» »

Nastavitve zasebnosti - facebook

Nastavitve zasebnosti - facebook

leanna ::

Živjo,
zanima me, če je mogoče nastavit, da te v neki skupini na facebooku nihče od članov te skupine ne more 'kliknit' in videt tvojih podatkov, vseeno pa lahko vidijo objave in komentarje, ki jih pišeš na zid skupine?

Junfr ::

V svojem profilu imaš nastavitve zasebnosti, pa tudi desno zgoraj. Govorimnapamet.

leanna ::

To vem, kje so. Samo je na tem facebooku vse postalo tako čudno glede nastavitev, sploh se ne znajdem več. Večino stvari se ne da zaklenit.

Junfr ::

so čani te skupine tvoji prijatelji? Sklepam da niso. torej lahko zaklenes in slike, in seznam svojih frendov in všečke in podatke. primer v videu



upam da je to kar isces

leanna ::

Niso ne. Okej hvala bom naredila to. Čeprav sem imela v mislih nekaj drugega. Mogoče veš kdaj se tvoje ime in priimek izpišeta s črno barvo - tako, da nihče ne more kliknit nate? Je to samo v primerih, ko si uporabnik izbriše profil in ga ne moreš kliknit, ker ne obstaja več? Al se to lahko kje nastavi? :)

Junfr ::

Hja, to pa ne vem, ve pa google :)

Takole pravi:

"Typically people with unclickable names have changed their Search Privacy Settings to "Only friends." This means that no one can search for them nor can anyone add them -- only they add people. It's a really high privacy setting.

If you've noticed this person's name becomes unclickable one day but then clickable the next, it means they de-activated their account. (I'm assuming this person is already on your friends list?) If they are on your friends list already, then yes, they just deactivate their account. Or they change up their Search Privacy Settings from time to time. It's one or the other."

leanna ::

Aha. Hvala :)

diative ::

Živijo,

Zanima me, če se v FB da nastaviti da tvoji prijatelji ne vidijo stvari ki si jih lajkal oziroma komentiral. Ampak da vidi dejansko samo tisti ki si mu komentiral,lajkal...

Hvala za odgovor.

jebo1000 ::

Pozdravljeni!

Jaz pač želim imeti Facebook ampak res samo za ljudi, ki jih poznam in še z njimi ne želim deliti določenih stvari, ki jih nikakor ne morem nastaviti ali pa ne razumem, če klikam za bv stvari, namreč pri nastavitvah, kjer piše, kdo lahko vidi moj zid, imam označeno prijatelji, kar pa nikakor ne drži, prijavil sem se z računom, nekoga ki ni moj prijatelj, da preverim in vidi vse, vse komentarje itd. Res pa ne more komentirati.... Kot drugo, pa želim da so tudi za prijatelje skriti podatki, kot so naprimer kdo so moji prijatelji...

hvala za vaš trud.

L.P.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Disappearance of Madeleine McCann | Netflix [ Where is Madeleine McCann?]

Oddelek: Loža
101554 (967) WallSreet
»

Violation of Privacy by DURS

Oddelek: Loža
193867 (2731) Bankey
»

Uporabniki s Facebookom nezadovoljni, najraje imajo Wikipedijo in Google (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9921259 (18243) Lion29
»

Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestila

Oddelek: Novice / Zasebnost
345619 (3945) techfreak :)
»

Personality test... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
545926 (4802) XShaeboX

Več podobnih tem