Forum » Loža » Oddaja stanovanja - na kaj je potrebno paziti?
Oddaja stanovanja - na kaj je potrebno paziti?
fightfight4 ::
Rad bi oddal stanovanje in ker je to prvič zame me zanima na kaj naj pazim? Na internetu sem zasledil, da se splača plačati notarja, da on sestavi najemno pogodbo z neposredno izvršljivostjo. Mogoče kdo ve koliko takšna pogodba stane? Če se najem sklene za pol leta, leto, ali je potrebno po preteku ponovno sestaviti novo pogodbo in jo spet plačati ali je dovolj samo aneks? Koliko stane potem aneks? Ker je kriza in folk nima ravno denarja, razmišljam, da bi kar povedal tako kot je, Torej če bo najemnina 300EUR, bo potem tudi tako zapisano v pogodbi? A tisti, ki oddajate napišete pravo vrednost ali manjšo? Kako oddajate stanovanja? Kakšne imate izkušnje? Na kaj je potrebno paziti?
Hvala vam za mnenja in komentarje. Oddajal bi, ker sem na tesno z denarjem tako, da bi res rad dobil dobrega najemnika oz. če ta ne bi bil, bi ga zamenjal kar se da hitro.
Hvala vam za mnenja in komentarje. Oddajal bi, ker sem na tesno z denarjem tako, da bi res rad dobil dobrega najemnika oz. če ta ne bi bil, bi ga zamenjal kar se da hitro.
- spremenilo: fightfight4 ()
fightfight4 ::
Ali bi bilo bolje zahtevati visoko varščino (recimo 3 najemnine) in oddati na črno? Država res ogroooomno pobere. Sploh s tem novim zakonom. Matr so požrešni!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novopečen v oddaji stanovanja hitro vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13545 (2963) | St235 |
» | Najemodajalec - začetnik (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18670 (8438) | St235 |
» | Pravila igre-stanovanjski problem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13964 (11738) | Aston_11 |
» | Najemodajalec = nategator (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 39316 (25791) | Timurlenk |
» | oddajanje nepremičnineOddelek: Loža | 4372 (3976) | nastyboy |