» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
14 / 40
»»

Zurbum ::

Včeraj so okrog 16h tudi padli, ponoči pa ponovno eksplodirali.

hojnikb ::

folk spi ponoč :)
#brezpodpisa

doggycoin ::

a kdo ve kaj pomenijo razlicne barve stolpcev na cryptsy?

Jaz pa cvikal prevzeti risk, kupil sem lottocoin po 38 in ker se je obtavljajo sem v paniki prodal na 39 in zaprl monitor, čez 15min pa vidim vrednost čez 50. Bah. Much prpa, less profit :D

111111111111 ::

Po kolikem času, lahko dviguješ na https://coinex.pw/? Nameravam začeti trgovati z MOON-i pa me zanima, po kolikem času lahko prestavim BTC v denarnico?

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Kak deluje tocno tale sell varjanta? Cena je prava tista v grafu zgoraj? Ce dam na zadnjo piko, mi napise, da je cena okoli ....040, spodaj pa mi napise ...050 BTCja.

Ce prodam vse, bojo sli takoj za 050?

Kaj pa ce vpisem sam ceno 055 recimo, kaj potem? Al pa ce napisem 050 in potem pade vrednost, bojo vseeno prodani? Ker nekaj casa procesira, kakor sem opazil, ko sem jih kupil po 030:)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

krneki0001 ::

Doge spet raste. Po moje še zadnjič da bi kdo lahko zaslužil, potem bo pa padlo v nižine.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

krneki0001 je izjavil:

Doge spet raste. Po moje še zadnjič da bi kdo lahko zaslužil, potem bo pa padlo v nižine.

juter bo pa na 300 satošijev :))
#brezpodpisa

psickolog ::

hojnikb je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

juter bo pa na 300 satošijev :))

Možno, napovedovanje cen koinov je res nehvaležna stvar.. :D

tisti, ko manipulira z trgom, že ve :)
#brezpodpisa

Machete ::

A je ta coinex kaj bolj odziven od cryptsy? Pedvsem pri pologih in nastavljanju in kenslanju orderjev?

hojnikb je izjavil:

tisti, ko manipulira z trgom, že ve :)

Vsi manipuliramo s trgom in v resnici noben ne ve.

Ja, coinex.pw je veliko bolj odziven od cryptsy. Tako glede orderjev kot glede depozitov/withdrawanja.

Machete je izjavil:

A je ta coinex kaj bolj odziven od cryptsy? Pedvsem pri pologih in nastavljanju in kenslanju orderjev?

Ja je, zato sem šel stran od cryptsy, ker sem preveč časa čakal na vsak nakup.

wow DOGE ima že 80 GH/s net hashrate! pa tud težavnost je že fajn čez jurja.

ja vsi ga rudarijo zdele. Ampak mislim da je CAT tisti, ki ga bodo sedaj pumpal, ker je v zadnji uri kr dobro skočil navzgor. EARTH se je pa umiril pri 50% povišanju.

Je pa kar nekaj kovancev, ki trenutno naraščajo. Vsako uro povlečem v excel podatke iz coinexa in jih primerjam (trenutne vrednosti) in se vidi naraščanje.

Recimo tile so v zadnji uri skočili navzgor
ANC 0.0035 -> 0.00436
ASC 0.0000014 -> 0.00000149
CAT 0.0003 -> 0.000429
EXC 0.000202 -> 0.0002499

GLD 0.00004025 -> 0.00005
LKY 0.00000605 -> 0.000009

TEK 0.00009975 -> 0.0001031
WDC 0.00035005 -> 0.00037

Zgodovina sprememb…

Vse skupaj mi deluje tako, da ene par folka v ozadju tole napumpa da se pošteno skešira in thats it. Se še nisem odločil kateri coin bi nacentriral za profit čez noč. Mi še vedno deluje, da bodo nekateri še konkretno narasli, samo najdit jih moram :)

jaz gledam tako da te, ki naraščajo, kupim za 0.05 BTC-ja (ene 6 različnih komadov), potem pa zjutraj vidim kaj in kako. če dobim, dobim, drgač pa pač rizik je, da vse zgubiš.

