Forum » Igre » Rabim pomoč za RTL 2003 (skoki)
Rabim pomoč za RTL 2003 (skoki)
kanabis ::
RES LEPO PROSIM, če mi lahko kdo lepo razloži, kako je najoptimalnejše skočit, predvsem kaj je treba gledat pri skoku z mize. Nikakor ne morem ugotvit kaj je treba gledat, ter na sploh kdaj se kliknem kdaj se spusti da bi bil skok optimalen. Žal ne razumem angleško, sem pa v eni reviji videl da ti pri optimalnem odkskou napiše tudi odlično, super... kar meni še ni nikoli!
lp
lp
Nutcracker ::
Levo zgoraj maš tist kvadrat, kjer moraš na vrhu držat krogec. Spodaj je vodoravni trak, ki se začne pomikati proti desni, ko se približuješ mizi. Ko ta trak pride do črtice (ta ni vedno na istem mestu - odvisno od tega, koliko jumping strenght ima tvoj skakalec), moraš pritisniti in držati levo miškino tipko. Tipko spustiš čimbližje desnemu robu (tisti trak mora biti čimmanjši).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vnetje kit v zapestju (tendonitis) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15748 (13954) | vostok_1 |
» | Žarnice s celotnim spektrom svetlobe? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44393 (42239) | jebiveter2 |
» | Bo Slovenija sploh še kdaj imela višji standard življenja? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24410 (20767) | todman74 |
» | Britanski Vauxhalli po novem pametnejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8272 (5759) | zimurg |
» | Deluxe ski jump končno (DSJ 3)Oddelek: Igre | 15566 (6251) | _EN_ |