» »

Xbox One

Xbox One

««
14 / 27
»»

BivšiUser2 ::

Mah nevermind stvar uredil, sam' bi za leto 2016 oz. vsaj 2017 pričakoval, da se to sranje uredi, da ne rabiš raznih vpn-jev in dodatnih accountov.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

oo7 ::

Microsoft Cancels Scalebound

Scalebound, the much-hyped Platinum-developed action game that was previously scheduled for Xbox One and PC, is in trouble and may be cancelled, according to several sources.

http://kotaku.com/rumors-swirl-that-sca...

scipascapa ::

Človek se vpraša, kaj sploh ima XBOX ONE/ONE/S in prihodnji SCORPIO? Možnost igranje XBOX 360 iger?

Ko človek razmišlja o nakupu konzole, ima za PS4/PS4 PRO tono dobrih iger + eksluziv, da ne omenim kaj vse pride letos ali drugo leto.

Kaj ima MS napovedano od dobrih iger za SCORPIO-a?

scipascapa je izjavil:

Človek se vpraša, kaj sploh ima XBOX ONE/ONE/S in prihodnji SCORPIO? Možnost igranje XBOX 360 iger?

Ko človek razmišlja o nakupu konzole, ima za PS4/PS4 PRO tono dobrih iger + eksluziv, da ne omenim kaj vse pride letos ali drugo leto.

Kaj ima MS napovedano od dobrih iger za SCORPIO-a?

Scorpio je izboljšana Xbox konzola tako kot je PS4 Pro ?

grandioso74 ::

Kmetek,kaj se ti obremenjuješ s tem?Kaj pa ima sony z ps4pro?En velki nateg,močno se bojim,da bo čez eno leto spet potrebno seči v denarnico,ja M-Power,še boljša.

P.s.Kmetek,scorpio prihaja čez slabo leto,a ima ps4 do zdaj kaj?Slinite se isto s starimi naslovi......

Zgodovina sprememb…

grandioso74: kdo je kmetek? :P

Dober.si,uporabnik na tem portalu,kjer se skorajda ne ubijate med sabo v tekmov.,ko preklinjate čez ms.

Tako,da ne bi o tej temi.....

Zgodovina sprememb…

darky: ne bit jezen no :)

Saj nisem,ampak tako je,oboji nas nategujejo v nedogled.Lahko pa povem,da ima Sony par dobrih ekskluziv zaradi katere je vredno imeti plejko a to je tudi vse.Ni pa vredno,da dam leta 2013 400 eurov za prvi ps4,nato mogoče leta 2016 300 za slim in za par mesecev ponovno 400 za ps4pro,ki pa ni to za kar mislite,da je.

Predvsem pa ne nakladat o toni ps4 naslovov.....

Zgodovina sprememb…

spyker123 ::

Je kdo že probal naredit jailbreak na xbox one?
Sodeč po tem vodiču bi naj šlo:
http://xboxjailbreak.com/xbox-one-jailb...

rdecaluc ::

Skoraj ziher bo folk dobil live ban vsaj, če tole deluje.
Est modus in rebus. ,typos

[SkA] ::

You can download Xbox One games from Xbox Store and there is no need to add credit card. All those games are free to download with free of cost.

Po kateri logiki se ti to zdi sploh verjetno? Nekje na ravni, da ti bo princ iz Nigerije denar nakazal.

Goblin ::

Preverjeno deluje, samo morš met kreditno kartico vpisano v Xbox Live in lahko dobiš vse špile.
http://www.goblin.si

spyker123 ::

Samo po premisleku ugotoviš, da ni vredno..če ugotovijo, kaj delaš, si najebal..

Rusty77 ::

A kdo dobi tale error "Sorry your purchase cannot be completed at this time" ko hoče dol potegnit xbox 360 špil? Hočem potegnit iz stora Star Wars Force Unleashed ki je free ta mesec ampak mi skoz daje tale error. Že enkrat prej ko je bil Mirrors Edge free ga nisem mogel dol potegnit. Imam Uk account.

Kekec ::

Ja eno oz. dve strani nazaj imaš rešitev.

S tistimi rešitvami nebi smelo imeti veze, ne glede na account, igra se nahaja v gl in je free, če imaš seveda plačani online špilaraj. Imam nemški account in tudi ne gre.