Buggy ::

NET bo sel gor fantje ... sam kupte to ;)

Buggy je izjavil:

NET bo sel gor fantje ... sam kupte to ;)

Haha, hoces reci, da jih ne mors prodat in naj pumpamo? :D

ne ne res, castna crypto 8-)

Zeitgeist ::

teoretično. koliko folka bi moralo bit oz volumna, da se lahko nek xy coin napumpa?

Zeitgeist je izjavil:

teoretično. koliko folka bi moralo bit oz volumna, da se lahko nek xy coin napumpa?

To bi blo zanimivo vedet ja, verjetno enih par močnih kalibrov in je veselica. Mi s tem drobižem ne naredimo nič.

Če je pa kdo med nami z zajetnimi funds, lets pump lottocoin overnight :)

Jaz še naprej rudarim doge. A meni so lottocoini všeč za trejdat ravno zato, ker imajo zelo nizko vrednost proti BTC in so spremembe bolj konkretne. No, pa riziko tudi :)

MrBrdo ::

Machete je izjavil:

Coinex je super če mene vprašaš. Dela kot raketa. Sem malo preveril, stvar je v Railsih napisana in EmberJS, hostano je pa zgleda na Heroku, v glavnem proper je narejeno, za razliko od Cryptsyja (ki je tako počasen da je pomoje na kakšnem VPSu ali pa enem dedicated serverju). Edini problem je da je nižji trade volume, tako da če misliš trgovat velike vsote je Cryptsy edina opcija.
MrBrdo

black ice ::

Je dostop do Cryptsy preko API kaj hitrejši?

Doge že bolj eksponentna krivulja :) ajde Kitajci, bring dzi mani. Big boom, much fun!

doggycoin je izjavil:

Doge že bolj eksponentna krivulja :) ajde Kitajci, bring dzi mani. Big boom, much fun!

:D

Da popravim zgornje vprašanje: kako je z oddajo buy/sell orderjev preko APija? Se izvedejo hitreje oz. prednostno v primerjavi s tistimi, ki so podani preko spletne strani?

Pomoje je kr enakovredno.

A ste kaj zaslužili ponoči?

CAT se povzpenja.

Zgodovina sprememb…

Zeitgeist je izjavil:

pomoje ene par vplacil po par deset BTC v pravem casovnem zamiku in ko se mehanizem zalaufa in pridejo zraven se multipooli se zacne taprava festa, ko zacnejo na vlak vstopati se vsi ostali.

krneki0001 je izjavil:

Pomoje je kr enakovredno.

A ste kaj zaslužili ponoči?

CAT se povzpenja.

Nimam sicer nič v CAT, sem pa precej prodal med 55-60 lotto proti kupljenemu okoli 40 včeraj zvečer. Sedaj pa je čas da malce dol zaniha. Se je pa ful povečal diff za lotto in doge, folk na polno rudari.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: doggycoin ()

jest10 ::

Samo se pa opazi kdaj middlecoin pool dumpa dnevni zaslužek>:D

jest10 je izjavil:

kaj konkrtno s tem mislis?

jaz sem v primerjavi s prejsnim dnem dobil danes vec kot duplo ven...dolgo casa pa je bilo na accountu gromozanska kvota (v bistu imam se vedno veliko) nezamenjane robe.

krneki0001 je izjavil:

Machete je izjavil:

Jup, res je super odzivna zadeva. Samo škoda da je tako majhen volumen valut..

Buggy je izjavil:

jest10 je izjavil:

kaj konkrtno s tem mislis?

jaz sem v primerjavi s prejsnim dnem dobil danes vec kot duplo ven...dolgo casa pa je bilo na accountu gromozanska kvota (v bistu imam se vedno veliko) nezamenjane robe.

katere coine si pa imel, da si podvojil od včeraj?

lepo pumpa CAT, a kdo bo frajer sedaj in vstopil na vrhu noter (če je sploh to že vrh).

