvd komponentah + hitrost 1x 2x + Delujoci z firewire 1.21
anyone can help ? .D
- premaknil: PaJo ()
SasoS ::
Pioneer 4x v JAE za 1.200. Deluje povsod, speče se v 15min, kaj še hočeš več . Od ostalih sem probal edinole Verbatim iz Trsta (€3.50), ki je sicer samo 2x, prav tako pa dela bp v DVDromu in komponenti. Cenejših oz. no-name plat se pa izogibam. Raje plačam malo več pa da vem da bo delalo in da plate ne bojo crknle po dveh mescih..Drugače pa ni pretiranih razlik med firmwari, moj je bil na 1.00 pa ko sem ga dal na 1.21 nisem opazil da bi delal kako drugače...
aja še to...*edini* od cenejših medijev ki se stabilno pečejo na 2x so Ritek G03! Ostalih niti ne probavaj ker ne bo delalo. Žal pa A05 firmware še ni skrekan in zato enota zaklene peko na 1x. Bo pa krek kmal, baje
aja še to...*edini* od cenejših medijev ki se stabilno pečejo na 2x so Ritek G03! Ostalih niti ne probavaj ker ne bo delalo. Žal pa A05 firmware še ni skrekan in zato enota zaklene peko na 1x. Bo pa krek kmal, baje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
krneki ::
Če te moti 1.21 firmware lah upgrejdaš na 1.30 al pa downgrede na kero nižjo verzijo. Glede medijev so pa ritekg03 carski, samo dvomim da je jih da dobit kje v SLO, I ali A.
pikapolonca ::
Sej mi je ratal downgrejdat na firmwire 0.58 zdej pa lahko kdo zrihta Ritek medije sm brau da so super pa pocen :> placam mau vec .D
;))
like 100 kom i take alpa kej
;))
like 100 kom i take alpa kej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103235 (27744) | nuclear |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10480 (7633) | reber |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13450 (8771) | Caligula |
» | DVD medijiOddelek: Kaj kupiti | 2137 (1513) | TheHijacker |
» | Kje se dobi visoko kvalitetne DVD-R medije 4x?Oddelek: Kaj kupiti | 1877 (1340) | BaRtMaN |