Forum » Operacijski sistemi » Kako dodati program v okno za Auto predvajanje?
Kako dodati program v okno za Auto predvajanje?
k4vz0024 ::
Iz neznanega razloga so mi zginili programi iz okna za za samodejno predvajanje.
Če vstavim USB ključ mi razen Boost ne ponudi noben drug program za odpiranje datotek, npr. Browser. Tudi v nastavitvah za posamezni tip datotek je prazno.
Če vstavim USB ključ mi razen Boost ne ponudi noben drug program za odpiranje datotek, npr. Browser. Tudi v nastavitvah za posamezni tip datotek je prazno.
Duhec ::
Nadzorna plošča/Samodejno predvajanje , spodaj klik na "Ponastavi vse privzete nastavitve" ter Shrani.
Pomagal restore point.
Vseeno me pa zanima, kako dodati kot možnost izbire, portable program?
Za inštalirane je itak jasno, da se sami pojavijo kot opcija v Autoiplay oknu.
Vseeno me pa zanima, kako dodati kot možnost izbire, portable program?
Za inštalirane je itak jasno, da se sami pojavijo kot opcija v Autoiplay oknu.
Ugotovil sem, da Anti-Malwarebyts najde PUP.Optional.CrossRider.A. Če označim in odstranim registrski ključ, potem izgubim vse opcije v autoplay meniju s katerim programom bom odprl datoteke.
Na netu piše od tega, da gre za false positive do resne okužbe. S katerim antivirusnikom dodatno preveriti, da gre res za okužbo in kako pozdraviti?
Na netu piše od tega, da gre za false positive do resne okužbe. S katerim antivirusnikom dodatno preveriti, da gre res za okužbo in kako pozdraviti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslon kadar vstavim DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (958) | BorutK-73 |
» | Zaščita USB ključa pred pisanjemOddelek: Strojna oprema | 3667 (2987) | MIHAc27 |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30540 (17047) | KontraCepec |
» | Formatiranje promocijskega USB ključaOddelek: Strojna oprema | 3312 (3028) | jabe |
» | Narobe prepoznan CDOddelek: Pomoč in nasveti | 839 (691) | kikicar |