Machete je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Machete je izjavil:

Jup, res je super odzivna zadeva. Samo škoda da je tako majhen volumen valut..

Ja pa tudi niso vse valute, ampak vsaj dela tako kot mora.

ne vem kaj je tisti multipool minal, je pa stanje v pridobljenih BTC-jih tako:

Jan. 21, 2014, 2:36 a.m. 0.03119043
Jan. 22, 2014, 2:31 a.m. 0.06909160

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

ne vem kaj je tisti multipool minal, je pa stanje v pridobljenih BTC-jih tako:

Jan. 21, 2014, 2:36 a.m. 0.03119043
Jan. 22, 2014, 2:31 a.m. 0.06909160

Aja to iz rudarjenja, lepo! Cak a tole delas prek hashcows multipoola al kak drug? Jaz sem en cas prek njih rudaril. Ce ni skrivnost, kolk pa imas KH/s, da ti je v 24h naredilo 0.038 BTC?

Aja to iz rudarjenja, lepo! Cak a tole delas prek hashcows multipoola al kak drug? Jaz sem en cas prek njih rudaril. Ce ni skrivnost, kolk pa imas KH/s, da ti je v 24h naredilo 0.038 BTC?

middlecoin; cca 2,4 zdravega MHs, odsteto rejecte z vmesnimi pavzami ko pridem domov; so pa to kar sem podal dejanska izplacila enkrat na noc in ne vsota.

Cjek ::

tole želim ostalim altcoinom, predvsem CATu: >:D

GDC se pumpa :)

freesty ::

Kupil vceraj Lotto, kar na blef za 30, cakal, je zraslo do 59, nisem prodal, sem skoraj zapanicaril, ko je padlo na 38, danes prodal za 65 :) Hepi:)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Sam na coinex se pa ne da videt katere orderje maš odprte? Razen, če seveda točno veš.. da greš pogledat..

Vikking ::

Tudi v rusiji znajo rudariti :)

slike na: http://my-photo.ru/?g=111191

ABX ::

Čez 1 teden bo slika kako jim je vse zgorelo. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Ne zgleda preveč stabilno tale njegova konstrukcija. Se mi pa cedijo sline, ko vidim toliko grafičnih v škatli :D

Vikking je izjavil:

Tudi v rusiji znajo rudariti :)

slike na: http://my-photo.ru/?g=111191

Impressed.

slovenec_89 ::

Verjetno niso edini taki, tako da težavnost v parih tednih na nivoju BTCja.

Buggy je izjavil:

middlecoin; cca 2,4 zdravega MHs, odsteto rejecte z vmesnimi pavzami ko pridem domov; so pa to kar sem podal dejanska izplacila enkrat na noc in ne vsota.

Tole si bral? http://www.reddit.com/r/BitcoinMining/c...

Še mozgam, ali naj grem na middlecoin ali na hashcows. Ima kdo izkušnje z obema, da bi vedel kateri je boljši? Bi se lažje odločil in nastavil minerje.

zakaj bi pa sedaj kakrkoli spreminjal zastavljeno strategijo? Jaz sploh nisem vedno na multipoolih, zgolj takrat, ko se mi zdi, da je na njih bolj smiselno rudarit, kot pa kak specificen coin.

Ma saj ne, bolj gledam da bi v takih dnevih kot so sedaj, ko so vsi coini naspidirani, rudaril z multipooli. Ker je zihr bolj prifitabilno kot samo npr. doge strgat. Pa še kul mi je, ker mi takoj dela samo BTC in vrže na npr. cryptsy btc addy, ko pa rudarim doge, to traja preveč. Pa še ne veš kako bo s konvertiranjem tisti X moment.

BTW, se trudi še kdo z USDe coini? Jih še kar pumpajo na bitconitalk forumu.
««
14 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108505895 (114626) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747134307 (72034) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5415391 (13749) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17648108 (40805) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7816746 (13778) papasmrk

Več podobnih tem