Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de
chucki ::
V enem tednu dobil nov procesor iz garancije ;) Toliko o hitrosti reklamacije!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
gazibo ::
ne mores da verjames, dejansko sem pred parimi minutami prejel email od njih in to potem ko sem jim ucer na reklamacije pisal da bi rad preklical narocilo. ta shop nima ne repa ne glave kar se tice podpore uporabnikom
Lonsarg ::
Jah lej, te nizkocenovne trgovine šparajo na supportu. Kar ne pomeni da te karkoli zajebejo, so zlo fer pa vse, samo če rabiš kako ročno posredovanje glede naročila, ki ga avtomatika ne zmore potem pač lahko čakaš precej...
Sem jih nameraval, ampak ok, smo zdej resl. No, bomo se vidl kdaj se soldi prikazejo na racunu.
AStrukelj ::
Teli niso resni. Na mail odgovorijo po 5 dneh...
Če koga zanima:
25.7. > Plačano, "vse na zalogi"
4.8. > Pošljem mail, kaj se dogaja.
9.8. > Dobavitelj ni sporočil predvidenega roka dobave matične. Predlagajo mi, da se odločim za drugo. To naredim.
11.8. > Pošljejo vse izdelke.
13.8. > Dobim paket, manjkajo vijaki in dodatki pri ohišju. Kličem, če jih lahko pošljejo. Rečejo, da bom dobil odgovor na mail.
14.8. > Kličem še enkrat, odgovora še zmeraj ne dobim. Gospod mi prijazno pove, DA JE NORMALNO DA TRAJA 5 DNI DA POŠLJEJO MAIL.
Ne vem no, to ni ravno customer service, ki bi ga pričakoval.
Če koga zanima:
9.8. > Dobavitelj ni sporočil predvidenega roka dobave matične. Predlagajo mi, da se odločim za drugo. To naredim.
13.8. > Dobim paket, manjkajo vijaki in dodatki pri ohišju. Kličem, če jih lahko pošljejo. Rečejo, da bom dobil odgovor na mail.
14.8. > Kličem še enkrat, odgovora še zmeraj ne dobim. Gospod mi prijazno pove, DA JE NORMALNO DA TRAJA 5 DNI DA POŠLJEJO MAIL.
chucki ::
Če koga zanima:
Potem pa kupuj pri AGT...
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
jonystar ::
Jest nisem mel nobenih problemov, ko sem 3 mesce nazaj naroču nekaj komponent. Brat je pa 1 mesec nazaj naroču en monitor pa tut ni mel nobenih problemov, tko, da jest nimam kj slabga rečt čez njih, se je pa treba zavedat, da majo več naročil dnevno kokr pa slovenske trgovine in kdaj lahko pride do kakšnih zamud pri odgovarjanju.
ginekk ::
Jaz imam podobne izkušnje, ampak tudi s computeruniverse. Če sploh odgovorijo, odgovorijo po parih dneh. Ni me skrbelo, da robe ne bi dobil (je precej večja verjetnost, da gredo v SLO firme v stečaj, še bolj pa da nimajo nič na zalogi), samo skrajno moteča je nekomunikacija, ko ne veš točno kaj se dogaja z naročilom.
Naročil sem šest 3TB diskov in še nekaj robe, 10 dni mi niso znali niti povedat kdaj bodo, potem pa sem rekel naj prekličejo, poslal na vse možne maile, tudi klical. V njihovem naročilu sami napišejo, da če robe ne dobim v 14 dneh, lahko smatram pogodbo kot neveljavno.
Potem se so le javili z neumnim izgovorom, "da imajo težave z mail strežnikom", mi sporočili, da so vendarle nabrali štiri diske, da mi to lahko pošljejo hkrati z ostalo robo, za dva diska pa vrnejo denar takoj.
To so tudi storili, zelo hitro sem dobil vse in preostali denar na račun.
Machete ::
A paypal so ukinili? Sicr pa so malo počasni, nakazal sem jim v pon pa so včeraj šele spremenili, da je prejeto, poslano pa še ni.. :\ pa vse je bilo na zalogi.. Recimo da imajo tudi oni dopuste..
