Forum » Zvok in slika » Čimvečji LCD monitor s čimvečjo resolucijo za poker multitabling
Čimvečji LCD monitor s čimvečjo resolucijo za poker multitabling
gabl136 ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali se da kje dobit monitorje večje od 27'', s čimvečjo resolucijo? Opcija bi bla tudi LCD televizija, me pa zanima kakšne resolucije imajo?
Prosim za linke
hvala
Zanima me ali se da kje dobit monitorje večje od 27'', s čimvečjo resolucijo? Opcija bi bla tudi LCD televizija, me pa zanima kakšne resolucije imajo?
Prosim za linke
hvala
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
herzi so mi čist nepomembni ker gre izključno za igranje pokra!
http://www.seikidigital.com/products/tv...
tale je super, za super ceno! A kdo ve kašna grafična mora bit? Je treba met za tok veliko resolucijo kej posebnega al zadošča obična PCI-express grafa?
http://www.seikidigital.com/products/tv...
tale je super, za super ceno! A kdo ve kašna grafična mora bit? Je treba met za tok veliko resolucijo kej posebnega al zadošča obična PCI-express grafa?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gabl136 ()
DarwiN ::
Sej zato ti je tale Seiki opcija... 33Hz je sicer max kar so dosegli na njem, ampak zate bi znala bit idealna rešitev.. Ali pa 50 colska različica.. Kljub davku in carini še vedno ugodno..
Predstavitev:
Predstavitev:
You don't see faith healers working in hospitals
telexdell ::
O več npr. 24" monitorjih pa nisi razmišljal? Lahko si jih postaviš celo steno:):)
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
imam 2 monitorja pa je nadležno gledat levo, desno. Sem čekeral mal po forumih, pa pravijo vsi da je 4K monitor precej boljša verjanta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4K monitorji (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 74604 (24446) | Yenk |
» | Igranje iger na 55inch TVOddelek: Igre | 2503 (1606) | Ghost007 |
» | nVidia pripravlja program BattleboxOddelek: Novice / Grafične kartice | 17977 (11003) | PrimozR |
» | Test grafičnih kartic pri ločljivosti 4K (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 24005 (20341) | MrStein |
» | CES: Prvi OLED-televizorji z ločljivostjo 4K iz Sonyja in PanasonicaOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 14640 (12128) | BaToCarx |