Forum » Loža » Kako dolgo ga lahko držite?
Kako dolgo ga lahko držite?
R33D3M33R ::
Pa veš da lahko tu krepko goljufaš?
Sem probal s knjigo na miški, it works
Se pa ne bom hvalil da ne bote rekli da ni fer.
Sem probal s knjigo na miški, it works
Se pa ne bom hvalil da ne bote rekli da ni fer.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
V-i-p ::
Ja itak, da lahko goljufaš, samo kaj, boš en teden imel bukvo na mišaku, pa na mašini nix delal Če zmanjšaš okno in greš v drugega, se čas prekine
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
R33D3M33R ::
To pa nisem opazil, mam pa itaq modem in to z knjigo ne bi bilo pametno ker impulzi niso zastonj. Bi pa rad vedel a je oni res dvanajst dni zmogel
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Tarzan ::
A se da kompjuter potem hibernerat, v biosu nastavt dve leti kasneje ga zagnat na novo in spustit gumb? Mogoče bi pa ratal Nej kdo proba.
(sic) ::
Fora je, da ma stran popupe. Jaz sem en čas za foro držal potem pa mi odpreneko reklamo in se je prekinilo... Sem si mislil, aj, če ste takšni debili, da dajate SEM popupe, potem pa nič...
Fuck you all!!!
andper ::
Upam, da ne zamerite, če malce 'pokvarim' zabavo.. zadeva ima namreč bug, in sicer, ko z levim miškinim gumbom držiš 'hold', lahko obenem pritisneš še desnega - ob odprtju 'flash' menija pa lahko spustiš oba gumba, medtem ko čas mirno teče in nič ne reče..
Kaboom ::
vse dokler z levim ne klikneš kje drugje...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Jaz sem DEJANSKO zdržal 21 minut (in zraven skoraj znorel od dolgčasa ) pa mi ni odprlo nobenih oken.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Avenger ::
2 ure in 25 minut, več kot je zdržalo 59,4% ljudi...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
sketch ::
Fantje, za takele smešne in podobne reči imamo temo - a ker vidim, da se je razvila debata, ne bom nič zaklepal ali kaj takega. Samo prosim, v prihodnje take stvari v temo Fantje, za takele smešne in podobne reči imamo temo - a ker vidim, da se je razvila debata, ne bom nič zaklepal ali kaj takega. Samo prosim, v prihodnje take stvari v temo [st.tema46757].
Hvala,
s.
Hvala,
s.
Adapt and overcome.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
Sketch, ups, moja krivda, sorry kolega, tole sem pa res zamočil, se oproščam...
TylerDurden ::
12 ur 29 minut in 1 sekundo, več kot 99,1 % ljudi. Ich bin ein supermensch ;)
Let\'s make some soap ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46691 (12375) | cortez |
» | slepo tipkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17435 (11454) | tiiasa |
» | Prodaja Macov upadla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 11320 (8193) | Gregor P |
» | Državni rekord (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5062 (3342) | Trdi |
» | Internet Explorer 7 že na poti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7055 (6605) | Netrunner |