Čudno. No sem pa sicer dobil zjutraj mail, da je poslano. Očitno pri njih danes ni šla Marija v nebesa. Kein nachhimmelfahr i guess.
m0LN4r ::
V večini firm se uporablja ticket sistem. 1st level 2nd level 3 level support.
Zdaj pa ko nekdo napiše mail se ustvari Ticket in ko prideš na vrsto pač prideš. Če 1st level ne odgovori/ ne zna se posreduje na 2nd level.
Predvidevam, da tisti ki pišete v angleščini ali "nemčini" traja malo dle oz. mora prit do 3rd level, kjer imajo mogoče nekoga ki dešifrira mail.
Je pa tudi več resourcov za klicanje in zelo malo za maile.
Kako to vem? Sem se menil glih za delo, kot 1st level v AT in so mi tam pojasnili kako to deluje.
Zdaj pa ko nekdo napiše mail se ustvari Ticket in ko prideš na vrsto pač prideš. Če 1st level ne odgovori/ ne zna se posreduje na 2nd level.
Predvidevam, da tisti ki pišete v angleščini ali "nemčini" traja malo dle oz. mora prit do 3rd level, kjer imajo mogoče nekoga ki dešifrira mail.
Kako to vem? Sem se menil glih za delo, kot 1st level v AT in so mi tam pojasnili kako to deluje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
AjgaBidona ::
zdej me je pa že kar mal strah naročit 13 izdelkov naenkrat pri njih za 1300€ :/
katera trgovina je približno enako cenovno ugodna in je bolj zanesljiva kot tale?
katera trgovina je približno enako cenovno ugodna in je bolj zanesljiva kot tale?
AjgaBidona ::
sem šel gledat na amazon.de pa so cene kar dosti višje, tako da mislim da bom moral ostat pri hardwareversand:/
Kje pa je problem? Saj so zanesljivi. Reklamacije tudi noben problem. Roba, na zalogi pride praktično enako hitro ali prej kot iz slovenske štacune.. ČE želiš pa kaj vprašat pa moraš pač poklicat in ti takoj povejo kaj je na stvari. Če čakaš na support maile si sam kriv. Pač ne morejo v sekundi odgovarjat. Za veliko trgovino funkcionirajo super.
V večini firm se uporablja ticket sistem. 1st level 2nd level 3 level support.
Kretenski sistem - že zaradi tega ker niso isti na L1 telefonu kot na ticketih, kupci bodo že povedali svoje. Pri trgovini res ne rabiš L2 in L3 za obdelavo naročil, ni to tehnična podpora, kjer L2 nudi bolj fokusirano znanje in je L3 direktno povezan z razvojem produkta.
Kje pa je problem? Saj so zanesljivi. Reklamacije tudi noben problem. Roba, na zalogi pride praktično enako hitro ali prej kot iz slovenske štacune.. ČE želiš pa kaj vprašat pa moraš pač poklicat in ti takoj povejo kaj je na stvari. Če čakaš na support maile si sam kriv. Pač ne morejo v sekundi odgovarjat. Za veliko trgovino funkcionirajo super.
Če lahko telefone dvigujejo, bi lahko tudi na maile odgovarjali.
Sicer pa ni res, da kar dvigujejo. Dva dneva sem klicaril vsaj ene 5x po 10min. Edino čez prvi sito (avtomatski sistem izbire) sem prišel. Jaz se maila poslužujem ker je asinhrona komunikacija, nimam časa v službi čakat in preverjat kdaj bodo imeli 5min časa za moj telefon.
Sicer pa tudi drugače lažejo (ne samo glede zalog), sem že dobil mail da je šla pošiljka v UPS, z njihovo kodo vred. No, pošiljka je prišla v UPS sistem s statusom "prevzem paketa pri naročniku" skoraj dva dneva kasneje.
Zaloga, varnost nakupa, garancija, RMA, to pa se strinjam deluje bolje ali enako kot pri SLO firmah.
