Forum » Pomoč in nasveti » Narobe prepoznan CD
Narobe prepoznan CD
Antonius ::
Na CD-ju imam igro za otroka (4-6let). Ne potrebuje namestitve, do pred dnevi se je ob vastavitvi CD-ja sama zagnala, začetno okno izbor načina igre, ... vse OK.
Sedaj pa mi po vstavitvi ta CD prepozna kot Audio cd, v Raziskovalcu vidim samo .cda datoteke (ki jih v drugem računalniku sploh ne vidim!!!). Win media player jih normalno igra (začetni pozdrav itd). V čem je problem. To se dogaja samo na enem notesniku, na ostalih računalnikih kolikor sem lahko preverl deluje vse OK.
Sedaj pa mi po vstavitvi ta CD prepozna kot Audio cd, v Raziskovalcu vidim samo .cda datoteke (ki jih v drugem računalniku sploh ne vidim!!!). Win media player jih normalno igra (začetni pozdrav itd). V čem je problem. To se dogaja samo na enem notesniku, na ostalih računalnikih kolikor sem lahko preverl deluje vse OK.
Han ::
Glede problema poglej nastavitve pod Orodja - Možnosti mape... - Vrste datotek.
Glede pripenjanja slik bo pa kdo drug odgovoril...
Glede pripenjanja slik bo pa kdo drug odgovoril...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
"Glede problema poglej nastavitve pod Orodja - Možnosti mape... - Vrste datotek"
Kaj naj tam pogledam? Vse je tako kot mora biti, končnice so povezane s pravimi programi (exeki)??
Kaj naj tam pogledam? Vse je tako kot mora biti, končnice so povezane s pravimi programi (exeki)??
All ::
tole očitno mixed mode cd..pa ga pogon ne prepozna prou.(en deu podatki..drugi glasba)lahko da je cd že mal načet ..k otroc marskej z njimi počnejo..za probo narest kopijo cd-ja (cema manj kot 100 sit)
Hvala za odgovore.
Fora je v tem, da na notesniku kjer sta do sedaj ta dva CD-ja delala več kot pol leta popolnoma normalno kar naenkrat delata ta čuden problem. Na vseh ostalih računalnikih (do sedaj sem ju uspel sprobati na 4x notesnik in 6x namizni) dela vse popolnoma ok. Drugi mešani CD-ji delajo tudi na tem notesniku ok. CDja sta iz neke otroške revije. Očitno se je za njun zagon nekje shranila neka informacija, kaj in kje in kako je to sploh mogoče. Če bi znal, bi pripel sliko, kako ju vidi problematični notes (npr. Audio CD : F, ostali pa BIM BAM : pa črka pogona!) (Bim Bam je revija od kot sta CDja!) Sama CDja me sploh ne zanimata, zanima mekaj in kako se je lahko to zgodilo?
Fora je v tem, da na notesniku kjer sta do sedaj ta dva CD-ja delala več kot pol leta popolnoma normalno kar naenkrat delata ta čuden problem. Na vseh ostalih računalnikih (do sedaj sem ju uspel sprobati na 4x notesnik in 6x namizni) dela vse popolnoma ok. Drugi mešani CD-ji delajo tudi na tem notesniku ok. CDja sta iz neke otroške revije. Očitno se je za njun zagon nekje shranila neka informacija, kaj in kje in kako je to sploh mogoče. Če bi znal, bi pripel sliko, kako ju vidi problematični notes (npr. Audio CD : F, ostali pa BIM BAM : pa črka pogona!) (Bim Bam je revija od kot sta CDja!) Sama CDja me sploh ne zanimata, zanima mekaj in kako se je lahko to zgodilo?
Dr_M ::
to se zgodi, ko zacne cd pogon crkovati.
pr men je blo isto, vsake tok casa je obicajen podatkovni cd prepoznal kot audio, no mal kasnej, pa sploh ni vec prepoznaval nicesar.
pr men je blo isto, vsake tok casa je obicajen podatkovni cd prepoznal kot audio, no mal kasnej, pa sploh ni vec prepoznaval nicesar.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Imel sem čas, voljo in možnost:
1. Ročno sem v registru pobrisal vse v zvezi s programoma (igrice) ... nič.
2. Odstranil in ponovno namestil DVD enoto ... nič
3. Priklopil zunanji DVD ... enako.
4. Windowse dol in gor v enaki konfiguraciji ... sedaj je vse OK.
Vseeno bi rad vedel v čem je bil problem!
1. Ročno sem v registru pobrisal vse v zvezi s programoma (igrice) ... nič.
2. Odstranil in ponovno namestil DVD enoto ... nič
3. Priklopil zunanji DVD ... enako.
4. Windowse dol in gor v enaki konfiguraciji ... sedaj je vse OK.
Vseeno bi rad vedel v čem je bil problem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Antonius ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Firefox]Nastavitve prenosovOddelek: Programska oprema | 952 (915) | christooss |
» | Montiran en, comp vidi dva DVD pogonaOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (788) | Meamoto |
» | Kako dodat program na desni miškin gumbOddelek: Programska oprema | 1096 (911) | CaqKa |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13031 (7548) | Geronimo11 |
» | A glasbeni CDji se ne dajo presneti??Oddelek: Zvok in slika | 1785 (1567) | Wox |