» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
30 / 40
»»

krneki0001 ::

Nobena. Si že zamudil najboljše.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

jest10 ::

NightHawk je izjavil:

In to so vsi, razen Bitcoina kajne?

Ne.
Je pa kake 90% kovancev res scrypt.

MeGreat ::

No katera je pa bila potem best buy?

NightHawk ::

MeGreat je izjavil:

No katera je pa bila potem best buy?

Najboljše razmerje med HASH/W (kar je najbolj pomembno za ta namen) so imeli Radeoni 7950/7970/280X

grenius ::

Kako zgleda s coinama Leaf in Meow? Še vedno vztrajno padata.

hojnikb ::

let it fall, let it fall, let it fall :)
#brezpodpisa

Vikking ::

grenius je izjavil:

Odlično. Ja cena pada, tako kot vsem valutam. LEAF se je včeraj razpolovil blok in se je precej zmanjšal pritisk (poleg tega je bil dolgo najprofitabilnejši (kar za svežo valuto ni glih najbolje), čez 10 dni se bo spet razpolovil blok, čez naslednjih 10 dni spet (vse do bloka 120k se razpolavlja vrednost na vsakih 15k blokov). Tako da ja, vmes pa kit služi na 1-2 satoshi razlike in je precej pritisnil na plin. naredil je buy walle in sell walle preko 60BTC-ju ki jih skozi obnavlja bot.
Tako da ja za vsak nakup/prodajo obrne 10% profita. Če je to na dan 30btc je to 3btc-je zaslužka, zato da mu bot fila nakupe in prodaje.

Pripravlja se dovolj zadev, da se bo populariziru. V glavnem samo šparat :) in naprej rudarit druge.

Bomo vidli kaj bo po objavah novičk tako za LEAF in MEOW, če bo spodbudilo nakupovalno mrzlico. Se je zavleklo ja, ampak zame ni panike. Držim, poleg tega sem še nakupil dodatno kar sem mislil.

mihco ::

Vikking je izjavil:

grenius je izjavil:

Odlično. Ja cena pada, tako kot vsem valutam. LEAF se je včeraj razpolovil blok in se je precej zmanjšal pritisk (poleg tega je bil dolgo najprofitabilnejši (kar za svežo valuto ni glih najbolje), čez 10 dni se bo spet razpolovil blok, čez naslednjih 10 dni spet (vse do bloka 120k se razpolavlja vrednost na vsakih 15k blokov). Tako da ja, vmes pa kit služi na 1-2 satoshi razlike in je precej pritisnil na plin. naredil je buy walle in sell walle preko 60BTC-ju ki jih skozi obnavlja bot.
Tako da ja za vsak nakup/prodajo obrne 10% profita. Če je to na dan 30btc je to 3btc-je zaslužka, zato da mu bot fila nakupe in prodaje.

Pripravlja se dovolj zadev, da se bo populariziru. V glavnem samo šparat :) in naprej rudarit druge.

Bomo vidli kaj bo po objavah novičk tako za LEAF in MEOW, če bo spodbudilo nakupovalno mrzlico. Se je zavleklo ja, ampak zame ni panike. Držim, poleg tega sem še nakupil dodatno kar sem mislil.

30btc???? WTF r u talking about?????? V zadnjih 24h urah se je "obrnilo" za dobrih 3000$ leaf-a, kar je cca 5btc na vseh borzah skupaj. Face it. leaf je mrtev, dokler ne bo nekdo(najverjetneje razvijalci valute) posegel v trgovanje.

amacar ::

Poglej na cryptsy volume 47BTC, že samo coinmarket 24h volume 4BTC, iz kere riti si ti 5BTC torej potegno?

amacar je izjavil:

Poglej na cryptsy volume 47BTC, že samo coinmarket 24h volume 4BTC, iz kere riti si ti 5BTC torej potegno?

Pametnjakovic...ze ce bos pogledal trade history za zadnjih 9ur(200 menjav, ker se je v zadnjih urah zacelo nekaj premikati....navzdol seveda) na cryptsy bos videl, da kolicina o kateri govoris ne drzi...

