Forum » Omrežja in internet » Povezava z free omrežjem
Povezava z free omrežjem
Pesti ::
Pozdravljeni,
zadnje čase se mi pojavlja težava, da ko poskušam dostopati do free omrežja, ki pa zahteva potrditev(vpis), da se strinjaš s pogoji uporabe, da ne morem dostopati do njega. Namreč, ko se comp poveže z omrežjem, sem nato odpru IE in tam potrdil, da se strinjam, ter nato nemoteno uporabljal net.
Sedaj pa se ko se net poveže in odprem IE, napiše IE ne more prikazati spletne strani. Včasih se je ob zagonu IE preusmerilo na naslov 192.168.8.1/free , sedaj pač ne. Tudi če ročno vpišem ta naslov se ne zgodi nič. Poskušal pa z IE, Firefox in Chrome, pri tem se včasih pokaže da je prejel podvojene glave.
Mogoče malo zmedeno napisano, pa vseeno upam na kakšen nasvet.
Hvala in lp
zadnje čase se mi pojavlja težava, da ko poskušam dostopati do free omrežja, ki pa zahteva potrditev(vpis), da se strinjaš s pogoji uporabe, da ne morem dostopati do njega. Namreč, ko se comp poveže z omrežjem, sem nato odpru IE in tam potrdil, da se strinjam, ter nato nemoteno uporabljal net.
Sedaj pa se ko se net poveže in odprem IE, napiše IE ne more prikazati spletne strani. Včasih se je ob zagonu IE preusmerilo na naslov 192.168.8.1/free , sedaj pač ne. Tudi če ročno vpišem ta naslov se ne zgodi nič. Poskušal pa z IE, Firefox in Chrome, pri tem se včasih pokaže da je prejel podvojene glave.
Mogoče malo zmedeno napisano, pa vseeno upam na kakšen nasvet.
Hvala in lp
kloko ::
Iz tega, kar si napisal, ni mogoče določiti razloga nedelovanja. Možni razlogi so namreč tako na tvoji strani, kot tudi na strani ponudnika "free" storitve.
Jaz bi v tvojem primeru najprej poskusil z drugim računalnikom priti na ta "free". Če tudi drugi računalnik ne more vzpostaviti povezave, potem je težava najverjetneje na strani ponudnika "free" storitve. V tem primeru pokličeš tja, kjer to zadevo ponujajo in preveriš, kaj in kako.
L.p., Kloko
Jaz bi v tvojem primeru najprej poskusil z drugim računalnikom priti na ta "free". Če tudi drugi računalnik ne more vzpostaviti povezave, potem je težava najverjetneje na strani ponudnika "free" storitve. V tem primeru pokličeš tja, kjer to zadevo ponujajo in preveriš, kaj in kako.
L.p., Kloko
Pesti ::
Kloko hvala,
kot sem že napisal je bilo žal zmedeno napisano.
Predvidevam da je problem na moji strani, saj ko se poskušam povezati s telefonom(android), mi javi da se je potrebno vpisati v omrežje, potem kliknem na to opozorilo in me avtomatsko odpre browser, kjer to storim.
Hvala in lep pozdrav, U
kot sem že napisal je bilo žal zmedeno napisano.
Predvidevam da je problem na moji strani, saj ko se poskušam povezati s telefonom(android), mi javi da se je potrebno vpisati v omrežje, potem kliknem na to opozorilo in me avtomatsko odpre browser, kjer to storim.
Hvala in lep pozdrav, U
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 344059 (44515) | ignats |
» | TežavaOddelek: Omrežja in internet | 740 (695) | def0r |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7941 (4815) | fosil |
» | Je težava na moji strani ali pri ponudniku gostovanja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (940) | Ice-Heki |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18017 (14699) | the_unborn |