Samo komunikacija jim je tuja. Imam precej boljše izkušnje z Amazon (DE in UK) ali kako firmo prek eBaya - predvsem slednji ima očitno zelo urejen sistem zaščite kupca.
Glede nato, da je vmes dobavitelj, skladišče, trgovina, dhl, letalo, ups in slo pošta se nebi čudil, če pride do kakega zamika.
Jah, če hočeš poceni robo z poceni poštnino bo treba malo potrpet.
Al pa daš 200€ več na 1k€ komp, pa naročiš prinas. Simpl ko pasulj.
Jah, če hočeš poceni robo z poceni poštnino bo treba malo potrpet.
Al pa daš 200€ več na 1k€ komp, pa naročiš prinas. Simpl ko pasulj.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Sc0ut ::
AjgaBidona je izjavil:
zdej me je pa že kar mal strah naročit 13 izdelkov naenkrat pri njih za 1300€ :/
Probaj se reichelt.de . Danes sem narocil q1900, ram in 2 wd red diska. Placal paypal, postnina 9.95 eur. Javim kp dobim. Zdi se mi zelo resna trgovina.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
luka20098 ::
Tudi sam sem kupil komponente pri tej trgovini, med drugim tudi grafično kartico MSI R9 280, vendar nisem dobil kupona za igre.
Morda tisti, ki ste pri njih kupili AMD kartice veste kje se to kodo dobi?
Morda tisti, ki ste pri njih kupili AMD kartice veste kje se to kodo dobi?
Sc0ut ::
AjgaBidona je izjavil:
Probaj se reichelt.de . Danes sem narocil q1900, ram in 2 wd red diska. Placal paypal, postnina 9.95 eur. Javim kp dobim. Zdi se mi zelo resna trgovina.
Evo, danes sem že dobil mail da so poslali.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Dečki očitno eni delate nekaj hudo narobe ali pa še niste prišli iz pubertete in naj vam mamica plača položnico.
Že X-to naročilo, expresno hitro:
Pa še NAVODILA za tiste, ko ste preleni it nazaj. Malo višje je še KLIK obrazec in nižje še en drug.
NAVODILA ZA SHOPING
Če ste se pa zmotili pri nakupovanju, izpolnjevanju in "special item" vzeli namesto normalnega. Ja to pa je vaš problem potem.
Pa še NAVODILA za tiste, ko ste preleni it nazaj. Malo višje je še KLIK obrazec in nižje še en drug.
NAVODILA ZA SHOPING
Če ste se pa zmotili pri nakupovanju, izpolnjevanju in "special item" vzeli namesto normalnega. Ja to pa je vaš problem potem.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
kobra111 ::
Naj še jaz oddam svoj komentar glede trgovine. Dajem jim oceno odlično 5, saj sem izredno zadovoljen z odzivnostjotrgovine. V četrtek zgodaj zjutraj sem naročil komponente za PC in takoj nakazal denar. Čez nekaj uric so prejeli denar in začeli zbirati komponente. Vse komponente so bile na zalogi (ena od njih je bila zadnji kos in me je bilo malo strah, ampak se je vse izteklo tako kot bi se moralo). Še isti dan so oddali paket dostavni službi UPS. Naslednji dan je bil praznik (petek), sledil je vikend, danes pa je prišel paket že k meni na dom. Dejansko je vse skupaj trajalo tri delovne dni. Zaenkrat sem zelo zadovoljen, upam pa da bom tudi ko vse sestavim skupaj :D. Da le ne bo kaj narobe :)
amacar ::
Dečki očitno eni delate nekaj hudo narobe ali pa še niste prišli iz pubertete in naj vam mamica plača položnico.
NAVODILA ZA SHOPING
Glej včasih se ji zalomi, ker ravno zmanjka komponent. Tudi jaz 3x prej nisem imel problemov in so robo odposlali že naslednji dan, pri zadnjem naročilu pa sem imel 10 stvari in jim je nekaj stvari zmanjkalo. Sicer sem jim takoj napisal, da naj mi rame zamenjajo za dražje in jim doplačam, ampak so jih kr zastonj zamenjali, vseeno pa sem na stvari čakal 10 dni.