Waw coinmarketcap ne upošteva cryptsy-ja. Jaki mojstri! Na cryptsy sem pogledal zadnjih 200, pa sem našel orderje po 0.73, 0.5btc itd..., seštevat se mi ne da, sem pa prepričan da če bi seštel bi prišel vsaj na 10btc, ampak kot si rekel je to le zadnjih 200.

kanida ::

A se sploh splača še investirat v opremo?
Npr 1100 evrov ker vidim da je doge drastično padel...

Machete ::

A še zdaj se nisi odločil. Počakaj pol še par mescov. Med tem bo spet zrasel in se bo splačalo in potem spet padel in se ne bo itd..
Lej doge ima še vedno super ceno, četudi je po tvoje padel. Veliko je drugih kovancev, kot sem ti že napisal je tudi kar nekaj dela in znanja potrebno vložit in ni samo 1100€ kot ti stalno pišeš.
Brez zamere ampak 'ali se splača' ob vseh podatkih, ki jih imaš na voljo je milo rečeno butasto vprašanje, ki niti nima konkretnega odgovora.
Če pa ga res želiš.. ja se. Ampak ti priporočam da si malo bolj znajdliv, kot pa vse novo naročit iz štacune.
Najdi kak star pisarniški pc, z zadovljivo plato, nekaj rabljenega, mogoče ima kdo od kolegov ali žlahte kje doma za gajbo pira. Grafe kupi magari z ebaya. Več kot minale niso, kar boš tudi ti počel. In računaj na srečo da ti bojo še dolgo delale. Z garancijami je pač tako da se zadeva vedno zavleče pa naj bo to v slo ali De.
Kupi poceni robo, razen napajalca in si znižaj investicijo. Spremljaj avkcije, pisari če pošlje v slovenijo itd.. Ne rabiš takoj od šuba imet 5 kartic. Jaz sem dodajal eno pa po eno, ko so prejšnje nekako se izplačale..
Povem ti da furam vse kartice iz druge roke in ni še problemov razen z eno in tudi to bomo zrihtali, čeprav je z Nemčije in sem celo tretji lastnik že.
Skratka poti je ogromno, koliko se na koncu 'izplača', ali zelo ali malo manj, pa je predvsem odvisno od tvoje iznajdlivosti z nakupom opreme, iskanjem primernih kovancev, mogoče z trejdanjem itd..
Majnanje ni plug n play, ampak zahteva več od tebe, kot se zdi na prvi pogled.

mihco je izjavil:

30btc???? WTF r u talking about?????? V zadnjih 24h urah se je "obrnilo" za dobrih 3000$ leaf-a, kar je cca 5btc na vseh borzah skupaj. Face it. leaf je mrtev, dokler ne bo nekdo(najverjetneje razvijalci valute) posegel v trgovanje.

Jezus kristut, si pa jaki poznavalec. Coinmarket sploh ne upošteva podatke Cryptsy-a za LEAF. Do razpolovljenega bloka včeraj, je bil med prvih 10 non stop.
Če ti pa je vloumen trejdanja odločilna točka, če je kovanec mrtev ali ne, potem pa samo lol. V glavnem katastrofa od takšnega razmišljanja IMO.

LEAF še ni star niti 3 tedne. Pripravlja se ogromno stvari, same aplikacije in fundacija za suport LEAF-u ne moreš razviti čez noč.
Kje je še problem ki ga je povzročil Cryptsy, ki je skoraj za dva dni ustavil depozite LEAF (ker pač ni upgredal takoj denarnice po implementaciji KGW-ja), potem se je vsulo preko miljardo LEAF-a v parih urah (multipoolu in ostali). Padel je iz 14satosh na 10 satosh.
Ker je bil dolgo najprofitabilnejši, svež kovanec, še nepopularen, so si ga privoščili vsi tisti ki rudarijo najprofitabilnejše kovance, !narudari in takoj prodaj". Kupne moči pa ni bilo dovolj da bi presegla prodajo in posledično cena rastla. Ni pa cena padla oz. se kovanec sesu.
Pa to je sam statistika številk, ki pa konec koncev ne vpliva na popularnost oz. je kovanec mrtev ali ne. Oziroma ga bodo pograbili ali ne. Pomembne so povsem druge stvari.

