Forum » Pomoč in nasveti » Problem s tv-out pri Radeon 9000
Problem s tv-out pri Radeon 9000
tomazjur ::
Kar naenkrat mi Windows xp več ne zazna tv-out. Tud ga ne morem prižgat v nastavitvah, pod displays v zavihku tv- out.
Je pa zanimiv, da mi tv-ot prepozna, če je tv najprej prižgan. Torej samo, ko je ugasnen mi ne prepozna. Pa še to, sliko izklop windows, ker če imam tv prižgan takoj po botanju, se kaže slika, potem ko ga ugasnem preden se naloži windows, pa mi pol ko se ta naloži in prižgen tv spet več ne zazna povezave. Če dam ati jeve driverje dol, mi pa stvar zopet dela tud če prižgem tv, ko je windows že naložen.
Ne vem kje je problem, help!
Je pa zanimiv, da mi tv-ot prepozna, če je tv najprej prižgan. Torej samo, ko je ugasnen mi ne prepozna. Pa še to, sliko izklop windows, ker če imam tv prižgan takoj po botanju, se kaže slika, potem ko ga ugasnem preden se naloži windows, pa mi pol ko se ta naloži in prižgen tv spet več ne zazna povezave. Če dam ati jeve driverje dol, mi pa stvar zopet dela tud če prižgem tv, ko je windows že naložen.
Ne vem kje je problem, help!
tomazjur ::
Zdaj sem stvar usposobil toliko, da mi sicer windows ne deaktivira monitorja oz. tv-outa, vendar le v načinu, ko je nadaljevanje slike primarnega monitorja desno/levo oz. kam drugam, kar torej pomeni, da se vidi le barva desktopa, drugega pa jasno ne vidim.
Sicer meni to dost ne pomaga, morda pa se bo zdaj kakšnemu od vas porodila kakšna ideja, da bom rešu bistven problem.
lp
Sicer meni to dost ne pomaga, morda pa se bo zdaj kakšnemu od vas porodila kakšna ideja, da bom rešu bistven problem.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590416 (29745) | Dominator |
» | Nvidia pa tv-outOddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1412) | pecavar34 |
» | Problem s TV OUTOddelek: Strojna oprema | 980 (894) | Mr_Petek |
⊘ | ati radeon 9600 SE na TVOddelek: Zvok in slika | 1787 (1724) | CaqKa |
» | Ali je crknil geforce?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (860) | elektron |