No saj 10 dni je standard za slovenske štacune, če kaj ni na zalogi. Sem ravno zaradi tega naročil iz nemčije.
Najprej sem mislil prinas in je pisalo 2-7 dni. Pa sem poklical po telefonu, kak je stem in mi je rekel, da je dobava 14dni.
Sem še vprašal, zakaj pol pišejo 2-7. Pa mi je sam rekel, saj veste kak je to.
Najprej sem mislil prinas in je pisalo 2-7 dni. Pa sem poklical po telefonu, kak je stem in mi je rekel, da je dobava 14dni.
Sem še vprašal, zakaj pol pišejo 2-7. Pa mi je sam rekel, saj veste kak je to.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Joj res hvala za tele informacije, ker ostali, na temu forumu, res ne znamo nakazovati v tujino preko najbolj obicnega UPN obrazca
Alpa ce bi vi, decki, ki ste imeli dobre iskusnje z hw.de sprejeli tudi dejstvo da obstajajo tudi taki, kateri jih nismo imeli oz. jih nimamo in se ne rabite vsajat v vsakega, ki pride v ta topic in to pove. Kot ene butthurt mladenke se obnasate
Alpa ce bi vi, decki, ki ste imeli dobre iskusnje z hw.de sprejeli tudi dejstvo da obstajajo tudi taki, kateri jih nismo imeli oz. jih nimamo in se ne rabite vsajat v vsakega, ki pride v ta topic in to pove. Kot ene butthurt mladenke se obnasate
NAVODILA ZA SHOPING
Kot ene butthurt mladenke se obnasate
A si se ti kaj drugačr obnašal?
Glede nato, da nisi upošteval dejstva o kakem številu naročil in artiklov ter držav in posrednikov je tu govora?
Skurcal si trgovino, kot nek AGT a si spregledal dejstvo, da pošiljajo po celi evropi in imajo verjetno več naročil na mesec (v različne konce EU), kot pa vse slovenske štacune skupaj in niso še tako dolgo na sceni, kot neke 20+ let stare slo štacune?
Medtem pa ti še ponujajo 11€ poštnine in zelo nizke cene?
A če ti pa slo štacuna ne dostavi artikla v roku enga tedna in odpiše na mejl čez 5 minut v stilu: "ja bo kmalu oz. nimamo informacije od dobavitelja" pa še 3€ ti zaračunajo za pakiranje in osebni prevzem pa je vse kul :D
Važn je, da so ti v 5 minutah povedali, to kar že verjetno veš.
Me zanima kako hitro bi dobil, če bi naročil 10 komponent in od tega bi ble samo 5 na zalogi v sloveniji. Sprobaj. Jaz sem.
Sem že čakal tudi 1 mesec na izdelek in odgovor je bil vedno v roku 1-2 ure v stilu "vaš izdelek pričakujte že naslednji teden"
Pa imej v mislih, da imajo verjetno veliko manj dela v trgovini in lahko špilajo farmwille medtem, ko ti naročaš.
Tako da vem, kaj je kvaliteta in kaj ne.
Če je teb čudno, da nekaj traja ob tako nizkih cenah in tako velikem povpraševanju iz tuje države, medtem ko ti ni čudno če ne dobiš izdelka iz "comšopa" v dveh tednih.
To ne leti osebno na tebe, ampak na splošno na ljudi, ki ocenjujejo neko trgovino, kjer so kupili enkrat nekaj in je trajalo. A vse druge bonuse pa pozabijo.
Do trgovine se pripelat stane tudi benzin, čas in živce.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
AaBoy ::
Še en stvar za upoštevati, če stvari ni na zalogi, še poglejte kak so ostale trgovine založene. V primeru, da je še druge nimajo potem boste čakali en lep čas. Če pa imajo druge na zalogi, potem boste dobili relativno hitro.