Total Sold last 24h -
37 BTC (464,869,011 LEAF)
Previous days -
1d - 65 BTC (756,154,604 LEAF)
2d - 72 BTC (716,300,698 LEAF)
5d - 183 BTC (1,905,351,389 LEAF)
10d - 54 BTC (400,609,551 L

http://live.myip.ms/

Jst ::

Jaz sem vesel, da sem se za primarno valuto odločil za LTC in nastavil config & forget sistem.

Sicer sem enkrat (01.28) prodal nekaj kovancev (3.2 za 52EUR), ampak to je bil bolj za test.

Potem sem imel srečo, ker sem nekaj časa (v bistvu ene pet dni) rudaril Doge, ko je stal 0.00005LTC, prodal pa, ko je bil 0.0001LTC prodal. Tako, da je investicija v 3x 270 (ne X) lahko poplačana čez par tednov, v bistvu. Vendar bom raje obdržal LTCje ali jih prodal samo del - kakšno tretjino. Kaj bom s tem denarjem še ne vem, me pa srbijo prsti, da bi si kupil 280x ali 290x, ker imam v tem računalniku, iz katerega pišem 7950, v 775, kjer sem imel q66 pa 3x270.

Razmišljam dve opciji:

1. Da bi se umaknil iz rudarjenja in prodal vse kartice, razen 280/290, če jo bom kupil. (Čeprav podpiram kriptosvet (in ob tem sem dovolj zaslužil za moje kriterije), se mi zdi vse skupaj fishy.)

2. Nakup Advanced Trader Bot Server.

Gruntfurmich sicer pravi, da še ni koristno (profitabilno) uporabil bota, ampak po pogovoru z long time kolegom iz Estonije (spoznala sva se v času igranja UT 1999 in ostala v stikih - v bistvu se zadnja leta redno slišiva (in vidiva) prek Hangouta (prej prek IM)) - ki je dober mesec nazaj kupil Haasonline Trading Bot.

Njegove izkušnje so pa naslednje:
Rabiš precej znanja, da si "dobro" nastaviš Advanced Trader Bot. Dobiš splošna navodila in če ob tem še malo razmišljaš, imaš na teden povprečno od +0% do +10% (dal mu je na voljo 2000EUR), najbolje je pa gledati na daljši rok.

Developerji so zelo odzivni za svoje kupce in ko je bil v kontaktu nekaj dni, da so mu razložili (priporočali) nekaj nastavitev, je potem v sedmih dneh bot naredil za 17% dobička. Naslednji teden 22%, potem se mi zdi pa za 14%. Sedaj pravi, da mu bo dal še 5000EUR, ker bot enostavno dela (služi).

Problem pri tej opciji je, da nisem ekonomist in pojma nimam o ekonomiji in trgovanju (ter o terminologiji). On pa je in se je pa res poglobil v Haasolinov izdelek. To pa žal ne vem, če imam čas. (Oz. vem, da nimam.) On ima, ker ima svoje podjetje in 8 zaposlenih, tako, da je on v pisarni velikokrat sam in nima kaj dosti za početi, zaposleni so pa na terenu - podjetje se ukvarja s pametnimi hišami oz. green energy (kar je v EU velik trg, ker so vsi nori na vse kar je Green, sploh v Nemčiji, recimo). Za montažo outsourcajo, potem pa sami nastavijo razne stvari za stranke.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Balaton ::

Katero verzijo bota pa ima? Simple ali advanced? Ker tudi sam že malo razmišljam o tej opciji, a zaradi neizkušenosti in (pre)malo začetnega kapitala še nisem popolnoma prepričan glede te možnosti.

Advanced. Ko enkrat kupiš, so ti developerji vedno* na voljo, ne rabiš nič dodatno plačevati. Je pa tako, da večji risk = večji profit ali večja izguba.

*vedno = ko prebereš obsežno dokumentacijo, ki pride zraven in imaš res specifična vprašanja. Takrat ti najbolj pomagajo.

Sicer razlike med Simple in Advanced v smislu konfiguracije ni, kolikor vem, ampak pri Single si omejen na 3 bote.