Kekec ::

ja ampak po ip-u vedo da ni si v pravi regiji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kekec ()

mogoče res, čakam na odovor kje je caka

Mogoče, ampak to je poleg mirrors edge drugi špil, ki noče dol. Vse ostalo delalo np.

Zgodovina sprememb…

Ghost007 ::

Pa sej ti je povedo rešitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ghost007 ()

Ghost007 je izjavil:

Pa sej ti je povedo rešitev.

Kaj ne rečeš. a res?

To clear up the speculation: @digitalfoundry will have an exclusive Xbox Scorpio reveal on @eurogamer this Thursday at 2pm UK / 6am Pacific.

L1nK ::

Leider versendet dieser Verkäufer nicht nach Slowenien.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

Zgodovina sprememb…

• spremenil: L1nK ()

opeter ::

Ostane ti od Amazona za 240 + ptt (cca. 11 EUR)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Obssesen ::

Vprasanje: kupim oz imam Xbox one kontroler od Xboxa. Dokupim Wireless adapter za PC in dela brezzicno na Pc? Ali rabim specificnega za Pc, ceprav pise, da sta enaka.. hvala.

L1nK ::

ne, enaka sta
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

yayo ::

Če imaš/kupiš zadnji model controllerja, ki ima vgrajen bluetooth oddajnik potrebuješ samo poceni usb dongle za pc, pogooglaj katere priopročajo glede na kompatibilnost.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Excalibrus ::

https://www.bigbang.si/igralne-konzole/... 279,99 €
Tole se mi zdi kr vredu cena :)

Za slabega pol leta oz. verjetno še kar prej, pride scorpio, se ne splača zdaj kupovat. Sicer, cena je v redu.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

Zgodovina sprememb…

Excalibrus ::

A bi lahko padla zaradi scorpia tudi cena PS4?

Gatsu ::

Sony bo tako ali tako spustil ceno za 50€ v vsakem primeru do konca leta, ne glede na Scorpiota, ki pa bo itak "premium" konzola se pravi zelo malo verjetno 400€

Excalibrus je izjavil:

A bi lahko padla zaradi scorpia tudi cena PS4?

Zakaj bi potem kupoval ps4, če boš s scorpiom dobil močnejšo mašino? To, da bodo potem padle cene štirk se sploh ne obremenjujem.

puginho ::

Mogoče zato ker neboš mogel igrat nekaj konkretnih ekskluziv ki jih xbox nima?

Če pa že kdo kupuje xbox:
https://www.mimovrste.com/konzole/micro...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: puginho ()

Excalibrus je izjavil:

https://www.bigbang.si/igralne-konzole/... 279,99 EUR
Tole se mi zdi kr vredu cena :)

obupna cena

ps4 1tb slim + horizon + gamepad za 300 harvey in ostali pred dnevi....horizon si dobil retail...tukaj pri xboxu verjetno dobiš digitalno kodo.

kako je to potem deal? 249EUR max, pa še to ne.

puginho: veliko bolje.

Zgodovina sprememb…

puginho je izjavil:

Mogoče zato ker neboš mogel igrat nekaj konkretnih ekskluziv ki jih xbox nima?

Če pa že kdo kupuje xbox:
https://www.mimovrste.com/konzole/micro...

Če že govoriš o exkluzivah, do zdaj me je prepričal le bloodborne, the order 1886 nekoliko manj, the last guardian pa je totalno zanič. Tolko o exkluzivah, vidim, da spet obračate smer, najprej ste se slinili o superriornosti štirke, zdaj, ko so dejstva takšna kakšna pač so, pa se spet obračate na nekaj exkluziv, izgovorov imate kot blata, ko dežuje tri tedne skupaj. Prepiri med ms in sony konzolo next gen se ne nanaša na exkluzive temveč na hardver, vedno obrnete smer pogovora nekam drugam.

Zgodovina sprememb…

Rofl nobenga ne briga hardwer. Kaj mi bo Xbox škatla z 15 teraflopi če gor ni mojih najljubših iger?!? Pri meni vse kar šteje pri izbiri platforme so igre in Xbox zame nima niti ene same must have igre, tako kot zate očitno ne PS4. Vsak ma pač svoj okus. Komur je pa hardwer najpomembnejši pa ne vem kaj sploh gleda konzole, kajti PC bo vedno kralj hardwera in pika.

