» »

Shramba zakasnitve podnapisov (BS Player)

Shramba zakasnitve podnapisov (BS Player)

Dejavu01 ::

Torej tista funkcija v bs playerju, ko pritisneš ctrl+leva pušcica ali ctrl+desna puščica ali shift+leva al desna puščica, katero časovno premakne podnapise... jaz sem to parkat storil in končno uspel uskladiti podnapise iz govora v napis, ampak kako shranim to, da bojo podnapisi sami po sebi bili točni?

klemenSLO ::

Ko gledaš z BSplayerjem samo momentalno zamekaneš prikaz podnapisov. Če bi hotel to shraniti bi moral z nekim urejevalnikom podnapisom vsak 'timestamp' za podnapis premakniti za vrednost zamika ki si ga naštimal v predvajalniku. Urejevalniki podnapisov to podpirajo, tako da z 'enim klikom' lahko to narediš.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Dejavu01 ::

včasih sem uspel to naresti preko subtitle workshop sedaj pa namesto da bi pokazal čas prikaza podnapisov in konca prikaza dejansko kot čas (h\m\s\, on kar ene nejasne cifre kaže, mislm halo, na čem so mejkrji tega programa??? a mogoče veš kateri urejevalnik bi prišel prav, v bs playerju sem ujel podnapis z zvokom na 1320,00 frames in 52,80 sekund z večkratnim prtiskanjem na shift+desna tipka in ctrl+desna tipka, s kerim programom bi lahko to trajno shranil?

klemenSLO ::

Subtitle workshop sem tudi sam uporabljal...sicer že dolgo nazaj. Si morda datoteko shranil pod kakšno drugo končnico kot je bil prej original?
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Zvok in slika
579109899 (14503) Morison
»

[DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisov

Oddelek: Zvok in slika
4212637 (1295) KiNgKoNgX
»

BSplayer podnapisi

Oddelek: Pomoč in nasveti
83355 (2516) slitkx
»

Subtitle Workshop, včasih oz. večinoma ko odprem napaka.

Oddelek: Programska oprema
51167 (1108) GaS
»

Ko predvajam film v predvajalniku, je slika narobe obrnjena

Oddelek: Programska oprema
8964 (925) Vesoljc

Več podobnih tem