Je zanimiva opcija, vendar za ustvarjanje profita, ni ta program takšen, da ga enkrat nastaviš in se ti cekinčki nabirajo. Trg se spreminja, zato se moraš tudi ti prilagoditi oz. prilagoditi parametre in cilje v nastavitvah.

Je zapleten kos kode, za katerega sicer ne rabiš biti doktor, moraš pa poznati lep del ekonomije, če ne, je to slaba investicija.

Se pa Haasoline hvalijo, da jo to edini trader bot, ki z "default" (safe) nastavitvami, služi skoraj out of the box nekaj % na teden. To so na eni spletni strani testirali, ko so primerjali tri različne trader bote in je edini z minimalnimi posegi minimalno prinašal denar. Ostala sta bila bolj na pozitivni nuli.

---

edit: Naj se gruntfurmisch javi in pove svoje izkušnje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Za lenobe, ki se jim ne da ukvarjati z menjavo, je tle ena fajn stran, ki primerja multipoole z BTC izplačilom.
http://poolpicker.eu/

A je tole natega? Jst na dan namreč z 1MHs, če rudarim doge sedaj dobim 0.005BTC (na 2 dni mi pade 0.01BTC-ja), tukaj so pa napisal da z 1MH/s dobiš 0.01BTC-ja v 14ih dneh.

Jst na dan namreč z 1MHs, če rudarim doge sedaj dobim 0.005BTC (na 2 dni mi pade 0.01BTC-ja)

doge že nekaj časa ni najbolj profitabilen kovanec
tukaj so pa napisal da z 1MH/s dobiš 0.01BTC-ja v 14ih dneh.

Tukaj so napisali, da je povprečje na 14 dni 0,01BTC na dan.

Buggy ::

krneki0001 je izjavil:

A je tole natega? Jst na dan namreč z 1MHs, če rudarim doge sedaj dobim 0.005BTC (na 2 dni mi pade 0.01BTC-ja), tukaj so pa napisal da z 1MH/s dobiš 0.01BTC-ja v 14ih dneh.

lol kje si pa ti obtical, saj ssem ti ze pred mesecem podal link na middlecoin kjer dobis vsaj se enkrat vec kot ti z dogam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

lol kje si pa ti obtical, saj ssem ti ze pred mesecem podal link na middlecoin kjer dobis vsaj se enkrat vec kot ti z dogam

Z dogami sem jaz kar dobro zaslužil, sploh, ko so prišle čez 250. Imam jaz več kartic in samo 2 od teh nabirata doge. Na dan nekih 5000 dog, kar je 0.012 BTC-ja.

MedoMan ::

Vikking kako je sedaj z Leafcoinom? Ali se ga še splača rudarit, glede na to da so block rewardi na public poolih smešno nizki?

S čem drugim bi pa zaslužil še več. To da se ti ne da raziskati trga ne pomeni, da so višji dobički od tvojega nateg.

Večinoma velja:
Visenje na istem kovancu < multipool < stalno visenje za računalnikom in ročna menjava kovancev glede na profit.
Prvi 2 opciji zahtevata enako napora, a je vsaj ponavadi multipool v prednosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

MedoMan je izjavil:

Vikking kako je sedaj z Leafcoinom? Ali se ga še splača rudarit, glede na to da so block rewardi na public poolih smešno nizki?

Trenutno se splača ukvarjati z mintcoin. Vrednost hitro raste, miniralo se ga bo pa le še 2 tedna in pol.

Jaz ne zaupam tem auto switching poolom prav nič. Sprobal dva, zaslužil enako, kot minanje direktno LTC na give me coins.

Swithercoin - mine forks, pay LTC. Ko je pisalo 170% in več dnevnega profita, sem res zaslužil kakšnih 10% več, razen enkrat, kot sem z eno kartico v treh dneh dobil 1 LTC. Drugo so pa samo slabe izkušnje.