To ne recem da imajo dobre cene in ne recem da nimajo velik dela. Tisti katerim je slo vse kot po maslu pri njih je vse ok in hvalijo trgovino, se pa najde kar veliko stevilo tistih, ki lepo vse placajo in cakajo i cakajo, jim pisejo, ne dobijo odgovora, pisejo spet, ni odgovora, pisejo spet, ni odgovora...V osnovi je problem njihova zelo ne profesionalna komunikacija.
Sam boh nedej da to napises v ta topik, takoj se najdejo trije, ki te zacnejo "zmerjat" da si nesposoben, da neznas ovo ono in nevem kaj.
Sam boh nedej da to napises v ta topik, takoj se najdejo trije, ki te zacnejo "zmerjat" da si nesposoben, da neznas ovo ono in nevem kaj.
boset ::
No v mojem primeru lahko pohvalim to trgovino!
Željenega artikla niso imeli na zalogi in sem klikil na ''notification when available''
Dobim mail, da so dobili artikel, takoj naredim naročilo, zberem podatke (naslov, iban, swift...) jih pripravim za banko, drugi dan zjutraj nakažem in še isti dan odposlano...
2014-8-19 at 17:28 Online-Order
2014-8-20 at 13:26 We received your payment amounting to xxx,xx EUR .
2014-8-20 at 14:45 The goods are ready for collection or assembling.
2014-8-20 at 15:05 The invoice was made.
2014-8-20 at 19:00 The goods were dispatched. - 1 package(s). Identcode(s): [xxxxxxxxxx]
Lp
Željenega artikla niso imeli na zalogi in sem klikil na ''notification when available''
Dobim mail, da so dobili artikel, takoj naredim naročilo, zberem podatke (naslov, iban, swift...) jih pripravim za banko, drugi dan zjutraj nakažem in še isti dan odposlano...
2014-8-19 at 17:28 Online-Order
2014-8-20 at 13:26 We received your payment amounting to xxx,xx EUR .
2014-8-20 at 14:45 The goods are ready for collection or assembling.
2014-8-20 at 15:05 The invoice was made.
2014-8-20 at 19:00 The goods were dispatched. - 1 package(s). Identcode(s): [xxxxxxxxxx]
Lp
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boset ()
lonewolf_ ::
Naročiš, izbereš plačilo z nakazilom, počakaš dva dni in plačaš. V dveh dneh se bo pa ja menda spremenilo, če je na zalogi ali ne?
Razen če se spremeni potem, ko pride denar, potemtakem ta teorija propade.
Razen če se spremeni potem, ko pride denar, potemtakem ta teorija propade.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Da nadaljujem v tvojem slogu.
Ni ti treba bit pameten dojek mali, če nisi imel problemov, ne pomeni da je vse 100%
Ko boš ti vodil v SI 50 inženirjev, s 100% izvozom znanja in imel zraven doma familijo s plus 3 potomci, potem pa lahko daješ tako podcenjujoče komentarje.
Da nadaljujem v tvojem slogu.
Ni ti treba bit pameten dojek mali, če nisi imel problemov, ne pomeni da je vse 100%
Ko boš ti vodil v SI 50 inženirjev, s 100% izvozom znanja in imel zraven doma familijo s plus 3 potomci, potem pa lahko daješ tako podcenjujoče komentarje.
A ti še neveš, da na slo-tech mrgoli pubertetnikov? Sej je napisano namenjeno predvsem njim, kar ti nisi. Tako da nevem zakaj se pritožuješ.
Namenjeno je tistim padalcem od 10-20 let k uletavajo na s-t da morjo kupit komp. Pa še sploh ne vejo kako se položnca na pošti plača.
Kako so pa taki sposobni en mail napisat pa tut rajši ne vprašam.
Lahko greš par strani nazaj v tej ali kaki drugi temi, kjer sprašujejo stvari kot so: "kje se plača položnica" "koliko stane" "a lahko na pošti" "kaj pomeni to pa ono".
Po mojem nekdo, ki je vsaj 20+ star take stvari ne sprašuje.
