Forum » Omrežja in internet » Spletni album picasa, vidnost albumov
Spletni album picasa, vidnost albumov
jalovec09 ::
Imam vprašanja:
Včasih naložim kakšne slike v spletni album picasa v picasi mi piše, da me ima XX ljudi v krogu, jaz nimam nobenga, ker slike nalagam le zaradi tega, če kaj pride na računalniku in da potem kopiram iz albumov nazaj na PC.
1. Sedaj me zanima ali teh XX ljudi vidi moj album, ko ga naložim, ga vidijo šele tedaj ko ga dam posebaj v skupno rabo in moram imet svoj krog dodanih ljudi?
Pri vidnosti imam sledeče: samo jaz, omejeno, vaši krogi, razširjeni krogi,omejeni vsi s povezavo in javno
2. Obstaja tako, da mi nekdo pošlje zahtevo, da lahko vidi moje slike je to funkcija omejeno.
Včasih naložim kakšne slike v spletni album picasa v picasi mi piše, da me ima XX ljudi v krogu, jaz nimam nobenga, ker slike nalagam le zaradi tega, če kaj pride na računalniku in da potem kopiram iz albumov nazaj na PC.
1. Sedaj me zanima ali teh XX ljudi vidi moj album, ko ga naložim, ga vidijo šele tedaj ko ga dam posebaj v skupno rabo in moram imet svoj krog dodanih ljudi?
Pri vidnosti imam sledeče: samo jaz, omejeno, vaši krogi, razširjeni krogi,omejeni vsi s povezavo in javno
2. Obstaja tako, da mi nekdo pošlje zahtevo, da lahko vidi moje slike je to funkcija omejeno.
- spremenil: jalovec09 ()
Lightning17 ::
Uporabi SkyDrive (Microsoft). Slike lahko naložiš/downloadaš prek spletne strani skydrive.com, lahko pa tudi s programom, ki ti omogoča sinhronizacijo (Vsako sliko ki ti shraniš v določeno mapo na računalniku, avtomatično prenese na strežnik in jo tam shrani).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lightning17 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YouTube škoduje prodaji glasbenih albumov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 42986 (37112) | [D]emon |
» | Vsak ukraden album ne povzroči škode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7718 (5650) | techfreak :) |
» | AlbumOddelek: Izdelava spletišč | 1342 (1095) | PaX_MaN |
» | Adobe Photoshop albumOddelek: Zvok in slika | 972 (898) | Wox |
» | Recenzija novega Siddhartine albuma Rh- (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7531 (6140) | Tic |