Multipool.us: Mešana izkušnja. Zaslužil samo zato, ker je rudaril med drugim tudi DOGE in se ga je nabralo toliko, da sem zamenjal za 1.2LTC (takrat je ravno narastel iz 5000E-3 na 10000E-3 proti LTC. Ostalo mi je pa polno ničvrednih kovancev, za katere ne bi dobil niti 0.1LTC, če bi jih zamenjal. Nekaterih imam premalo, da bi jih sploh menjal (manj kot 1), drugi, recimo TIPS in MOON niso nič vredni.

Dobički, kot piše na multipoolu definitivno niso takšni. Mogoče, če bi imel 100MH/s in v istem trenutku, ko bi jih narudaril, tudi menjal, vendar ko pridejo na cryptsy, je profitabilnost v najboljšem primeru malo nad LTCjem.

Tako, da vse moje kartice rudarijo LTC direktno, flow je stalen in predvidljiv in ne rabim vsak dan gledati, kdaj jih menjati.

Nimam časa, zato MENI config&forget sistem še najbolj ustreza.

(Aja, jaz sem si za primarno kriptovaluto izbral LTC, mogoče, če bi BTC, da bi bilo drugače, ampak že čez par tednov bom imel toliko LTCjev, da se mi bo povrnila investicija v 3x270, če ne pade pod 10EUR/LTC.)

MedoMan ::

Jst kateri napajalnik imaš? Sam imam 2 270ki od gigabayta in corsair tx650 napajalnik, in razmišljam če bi lahko še 1 not dal, pod pogojem, da bij jih undervoltal.

Sam imam 4 komade R9 270X, napajalnik je pa sedaj en 850W in deluje vse brez problemov.

Imam pa nastavljeno:
900MHz engine
1400MHz memory
1.010V napetost

Vsaka daje na teh nastavitvah 400KH/s, temperatura je pa 76 stopinj celzija na treh in na tisti najbližji procesorju 80 stopinj celzija, celotno računalo pa na mesec porabi za 17€ elektrike (toliko je sedaj višji račun, odkar rudarim) in v sobi je tudi do 27 stopinj, medtem ko je ostalem delu stanovanja okoli 23, s tem da sem ogrevanje za celo stanovanje v prvem nadstropju izklopil in grejem samo pritličje pa vodo.

P.S. na brnenje smo se pa že vsi navadli in se itak noben ne pritožuje, dokler nosi denar.

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Vsaka daje na teh nastavitvah 400KH/s, celotno računalo pa na mesec porabi za 17€ elektrike (toliko je sedaj višji račun, odkar rudarm)

Hhahha resno tole misliš? Zadevica ti kuri recimo 600-700W žre 15€ na mesec?

cca 15 centov na kWh (čisto od oka).

0.15*24*0,7*30= cca 75€.

M-XXXX je izjavil:

Vsaka daje na teh nastavitvah 400KH/s, celotno računalo pa na mesec porabi za 17€ elektrike (toliko je sedaj višji račun, odkar rudarm)

Hhahha resno tole misliš? Zadevica ti kuri recimo 600-700W žre 15€ na mesec?

cca 15 centov na kWh (čisto od oka).

0.15*24*0,7*30= cca 75€.

Lej ne pametuj, vsak mesec odčitam števec in pošljem ponudniku, zato, da imam potem nič poračuna, ker mi izredni izdatki (kar recimo poračun za elektriko je) ne dišijo, ker je potem preveč naenkrat za plačat.

In zato ti iz prve roke povem, da je na mesec samo 17 evrov več elektrike za plačevat.

krneki0001 je izjavil:

Sam imam 4 komade R9 270X, napajalnik je pa sedaj en 850W in deluje vse brez problemov.

Imam pa nastavljeno:
900MHz engine
1400MHz memory
1.010V napetost

Vsaka daje na teh nastavitvah 400KH/s, temperatura je pa 76 stopinj celzija na treh in na tisti najbližji procesorju 80 stopinj celzija, celotno računalo pa na mesec porabi za 17€ elektrike (toliko je sedaj višji račun, odkar rudarim) in v sobi je tudi do 27 stopinj, medtem ko je ostalem delu stanovanja okoli 23, s tem da sem ogrevanje za celo stanovanje v prvem nadstropju izklopil in grejem samo pritličje pa vodo.

P.S. na brnenje smo se pa že vsi navadli in se itak noben ne pritožuje, dokler nosi denar.