Aja, pred kratkim se moraj Jaz enemu naročit komp, ker mu mama ni dovolila nakupa iz tujine in ni htela plačati preko neta. Tako sem pa moral plačati jaz in so mi pozneje dali dnar na roke.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
NejcSSD ::
Aja, pred kratkim se moraj Jaz enemu naročit komp, ker mu mama ni dovolila nakupa iz tujine in ni htela plačati preko neta. Tako sem pa moral plačati jaz in so mi pozneje dali dnar na roke.
Same here. Naslednič bo pa poba sam znal, če si mu malo pokazal, tako kot jaz.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
JudyG ::
Zdravo!
Na hardwareversand kupujem en računalnik. Zanima me, če obstaja možnost, da ti komponente tudi zašaraufajo skup in kolko stane. Sej jih načeloma lahko tudi sama, ampak me zanima, če ti to avtomatsko naredijo, če naročiš pri njih preko konfiguratorja. Glede na to, da je njihov response time na email počasen, bom verjetno prej dobila od vas tu odgovor. Hvala!
Na hardwareversand kupujem en računalnik. Zanima me, če obstaja možnost, da ti komponente tudi zašaraufajo skup in kolko stane. Sej jih načeloma lahko tudi sama, ampak me zanima, če ti to avtomatsko naredijo, če naročiš pri njih preko konfiguratorja. Glede na to, da je njihov response time na email počasen, bom verjetno prej dobila od vas tu odgovor. Hvala!
Seveda, v enem izmed korakov izbereš.
Benotigne komponenten / Optionale komponenten / Software / Services
Na FB pa poglej, če je kaka ugodnost oz. popust.
Jap tako je, imajo celo nek popust za sestavljanje. Idi prečekiraj.
Ampak sestava pomeni, da ti samo vzamejo komponente iz škatle in zložijo skup. Ni testiranja. Samo pogledajo če se vklopi, zapakirajo in adijo.
Benotigne komponenten / Optionale komponenten / Software / Services
Na FB pa poglej, če je kaka ugodnost oz. popust.
Jap tako je, imajo celo nek popust za sestavljanje. Idi prečekiraj.
Ampak sestava pomeni, da ti samo vzamejo komponente iz škatle in zložijo skup. Ni testiranja. Samo pogledajo če se vklopi, zapakirajo in adijo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Runnagain ::
Kako izgleda prepayment na hardwareversand.de ? Nakazilo preko SEPE?
Ce hocem placat preko paypala, je 3% dražje.
Ce hocem placat preko paypala, je 3% dražje.
NejcSSD ::
UPN/SEPA tako je.
Navodila: https://slo-tech.com/forum/t588643/p435...
Navodila: https://slo-tech.com/forum/t588643/p435...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
jRizzla ::
Lep pozdrav!
Prebral sem temo in nikjer ne najdem kako točno se naj pošljem nazaj zaradi garancije. Zasledil sem da ti pošljejo obrazec, ki ga nalepiš na paket, ne vem pa kako ga dobiš. Ali moram v paket priložiti kopijo računa?
Prebral sem temo in nikjer ne najdem kako točno se naj pošljem nazaj zaradi garancije. Zasledil sem da ti pošljejo obrazec, ki ga nalepiš na paket, ne vem pa kako ga dobiš. Ali moram v paket priložiti kopijo računa?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jRizzla ()
Točka 5.: http://www.legitreviews.com/intel-core-...
Priloži kopijo računa, če hočeš za vsak slučaj.
Poglej še en post nižje tam.
Priloži kopijo računa, če hočeš za vsak slučaj.
Poglej še en post nižje tam.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
jRizzla ::
Sem našel tvoj post. Sem mislil da je complaint samo za vračila v 14 dneh. Račun sem pa izgubil . Vem da ni nujen, pa je le kakšna možnost da ga natisnem?
A je ze kdo kdaj naroceval preko PayPal v tej stacuni ? Pa ce lahko odgovarjajo samo tisti, ki so dejansko opravili nakup z PayPalom.
Dr_M ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 190863 (435) | Machete |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494418 (8416) | fireX88 |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 409694 (76291) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286422 (121208) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 5924 (5285) | PeroM3 |