» »

Nova šefica FED-a bo Janet Yellen

Nova šefica FED-a bo Janet Yellen

Zagor_tenay ::

Obama to nominate Janet Yellen to head Federal Reserve

In katere nacionalnosti je Janet Yallen?? Seveda iste kot njena dva predhodnika Greenspan in Bernanke, tiste ki predstavlja manj kot 2% ameriškega prebivalstva, v rokah ima pa več kot polovico Amerike.

In to da ta od "boga poslan narod" nadzorujejo ameriški bančni sistem, je seveda samo grdo natolcevanje zlonamernežev, da ne rečem antisemitov...
  • zaklenil: bluefish ()

Matako ::

Če se omejimo na zgolj statistiko... ti dam prav: ni v redu.
/\/\.K.

jype ::

Antisemitisti in drugi, ki se počutite manj vredne zaradi svojega neznanja, bi lahko že zdavnaj nehali s kultiviranjem mačizma in raje poprijeli za knjige, vzgajali otroke v zdravem odnosu do znanja in znanosti in bi imeli precej večje možnosti priti zraven, pa tudi precej večje možnosti ignoriranja konkurence, ker bi vsam šlo dovolj dobro brez njihove pomoči.



Napaka ne tiči v našem horoskopu, temveč v nas samih.

Gladi ::

In a capitalist system, most people live in an invisible cage. For example, there you accept the myth of the self -made man, but don't understand that the opportunities of most people are determined by forces they don't even see.

jype ::

Gladi> Atheist until the plane starts falling;

Ne. Smrt je dialektični pojav.

Je že res, da so priložnosti omejene, ampak ko se priložnost pojavi, ti pa nanjo nisi pripravljen, za to nikoli niso krivi niti židje, niti biciklisti.

Matako ::

O jype je nazaj. Zdaj bomo pa spet zaplesali znani ples! :))
/\/\.K.

Nissan_GTR ::

Antisemitisti in drugi, ki se počutite manj vredne zaradi svojega neznanja, bi lahko že zdavnaj nehali s kultiviranjem mačizma in raje poprijeli za knjige, vzgajali otroke v zdravem odnosu do znanja in znanosti


hmmm... a ni to tvoje pisanje v nasprotju z mantro, da smo pa vsi ljudje enaki? A boš pri romski problematiki tudi njim s prstom požugal, da naj oni raje poprimejo za knjige in vzgajajo otroke v zdravem odnosu do znanja in znanosti, da bodo rešili svoje probleme. Ne, takrat boš pa seveda obrnil ploščo in za problem našel sto in en drug razlog.

Je že res, da so priložnosti omejene, ampak ko se priložnost pojavi, ti pa nanjo nisi pripravljen, za to nikoli niso krivi niti židje, niti biciklisti.


ti dam en primer... židi niso nič bolj talentirani za igralstvo, novinarstvo, kot druge narodnosti v Ameriki, vendar ker imajo oni v lasti hollywood, TV hiše, časopise, so njim priložnosti v tej branži mnogo bolj odprte, kot pa ostalim v Ameriki. Tako tam sistem deluje in potem ti in podobni trdite, kadar vas to ustreza, da ostali so si pa sami krivi, ker se ne trudijo dovolj.

vostok_1 ::

Glede na to, da so glavnico vseh pomembnih odkritij v novem veku odkrili ljudje židovskega rodu, ne bi prehitro sodil.

bluefish ::

Ko bo ta tema imela kako konkretnejšo iztočnico, pa kar na plan z njo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Daddy daughter date

Oddelek: Loža
283209 (2280) Gagatronix
»

Moraliziranje - filtriranje odrasle vsebine pred otroci (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
987532 (6216) Keyser Soze
»

Verouk kot oblika pranja možganov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
30817751 (13134) Barakuda1
»

Današnja mladina (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
717630 (6481) b0B3k

Več podobnih tem