Za moje pojme ta drobiž zaslužen z 1.6 MHash, ni vreden hrumenja ventilatorjev in kvarjenja kvalitete bivanja.

Hayabusa ::

Matematika je bitch in številke pokažejo svoje; potem ti elektro števec dela nekako čudno (tebi v prid).

Kateri elektro paket imaš ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

GEN-i, ne vem pa kater paket. Na mesec sem do začetka rudarjenja plačeval 51 evrov, sedaj paplačujem 68 evrov.

Jst je izjavil:

Dobički, kot piše na multipoolu definitivno niso takšni. Mogoče, če bi imel 100MH/s in v istem trenutku, ko bi jih narudaril, tudi menjal, vendar ko pridejo na cryptsy, je profitabilnost v najboljšem primeru malo nad LTCjem.

Če bi vsaj malo pogledal, se gre na tistem linku za multipoole, ki takoj menjajo v BTC. In ja, dobički držijo

Machete je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Imam pa nastavljeno:
900MHz engine
1400MHz memory
1.010V napetost

Za moje pojme ta drobiž zaslužen z 1.6 MHash, ni vreden hrumenja ventilatorjev in kvarjenja kvalitete bivanja.

Očitno ne znaš minati, če se ti zdi 1.6mhash drobiž. Sam sem v manj kot tednu dni naminal 2.7 mil mintcoinov, ki so sedaj vredni cca 1.4BTC in to s cca 730khash.

Lej ne pametuj, vsak mesec odčitam števec in pošljem ponudniku, zato, da imam potem nič poračuna, ker mi izredni izdatki (kar recimo poračun za elektriko je) ne dišijo, ker je potem preveč naenkrat za plačat.

In zato ti iz prve roke povem, da je na mesec samo 17 evrov več elektrike za plačevat.

Edina možna oseba, ki se tukaj lahko moti...

Si ti. Jaz imam prav (cifre so približno od oka (zaokrožene) druge napake enostavno ni).

amacar je izjavil:

Machete je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Imam pa nastavljeno:
900MHz engine
1400MHz memory
1.010V napetost

Očitno ne znaš minati, če se ti zdi 1.6mhash drobiž. Sam sem v manj kot tednu dni naminal 2.7 mil mintcoinov, ki so sedaj vredni cca 1.4BTC in to s cca 730khash.

1.6 je drobiž. Kako ga izkoristiš je druga stvar. Rečeno sem mislil za rudarjenje nekega povprečno/konstantno profitabilnega coina.
Sicer pa nima veze, vsak po svoje. Daj povej kateri je naslednji za naskočit, ob podobnem rezultatu kot si navedel zgoraj ti darujem 15% od dobljenega.

M-XXXX je izjavil:

Edina možna oseba, ki se tukaj lahko moti...

Si ti. Jaz imam prav (cifre so približno od oka (zaokrožene) druge napake enostavno ni).

Ti kr imej prav. Jaz svoje račune plačujem vsakomesečno in po njih vidim kaj in kako.

Ti kr imej prav. Jaz svoje račune plačujem vsakomesečno in po njih vidim kaj in kako.

Obstajajo 3 možnosti:
-ali ti ne dela števec pravilno (zelo malo verjetno ampak mogoče, v tem primeru veselica)
-ali imaš v napajalniku neke vrste reaktor ki se povezuje in ti priskrbuje neskončno količino brezplačne energije (še večja veselica)
-ali pa poračun ni bil pravilen in te čaka šok (99.99999%)

Opozorjen si bil.

Ampak človek bi mislil, da bi na tehničnem forumu ljudje pa mogli znat zmnožit 4-5 številk...

Machete je izjavil:

1.6 je drobiž. Kako ga izkoristiš je druga stvar. Rečeno sem mislil za rudarjenje nekega povprečno/konstantno profitabilnega coina.
Sicer pa nima veze, vsak po svoje. Daj povej kateri je naslednji za naskočit, ob podobnem rezultatu kot si navedel zgoraj ti darujem 15% od dobljenega.

