» »

Ledica brni

Ledica brni

menjalnik ::

Včeraj zvečer nekaj iščem v sobi in prvič zaženem aplikacijo flash light in med iskanjem ugotovim, da moja ledica sploh ne sveti temveč prav brni, ker sem to predpisal, da je težava z aplikacijo sem zagnal še videokamero in poiskusil snemati v temi s flashem in ista pesem.

Telefonček imam slabe 4 tedne, naj nesem na servis ali je to normalno?

nUUb ::

V kolikor nisi nič flashal, rootal, je to ne normalno. Tudi če bi, je ledica zadnja stvar, ki bi zajebavala. Priporočam servis.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

Noup še nikoli na nobenem telefonu, sem probal na drugih telefonih doma pa normalno sveti, bom nesel na servis, upam da ne bojo kaj težili:8)

ShowDown ::

Iz tvojega komentarja se lepo vidi stanje pri slovenskih serviserjih telefonov. Kljub temu da ne narediš nič narobe, upaš da ne bodo komplicirali ali rekli da si za vse kriv sam. :)

Janac ::

menjalnik je izjavil:

Noup še nikoli na nobenem telefonu, sem probal na drugih telefonih doma pa normalno sveti, bom nesel na servis, upam da ne bojo kaj težili:8)

Kater servis pa maš?

Pa, še slikaj stanje telefona, tko da je serijska razvidna, vse markerje vode in to. S tem se lahko na tržno obrneš :)

Gre za Prestigio MultiPhone 4055 Duo, šlo bo pa na servis Asbis v Trzin, pač uradni servis, bom vse slikal, hvala za nasvet:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
35082320 (10230) Twixz
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

406106575 (55609) next3steps
»

Toptime servis

484851 (2811) papa962
»

Teleray :-)

286557 (3890) Dr_M
»

Android (Huawei Ideos X5) - problem