Meni tudi, igre in samo igre. Jebe se mi za konzolo, če so slabe igre.

Mato989 ::

Gatsu je izjavil:

Rofl nobenga ne briga hardwer. Kaj mi bo Xbox škatla z 15 teraflopi če gor ni mojih najljubših iger?!? Pri meni vse kar šteje pri izbiri platforme so igre in Xbox zame nima niti ene same must have igre, tako kot zate očitno ne PS4. Vsak ma pač svoj okus. Komur je pa hardwer najpomembnejši pa ne vem kaj sploh gleda konzole, kajti PC bo vedno kralj hardwera in pika.

Torej hočeš povedat da igraš samo "par" iger in še te so vse ekskluzive za PS4?

Ker kolikor jaz gledam je večina udarnih naslovov ala FIFA, NBA, GTA, in ostalih A+++ praktično na obeh platformah

Ne teh par iger določi katero platformo bom imel, potem pa od te generacije naprej na tej platformi igram še vse MP igre. PC sem opustil, ker mi PS4 zadostuje za vse moje gaming potrebe.

M$ ima na srečo moje denarnice glavne adute v Gears of War, Forzi in Halo franšizah, ki me sploh ne zanimajo. Je pa njihov novi Netflix like servis super zadeva, pa X1S ima UHD BR player in ko bom nabavil v prihodnosti HDR tv bom verjetno X1S kupil za predvajanje filmov :)

Mato989 je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Ker kolikor jaz gledam je večina udarnih naslovov ala FIFA, NBA, GTA, in ostalih A+++ praktično na obeh platformah

Saj to je ravno njihov point, ko je izšel pro je bilo tolko besedičenja o superriornosti zdaj pa, ko je tik pred izidom močnejši hardwer pa spet ekskluzive, kot rečeno, sicer za preigrati a po drugi strani razen bb nič konrektnega. Uncharted je tudi že prežvečena igra, nič novega.

Zgodovina sprememb…

Čigav point? Marketinga al gamerjev?

Mato989 ::

grandioso74 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Saj to je ravno njihov point, ko je izšel pro je bilo tolko besedičenja o superriornosti zdaj pa, ko je tik pred izidom močnejši hardwer pa spet ekskluzive, kot rečeno, sicer za preigrati a po drugi strani razen bb nič konrektnega. Uncharted je tudi že prežvečena igra, nič novega.

Saj vem ja, fanboyi PSa in hejterji Microsofta pač... seveda ne vsi, ampak dvoličneže se hitro opazi (ne pravim da si ti Gatsu!) :)

Vaš point, Gatsu, vaš point.

No mene ni treba vikat, hvala :)

BivšiUser2 ::

EA Access goes free for Xbox Live Gold members this week
https://www.windowscentral.com/ea-acces...
Wanna play Skate3
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Xbox One X - E3 2017 - 4K World Premiere Trailer

Lose yourself in worlds built for immersive true 4K gaming, where action is brought to life with 2160p frame buffers. Enjoy brilliant graphic details in lights, shadows, and reflections with High Dynamic Range and Wide Color Gamut. Experience premium audio that puts you in the center of 3D spatial sound. Stream and record game clips in 4K at screaming-fast 60FPS. With 6 teraflops of processing power and 12GB GDDR5 graphic memory, Xbox One X is 40% more powerful than any other console. Feel true power.

499€, vredno?

to bo fino pozimi boš dobil ps4 pro pod 349€ ali xbox s za 200€.....hehe

Ne morem verjet, da niso najavili ene nove first party AAA igre ki je nihče ni pričakoval... Pa cel kup zmede so naredli z novim poimenovanjem začasnih ekskluziv lol. Drugače pa X1X zgleda sexy sam me veseli, da M$ ni pokazal nič zaradi česar bi rabil skeširat 500€ Orija in Ashen bom igral na PCju ostalo od dejanskih ekskluziv me pa ne zanima.
««
14 / 27
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xbox game pass v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
16426147 (470) Motion
»

Xbox Series X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Konzole
37189174 (5539) Gregor459
»

Nakup Xbox One X ali PS4PRO! (strani: 1 2 )

9520617 (17581) kevin55
»

Xbox "ONE" (strani: 1 2 3 )

12535496 (24929) greeenmaster

Več podobnih tem