No to se strinjam.
Ja če bi vedel, me ne bi bilo več tu :)) Sem si pa naredil zalogo rabbitcoinov. Sicer so na 1-2 satoshi, ampak že kr lep čas imajo konstanten hash nad 2gh/s, tako da imam upanje :)

MedoMan je izjavil:

Ja leaf je skozi med najboljprofitabilnimi. Tudi če ga rudariš in takoj prodaš. Lahko pa del kovancev zadržiš, del pa prodaš.

Ja problem so ti naključni blok nagrade, ki se izračunajo na prejšni blok. Tako multipooli poberejo največje nagrade. Sicer jih avtomatsko ne bo več čez cca. 2 meseca.
Sicer poteka debata glede tega, da bi izključili naključne nagrade. Kar pomeni še en fork, dela za to je par minut.
Problem pa nastane ker bi spet vsi morali nadgraditi denarnice. Prejšnjič je recimo Cryptsy ustavil za 2dni leaf transferje, ko je nadgradil, se je na borzo vsulo v nekaj urah 20% vseh narudarjenih kovancev do takrat in 10% vseh leaf kovancev ki bodo v obstoju. Cena je padla iz 14satosh na 10 satosh.

Če se še enkrat to zgodi, bi lahko cena padla na 1 satosh, zato se težko odločijo ravno zaradi tega, kar se je zgodilo na Cryptsy-u.

M-XXXX je izjavil:

Obstajajo 3 možnosti:
-ali ti ne dela števec pravilno (zelo malo verjetno ampak mogoče, v tem primeru veselica)
-ali imaš v napajalniku neke vrste reaktor ki se povezuje in ti priskrbuje neskončno količino brezplačne energije (še večja veselica)
-ali pa poračun ni bil pravilen in te čaka šok (99.99999%)

Opozorjen si bil.

Ampak človek bi mislil, da bi na tehničnem forumu ljudje pa mogli znat zmnožit 4-5 številk...

Sej sem ti lepo povedal. Do zadnjega v mesecu sporočim stanje na števcu in potem dobim 15 račun za plačat (to delam vsak mesec). In odkar rudarim je cena narastla iz 51 na 68 evrov po tem konceptu.
In tudi če pogledam na net (geni ima to možnost), vidim da je vse v redu, tako da...

Če jim pa števec kaj prav ne dela, so si pa sami krivi, namreč septembra so mi novega vgradili (starega so zamenjal).

FlyingBee ::

saj ni rekel, da ima 24/7 prižgano, očitno ima 17 EUR deljeno x/kwh = porabljena elektrika mining mašine

Mašina je priklopljena in dela 24/7 nekje od septembra.

potem se ti pa splača še jih dodat in jih vsaj sposojat, ČE 600 w porabijo te grafe = 17 EUR / (24*30*0.6) = 0,0394 eur/kwh

Zgodovina sprememb…

FlyingBee je izjavil:

potem se ti pa splača še jih dodat in jih vsaj sposojat, ČE 600 w porabijo te grafe = 17 EUR / (24*30*0.6) = 0,0394 eur/kwh

na gen-i kalkulatorju sem zračunal na dvo tarifnem svojo porabo na mesec (7kw priključna moč) in sicer 169 na VT in 167 na MT pa pride 49 EUR, potem pa sem dodal še teh tvojih 432 kwh, ki jih mesečno pridelajo 4x 270x (600 W je verjetno še premalo) in sicer 66% na VT in 34% na MT pa pride izračun 99 EUR kar je podvojena vsota in mi enostavno ni jasno kako da imaš samo 18 eur višji račun

Zgodovina sprememb…

amacar je izjavil:

single mining ali pool?

mihco je izjavil:

amacar je izjavil:

single mining ali pool?

Zihr pool. Težavnost je zelo, zelo hitro poskočila.

Pool, sem začel minat komaj od 2gh/s naprej, nisem začel ko je štartal kovanec, bolj ko ne sem ga minal le prejšnji teden. V solo se trudim mogoče prve pol ure, ponavadi pa še to ne, ker z mojim hashem preprosto dobim samo orphane.
««
30 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108506589 (115320) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747134726 (72453) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5415416 (13774) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17648201 (40898) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7816802 (13834) papasmrk

Več podobnih tem